Yπαρχει???????? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 25 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 366
    Senior Member
    Για εμενα παντως πιστευω καλυτερο sex κανει μια που εχει κανει 2-3 μακροχρονιες σχεσεις παρα μια που εχει κανει 7-8 ξεπετες!

Banned
    GYPSY CELLO δεν ειναι μαυρο η ασπρο! δεν θα πετροβολησουμε μια κοπελα επειδη το εκανε με καποιον καποιο βραδυ! το ξερω οτι δεν ειναι ηθικο ,αλλα αμα το κανει μια φορα δεν τρεχει!
    Προσωπικα παντως τις κοπελες που ειχαν παρα πολυ λιγες εμπειριες στην ζωη τους και ζουσαν σε μεγαλη κοινωνια ,δεν λεω να ηταν η κοπελα πανω στο βουνο με 3 ανδρες ,τον πατερα , τον αδελφο και το κοκορα ¨) ετσι? αμα λοιπον ειναι κοντα στα 25 και δεν ,, ως τωρα κατι κακο υπαρχει μεσα στο μυαλο της ¨) και την κανω απλα ! κατι που δεν ειμαι ο μονος τραβα ρωτα ολους τους ανδρες που ειναι κοντα στα 30 και παντρεμενους καλυτερα ! ναι αυτους ρωτα να σου πουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..δεν το λεω εγω....ο Ασκητής το λέει, αν και από την εμπειρία μου συμφωνώ 100%.
    εγώ θα έλεγα 60% επικοινωνία-ταίριασμα και 40% σεξ.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    κι εγώ μαζί σου. Εκτός κι αν παίζουν διαφορετικά γούστα :\ αλλά και πάλι μικρό το κακό, με την αγάπη έρχονται υποχωρήσεις και μοιράζεται και αυτό ακόμα σωστά :)
    εξκιουζ μι αλλα η αγάπη δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το σεξ...:)

Senior Member
    Το πας στα άκρα και γω δεν μιλώ γι αυτά.
    Δεν σου μιλάω για την τύπισα που θα πιει σφηνάκια και την επόμενη δεν θα θυμάται με ποιον πηδήχτηκε.
    Μιλάω για τη γυναίκα που ψάχνεται και που έχοντας εμπειρίες κατ επιλογή της, βρίσκει αυτό που θέλει.
    Δεν σε καταλαβαίνω... μέσα στη σχέση ψάχνεται?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    GYPSY CELLO δεν ειναι μαυρο η ασπρο! δεν θα πετροβολησουμε μια κοπελα επειδη το εκανε με καποιον καποιο βραδυ! το ξερω οτι δεν ειναι ηθικο ,αλλα αμα το κανει μια φορα δεν τρεχει!
    Προσωπικα παντως τις κοπελες που ειχαν παρα πολυ λιγες εμπειριες στην ζωη τους και ζουσαν σε μεγαλη κοινωνια ,δεν λεω να ηταν η κοπελα πανω στο βουνο με 3 ανδρες ,τον πατερα , τον αδελφο και το κοκορα ¨) ετσι? αμα λοιπον ειναι κοντα στα 25 και δεν ,, ως τωρα κατι κακο υπαρχει μεσα στο μυαλο της ¨) και την κανω απλα ! κατι που δεν ειμαι ο μονος τραβα ρωτα ολους τους ανδρες που ειναι κοντα στα 30 και παντρεμενους καλυτερα ! ναι αυτους ρωτα να σου πουν
    εντάξει έχω πρόβλημα

Senior Member
    εξκιουζ μι αλλα η αγάπη δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το σεξ...:)
    Σε μια σχέση με αγάπη τι κάνεις?? αρπαχτή με το σύντροφο?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    εγώ θα έλεγα 60% επικοινωνία-ταίριασμα και 40% σεξ.
    ..οκ, ας το πάρουμε αλλιως.
    Βρίσκεις τον άντρα της ζωής σου, έχει όσα έψαχνες αλλά στο σεξ......τιποτα. Δεν ταιριάζατε καθολου. Τι θα έκανες?

Senior Member
    Βρίσκεις τον άντρα της ζωής σου, έχει όσα έψαχνες αλλά στο σεξ......τιποτα. Δεν ταιριάζατε καθολου. Τι θα έκανες?
    Ρε συ η μονη περιπτωση που μπορω να σκεφτω στο σεξ...τιποτα ειναι να την εχει πολυ μικρη η να μην του σηκωνεται...ολα τα αλλα φτιαχνονται!!!

Ε και ποσοι να ειναι αυτοι που εχουν τα παραπανω προβληματα!?

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Σε μια σχέση με αγάπη τι κάνεις?? αρπαχτή με το σύντροφο?
    κανεις σεξ.
    Σεξ=ικανοποιηση. Είναι σαν κάποιος να ξέρει να μαγειρεύει μόνο πατσά, εσύ να μη τον τρως και να μένεις μια ζωή νηστική επειδή τον αγαπάς.

Senior Member
    Αν μια κοπέλα έχει πάει με έναν άντρα μεχρι τα 25 και δεν είχε επτάχρονη σχέση, για μένα εκεί είναι το πρόβλημα. Δείχνει πως έχει θέματα.
    Ενας υγιής άνθρωπος ψάχνει και ψάχνεται μέσα από τις σχέσεις και το σεξ.
    Σε άλλη περίπτωση, σίγουρα κάτι υποβόσκει...:)
    Δυστυχως, τετοιου ειδους αποψεις "σπρωχτουν" τα κοριτσια να συνερευθουν ερωτικα με καποιον, ενω ακομα δεν αισθανονται ετοιμες, για να μην χαρακτηριστουν "προβληματικες"!
    Αυτο,βεβαια, ισχυει και για τ'αγορια με αποτελεσμα να βυθιζονται στο αγχος!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Θα σου πω ότι θα προσπαθούσα να το συζητήσω. Αλλά εγώ ξέρεις τι πιστεύω; Ότι άμα ταιριάζουν τα πάνω κεφάλια σας, ταιριάζουν και τα κάτω :p Το ελπίζω δηλαδή!

Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Ρε συ η μονη περιπτωση που μπορω να σκεφτω στο σεξ...τιποτα ειναι να την εχει πολυ μικρη η να μην του σηκωνεται...ολα τα αλλα φτιαχνονται!!!
    οχι τζιμ.
    Θα σου δώσω ένα παράδειγμα.
    Πες πως εσύ στο σεξ θες ρομαντισμό, κεριά και αγάπες. Πες πως εμένα μου αρέσει να με πετάς στο κρεββάτι, να μου σκίζεις τα ρούχα, να μου μιλάς βρώμικα κλπ κλπ γιατί μόνο έτσι ικανοποιούμαι.
    Βλέπεις καμία ταύτιση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post

Ε και ποσοι να ειναι αυτοι που εχουν τα παραπανω προβληματα!?
    συμφωνώ ....

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Θα σου πω ότι θα προσπαθούσα να το συζητήσω. Αλλά εγώ ξέρεις τι πιστεύω; Ότι άμα ταιριάζουν τα πάνω κεφάλια σας, ταιριάζουν και τα κάτω :p Το ελπίζω δηλαδή!
    Αστο τζιπσι, μόλις θυμήθηκα πως δεν έχεις καμια εμπειρία απο σεξ. Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να κάνω κουβέντα μαζί σου. Σόρι..:)

Page 10 of 25 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast