Yπαρχει???????? - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 25 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 366
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Η χημεία δηλαδή δεν παίζει ρόλο? Ατομικό επίτευγμα του ενός είναι?
    ...να ξερες πόσες σελίδες το έλεγα αυτό....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν χρειαζεται να τα κανω, γιατι εχω συντροφο που ξερει να με ικανοποιει (οχι στην πατουσα παντως).
    καθε γυναικα που εχει νοιωσει οργασμο το ξερει οτι ειναι πανευκολο να αναπαραχθει η εικονα αυτη, δεν ειναι καμια επιστημη, ειναι πολυ απλο.
    μονο μερικοι ανδρες που δεν εχουν ιδεα δεν το ξερουν και αυτοι ειναι που το εισπραττουν
    Επιμενεις στην πατουσα...ειπα εγω για πατουσα???? Διαβασες καθολου τα προηγουμενα??????????οτι να ναι...

Μπα εγω δεν το πιστευω οτι σε ικανοποιει...προσποιεισαι ειμαι σιγουρος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Ποτε δεν επεδιωξα να μαθω κατι τετοιο προσωπικα...Μαλιστα μια απο τις πρωην μου οταν ξεκινησαμε μου λεει μην τρομαξεις αλλα ειμαι ανοργασμικια...δεν εχω καταφερει να ερθω σε οργασμο ουτε το 1/10 απο οσες φορες εγινε σεξ. Ειπα οκ τι να κανουμε. Στην αρχη οντως ετσι ηταν αλλα με τον καιρο αλλαξε η κατασταση...τι να σας πω ψεμματα θα ειναι ολα...ας ισοπεδωσουμε την ερωτικη ζωη ολου του κοσμου...

Επισης δεν αμφιβαλω οτι δεν μπορει να γινουν προσποιητα αλλα οταν εχεις μια μακροχρονια σχεση κατι θα καταλαβεις παραπανω...
    αν της εδειξες ποσο σημαντικο ειναι για την επιβεβαιωση σου να "την κανεις" να τελειωσει, οπως κανεις εδω 2 μερες, το πιο πιθανο ειναι να "αλλαξε" για να ξεφορτωθει την επιμονη σου...

Senior Member
    Λοιπον να το κανω λιανα...

Μια γυναικα που λεει οτι θελει να εχει καποιον διπλα της δεν χρειαζεται να τον φασωσει να ανακαλυψει αν της κανει...βγαινει μερικα ραντεβου και τον μαθαινει...

Μια γυναικα αν μεχρι την ηλικια μου των 28 εχει παει με 8 αντρες επειδη εκανε 8 σχεσεις απο ενα χρονο την καθε μια ειναι οκ για εμενα (αν και λιγο απιθανο παραδειγμα)

Μια γυναικα που εχει παει με 8 αλλα δεν εχει κανει καμια σχεση και απλα το εκανε με 8 για εμενα ειναι οτι να ναι...

Κατανοητα???
    συνήθως δεν είναι το ένα ή το άλλο. αλλά συνδυασμός και των 2. και σχέσεις μακροχρόνιες, αλλά και σχέσεις που τελικά δεν προχώρησαν.

Senior Member
    Επιμενεις στην πατουσα...ειπα εγω για πατουσα???? Διαβασες καθολου τα προηγουμενα??????????οτι να ναι...

Μπα εγω δεν το πιστευω οτι σε ικανοποιει...προσποιεισαι ειμαι σιγουρος...
    ειπες "σε μη επιμαχα σημεια", το θυμαμαι καλα. η πατουσα ειναι ευφυολογημα.
    αν χρειαζοταν να προσποιουμαι, θα συμφωνουσα με αυτα που μας λες τοση ωρα...
    εδω σου κανουμε τσαμπα μαθηματα μπας και ξεστραβωθεις κι αντι να μας ευχαριστσησεις, μας την λες κι απο πανω :))))))))

Senior Member
    Το κρεβατι χτιζεται! Φερε μου μια που ειναι θεωρητικα χαλια στο κρεβατι και με τον καιρο θα περναμε μια χαρα...

δε νομίζω....

Senior Member
    αν της εδειξες ποσο σημαντικο ειναι για την επιβεβαιωση σου να "την κανεις" να τελειωσει, οπως κανεις εδω 2 μερες, το πιο πιθανο ειναι να "αλλαξε" για να ξεφορτωθει την επιμονη σου...
    Επιμενω δυο μερες τωρα εδω χωρις λογο ουσιαστικο απλα μερικες χωρις να με ξερετε καθολου εχετε βγαλει τα παντα fake και προσποιητα...τι να πω, δεν καταλαβαινω την προσωπικη αυτη επιθεση...

Senior Member
    ειπες "σε μη επιμαχα σημεια", το θυμαμαι καλα. η πατουσα ειναι ευφυολογημα.
    αν χρειαζοταν να προσποιουμαι, θα συμφωνουσα με αυτα που μας λες τοση ωρα...
    εδω σου κανουμε τσαμπα μαθηματα μπας και ξεστραβωθεις κι αντι να μας ευχαριστσησεις, μας την λες κι απο πανω :))))))))
    Αν διαβασες σε καποιο σημειο το διευκρινιζω οτι προκειται για ερωτογενη ζωνη και συγκεκριμενα στο στηθος...αλλα προφανως εχεις διαβασει οτι σε συμφερει...

Μαθημα εχω αναγκη να παρω οσο εχεις να παρεις εσυ...δεν γεννηθηκα χθες ουτε ξεκινησα να κανω σεξ χθες...

Senior Member
    γιατι την πηδηξα ρε Θεοφανια....αμα δεν εχεις γκομενο και εχεις καυλες παρε δονητη...γιατι πρεπει να κανεις ξεπετα????
    καλά το ίδιο είναι? σοβαρά τώρα.....

Senior Member
    Καταληγουμε οτι ειναι μαλακια οι ξεπετες??? Αρα και εγω δεν γουσταρω να εχω γκομενα που να εχει κανει ξεπετες και επιπολεα φασωματα!!!
    άλλο η μαλακία, άλλο η ξεπέτα. μην τα συγχέουμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    καλά το ίδιο είναι? σοβαρά τώρα.....
    Προφανως δεν ειναι το ιδιο αλλα εσυ πηγαινε βρες εναν να σε ικανοποιησει και γεια σας....αν σε βολευει αυτο εμενα δεν μου πεφτει λογος...

Δηλαδη που ειναι το κακο που εμενα δεν μου αρεσει αν μια κανει τετοια????

Banned
    Αν διαβασες σε καποιο σημειο το διευκρινιζω οτι προκειται για ερωτογενη ζωνη και συγκεκριμενα στο στηθος...αλλα προφανως εχεις διαβασει οτι σε συμφερει...

Μαθημα εχω αναγκη να παρω οσο εχεις να παρεις εσυ...δεν γεννηθηκα χθες ουτε ξεκινησα να κανω σεξ χθες...
    σεξ μαθαινεις να κανεις ωσπου να κλεισεις τα ματια σου..(και φυσικα μεχρι να μην σου κανει κουκου)

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    σεξ μαθαινεις να κανεις ωσπου να κλεισεις τα ματια σου..(και φυσικα μεχρι να μην σου κανει κουκου)
    Ειπα κατι αντιθετο?...εχω αναγκη απο μαθημα οσο εχει και η remedy

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Θεωρείς ειλικρινά ότι αυτά δεν μπορούν να γίνουν προσποιητά..? Δυστυχώς μπορούν, και επίσης δυστυχώς συχνά ο άντρας έχει τόση επιθυμία να νιώσει ότι "την έκανε και τελείωσε" που κάποια σημαδάκια τα παραβλέπει.

Άσχετο, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το κόλλημα των ανδρών ότι αν τελειώσει η άλλη είναι προσωπική του επιτυχία, ενώ αν όχι, απέτυχε. Όπως και το "εγώ φταίω" ή "είμαι φωτιά" των γυναικών. Η χημεία δηλαδή δεν παίζει ρόλο? Ατομικό επίτευγμα του ενός είναι?
    ελα ντε..

Senior Member
    Ναι καλα τα λες, δεν διαφωνω, εγω ειπα χωρις διεισδυση δεν ειπα χωρις φιλια στο στηθος...
    αφού οι περισσότερες γυναίκες είναι κλειτοριδικές. γιατί σου κάνει εντύπωση?

Page 18 of 25 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast