Yπαρχει???????? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 25 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 366
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    οχι βρε με αυτα που λεμε σε αυτο το thread
    α οκ δηλαδή της αποκάλυψες πράγματα που δεν άντεξε;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    α οκ δηλαδή της αποκάλυψες πράγματα που δεν άντεξε;
    το αντιθετο...και να πω πως ηταν τιποτα σπουδαιο...μια δεκαδα φασωματα ηταν περιπου...αλλα σου λεω εχω μαλακια στον εγκεφαλο....(φαντασου το sex με ατομο που τα ειχε δεν με πειραξε...)

Senior Member
    το αντιθετο...και να πω πως ηταν τιποτα σπουδαιο...μια δεκαδα φασωματα ηταν περιπου...αλλα σου λεω εχω μαλακια στον εγκεφαλο....(φαντασου το sex με ατομο που τα ειχε δεν με πειραξε...)
    κοίτα μια δεκάδα "φασώματα" δεν ήταν και λίγα!

Senior Member
    κοίτα μια δεκάδα "φασώματα" δεν ήταν και λίγα!
    τι να σου πω...δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος η οχι...

Senior Member
    νομίζω ότι τα λεγόμενα σου είναι λίγο αντιφατικά και αντικρουόμενα, δεν νομίζεις; λολ

Senior Member
    νομίζω ότι τα λεγόμενα σου είναι λίγο αντιφατικά και αντικρουόμενα, δεν νομίζεις; λολ
    επειδη με πειραξαν τα φασωματα και δεν με πειραξε το σεξ ε? Δεν ξερω ισως το οτι ηταν σε σχεση και οχι ενας οτι να ναι μου κανει την διαφορα...

Senior Member
    επειδη με πειραξαν τα φασωματα και δεν με πειραξε το σεξ ε? Δεν ξερω ισως το οτι ηταν σε σχεση και οχι ενας οτι να ναι μου κανει την διαφορα...
    Αμάν βρε Τζίμυ τι λες τώρα; έχω σκάσει στα γέλια :D :D

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Απο προηγουμενες περιπτωσεις οτι εμαθα μου βγηκε σε κακο...και τα εμαθα ολα(χωρις να ειναι τιποτα χοντρο φαντασου)...μαλακια μου γιατι μετα μου δημιουργουνται εικονες στο μυαλο που με τρωνε...ξερω ειναι μεγαλη βλακεια μου αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω...

Παρεπιμπτοντως, αυτο δεν το λενε "ο αλλος/η αλλη εχει παρελθον και αυτο με χαλαει", το λενε "εγω ειμαι ανασφαλης για αυτο με χαλαει". Οποτε πρεπει να κανεις κατι να ξεπερασεις την ανασφαλεια σου που ισως ειναι και θεμα χαμηλης αυτοεκτιμησης.

Βεβαια εγω ειμαι γυναικα, δε μπορω να καταλαβω επακριβως την αναγκη καποιων αντρων η κοπελα τους να εχει λιγες ή και καθολου εμπειριες, μπορω να καταλαβω μονο τα αισθηματα ανασφαλειας, και το οτι προφανως αυτη η "αναγκη" ειναι εμπεδωμενο στερεοτυπο παλαιων γεννεων οταν κρεμαγανε το ματωμενο σεντονι μετα το γαμο στο μπαλκονι.

Ασφαλως δε θελουμε να πεφτουμε σε κακιες γυναικες, οπως δε θελουμε να πεφτουμε σε κακους αντρες, αλλα τι ειναι ηθικη και τι δεν ειναι στον ερωτα ποιος μπορει να το ορισει.

Απο την αλλη, ο θεματοτθετης ειπε στην αρχη με υφος μαλλον επιπληκτικο, οτι αυτες οι γυναικες που εχουν κανει διαφορα στο κρεβατι τους ειναι ανασφαλεις και ζητανε επιβεβαιωση. Ειπαμε παραπανω και ποιοι αλλοι ειναι ανασφαλεις, και ερχομαι να συμπληρωσω, οτι αν ειναι οντως ετσι λοιπον, ποιος ειναι αναμαρτητος να ριχνει πρωτος τους λιθους;

Πως μπορεις να κατηγορησεις εναν ανθρωπο λοιπον επειδη κανεις δεν τον εκανε να νιωσει ασφαλης οταν χρειαζοτανε; Αν κανεις φοβαται αυτες τις "ανασφαλεις" γυναικες, ή εχει πληγωθει απο αυτες και νιωθει θυμο και μισος, πρεπει να καταλαβει οτι αυτος ο ιδιος του ο φοβος θα τον εμποδισει να αναπτυχθει, να συμφιλιωθει με τον εαυτο του και τους αλλους, να παει τελικα παρακατω...

Senior Member
    Ανασφαλεια ως προς τι? Οτι δεν μπορω να φασωσω η να κανω ξεπετα με καποια??? Δοξα το θεο δεν ειμαι κανενας κουασιμοδος και εχω ακουσει και δει πολλα οταν κυκλοφορω...

Η ανασφαλεια που εχω εγω βασικα ειναι οταν κυνηγαω μια ωραιο κοπελα και εαν δεν παει οπως θα ηθελα λεω μηπως δεν ειμαι τοσο ωραιος οσο νομιζω να εχω τοσο ωραια κοπελα...(δεν συμβαινει συχνα αλλα και μια φορα αρκει)

Τελος δεν ειμαι τοσο παλαιων αρχων η πουριτανος οσο μπορει να φαινεται στα ποστ μου απλα οταν αγαπαω μια κοπελα και εχω μαθει οτιδιποτε για το παρελθον μου γινονται εμμονη και με τρωνε οι εικονες...δεν ξερω γιατι...εχω προσπαθησει πολυ να το ξεπερασω αλλα μου ειναι δυσκολο...μαλακια τι να κανουμε...

Senior Member
    Ανασφαλεια ως προς τι? Οτι δεν μπορω να φασωσω η να κανω ξεπετα με καποια??? Δοξα το θεο δεν ειμαι κανενας κουασιμοδος και εχω ακουσει και δει πολλα οταν κυκλοφορω...

Η ανασφαλεια που εχω εγω βασικα ειναι οταν κυνηγαω μια ωραιο κοπελα και εαν δεν παει οπως θα ηθελα λεω μηπως δεν ειμαι τοσο ωραιος οσο νομιζω να εχω τοσο ωραια κοπελα...(δεν συμβαινει συχνα αλλα και μια φορα αρκει)

Τελος δεν ειμαι τοσο παλαιων αρχων η πουριτανος οσο μπορει να φαινεται στα ποστ μου απλα οταν αγαπαω μια κοπελα και εχω μαθει οτιδιποτε για το παρελθον μου γινονται εμμονη και με τρωνε οι εικονες...δεν ξερω γιατι...εχω προσπαθησει πολυ να το ξεπερασω αλλα μου ειναι δυσκολο...μαλακια τι να κανουμε...

Ότι κι αν είσαι αν δεν κακοποιείς τις γυναίκες είσαι οκ για μένα, αυτό που ψάχνεις υπάρχει, αν ζεις σε κάποια πόλη είναι εύκολο να το βρεις. Αν ψάχνεις συγκεκριμένο προφίλ γυναίκας πολύ πιθανόν να πέσεις πάνω στο παρελθόν. Ίσως να αλλάξεις λίγο τα στάνταρ σου
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    In this old house where every door is open

Εχεις τετοια ανασφαλεια; Δεν αναφερθηκα σε τετοιου ειδους ανασφαλειες.

Εγω μιλησα για ανασφαλεια πανω σε αυτα που εγραψες και πριν, οτι σχηματιζεις εικονες στο μυαλο σου και τρελαινεσαι.
    Γιατι τρελαινεσαι; Θεωρεις πως η κοπελα δεν ειναι αρκετα καλη, ή αρκετα καλη για σενα, οτι θα σου την φερει, οτι χανεις το χρονο σου, οτι δινεσαι σε λαθος ανθρωπο κτλ.

Ανασφαλεια δεν ειναι αυτο; Για αυτο ειπα πριν οτι βλεπω φοβο, και ο φοβος μπορει να φυλαει τα ερμα, αλλα πολλες φορες μας φυλακιζει κιολας.

Απο προηγουμενες περιπτωσεις οτι εμαθα μου βγηκε σε κακο...και τα εμαθα ολα(χωρις να ειναι τιποτα χοντρο φαντασου)...μαλακια μου γιατι μετα μου δημιουργουνται εικονες στο μυαλο που με τρωνε...ξερω ειναι μεγαλη βλακεια μου αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να ελεγξω...

Δεν μπορεις να ελεγξεις, γιατι απλουστατα θες τον ελεγχο. Οσο περισσοτερο θες να ελεγχεις, τοσο περισσοτερο χανεις τον ελεγχο. Αυτο ειναι το αστειο με αυτον! Χρησιμοποιησα λοιπον για αυτο το λογο τη λεξη ανασφαλεια για την περιπτωση σου.

Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα "ηθικοτητας" της κοπελας κτλ κτλ κτλ, αλλα ποσο ελεγκτικος εισαι και ποσο αυστηρος. Και αν εισαι αυστηρος με τις κοπελες, εισαι σιγουρα και με τον εαυτο σου. Η αποψη μου ειναι να χαλαρωσεις.

Τα δεκα φασωματα ειναι πολλα για παιδι της Α΄Γυμνασιου. Οι καιροι εχουν αλλαξει.

Senior Member
    H αληθεια ειναι οτι με τον εαυτο μου ειμαι πολυ αυστηρος...αναζητω την τελειοτητα και οταν δεν την πετυχαινω απογοητευομαι και ας ειναι ενα καρο αλλα πραγματα στην ζωη μου τελεια...

Σου ανεφερα την μονη ανασφαλεια που εχω και πιστευω δεν εχω αλλη καμια. Δεν ξερω γιατι με πειραζει το παρελθον...με την προηγουμενη κοπελα που ειπα οτι εγινε οσο ειμασταν μαζι 3.5 χρονια ηταν αψογη σε ΟΛΑ...εγω κολλουσα ομως στο χαζο παρελθον...μεγαλη μαλακια...με πιανει ομως κατι που δεν μπορω να το ελεγξω...

Senior Member
    Τζιμ, με τον εαυτο σου εχεις το δικαιωμα να εισαι οσο αυστηρος θελεις αλλα ο δεσποτικος χαρακτηρας απεναντι στη σχεση σου, επιφερει προβληματα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Τζιμ, με τον εαυτο σου εχεις το δικαιωμα να εισαι οσο αυστηρος θελεις αλλα ο δεσποτικος χαρακτηρας απεναντι στη σχεση σου, επιφερει προβληματα!
    No shit.... :P

Senior Member
    Ότι είναι διαφορετικό δεν σημαίνει πως είναι πάντα καταπιεσμένο ή κομπλεξικό.
    Κι αν έχουν αλλάξει οι καιροί? Κι αν αυτή η περίφημη σεξουαλική απελευθέρωση κυριαρχεί παντού??
    Μέχρι και τα κέρατα μας εκεί θα τα κρύβουμε σε λίγο στην "απελευθέρωση".
    Προσωπικά είμαι ενάντια σε αυτό για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν μου ταιριάζει.
    Δεν κατηγορώ βέβαια όσους τους ταιριάζει, ας κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι αρκεί να μην με μπερδεύουν
    στα μπερδέματα τους γιατί αυτή η απελευθέρωση μόνο μπερδέματα και ψέματα φέρνει μου φαίνεται.
    Α.. Κάπου διάβασα πως δεν είναι σωστό να ρωτάμε τους νυν με πόσες-πόσους έχουν κρεβατοθεί (=Κοιμηθεί),
    Γιατί δεν κάνει? Αφού ο άλλος-άλλη υποτείθεται πως είναι απενεχοποιημένος ακομπλεξάριστος
    και όλα τα "απελευθερωμένα" επίθετα γιατί να είναι ταμπού αυτή η ερώτηση? Ποια η ντροπή?
    απελευθέρωση εκεί που συμφέρει μήπως?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Page 7 of 25 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast