Πρωϊνή φρίκη... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Δεν μπορώ ρε φίλε Γιάννη, δε μπορώ με τπτ, εκείνη την ώρα δεν έχω καθαρό μυαλό
    γιατί δεν προετοιμάζεις στον εαυτό σου στο πως να το αντιμετωπίζει αφού ξέρεις ότι πάντα σου ρχεται εκείνη την ώρα?
    σου είπα καποιους τροπους αντιμετώπισης πέρα απ τα φαρμακα
    γιάννης

thanasisGR
    Guest
    απλά έκανα χαζομάρα και δοκίμασα κάποιες φορές να τα κόψω απο μόνος
    pote den stamatame apotoma tin farmakeutikh agogh! isos giauto na tin epa8es!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    γιατί δεν προετοιμάζεις στον εαυτό σου στο πως να το αντιμετωπίζει αφού ξέρεις ότι πάντα σου ρχεται εκείνη την ώρα?
    σου είπα καποιους τροπους αντιμετώπισης πέρα απ τα φαρμακα
    Γιάννη το σημερινό ήταν άλλο πράμα, με γονάτισε κανονικά, νομίζω δεν το έχω ξαναζήσει τόσο έντονα

Senior Member
    Γιάννη το σημερινό ήταν άλλο πράμα, με γονάτισε κανονικά, νομίζω δεν το έχω ξαναζήσει τόσο έντονα
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ!!!
    ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ,ΘΥΜΑΜΑΙ,ΕΙΧΑ ΙΔΡΩΣΕΙ Κ ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ- ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ????
    ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ- ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

Senior Member
    Ενιωθες το μυαλό σου σαν να τα "χάνει", σαν να βυθίζεται σε αυτές τις σκέψεις? Εγώ παράλληλα σήμερα έβγαλα κ ψυχωσωματικά, δλδ άρχισα να έχω ρίγος και να μουδιάζω, η καρδιά μου ανέβαζε παλμούς στα χίλια. Δέν τό χω ξαναζήσει τόσο έντονο. Δηλαδή αν δεν έπαιρνα φάρμακα πώς θα ήμουν, θα έσφαζα όλη τη πολυκατοικία?
    Θανάση ευχαριστώ πολύ, θα το ακούσω το αρχείο που μου έστειλες.

Απο τον Δεκέμβριο του 2009 είμαι έτσι... ήδη έχασα 2 χρόνια απ'τη ζωή μου
    Last edited by Konstantinoss; 19-09-2011 at 16:21.

Senior Member
    Ρε κοσταντινε συγνωμη , ξυπνας και πριν πας στη δουλεια κανεις τσιγαρο πινοντας καφε στο κρεβατι ??
    Μηπως -λεω- ειναι αυτο μια κακια συνηθεια ?
    Αν δηλαδη δεν το κανες αυτο ,(επινες καφε στη δουλεια ), θα αφηνες χρονο ισως και 'χρονικη χαραμαδα' να δεχτεις αυτη την τρομαρα ?
    Και εχεις παρατηρησει σε τι φασεις της καθημερινοτητας σου 'επιτιθεται ' αυτο το πραγμα ? μηπως ειναι παρομοιες φασεις ?
    ας πουμε για αρχη να δοκιμαζες : τερμα ο πρωινος καφες -τσιγαρο στο κρεβατι.
    μολις ξυπνας , πλενεσαι ντυνεσαι εφυγες ...

