Yπαρχει???????? - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 25 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 366
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τζίμι σορι, αλλα αν πιστεύεις πως μια γυναίκα μπορεί να τελειώσει δέκα φορές σε ένα μισάωρο, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μαι μικρή έρευνα για το γυναικείο σώμα και τις δυνατοτητες του...:)
    Σε μια ωρα?

Γυναικες εχουν 3-4 απανωτους μεσα σε λιγα λεπτα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι προσποιητο αυτο που λεω εγω????

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Mηπως καθε σπασμο τον μετρας για οργασμο;;;; :p

Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Σε μια ωρα?

Γυναικες εχουν 3-4 απανωτους μεσα σε λιγα λεπτα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι προσποιητο αυτο που λεω εγω????
    τζιμι, εχω τελειώσει δέκα φορές, αλλά σε μια μέρα, όχι σε μισή ώρα .
    Το σωμα θελει μια διαδικασία να επανέλθει μετα τον οργασμό και να ξαναμπει σε φάση για τον επόμενο.

Senior Member
    Τελος παντων εγω δεν μετρησα ποτε τιποτα...αν θελει να μου πει η αλλη οτι ειχε 10 ενω ειχε 1 απλα δεν καταλαβαινω το λογο...λες και θα στεναχωρεθω αν ειχε εναν....αλλο να μην εχει κανενα και να προσποιηθει αυτο τον εναν...

Βασικα μαλακια κανουμε που συζηταμε αυτα...μπορει να σας λεω 1000 και εσυ να μου τα βγαζετε τρελλα. Απλα διαφωνω σε μερικα πραγματα που λεμε γιατι εμενα η ζωη μου εχει δειξει αλλα. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.

Τελος παντων εγω δεν μετρησα ποτε τιποτα...αν θελει να μου πει η αλλη οτι ειχε 10 ενω ειχε 1 απλα δεν καταλαβαινω το λογο...λες και θα στεναχωρεθω αν ειχε εναν....αλλο να μην εχει κανενα και να προσποιηθει αυτο τον εναν...

Βασικα μαλακια κανουμε που συζηταμε αυτα...μπορει να σας λεω 1000 και εσυ να μου τα βγαζετε τρελλα. Απλα διαφωνω σε μερικα πραγματα που λεμε γιατι εμενα η ζωη μου εχει δειξει αλλα. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
    κανεις δεν χανει απο μια συζήτηση...:)
    Την επόμενη φορά που θα βρεθείς με γυναίκα σε κρεββάτι, θα μας θυμάσαι..:ΡΡΡΡ

Senior Member
    κανεις δεν χανει απο μια συζήτηση...:)
    Την επόμενη φορά που θα βρεθείς με γυναίκα σε κρεββάτι, θα μας θυμάσαι..:ΡΡΡΡ
    Καλα αμα θυμαμαι εσας τοτε κλαφτα μανα μου...αυτο και αν θα ναι προβλημα!!

Παντως οτι ειπα δεν το θεωρω δεδομενο και οτι συμβαινει παντα απλα εχει τυχει καποιες φορες...παιζουν πολλα ρολο!

Senior Member
    τζιπσι, ξαναλέω πως δνε μπορώ να μιλήσω για σεξ με κάποια που δεν έχει κάνει σεξ.
    Οταν το ξεκινήσεις, θα καταλάβεις πως η θεωρία απέχει ΠΟΛΥΥΥΥΥ από την πράξη...:)
    Δλδ μ εναν ογκολογο δεν θα μπορουσες να μιλησεις για καρκινο (κι οτι συνεπαγεται) επειδη εκεινος δεν εχει? Δεν ειναι εξυπνακιστικη προσωπικη επιθεση,απλα εξοσον διαβασα μοναχα η Τζιπσι το τοποθετησε στην σωστη του βαση: το σεξ πρωταρχικα κ κυρια υπηρετει το ενστικτο της αναπαραγωγης.

Κι ομως εισεπραξε την απαντηση σου,που παρεθεσα πιο πανω.Κι αυτο,κατα την γνωμη μου,δεν ειναι ωφελιμο για σενα διοτι πολυ απλα δειχνει οτι δεν αφηνεσαι να αναγνωρισεις κατι αληθινο ή να παραλαβεις γνωση που προερχεται απο ανθρωπους που δεν τηρουν τα κριτηρια που εχεις θεσει.Δικαιωμα σου αλλα συγχρονως να σου υπενθυμισω οτι ειναι υποχρεωση μας προς τους εαυτους μας να τους καταστουμε ανοιχτους στο να αναγνωριζουν και να παραλαμβανουν την αληθεια και την ομορφια (και μονον αυτην) απο οπου κι αν αυτη προερχεται.

Συγχωρεσε μου τον σχολιασμο απλα μου εκανε εντυπωση.

Η αποψη μου για το συγκεκριμενο θεμα ειναι οτι ναι Τζιμμυ υπαρχει αυτο το οποιο εσυ θεωρεις φυσιολογικο.Οπως υπαρχει ως φυσιολογικο και οτι οι αντιθετοι με σενα υποστηριζουν.Ζωντανη αποδειξη εσεις οι ιδιοι.

Η ερωτηση ειναι ποιες απο αυτες τις δρασεις ειναι καλες για τον ανθρωπο? Μην βιαστεις να σκεφτεις οτι αυτο εξαρταται απο τον ανθρωπο...Δεν μιλαμε για την εννοια του ευχαριστου ή του δυσαρεστου,οπως εχουμε συνηθισει να κατηγοριοπουμαι και να εντασουμε οσα ερχονται στην αντιληψη μας...
    Για να ειναι καλο οποιαδηποτε δραση ή αντιληψη για καποιον πρεπει να τηρει δυο προυποθεσεις,με την σειρα που κολουθουν:

1. Αυτην δραση ή αντιληψη να την ελεγχω και να μην με ελεγχει και
    2. Οταν την εκφραζω στον χωρο να μην επιφερει δυσαρμονια σε αυτον παρα μονον να προαγει την αρμονια του.

Ετσι λοιπον, αν καποιος ελεγχει την σεξουαλικοτητα του και δεν ελεγχεται απο αυτην,και οταν την εκφραζει δεν φερνει δυσαρμονια στον χωρο τοτε καλως κανει οτι κανει.Σε αντιθετη περιπτωση προξενει μεγαλο κακο(με την μορφη ψυχικου αλγους,ανεκπληρωτων ποθων,επασρη,εγωισμο,φοβο κλπ) τοσο στον ιδιο οσο και στον χωρο που ζει και κινειται.

Οπως πολυ σωστα ειπε η Τζιπσι το σεξ ξεκινα και αρχεται απο το ενστικτο της αναπαραγωγης. Οπως στα ζωα.Ομως ο ανθρωπος μεσα στους αιωνες εχει καταφερει να χαλιναγωγησει αυτο το ενστικτο κι ετσι σημερα ενας βιασμος για παραδειγμα δεν ειναι αποδεκτος,τουλαχιστον σε συντεταγμενες κοινωνιες. Εν τουτοις βλεπουμε οτι η παιδεραστια και η σεξουαλικη κακοποιηση ανθουν ακομα σε ατομικο επιπεδο...Γιατι?

Γιοατι πολυ απλα οι εν λογω ανθρωποι δεν εχουν τιθασευσει την ορμεμφυτη αναγκη τους για ναπαραγωγη με αποτελεσμα η σεξουαλικοτητα τους να υπηρετει ακριβως αυτην την ζωωδη κατασταση τους.

Αντιθετα πολλοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν και διαμορφωνουν την σεξουαλικοτητα τους ως εκφραση του βαθυτερου και πιο αληθινα αγνου εαυτου τους και ως εκφραση της αγαπης τους προς τους αλλους.

Δεν ανακαλυπτουμε εμεις την Αμερικη.Εχουν ασχοληθει εκατομυρια ανθρωποι πριν απο εμας οπως θα κανουν και μετα απο εμας με το θεμα.Απο τον Βουδιστη μοναχο που μεσω της Ταντρα γιογκα(που προσπαθει) να κανει την εκσπερματιση εσωτερικο οργασμο,τον Χριστιανο μοναχο που παλευει με τον διαβολο,τα παιδια των λουλουδιων κ την "απελευθερωση" που υιοθετησαν κ χιλιους μυριους ακομη...Μην ξεχασω και μας εδω που διαφωνουμε για την "ξεπετα" και την μη "ξεπετα"...

Senior Member
    Οχι Θεοφανια δεν ειμαι παρθενος...

Δεν νομιζω υπαρχει λογος να συνεχισει η συζητηση αυτη ομως. Εσυ αποκλειεις μερικα πραγματα εγω τα εχω ζησει(και δεν ειμαι χαζος να νομιζω οτι τα εχω ζησει...), απο εκει και περα δεν με πειθεις δεν σε πειθω...
    δεν ειναι θεμα χαζομαρας.
    δεν υπαρχει κανενας ανδρας, οσοδηποτε εμπειρος που να μπορει να καταλαβει εναν ψευτικο οργασμο απο εναν αληθινο, απλα ο εγωισμος σου, δεν σε αφηνει να το ξερεις αυτο...
    και μονο που το υποστηριζεις, δειχνει την αγνοια που εχεις απο γυναικες και οργασμο,ειτε εισαι παρθενος, ειτε δεν εισαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι θεμα χαζομαρας.
    δεν υπαρχει κανενας ανδρας, οσοδηποτε εμπειρος που να μπορει να καταλαβει εναν ψευτικο οργασμο απο εναν αληθινο, απλα ο εγωισμος σου, δεν σε αφηνει να το ξερεις αυτο...
    και μονο που το υποστηριζεις, δειχνει την αγνοια που εχεις απο γυναικες και οργασμο,ειτε εισαι παρθενος, ειτε δεν εισαι
    Oταν κανει συσπασεις το νουνι σου τοτε αυτο ειναι ψευτικος οργασμος??? Οταν δεν μπορεις να σταθεις και ταρακουνιεσαι ολοκληρη ειναι ψευτικος οργασμος??? Μην λεμε οτι θελουμε! Ελεος!!

Εκτος αν νομιζετε οτι θεωρουμε οτι ο οργασμος ειναι ενα βογγητο και δυο τρια ναι!!

Senior Member
    Oταν εκφραζω προσωπικες αποψεις και λεω κατι οτι το θεωρω κακο ειναι αυτο ακριβως...προσωπικες αποψεις...δεν τις επιβαλλω απλα θελω να δω ποσοι και αν εχουν ιδια αποψη με εμενα...nothing more nothing less...
    μπορει να ειναι "κακο" για την αποψη σου και μονο, αυτο ομως δεν παυει να κανει την αποψη σου συντηρητικη και κλειστομυαλη. αυτο ειπε ο μπολτ και εχει δικιο.
    ουτε εγω κανω ξεπετες, οι αλλοι μπορουν να κανουν οτι θελουν ομως, δεν ειναι υποχρεωμενοι να κανουν σχεσεις, ειδικα αν δεν τους δινεται η ευκαιρια.

Senior Member
    Oταν κανει συσπασεις το νουνι σου τοτε αυτο ειναι ψευτικος οργασμος??? Οταν δεν μπορεις να σταθεις και ταρακουνιεσαι ολοκληρη ειναι ψευτικος οργασμος??? Μην λεμε οτι θελουμε! Ελεος!!

Εκτος αν νομιζετε οτι θεωρουμε οτι ο οργασμος ειναι ενα βογγητο και δυο τρια ναι!!
    χαχαχαχαα
    καλα κρασα τζιμ
    το μουνι σου μπορει να κανει οσες συσπασεις θελεις, οσο συχνα γουσταρεις. για το ταρακουνημα μην το σχολιασω, ειναι αστειο επιχειρημα
    επαναλαμβανω για να το εχεις υποψη σου τις επομενες φορες ΟΛΑ τα συμπτωματα του οργασμου που μπορει καποιος απ εξω να αντιληφθει, μπορουν και να αναπαραχθουν.
    περαστικα τωρα, που νομισες οτι εφτανε οταν της χαιδευες την πατουσα

οποτε ασε τις ερευνες περι αυθεντικοτητας του οργασμου και επικεντρωσου να δωσεις τον καλυτερο ευατο σου.(προτεινω να επικεντρωθεις και σε επιμαχα σημεια, αν θες την γνωμη μου)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχαα
    καλα κρασα τζιμ
    το μουνι σου μπορει να κανει οσες συσπασεις θελεις, οσο συχνα γουσταρεις. για το ταρακουνημα μην το σχολιασω, ειναι αστειο επιχειρημα
    επαναλαμβανω για να το εχεις υποψη σου τις αεπομενες φορες ΟΛΑ τα συμπτωματα του οργασμου που μπορει καποιος απ εξω να αντιληφθει, μπορουν και να αναπαραχθουν.
    περαστικα τωρα, που νομισες οτι εφτανε οταν της χαιδευες την πατουσα
    Πωπω μου κατεστρεψες τον κοσμο...οσες φορες ειχαν οργασμο μαζι μου ολες ηταν fake...παω να αυτοκτονησω επειδη μου το ειπε η remedy...κλαψ...κλαψ...

Αμα μπαινεις στην διαδικασια να κανεις βουντου στο σωμα σου να κανεις ολα τα παραπανω πραγματικα σε λυπαμαι που δεν εχεις βρει καποιον να σε ικανοποιησει προφανως....

Δεν στην λεω απλα αυτο μου δειχνεις...επειδη εσυ δηλαδη πρεπει να προσποιηθεις ολοι μας εχουμε ζησει fake οργασμους απο κοπελες...οτι να ναι

Senior Member

Θεωρείς ειλικρινά ότι αυτά δεν μπορούν να γίνουν προσποιητά..? Δυστυχώς μπορούν, και επίσης δυστυχώς συχνά ο άντρας έχει τόση επιθυμία να νιώσει ότι "την έκανε και τελείωσε" που κάποια σημαδάκια τα παραβλέπει.

Άσχετο, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το κόλλημα των ανδρών ότι αν τελειώσει η άλλη είναι προσωπική του επιτυχία, ενώ αν όχι, απέτυχε. Όπως και το "εγώ φταίω" ή "είμαι φωτιά" των γυναικών. Η χημεία δηλαδή δεν παίζει ρόλο? Ατομικό επίτευγμα του ενός είναι?
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Θεωρείς ειλικρινά ότι αυτά δεν μπορούν να γίνουν προσποιητά..? Δυστυχώς μπορούν, και επίσης δυστυχώς συχνά ο άντρας έχει τόση επιθυμία να νιώσει ότι "την έκανε και τελείωσε" που κάποια σημαδάκια τα παραβλέπει.

Άσχετο, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το κόλλημα των ανδρών ότι αν τελειώσει η άλλη είναι προσωπική του επιτυχία, ενώ αν όχι, απέτυχε. Όπως και το "εγώ φταίω" ή "είμαι φωτιά" των γυναικών. Η χημεία δηλαδή δεν παίζει ρόλο? Ατομικό επίτευγμα του ενός είναι?
    Ποτε δεν επεδιωξα να μαθω κατι τετοιο προσωπικα...Μαλιστα μια απο τις πρωην μου οταν ξεκινησαμε μου λεει μην τρομαξεις αλλα ειμαι ανοργασμικια...δεν εχω καταφερει να ερθω σε οργασμο ουτε το 1/10 απο οσες φορες εγινε σεξ. Ειπα οκ τι να κανουμε. Στην αρχη οντως ετσι ηταν αλλα με τον καιρο αλλαξε η κατασταση...τι να σας πω ψεμματα θα ειναι ολα...ας ισοπεδωσουμε την ερωτικη ζωη ολου του κοσμου...

Επισης δεν αμφιβαλω οτι δεν μπορει να γινουν προσποιητα αλλα οταν εχεις μια μακροχρονια σχεση κατι θα καταλαβεις παραπανω...

Senior Member
    Πωπω μου κατεστρεψες τον κοσμο...οσες φορες ειχαν οργασμο μαζι μου ολες ηταν fake...παω να αυτοκτονησω επειδη μου το ειπε η remedy...κλαψ...κλαψ...

Αμα μπαινεις στην διαδικασια να κανεις βουντου στο σωμα σου να κανεις ολα τα παραπανω πραγματικα σε λυπαμαι που δεν εχεις βρει καποιον να σε ικανοποιησει προφανως....

Δεν στην λεω απλα αυτο μου δειχνεις...επειδη εσυ δηλαδη πρεπει να προσποιηθεις ολοι μας εχουμε ζησει fake οργασμους απο κοπελες...οτι να ναι
    εγω δεν χρειαζεται να τα κανω, γιατι εχω συντροφο που ξερει να με ικανοποιει (οχι στην πατουσα παντως).
    καθε γυναικα που εχει νοιωσει οργασμο το ξερει οτι ειναι πανευκολο να αναπαραχθει η εικονα αυτη, δεν ειναι καμια επιστημη, ειναι πολυ απλο.
    μονο μερικοι ανδρες που δεν εχουν ιδεα δεν το ξερουν και αυτοι ειναι που το εισπραττουν

Page 17 of 25 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast