ΜΟΝΟΦΑΓΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    το να τρως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ φρούτα είναι ό,τι καλύτερο? την προτρέπεις και να το συνεχίσει!?!? :$
    γιατι ρε συ τι κακο εχει να τρως πολλα φρουτα?? δεν βλεπω καποιο κακο, περαν του κινδυνου της υπερβιταμινωσης, αλλα ειναι σχετικα σπανιο φαινομενο...
    βασικα δεν τρωω ΜΟΝΟ φρουτα ολη μερα, για πρωι τρωω σουσαμενιο κουλουρι κ κατα το απογευμα 2-3 φρυγανιες ολικης αλεσης... παντως περισσοτερη ενεργεια εχω τρωγοντας φρουτα (ειδικα ροδακινα τα λατρευω!) παρα πχ κοτοπουλο με πατατες...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    το να τρως πολλά φρούτα δεν κάνει κακό. το να τρως ΜΌΝΟ φρούτα ναι, κάνει.

και όχι το να τρως 1 κουλούρι και 2 φρυγανιές ΔΕΝ είναι ισορροπημένη, ολοκληρωμένη διατροφή.

Senior Member
    το να τρως πολλά φρούτα δεν κάνει κακό. το να τρως ΜΌΝΟ φρούτα ναι, κάνει.

και όχι το να τρως 1 κουλούρι και 2 φρυγανιές ΔΕΝ είναι ισορροπημένη, ολοκληρωμένη διατροφή.
    οχι δεν καταλαβες συνολικα την ημερα τρωω τις φρυγανιες, το κουλουρι κ πολλα φρουτα !! ολα αυτα! οχι μονο τα φρουτα ! μια χαρα νιωθω παντως, δεν νιωθω εξαντλημενη η οτιδηποτε αλλο !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    οχι δεν καταλαβες συνολικα την ημερα τρωω τις φρυγανιες, το κουλουρι κ πολλα φρουτα !! ολα αυτα! οχι μονο τα φρουτα ! μια χαρα νιωθω παντως, δεν νιωθω εξαντλημενη η οτιδηποτε αλλο !!
    δηλαδή τρως ΜΟΝΟ υδατάνθρακες. λογικό να νιώθεις ότι έχεις ενέργεια. υδατάνθρακας=ενέργεια.
    πρωτείνη όμως από που παίρνεις? και δεν θες να ξέρεις ποια είναι τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας έλλειψης πρωτείνης.

χρειάζονται ΌΛΑ με μέτρο. αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι τρως σωστά, ντάξει.... φάε κανά ξηροκάρπι να πάρεις τουλάχιστον μερικά καλά λιπαρά.

Senior Member
    και φάε και καμιά φασολάδα!

Senior Member
    βασικα αυτη τη διατροφη σκοπευω να την κανω για μια εβομαδα ακομα, μεχρι να φτασω τα κιλα που θελω, κ μετα θα ξαναρχισω σιγα σιγα να τρωω απ ολα ! παντως κ ετσι δεν με χαλαει γιατι δεν νιωθω να μου λειπει κατι !
    λατρευω ξηρους καρπους! ειδικα φιστικια, καρυδια, σταφιδες κ στραγαλια !!

ιου ιου η φασολαδα ειναι δυσπεπτη δεν μ αρεσει τοσο !!!!!!!

Senior Member
    και για πρωινό να κάνεις το εξής. μέσα σε μπολ γιαούρτι 2% λιπαρά, μπανάνα, ξηρους καρπούς και μέλι. ορίστε. το πρωινό των πρωταθλητών.

Senior Member
    και για πρωινό να κάνεις το εξής. μέσα σε μπολ γιαούρτι 2% λιπαρά, μπανάνα, ξηρους καρπούς και μέλι. ορίστε. το πρωινό των πρωταθλητών.
    Γαματο !! Γιαουρτι με μελι ειναι απ τα αγαπημενα μου !!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    όχι σκέτο γιαούρτι με μέλι. χρειάζεται και η μπανάνα και οι ξηροί καρποί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    βασικα αυτη τη διατροφη σκοπευω να την κανω για μια εβομαδα ακομα, μεχρι να φτασω τα κιλα που θελω, κ μετα θα ξαναρχισω σιγα σιγα να τρωω απ ολα ! παντως κ ετσι δεν με χαλαει γιατι δεν νιωθω να μου λειπει κατι !
    λατρευω ξηρους καρπους! ειδικα φιστικια, καρυδια, σταφιδες κ στραγαλια !!

ιου ιου η φασολαδα ειναι δυσπεπτη δεν μ αρεσει τοσο !!!!!!!
    Φάε χουρμάδες! Είναι γεμάτοι ενέργεια!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    μια σωστή διατροφή-δίαιτα αργεί να δώσει αποτελέσματα γιατι ο μεταβολισμός δεν παίρνει μπρος σε 2 μέρες! αυτές οι διάιτες που υπόσχονται πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα είναι επιβλαβείς, μπλοκάρουν το μεταβολισμό και στο τέλος τα ξαναπαίρνεις διπλά.

οπότε καλύτερα να ακολουθήσεις τη διατροφή που σου έδωσε ο διαιτολόγος και να κάνεις υπομονή.
    Εξαρτάται αυτό, αν χάσει ςτο ένα τρίτο του βάρους σου δεν τα παίρνεις εύκολα τα κιλά, αν στερήσε πράματα λίγες μέρες και χάσεις 5-6 κιλά λογικό είναι να τα ξαναπάρεις πίσω ίσως και περισσότερα. Αυτό μου το έχει πει ο διαιτολόγος, έχει καλή φήμη στο νησί. Εγώ είμαι παχύσαρκη. Σε μια μελέτη που έγινε πήραν ένα μεγάλο αριθμό παχύσαρκων και τους έδιναν 500 (αν θυμάμαι καλά) θερμίδες τη μέρα τέλος πάντων τους τάιζαν με πολύ χαμηλές θερμίδες για κάποιους μήνες και τους παρακολουθούσαν, έχασαν πάρα πολλά κιλά και τους άφησαν να τρώνε οπως θέλουν εκείνοι, οι περισσότεροι από αυτούς δεν έβαλαν κιλά. Κι εγώ την πρώτη φορά αμέσως μετά την εφηβεία έχασα 25 κιλά και δεν τα πήρα ποτέ παρά μόνο όταν άρχισα τα φάρμακα.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    In this old house where every door is open
    όχι σκέτο γιαούρτι με μέλι. χρειάζεται και η μπανάνα και οι ξηροί καρποί.
    Aυτο δεν ξερω αν ειναι το πρωινο των πρωταθλητων, αλλα ειναι τρελο αφροδισιακο!

Senior Member
    παντως η μαμα μ π κανε το τεστ δυσανεξιας της ειπε ο γιατρος οτι πρεπει καθε μερα να τρωει διαφορετικα φαγητα κ οχι τα ιδιο γ την ωρα εχει χασει 10 κιλα απτο πασχα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Φάε χουρμάδες! Είναι γεμάτοι ενέργεια!
    Σορρυ αμα πεταξω μπαρουφα, αλλα οι χουρμαδες δεν ειναι κατι σκληρα φρουτα με πικρη γευση που τα δινουν στα γουρουνια?? Ετσι εχω ακουσει, μπορει να κανω κ λαθος..

Quote Originally Posted by elirene View Post
    παντως η μαμα μ π κανε το τεστ δυσανεξιας της ειπε ο γιατρος οτι πρεπει καθε μερα να τρωει διαφορετικα φαγητα κ οχι τα ιδιο γ την ωρα εχει χασει 10 κιλα απτο πασχα..
    Σκεφτομαι κ εγω να κανω τεστ δυσανεξιας, αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω... σε διαιτολογο πας κ το κανεις η σε αλλον γιατρο? (πχ ενδοκρινολογο?) παιζει να εχω στο γαλα απ οσο ξερω απ την εμπειρια μου κ τα φουσκωματα που εχω καθε φορα που πινω... φυσικα μπορει να εχω κ σε κατι αλλο κ απλα να μην το ξερω... πιστευω καλο ειναι να γνωριζουμε τι "σηκωνει" ο οργανισμος μας κ τι οχι ωστε αναλογα να διαμορφωνουμε το διατροφικο μας πλανο...

Senior Member
    Καλέ τι λες??? λολ Όχι είναι πολύ γλυκά, τα παίρνουμε από τους φοίνικες και έχουν πολλή ενέργεια!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast