νυμφομανια?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    μπλοντι...τι περιμενες δηλαδή να σου πει η άλλη?
    Πως δεν ξέρει τι της γίνεται?
    Για να φτάσει ένας άνθρωπος να αγαπήσει και να ολοκληρωθεί με έναν άλλο άνθρωπο, σημαίνει πως έχει λύσει πολλά από τα θέματα του, που στις περιπτώσεις που συζητάμε αυτό δεν συμβαίνει.
    Η ειλρειν είναι τουλάχιστον ειλικρινείς. Η φίλη σου, όχι.
    :( δεν θέλω να το πιστέψω αυτό για την συγκεκριμένη.
    δηλαδή είναι απίθανο να έχει ψυχολογικά ζόρια κάποια κοπέλα εν αγνοία της και να ξεσπάει έτσι?
    :\ καλή τύχη στην elirene
    Θεοφανία με έβαλες σε σκέψεις...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    δεν ειναι απιθανο και θα σου πω γιατι....εγω ειχα κακοποιηθει κ παρ ολα αυτα μου εβγαινε να το κανω με πολλους. μαρτυριες κοριτσιων με επανελλημενη κακοποιηση με ξυλο απ τα παιδικα τους χρονια μπορουσαν αργοτερα να κανουν σεξ ΜΟΝΟ αν ο συντροφος τους τις χτυπουσε πανω στην πραξη
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    :( δεν θέλω να το πιστέψω αυτό για την συγκεκριμένη.
    δηλαδή είναι απίθανο να έχει ψυχολογικά ζόρια κάποια κοπέλα εν αγνοία της και να ξεσπάει έτσι?
    :\ καλή τύχη στην elirene
    Θεοφανία με έβαλες σε σκέψεις...
    μπλοντι..μερικά πράγματα δεν χρειαζονται σκέψη, είναι αυτονόητα.
    Σίγουρα έχει ζόρια η κοπέλα και σίγουρα αυτή η συμπεριφορά προκύπτει μέσα από προβλήματα.
    Άλλο ένα σίγουρο όμως είναι πως δεν αγαπά τον αρραβωνιαστικό της. Για την ακρίβεια, γραμμένο τον έχει για να μη πω τίποτα χειρότερο.

εχμ...να σου θυμίσω πως η έννοια αγάπη περιλαμβάνει τις λέξεις σεβασμός και ειλικρίνεια.
    Αν αγαπούσε τον αρραβωνιαστικό της, (για να μη σου πω, οτι ειπα και στην ελρειν πως θα ένιωθε ολοκληρωμένη κοντά του), θα σου πω πως θα έπρεπε πρώτα να τον σέβεται και δεύτερον αφού "εχασε τον έλεγχο" να ειναι ειλικρινής μαζί του και να βρουν τρόπο να λύσει το πρόβλημα, που φυσικά δεν αποδέχομαι ως πρόβλημα.
    Πολυ σωστα τα λεει η Θεοφανια... μια φιλη παντρεμενη καποια στιγμη αισθανθηκε ελξη για τριτο προσωπο κ επειδη αγαπαει τον αντρα της ζητησε την βοηθεια του...ναι..ναι..καλα διαβασες... του ειπε τι της συμβαινει το συζητησανε κ το προβλημα ξεπεραστηκε... οταν αγαπας συζητας... προσπαθεις να βρεις λυσεις... δεν κερατωνεις κ μετα λες.. τον αγαπαω αλλα δεν μπορεσα ν αντισταθω.... δεν πρεπει να παιζουν οι ανθρωποι με τα συναισθηματα ουτε των αλλαω αλλα ουτε κ με τα δικα τους.......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Πολυ σωστα τα λεει η Θεοφανια... μια φιλη παντρεμενη καποια στιγμη αισθανθηκε ελξη για τριτο προσωπο κ επειδη αγαπαει τον αντρα της ζητησε την βοηθεια του...ναι..ναι..καλα διαβασες... του ειπε τι της συμβαινει το συζητησανε κ το προβλημα ξεπεραστηκε... οταν αγαπας συζητας... προσπαθεις να βρεις λυσεις... δεν κερατωνεις κ μετα λες.. τον αγαπαω αλλα δεν μπορεσα ν αντισταθω.... δεν πρεπει να παιζουν οι ανθρωποι με τα συναισθηματα ουτε των αλλαω αλλα ουτε κ με τα δικα τους.......
    Οκ ναι ο γάμος είναι μεγαλύτερη ευθύνη πολύ ώριμα φέρθηκε η φίλη σου. Την ίδια ωριμότητα όμως δεν έχουν τα άτομα που είναι ακόμα σε επίπεδο απλής σχέσης. Και συγνώμμη αλλά θα επιμείνω στην υπερβολή του θέματος. Όταν δεν σε καλύπτει ο σύντροφος θα βρεις έναν εραστή όχι 3 σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Συγνώμη κιόλας αλλά η φίλη μου ξέρω πολύ καλά πως τον φρόντιζε τον αρραβωνιαστικό της και το τελευταίο πράμα που θα ήθελε ήταν να τον χάσει. Στη φάση που ξεκίνησε να τον απατάει με τόσους εραστές η ζωή της είχε υποστεί μεγάλες σοβαρές αλλαγές και η προσωπικότητά της είχε επηρεαστεί από αυτό. Έχασε τον έλεγχο για εμένα. Δεν παίζει να μην αγαπιόνται . Αλλιώς με τέτοια απελευθέρωση γιατί δεν βάζει το τέλος? Δεν θα επιμείνω περισσότερο :) πάντως τα σκέφτηκα αυτά που είπατε και θυμήθκα και εμένα πόσο κατηγορηματική ήμουν με τέτοιες καταστάσεις αλλά κατέλειξα πως δεν είναι όλα άσπρο μαύρο ιδιαίτερα σε τόσο ευαίσθητα πράματα που παίζει η ψυχολογία η οποία είναι πολύπλοκη έτσι?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Οκ ναι ο γάμος είναι μεγαλύτερη ευθύνη πολύ ώριμα φέρθηκε η φίλη σου. Την ίδια ωριμότητα όμως δεν έχουν τα άτομα που είναι ακόμα σε επίπεδο απλής σχέσης. Και συγνώμμη αλλά θα επιμείνω στην υπερβολή του θέματος. Όταν δεν σε καλύπτει ο σύντροφος θα βρεις έναν εραστή όχι 3 σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Συγνώμη κιόλας αλλά η φίλη μου ξέρω πολύ καλά πως τον φρόντιζε τον αρραβωνιαστικό της και το τελευταίο πράμα που θα ήθελε ήταν να τον χάσει. Στη φάση που ξεκίνησε να τον απατάει με τόσους εραστές η ζωή της είχε υποστεί μεγάλες σοβαρές αλλαγές και η προσωπικότητά της είχε επηρεαστεί από αυτό. Έχασε τον έλεγχο για εμένα. Δεν παίζει να μην αγαπιόνται . Αλλιώς με τέτοια απελευθέρωση γιατί δεν βάζει το τέλος? Δεν θα επιμείνω περισσότερο :) πάντως τα σκέφτηκα αυτά που είπατε και θυμήθκα και εμένα πόσο κατηγορηματική ήμουν με τέτοιες καταστάσεις αλλά κατέλειξα πως δεν είναι όλα άσπρο μαύρο ιδιαίτερα σε τόσο ευαίσθητα πράματα που παίζει η ψυχολογία η οποία είναι πολύπλοκη έτσι?
    το ότι τον φροντίζει και δεν θέλει να τον χάσει, δεν έχει σχέση με την αγάπη.
    Το γιατί δεν θέλει να βάλει τέλος, είναι πολύ απλό: έχει βολευτεί, προφανώς ο αραβωνιαστικός συγκεντρώνει κάποια καλά στοιχεία για να φτάσει στο γάμο και από κει και πέρα κάνει ότι της κατέβει.

Senior Member
    καλα δεν αγαπαω κ τυφλα αγαππαω με ανταλλαγματα, πιστευω περισσοτερο πως οι σχεσεις ειναι αναγκη παρα ροζ συννεφο..
    μπροκεν κ μενα μαρεσει να με χτυπανε στην πραξη ισως και να με ταπεινωνουν αλλα δεν εχω σκεφτει αν σημαινει κατι για τον χαρακτηρα μ γτ ειναι διαδεδομενο..
    οσο για τα ψυχολογικα εχω παρα πολλα κυριως πιστευω αφορουν ομως την προσωπικοτητα και αγχος, δυσθυμία οχι βαρια πραγματα
    μια αισθηση ανικανοποιητου ματαιοτητας φοβοι πολλοι αγχος για την υγεια τη μονα3ια..
    δεν μαρεσει τπτ δεν θεωρω καν ωραια τη ζωη μια ταλαιπωρια ειναι..τουλαχιστον ανν ηρθαμε για να μαθουμε μαθαινω απτις ακροτητες μου..
    δεν νομιζω ειμαι ικανη ναγαπησω ανιδιοτελος εκτος απτη μανα μ κ το σκυλο μου..
    θα μουν πιο ικανοποιημενη αν με ευχατιστουσαν πραγματα περισσοτερο κ Ν 3ΕΝΟΚΟΙΤΟΥΣΑ να ταν μια στο τοσο κ το ηθελα πραγματικα..
    θεοφανια οντως δεν εχω τελειωσει με τους περισσοτερους εκτος απο εναν πιτσιρικα π χα παει κ μ βγηκε αισθημα..ειναι μηπως ψυχαναγκασμος αυτο που συμβαινει?

Μιλας για αραβωνιατικο..δλδ επισημη σχεση... κ ναι δεν εναι ολα ασπρο-μαυρο υπαρχει κ το γκρι το χρωμα της σκιας..κ ολο αυτο που εχει συμβει στην φιλη σου θα ειναι παντα μια σκια στην σχεση με τον μελλοντα συζυγο της.... κ ο κοσμος ειναι μικρος...παααρααα πολυ μικορς.... Ευχομαι η φιλη σου να το ξεπερασει αν δεν το εχει ηδη ξεπερασει γιατι...μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις κ η κακια του μερα... κ αυτο ισχυει κ για την ελιρεν.......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    το ότι τον φροντίζει και δεν θέλει να τον χάσει, δεν έχει σχέση με την αγάπη.
    Το γιατί δεν θέλει να βάλει τέλος, είναι πολύ απλό: έχει βολευτεί, προφανώς ο αραβωνιαστικός συγκεντρώνει κάποια καλά στοιχεία για να φτάσει στο γάμο και από κει και πέρα κάνει ότι της κατέβει.
    Τι να έχει? Στον ήλιο μοίρα δεν έχει. Η κοπέλα είναι πάνκισα ενδυματολόγος ανεργη άνεργος και παμφτωχος και εκείνος δεν πιστεύουν στο γάμο και δεν θέλει η κοπέλα να κάνει παιδιά διότι φοβάται μην κάνει τα λάθη της μητέρας της. Το ήξερα πως θα το πεις κάποια στιγμή αυτό και είπα να το πω πιο πριν και μετά λέω άσε θα φανώ πιο υπερβολικιά :)

Senior Member
    Ο δικός τους γάμος ήταν ο αρραβώνας. Μέχρι εκεί, σε εκκλησίες και τέτοια δεν τα θέλουν. Δεν ξέρω αν θα το προχωρήσουν για χάρη των γονιών κάποια στιγμή.

Quote Originally Posted by elirene View Post
    θεοφανια οντως δεν εχω τελειωσει με τους περισσοτερους εκτος απο εναν πιτσιρικα π χα παει κ μ βγηκε αισθημα..ειναι μηπως ψυχαναγκασμος αυτο που συμβαινει?
    ..για αυτό σου είπα απο την αρχή πως δεν πρόκειται για νυμφομανία.
    Η ικανοποίηση που ψάχνεις δεν είναι στο σεξ, αλλά κάπου αλλού.
    Το να κάνεις σεξ χωρίς να κυνηγάς το ...σεξ, μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα που δεν ειμαι ειδικός για να σου πω.
    Μπορώ όμως να πιθανολογήσω πως είτε είσαι ανασφαλής με την εμφάνιση σου και ψάχνεις επιβεβαίωση, είτε δεν σε έχουν ερωτευτεί πραγματικά και ψάχνεις εσωτερική επιβεβαίωση κάνοντας τόσο απερίσκεπτα σεξ με όποιον να ναι.

Τι να έχει? Στον ήλιο μοίρα δεν έχει. Η κοπέλα είναι πάνκισα ενδυματολόγος ανεργη άνεργος και παμφτωχος και εκείνος δεν πιστεύουν στο γάμο και δεν θέλει η κοπέλα να κάνει παιδιά διότι φοβάται μην κάνει τα λάθη της μητέρας της. Το ήξερα πως θα το πεις κάποια στιγμή αυτό και είπα να το πω πιο πριν και μετά λέω άσε θα φανώ πιο υπερβολικιά :)
    μπλοντι...δεν ξέρω κανένα να αραβωνιάζεται και παράλληλα να μην πιστεύει στο γάμο. Ισα-ίσα αραβώνα κάνουν πλέον μόνο οι πολύ συντηρητικοί.
    Απ την άλλη όταν έλεγα "βολευεται" δεν εννοούσα τα χρήματα ή την καλή δουλειά. Υπάρχουν άπειρα ζευγάρια που μένουν μαζί επειδή φοβούνται να πάνε ένα βήμα παρακάτω μόνοι τους, είτε από ανασφάλεια, είτε από συνήθεια.

Senior Member
    μπλοντι...δεν ξέρω κανένα να αραβωνιάζεται και παράλληλα να μην πιστεύει στο γάμο. Ισα-ίσα αραβώνα κάνουν πλέον μόνο οι πολύ συντηρητικοί.
    Απ την άλλη όταν έλεγα "βολευεται" δεν εννοούσα τα χρήματα ή την καλή δουλειά. Υπάρχουν άπειρα ζευγάρια που μένουν μαζί επειδή φοβούνται να πάνε ένα βήμα παρακάτω μόνοι τους, είτε από ανασφάλεια, είτε από συνήθεια.
    Ναι τώρα και αυτό σωστό είναι. Η δύναμη της συνήθειας, το συζητούσαμε και αυτό συχνά πυκνά. Δεν ξέρω πως σκέφτονται απλά επισημοποίησαν τη σχέση τους για δικούς τους λόγους, πέρα από αυτά που είπα δεν ξέρω τίποτα άλλο. Απλά θυμάμαι πως όταν μου το είπε ήμουν κατηγορηματική έτσι που μου τα είπε, έδειξα μια κατανόηση. Το γκρι δεν είναι πάντα μια σκιά το γκρι μπορεί να είναι κάτι πιο βαθύ από το απόλυτο σκοτάδι του μαύρου. :\ μέσα στο γκρι υπάρχει αρκετό λευκό και ελάχιστα σημάδια μαύρου. ελπίζω να με καταλαβένετε

Senior Member
    Πολύ προχωρημένη η φίλη σου! Μπράβο της! Επί του θέματος, δεν γνωρίζω αν πρόκειται για νυμφομανία ή όχι. Απ' ότι ξέρω, οι νυμφομανείς διακρίνονται από μια αχόρταγη ανάγκη για σεξ, πολύ συχνή εναλλαγή συντρόφων, πολύ συχνή αυτοικανοποίηση και αίσθημα ανικανοποίητου πάντα. Και η νυμφομανία από ψυχολογικούς παράγοντες προκύπτει. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω στην Elirene είναι γιατί το συνεχίζει αφού έτσι κι αλλιώς δεν απολαμβάνει την πράξη.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Nα και ενα post με λιγο ευαισθησια γιατι γενικα ολο αυτο το thread ειναι γεματο πιπες...συγνωμη κιολας...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast