Περι λογοκρισιας, καταπιεσης της εκφρασης και γενικοτερα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 102
    Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    δν χρειάζεται ξέρεις να ταυτίζεται η ιδεολογία σου με αυτή όλων των υπόλοιπων ανθρώπων. θα ήταν βαρετό άλλωστε.
    ναι οκ αλλα αμα δε πλησιαζεται εστω λιγο, πως θα σε ανεχτουν και πως θα υπαρξει και κατανοηση ? διαφορετικα χωρις αυτα τι να τους κανεις ? και φυσικα ακριβως το ιδιο και περισσοτερο ισχυει και για τους φιλους, αλλα και για τη σχεση! αλλιως δε μπορεις να πας μπροστα, στο μελλον σιγουρα καπου θα υπαρξει διαφωνια, τσακωμος... ε και ο χωρισμος δεν αργει να ρθει.

Quote Originally Posted by arktos View Post
    κάθε χώρα έχει τα καλά κ τα κακά της.
    εννοειται αυτο, αλλα τα κακα της Ελλαδας πλεον ειναι παρα πολλα, και σιγουρα τα καλα δε ταιριαζαν σε μενα. θα προτιμουσα κρυο στη Σουηδια πχ ή full ναρκωτικα οπως στην Ολλανδια, παρα τα οσα εχουμε εδω (που δεν εχουμε και τπτ να πεις, αντε τα οσα αρχαια μας μειναν, και τις διακοπες το καλοκαιρι - τις οποιες ποτε δεν ευχαριστηθηκα).

Senior Member
    κατανόηση θα βρεις από 2-3 φίλους.
    με διαφωνίες κ τσακωμούς δν χαλάς φιλίες κ σχέση.
    όταν αυτές υπάρχουν μέσα σε ένα υποφερτό πλαίσιο.

στη σουηδία δν κάνει μόνο κρύο.
    οι λίγες ώρες που υπάρχει ο ήλιος οδηγούν μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού σε κατάθλιψη.

ολλανδία πήγε ένα παιδί από εδώ από το φόρουμ που λύσσαξε να φύγει.
    όταν μου τηλεφώνησε μού είπε πως το πρώτο πράγμα που του συνέβη ήταν να του κλέψουν το πορτοφόλι.
    κ κάτι άλλα που δν θυμάμαι.
    αν ψάχνεσαι για ναρκωτικά μν ανησυχείς υπάρχουν κ εδώ όλα.
    αλλά όπως λέει κ η ρέιν, τώρα τις θες τις κλωτσιές?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το ιδιο απαθεστατο μου βγαινει και σε μεροι οπου δε μπορω να ειμαι ο εαυτος μου, πχ γραφειο, αστυνομια, δικαστηριο ή καταστασεις που υπαρχουν μεγαλυτεροι και πιο σοβαροι απο μενα. ακομα και ενα κωλοχαρτο να πας να βγαλεις ή για λεφτα στη τραπεζα, και να χρειαστει να περιμενεις στην ουρα, παλι μπορει να σε πιασουν τα νευρα σου, να νιωθεις πως θελεις να ουρλιαξεις και να τους πλακωσεις ολους στο ξυλο, αλλα δυστυχως δε μπορεις να το κανεις γιατι θα σε κλεισουν μεσα...

εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι η κοινωνια η ιδια μας αναγκαζει να μην ειμαστε ο εαυτος μας, και να πλαθουμε μια αλλη ψευτικη καθως πρεπει εικονα, και τελικα να ζουμε καταπιεσμενοι. ειναι αυτο που ελεγα και στο αλλο τοπικ της μορφωσης, οτι αν δε κανεις τον μαλακα, δε προκειται να πας μπροστα! μηπως αν σταματουσε καπου ολο αυτο θα μας εκανε καλυτερα ψυχολογικα ? πιστευω οτι εφοσον τα παντα εχουν καταντησει περιπλοκα και δυσκολα, και με τη καταθλιψη να αποτελει την αρρωστια της εποχης μας, αυτο θα ηταν η λυση. τουλαχιστον σταματηστε να κανετε τους μαλακες κι εδω μεσα, δεν ωφελει η τοση πολυ λογοκρισια...
    Δυστηχώς η ευτυχώς τα πάντα απο την κοινωνία μεχρι το φορουμ λειτουργουν με κανόνες και νόμους τους οποίους θέτει αλλοτε η δικαιοσυνη, αλλοτε η παράδοση, αλλοτε η τηλεόραση και αλλοτε οι διαχειρηστές ενός φόρουμ. Οι κανόνες συχνα καταπατούνται ετσι ώστε καποια στιγμή να αλλαξουν και να αντικατασταουν απο νέους καλήτερους ή χειρώτερους (βλέπε σημερινή κυβέρνηση).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimitriou View Post
    Δυστηχώς η ευτυχώς τα πάντα απο την κοινωνία μεχρι το φορουμ λειτουργουν με κανόνες και νόμους τους οποίους θέτει αλλοτε η δικαιοσυνη, αλλοτε η παράδοση, αλλοτε η τηλεόραση και αλλοτε οι διαχειρηστές ενός φόρουμ. Οι κανόνες συχνα καταπατούνται ετσι ώστε καποια στιγμή να αλλαξουν και να αντικατασταουν απο νέους καλήτερους ή χειρώτερους (βλέπε σημερινή κυβέρνηση).
    αν ηντουσαν (η και ησαντε) ετσι οι φοιτητες της ιατρικης....
    αχαχουχαααα
    (εχουν ιατρικη τα ΤΕΙ ?)

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ηντουσαν (η και ησαντε) ετσι οι φοιτητες της ιατρικης....
    αχαχουχαααα
    (εχουν ιατρικη τα ΤΕΙ ?)
    Δεν λέει κάτι η ορθόγραφία. Ποτέ δεν έμαθα. Ακόμα και με τεσσαρια στο δημοτικό στην ορθογραφια κατάφερα να αριστεύσω στο σχολείο και στο πανεπιστημιο. Επιπλέον εχεις δει πως γράφουν οι γιατροι δεν είναι τυχαίο! Δεν βγαζεις καν τι γράφουν!

Senior Member
    Δεν λέει κάτι η ορθόγραφία. Ποτέ δεν έμαθα. Ακόμα και με τεσσαρια στο δημοτικό στην ορθογραφια κατάφερα να αριστεύσω στο σχολείο και στο πανεπιστημιο.
    μαλλον αυτο που δεν λεει κατι, ειναι το να δηλωνει κανεις εδω περα το οτιδηποτε για την ταυτοτητα του ... (προφανως γιατι μπορει να το φανταστηκε)
    το μονο που λεει κατι, ειναι ο γραπτος του λόγος και οι αποψεις του

Banned
    Η απαντιση σου απλα δικαιολογεί την υπαρξη αυτου του θέματος!

..βάλτο τουλάχιστον σε ένα διορθωτή να μη μας βγάλεις κανένα μάτι....
    απάντηση με ι.......ιουιουιουιουιουυυυυυ� �.........(ουτε στο δημοτικό τελικά).

Senior Member
    η δικη σου ομως , απλα με επιβεβαιωνει

Banned
    Δασκαλες ειστε? να το πειτε στη μαμα μου γιατί ούτε τις λεξεις τις καρτέλας έκανα!

Δασκαλες ειστε? να το πειτε στη μαμα μου γιατί ούτε τις λεξεις τις καρτέλας έκανα!
    εγώ είμαι δασκάλα ζιου ζιτσου, η ρεμ εκπαιδευει σαυρες.....

Senior Member
    εγω ειμαι αστροφυσικος με διδακτορικο με δευτερο πτυχιο στην μοριακη βιολογια και εκπαιδευομενη αστροναυτης.
    οι αλλες δεν ξερω τι ειναι.
    ευχαριστως παντως, φερε τη μαμα σου να της πω να σε προσεξει για να μπορεσεις να σπουδασεις καποτε.

(θεοφανια παρακαλω μην παραπλανεις για την εκπαιδευση μου. αρκετα εκανα την ταπεινη. ηρθε η ωρα να λαμψω)

Banned
    η δικη σου ομως , απλα με επιβεβαιωνει
    ναι απαντω , ρήμα αρα το ντι με η. ωραια και τι έγινε? το νόημα το ίδιο είναι. Να με αναφερετε στη διαχείρηση για εγκλημα κατα της ωρθωγραφοιας!

εγω ειμαι αστροφυσικος με διδακτορικο με δευτερο πτυχιο στην μοριακη βιολογια και εκπαιδευομενη αστροναυτης.
    οι αλλες δεν ξερω τι ειναι.
    ευχαριστως παντως, φερε τη μαμα σου να της πω να σε προσεξει για να μπορεσεις να σπουδασεις καποτε.
    ..δεν ηθελα να τα αποκαλύψω όλα με τη μία....:ΡΡΡ

Senior Member
    ναι απαντω , ρήμα αρα το ντι με η. ωραια και τι έγινε? το νόημα το ίδιο είναι. Να με αναφερετε στη διαχείρηση για εγκλημα κατα της ωρθωγραφοιας!
    Πλάκα κάνεις?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast