Βιβλίο E.C.D.L. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    εφοσον εκανες τα μαθηματα σε καποια σχολη, και με τα βιβλια που ηδη εχεις, για γουορντ, εξελ κλπ, πανε και δωσε απευθειας, δεν ειναι καμια επιστημη, αν ξερεις τα προγραμματα δεν χρειαζεται κατι αλλο, αυτα εξεταζουν.
    γιατι να ξαναπληρωνεις?

Senior Member
    http://www.papasotiriou.gr/results.a...Go.x=13&Go.y=8

Πολλα τα βιβλια καθως και οι εξετασεις για να δεις πως πας. Μεχρι και σε περιοδικα με υπολογιστες μοιραζαν διαφορα cd για ecdl. Εαν ψαχτεις μπορεις να βρεις και πειρατικο υλικο στο διαδικτυο.

Καλη επιτυχια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και απο οτι βλεπω ειμαι ο μονος που ουσιαστικα απαντησε λολ. Εντυπωση μου κανει ειδικα εαν ρωτησεις πολλοι εχουν και ενα απο αυτο (ECDL)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    λοιπον εχω το ecdl core το εβγαλα πριν 4 χρονια..σχεδον 1000 ευρω μου πηγε και η μαλακια ξερεις ποια ειναι??οτι πλεον δεν ισχυει!!δλδ εχουν σαν ημερομηνια ληξης αυτα τα πτυχια,εν ολιγοις πληρωνε μαλακα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    λοιπον εχω το ecdl core το εβγαλα πριν 4 χρονια..σχεδον 1000 ευρω μου πηγε και η μαλακια ξερεις ποια ειναι??οτι πλεον δεν ισχυει!!δλδ εχουν σαν ημερομηνια ληξης αυτα τα πτυχια,εν ολιγοις πληρωνε μαλακα!
    αν εχεις επαφη με το φροντιστηριο που σου το εβγαλε, στο ανανεωνουν απο εκει χωρις ιδιαιτερες διαδικασιες, ψαξτο λιγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post

Δεν θα μπορουσε να γινεται και διαφορετικα με το ρυθμο που τρεχει η τεχνολογια. Εγω που ειμαι βουτηγμενος σε αυτη βλεπω πολλες φορες οτι αυτα που διαβαζα χθες...μου ειναι σημερα αχρηστα μερικες φορες στην κυριολεξια.

Τωρα δεν ξερω τι ισχυει πλεον...εχει παρει το μονοπωλιο το ECDL και γιατι? Πρεπει να υπαρχουν και αλλοι που δινουν αντιστοιχα εγγραφα. (Θα υπαρχουν φανταζομαι).

Αναρωτιεμαι ενα τετοιο εγγραφο γιατι δεν μπορεις να το δωσεις κρατικα οπως δινεις πλεον για το lower στα αγγλικα χωρις να πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου? Μπορεις? (Δεν ξερω δεν εχω ψαχτει).

Αναρωτιεμαι γενικως...ειναι η χωρα του αναρωτιεστε.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν εχεις επαφη με το φροντιστηριο που σου το εβγαλε, στο ανανεωνουν απο εκει χωρις ιδιαιτερες διαδικασιες, ψαξτο λιγο
    πρεπει να πληρωσεις βρε!και τι πληρωνεις?για κατι που εχεις εξεταστει κ εχεις και πιστοποιηση!
    εχω καιρο παντως να ασχοληθω πρεπει να τηλεφωνησω στο φροντιστηριο να μου πουν τι γινεται.

Senior Member
    Φυσικα υπαρχει το ανανεωση χωρις ιδιαιτερες διαδικασιες και το "αγοραζειν" ακομα....Αθανατη Ελλαδα.

Για αυτο εχασε και το νοημα του το εγγραφο αυτο και εγινε κατι σαν κολοχαρτο (μονο που χρειαζεται στο δημοσιο για το τυπικο των προσοντων).

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν θα μπορουσε να γινεται και διαφορετικα με το ρυθμο που τρεχει η τεχνολογια. Εγω που ειμαι βουτηγμενος σε αυτη βλεπω πολλες φορες οτι αυτα που διαβαζα χθες...μου ειναι σημερα αχρηστα μερικες φορες στην κυριολεξια.

Τωρα δεν ξερω τι ισχυει πλεον...εχει παρει το μονοπωλιο το ECDL και γιατι? Πρεπει να υπαρχουν και αλλοι που δινουν αντιστοιχα εγγραφα. (Θα υπαρχουν φανταζομαι).

Αναρωτιεμαι ενα τετοιο εγγραφο γιατι δεν μπορεις να το δωσεις κρατικα οπως δινεις πλεον για το lower στα αγγλικα χωρις να πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου? Μπορεις? (Δεν ξερω δεν εχω ψαχτει).

Αναρωτιεμαι γενικως...ειναι η χωρα του αναρωτιεστε.
    στις γαμωπροκηρυξεις ζητουν το ecdl!!γινονται καποια σεμιναρια κατα καιρους για τα προγραμματα word excel,power point ktl παιρνεις ενα χαρτι αλλα δεν εχουν την δυναμικη του ecdl.

εφοσον εκανες τα μαθηματα σε καποια σχολη, και με τα βιβλια που ηδη εχεις, για γουορντ, εξελ κλπ, πανε και δωσε απευθειας, δεν ειναι καμια επιστημη, αν ξερεις τα προγραμματα δεν χρειαζεται κατι αλλο, αυτα εξεταζουν.
    γιατι να ξαναπληρωνεις?
    Το μάθημα που είχα πάρει είναι μέσα στο κατάλογο με τα υποχρεωτικά μαθήματα που πρέπει να περάσει κάποιος για να πάρει πτυχίο από το κολλέγιο. Δεν ήταν ακριβώς στο στυλ του E.C.D.L. . Γενικότερα, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο δίπλωμα. Εκτός του ότι αυτά στα οποία σε εξετάζει είναι πολύ περιορισμένα και τα ξέρουν πλέον οι πάντες να τα εφαρμόζουν, έχω ακούσει και αυτό που λέτε ότι χρειάζεται να το ανανεώνεις. Οι περισσότεροι που ξέρουν και το έχουν πάρει, το πήραν μόνο και μόνο επειδή αναγνωρίζεται από το δημόσιο. ΜΟΝΟ το E.C.D.L. Core!Ούτε καν το Expert.
    Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά. Στη τελική για το δημόσιο δεν ενδιαφέρομαι..Προτιμώ ένα δίπλωμα από το οποίο θα μάθω κάτι παραπάνω και όχι αυτά που ήδη ξέρω, όπως αυτό της Microsoft, το οποίο όμως και πάλι είναι πανάκριβο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mildreh View Post
    Το μάθημα που είχα πάρει είναι μέσα στο κατάλογο με τα υποχρεωτικά μαθήματα που πρέπει να περάσει κάποιος για να πάρει πτυχίο από το κολλέγιο. Δεν ήταν ακριβώς στο στυλ του E.C.D.L. . Γενικότερα, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο δίπλωμα. Εκτός του ότι αυτά στα οποία σε εξετάζει είναι πολύ περιορισμένα και τα ξέρουν πλέον οι πάντες να τα εφαρμόζουν, έχω ακούσει και αυτό που λέτε ότι χρειάζεται να το ανανεώνεις. Οι περισσότεροι που ξέρουν και το έχουν πάρει, το πήραν μόνο και μόνο επειδή αναγνωρίζεται από το δημόσιο. ΜΟΝΟ το E.C.D.L. Core!Ούτε καν το Expert.
    Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά. Στη τελική για το δημόσιο δεν ενδιαφέρομαι..Προτιμώ ένα δίπλωμα από το οποίο θα μάθω κάτι παραπάνω και όχι αυτά που ήδη ξέρω, όπως αυτό της Microsoft, το οποίο όμως και πάλι είναι πανάκριβο..
    αν απλα εκανες καποια μαθηματα για να μπορεις να λειτουργεις κουτσα στραβα το προγραμμα, δεν αρκουν για ecdl
    Ωστοσο, αυτα τα συγκεκριμενα προγραμματα εξεταζονται. αν πιασεις τα βιβλια των προγραμματων και τα ξεσκισεις, θα το παρεις οπωσδηποτε. αυτο ομως θελει πολυ χρονο.
    τα τεστ γινονται με συγκεκριμενο τροπο και πεφτουν πανω κατω γνωστες ενεργειες, θα γλυτωσεις απειρο κοπο και χρονο αν κανεις μαθηματα η βρεις ειδικο βιβλιο η προγραμμα (ακομα καλυτερα ) με τα τεστ. εγω αυτο θα εκανα. αλλα ειναι ακριβοτερη λυση, ενω τα μανουαλ των προγραμματων τα βρισκεις ευκολα

Senior Member
    μερικά φροντιστηρια σου δίνουν τα θέματα λίγο πριν πέσουν...

πιστεψε με..

Άμα θες αυτό το χαρτί για το βιογραφικό σου ή τίποτα έξτρα μόρια για το δημόσιο πάρε το. Άμα το θες για να μάθεις όμως word/excel θα χάσεις χρόνο/χρήμα χωρίς λόγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    μερικά φροντιστηρια σου δίνουν τα θέματα λίγο πριν πέσουν...

πιστεψε με..

Άμα θες αυτό το χαρτί για το βιογραφικό σου ή τίποτα έξτρα μόρια για το δημόσιο πάρε το. Άμα το θες για να μάθεις όμως word/excel θα χάσεις χρόνο/χρήμα χωρίς λόγο.
    καλα και μερικα αλλα γραφουν αντι για σενα, αλλα ας μην ξυνουμε πληγες :ΡΡΡΡ

καλα και μερικα αλλα γραφουν αντι για σενα, αλλα ας μην ξυνουμε πληγες :ΡΡΡΡ
    XAXAXA!Το ότι γίνονται και τέτοια είναι δυστυχώς γνωστό, αλλά 'όλα στο βωμό του χρήματος'!
    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά! Καλό βράδυ!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12