Senior Member
    Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως σε περιπτώσεις σαν την δική σου είναι ότι οι περισσότεροι θέλουν να σκοτώσουν την μητέρα τους.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Αυτό που εγώ κατάλαβα, παιρνώντας παλιά από παρόμοιες φάσεις, είναι ότι στο τέλος κουραζόμαστε χωρίς λόγο (αφού η ένταση της σκέψης μας εξαντλεί σωματικά), χάνουμε το χρόνο μας άσκοπα αφού όσο σκεφτομαστε τετοια είμαστε στην αδράνεια, κλεινόμαστε όλο και περισσότερο στον εαυτό μας αντί να χαιρόμαστε όμορφες στιγμές με τους άλλους. Αυτά είναι που μένουν στο τέλος!!!! Δλδ ζημιά!!....για παράλογες, μη πραγματοποιήσιμες, φανταστικές σκέψεις που τους επιτρέπουμε να παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις μέσα στο κεφάλι μας. Για κοινό μας προβληματισμό............
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτό που εγώ κατάλαβα, παιρνώντας παλιά από παρόμοιες φάσεις, είναι ότι στο τέλος κουραζόμαστε χωρίς λόγο (αφού η ένταση της σκέψης μας εξαντλεί σωματικά), χάνουμε το χρόνο μας άσκοπα αφού όσο σκεφτομαστε τετοια είμαστε στην αδράνεια, κλεινόμαστε όλο και περισσότερο στον εαυτό μας αντί να χαιρόμαστε όμορφες στιγμές με τους άλλους. Αυτά είναι που μένουν στο τέλος!!!! Δλδ ζημιά!!....για παράλογες, μη πραγματοποιήσιμες, φανταστικές σκέψεις που τους επιτρέπουμε να παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις μέσα στο κεφάλι μας. Για κοινό μας προβληματισμό............
    Γιάννη είχες και συ τέτοιες σκέψεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως σε περιπτώσεις σαν την δική σου είναι ότι οι περισσότεροι θέλουν να σκοτώσουν την μητέρα τους.
    Όντως, δε ξέρω γιατί, εγω είχα επηρεαστεί πολύ κ απο ειδήσεις που άκουγα για κάτι περιστατικά μακάβρια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    Ρε κοσταντινε συγνωμη , ξυπνας και πριν πας στη δουλεια κανεις τσιγαρο πινοντας καφε στο κρεβατι ??
    Μηπως -λεω- ειναι αυτο μια κακια συνηθεια ?
    Αν δηλαδη δεν το κανες αυτο ,(επινες καφε στη δουλεια ), θα αφηνες χρονο ισως και 'χρονικη χαραμαδα' να δεχτεις αυτη την τρομαρα ?
    Και εχεις παρατηρησει σε τι φασεις της καθημερινοτητας σου 'επιτιθεται ' αυτο το πραγμα ? μηπως ειναι παρομοιες φασεις ?
    ας πουμε για αρχη να δοκιμαζες : τερμα ο πρωινος καφες -τσιγαρο στο κρεβατι.
    μολις ξυπνας , πλενεσαι ντυνεσαι εφυγες ...
    Ρεσυ, ποτέ δεν με έπιανε όταν έκανα το τσιγάρο μου στο κρεβάτι, δλδ να μη πίνω ενα καφέ χαλαρός για να μη με πιάσει? Αυτο δεν είναι λύση, σήμερα τουλάχιστον το είχα πάλι στο μυαλό μου αλλα δεν με έπιασε τέτοιο πράγμα ξανα, ευτυχώς!

Senior Member
    Ρεσυ, ποτέ δεν με έπιανε όταν έκανα το τσιγάρο μου στο κρεβάτι, δλδ να μη πίνω ενα καφέ χαλαρός για να μη με πιάσει? Αυτο δεν είναι λύση, σήμερα τουλάχιστον το είχα πάλι στο μυαλό μου αλλα δεν με έπιασε τέτοιο πράγμα ξανα, ευτυχώς!
    Kωσταντίνε μην ακούς βλακείες! Δεν έχει σχέση με το τσιγάρο και τον καφέ. Είναι ένα ψυχολογικό πρόβλημα. Αυτό που χρειάζεται είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις τον εαυτό σου και να δεις έναν ειδικό.

Senior Member
    Ωρες ώρες δεν μπορώ να το χωνέψω πως έχω πάθει κάτι τετοιο, μου φένεται σαν ψέμα, σαν όνειρο ένα πράγμα, πώς γίνεται να κολλάω σε τέτοιες μλκίες ρε γμτο

Senior Member
    Ωρες ώρες δεν μπορώ να το χωνέψω πως έχω πάθει κάτι τετοιο, μου φένεται σαν ψέμα, σαν όνειρο ένα πράγμα, πώς γίνεται να κολλάω σε τέτοιες μλκίες ρε γμτο
    έλα μου ντε! Ασυναίσθητο είναι. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι!

Senior Member
    <<
    Αμα δοκιμασεις καποιες αλαγες στη ζωη σου και δεις αποτελεσματα ,,,ενταξει θα στερηθεις και τη χαρα να πινεις καφε και να καπνιζεις στο κρεβατι ,,,δεν θα δυστυχισεις κιολας απ αυτο ...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast