ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Banned
    Λυπαμαι, νιωθεις καλυτερα τωρα? Μαλλον δεν πολυπαρακολουθεις τη συζητηση, γι αυτο και δε βλεπεις και τα επιχειρηματα.
    Το πειραμα εδειξε αυτο που ειπα και στην αρχη, οτι ανεξαρτητα απο τις γνωσεις και την ευφυια καποιου, ειναι ικανος για εκτρωματα. Αυτο λεει και το Ακου Ανθρωπακο, το οποιο περιγραφει ουσιαστικα τον μεσο Γερμανο εκεινης της περιοδου και τον μαζοποιημενο αστο σημερα, γι αυτο και ειναι ακομα επικαιρο. Και το οτι οι αλλοι ειναι προβατα σε καμια περιπτωση δε δικαιωνει να ειναι οποιοσδηποτε ακομα προβατο, δηλαδη δε δικαιωνει εμενα η εσενα και δεν αφαιρει την ευθυνη, ισα ισα την κανει ακομα μεγαλυτερη. Εκτος αν αποποιεισαι την ευθυνη των πραξεων σου. Αυτο λεω τοση ωρα.

Senior Member
    Μαλλον δεν πολυπαρακολουθεις τη συζητηση
    Ολοι λοιπον ειναι εκτρωματα...στα ματια τα δικα σου. Οταν αναφερεσαι στην μαζα αναφερεσαι στους "πολλους αλλους". Εισαι το τελειο ναζιστικο παραδειγμα και δεν το εχεις παρει χαμπαρι.,
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ετσι πιστεψαν καποτε καποιοι οτι ειναι ανωτερη απο τη μαζα των υπολοιπων λαων.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ολοι λοιπον ειναι εκτρωματα...στα ματια τα δικα σου. Οταν αναφερεσαι στην μαζα αναφερεσαι στους "πολλους αλλους". Εισαι το τελειο ναζιστικο παραδειγμα και δεν το εχεις παρει χαμπαρι.,
    Βλεπεις που οντως δεν παρακολουθεις τη συζητηση? Θες να την ξαναδιαβασεις αυριο ξεκουραστος?
    Ειπα οτι ειναι ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ οχι οτι ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    To αντιθετο, λεω οτι εισαι το "φαινομενο τελειως μεσα στη μαζα", τη μαζα αποτελει η μαζα και εσυ δε διαφερεις καθολου.
    Βλεπεις που οντως δεν παρακολουθεις τη συζητηση? Θες να την ξαναδιαβασεις αυριο ξεκουραστος?
    Ειπα οτι ειναι ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ οχι οτι ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.
    Για να ξερουμε τι λεμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Αυτό το πείραμα τι ήταν τελικά; Βαριέμαι να διαβάσω και αγγλικά.
    Kαι εγώ θα ήθελα μια περίληψη. Στα αγγλικά δυσκολεύομαι 20 φορές περισσότερο από τα ελληνικά.

Banned
    Τι λεμε? Μαλλον τι διαβαζουμε? Μου λες? Μονος σου ειπες οτι "ψηφιζεις τους ηγετες σου και ζεις τη ζωη σου", οπως κανει, η θελουν να κανει, η μαζα. Αλλα δεν το παραδεχεσαι, καλως. Το αλλο κουλο που δεν καταλαβαινεις, δεν σου κανει και σενα εντυπωση, να σε μπερδευει μια απλη προταση? Πνιγηκες σε μια κουταλια νερο και δε σου φταιω εγω, μη με ανακατευεις.

Senior Member
    Τι λεμε? Μαλλον τι διαβαζουμε? Μου λες? Μονος σου ειπες οτι "ψηφιζεις τους ηγετες σου και ζεις τη ζωη σου", οπως κανει, η θελουν να κανει, η μαζα. Αλλα δεν το παραδεχεσαι, καλως. Το αλλο κουλο που δεν καταλαβαινεις, δεν σου κανει και σενα εντυπωση, να σε μπερδευει μια απλη προταση? Πνιγηκες σε μια κουταλια νερο και δε σου φταιω εγω, μη με ανακατευεις.

Α οχι δεν ξεφευγεις.... αυτη η ψευδαισθηση ανωτεροτητας που δημιουργηθηκε στην ναζιστικη γερμανια ηταν υπαιτια για πολλα απο αυτα που εγιναν. ΕΜΕΙΣ και οι υπολοιποι. ΕΜΕΙΣ και οι βαρβαροι . ΕΜΕΙΣ και ο οχλος . ΕΜΕΙΣ και η μαζα απο τα προβατα.

Senior Member
    Τεσπα καληνυχτω για σημερα.

Banned
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Kαι εγώ θα ήθελα μια περίληψη. Στα αγγλικά δυσκολεύομαι 20 φορές περισσότερο από τα ελληνικά.
    Το Milgram ειναι το πειραμα οπου βαζουν καποιον να στελνει ηλεκτρικο ρευμα σε καποιον εκπαιδευμενο, που προσποιειται συσπασεις, και στελνει ολο και περισσοτερο κατα παραγγελια. Οταν ειδαν οτι ο αλλος ποναγε πολυ, δε σταματησαν.
    Το Stanford, επελεξαν δυο ομαδες, "φυλακες" και "φυλακισμενους" και τους εβαλαν να φυλανε και να κανουν διαφορες αγριοτητες οι πρωτοι στους δευτερους, επιβολη και εξουσια. Κατεληξε σε τρομερα πραγματα, και νομιζω και σε θανατο. Στην ταινια δειχνει καποιους θανατους.
    Αυτα πολυ χοντρικα, για να παρεις μια ιδεα. Το νοημα ειναι οτι οι ανθρωποι, παροτι ηξεραν οτι υπερβαινουν τα ορια, εξακολουθησαν να στελνουν ρευμα η να κανουν βασανιστηρια στους συναθρωπους τους, εκπαιδευμενους-στην πρωτη- η πειραματοζωα-στη δευτερη περιπτωση.

Banned
    @keep_walking Ναι, πως το καταλαβες, στην πραγματικοτητα ΕΙΜΑΙ η μετενσαρκωση του Χιτλερ, και σκεφτομουνα τι ωραιο νημα, ηρθα να καταλαβω το λαο σας. Νιωθεις καλυτερα τωρα που αποκαλυψες την αληθεια?

Senior Member
    @keep_walking Ναι, πως το καταλαβες, στην πραγματικοτητα ΕΙΜΑΙ η μετενσαρκωση του Χιτλερ, και σκεφτομουνα τι ωραιο νημα, ηρθα να καταλαβω το λαο σας. Νιωθεις καλυτερα τωρα που αποκαλυψες την αληθεια?
    Με νικνέιμ ελάφι? Μπα δεν νομίζω! Ίσως να είσαι η μετενσάρκωση του Ρομπέν των Δασών! Τέλος πάντων. Εν κατακλείδι, υπάρχει πολλή ανωμαλία στον κόσμο μας και καλό είναι να φυλαγόμαστε!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Με νικνέιμ ελάφι? Μπα δεν νομίζω! Ίσως να είσαι η μετενσάρκωση του Ρομπέν των Δασών! Τέλος πάντων. Εν κατακλείδι, υπάρχει πολλή ανωμαλία στον κόσμο μας και καλό είναι να φυλαγόμαστε!
    Gypsy cello ειχα ελλειψη φαντασιας και εβαλα αυτο το νικνειμ, τι να κανω τωρα? :ΡΡ
    Αυτη η ανωμαλια, δυστυχως, αποδειχθηκε οτι ειναι ενσωματωμενη στον "φυσιολογικο", μεσο ανθρωπο, οπως αυτοι των πειραματων, ηταν τελειως "κανονικοι". Αυτο αποδειχθηκε και στη δικη της Νυρεμβεργης για τους αξιωματουχους κλπ. Αυτο ειναι το ανησυχητικο και η ειδηση σε αυτα τα πειραματα.

Senior Member
    Ο Ρομπεν των δασων λειτουργουσε για τους συνανθρωπους του. Δεν αναφεροταν σε αυτους ως "μαζα".

Senior Member
    Gypsy cello ειχα ελλειψη φαντασιας και εβαλα αυτο το νικνειμ, τι να κανω τωρα? :ΡΡ
    Αυτη η ανωμαλια, δυστυχως, αποδειχθηκε οτι ειναι ενσωματωμενη στον "φυσιολογικο", μεσο ανθρωπο, οπως αυτοι των πειραματων, ηταν τελειως "κανονικοι". Αυτο αποδειχθηκε και στη δικη της Νυρεμβεργης για τους αξιωματουχους κλπ. Αυτο ειναι το ανησυχητικο και η ειδηση σε αυτα τα πειραματα.
    Όχι ρε συ, ωραίο είναι :) Εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Έχω ακούσει επίσης ότι όλοι οι άνθρωποι κάτω από κατάλληλες συνθήκες μπορούν να γίνουν παιδεραστές...Ε όχι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast