Results 61 to 75 of 129
Thread: Διαχείριση φόρουμ αυτοβοήθειας
-
30-09-2011, 20:40 #61
Όχι φίλε δεν είναι έτσι και θα μιλήσω αποκλειστικά γι' αυτό που με αφορά την κατάθλιψη. Στα πρώτα στάδια της νόσου το άτομο δεν είναι σε θέση να καταλάβει και ν' αποδεχτεί ότι αν δεν το χειριστεί σωστά η κατάσταση του θα επιδεινωθεί και αυτό αφορά τους περισσότερους καταθλιπτικούς. Σ' αυτή την φάση είναι πολύτιμο να σε βοηθά κάποιος έστω και διαδικτυάκα με σωστή ενημέρωση. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ασθένειες μπορουν να μιλήσουν καλύτερα οι πάσχοντες αλλά πιστεύω γενικότερα είναι πολύτιμο όσον αφορά την σταδιακή απενεχοποίηση και την αποδοχή του ότι οι ψυχικές ασθένειες που υπάρχουν δεν πρέπει ν' αποτελούν το στίγμα και το εμπόδιο στο να ζούμε μια φυσιολογική ζωή όπως όλοι οι άνθρωποι.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
- 30-09-2011, 22:04 #62
άλλος έχει 20 μηνύματα, άλλος έχει 520, άλλος κανένα, άλλος απλά διαβάζει χωρίς ούτε να έχει κάνει εγγραφή. Πού είναι το πρόβλημά σου;
Το φόρουμ είναι δημόσιο.
όσο για τον αριθμό μηνυμάτων του καθένα, οι γνώμες και ο σεβασμός έπρεπε να είναι ισότιμος, αλλιώς έχουμε τη χούντα της παλαιότητας, σωστά;
Και όταν η παλαιότητα ομολογεί τον εθισμό της, τα πράγματα δυσκολεύουν.
Με αυτό απαντώ και σε σένα broken doll για τη χούντα που έλεγες.
Ένα καθ ομολογία εθισμένο μέλος με 7500 μνμ από τα οποία τα περισσότερα είναι καυγάδες, τσατάκια, προκλήσεις, ειρωνίες και κουτσομπολιά, επιτίθεται προσωπικά σε ένα μέλος που εκφράζει την άποψή του δημόσια σε ένα πολύ σοβαρό θέμα του διαχειριστή ενώ συγχρόνως προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ακυρώσει το περιεχόμενο των λόγων μου, απλά κ μόνο επειδή δεν έχω πολλά ποστ!!!!
Δεν έχω 7500 ανούσια ποστ. Συγνώμη. Έχω όμως άποψη. Και σε πολλούς αρέσει.
30-09-2011, 22:11 #63
30-09-2011, 22:21 #64
πράγματι, έχεις δίκιο σε πολλά.
Θα σταθώ στο ύφος του ποστ σου και συγκεκριμένα στο ρήμα "τολμήσω" που χρησιμοποίησες 2 φορές.
Αυτό δείχνει το πόσο "άνετα" νοιώθεις στον χώρο αυτό που έγινε με σκοπό την υποστήριξη. Πόσο άνετα μπορείς να εκφραστείς. Τι υποστήριξη είναι αυτή, αλήθεια;
Αυτό επιβεβαιώνει τα όσα αρχικά είπα
30-09-2011, 22:26 #65
30-09-2011, 23:31 #66
Last edited by Boltseed; 30-09-2011 at 23:48.
30-09-2011, 23:35 #67
Μην τσακώνεστε μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
One of these things is not like the others, one of these things must die alone.
30-09-2011, 23:48 #68
30-09-2011, 23:59 #69
"σχυει και για σένα αγαπητή άλομπαρ. Εχουμε νικ εδώ μέσα, δεν θα ξεστραβωθούμε να μετράμε ποστ να δούμε ποια "απο πάνω σου? εννοείς...".
Συγχαρητήρια. Κατάλαβες τουτέστιν πως έχουμε νικ εδώ μέσα. Την Αλομπάρ την είδες πουθενά να γράφει αυτές τις μέρες, για να την "αναστήσουμε" με το παλιό της νικ λοιπόν;... καλό θα ήταν να απευθύνεις το λόγο στα μέλη με το νικ που έχουν τώρα. Είτε κατάφερες να ανακαλύψεις μετά απ' τις εξονυχιστικές σου έρευνες ποιός/ά είναι ποιός, είτε όχι. Αλλά μάλλον σε χαλάει πολύ το να κάνεις μια προσπάθεια. Και στην τελική, όσο θα συνεχίζεις να χρησιμοποιείς σαν ασπίδα τα... μέλη προκειμένου να απαντήσεις κάπου και χρησιμοποιώντας συνεχώς πληθυντικό, δε νομίζω πως έχω να λέω κάτι μαζί σου. Έχει γίνει βαρετό ειλικρινά. Κι επειδή θα βρεις βαρετό και το ότι εγώ φτιάχνω νέα νικ και παρακολουθώ "εμμονικά" αυτό το χώρο - κάνοντας δυο δουλειές κιόλας - , άντε το λύσαμε το πρόβλημα κι ώρα καλή στην πρύμνη μας κι αέρας στα πανιά μας... πάρτε το χαμπάρι. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που έχουν δει τί γίνεται και από ποιούς. Το δε εντυπωσιακό είναι πώς κάνετε συνεχώς και ανελλιπώς, αυτά για τα οποία κατηγορείτε όσους δε σας γουστάρουν. Άγραφος νόμος, συμβαίνει και στη ζωή εκεί έξω.
Έχετε να μου συστήσετε κάποια αγωγή/θεραπεία για την... αλλόκοτη συμπεριφορά μου;...... και μη χειρότερα που λέει κι ο φίλος μου ο Αριστείδης δηλαδή...
01-10-2011, 00:06 #70
Καποιοι απλως δεν μπορουν να ζησουν χωρις να εχθρευονται καποιον. Χρησιμοποιουν την δικαιολογια "ναι για ενα ανωτερο ποιοτικα φορουμ ή κατι τετοιο" και επιτιθονται. Αλλαζουν και νικ για να μην τους παιρνουν χαμπαρι. Δεν εχει σημασια ο εχθρος αρκει να υπαρχει.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-10-2011, 00:11 #71
Ειναι αστειο οτι ακομα και το θεμα του Νικου μετατραπηκε σε αρενα..Αντιπροσωπευτικο δε της καταστασης του φορουμ τον τελευταιο τουλαχιστον καιρο.
Ελεος ρε παιδια!!..Ηρεμηστε.Ελεος πραγματικα...
01-10-2011, 00:21 #72
Και κάποιοι δε βλέπουν πως κάνουν αυτά για τα οποία κατηγορούν τους άλλους Κηπ... ηθελημένα φυσικά δε βλέπουν. Όσοι δε θέλουν να τους "παίρνουν χαμπάρι" προσπαθούν να αλλάξουν τρόπο γραφής και ύφος. Έγραψες κάτι πολύ πετυχημένο, δε θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το θρεντ ή σε άλλο. Μόνο που δεν απευθύνεται σε όσους το προσάπτεις, αλλά σε όσους πραγματικά το κάνουν. Νομίζω έλεγες πως κάποιοι κάνουν υποδείξεις σε άλλους για το πώς θα γράφουν και τί θα λένε... ναι, είναι γεγονός. Κι αν ενδιέφερε ο χώρος πραγματικά τους όσους συμμετέχουν, δε θα φέρονταν ωσάν να είναι στο χωράφι τους γιατί εδώ ο χώρος είναι κοινόχρηστος. Κι αν εσύ βλέπεις κοινόχρηστο χώρο, νά 'σαι σίγουρος πως οφθαλμοφανέστατα έχει μετατραπεί σε ιδιόκτητο κήπο με πορτιέρηδες, κηπουρούς που προσπαθούν να ψαλιδίσουν και... στατιστικολόγους που μετράνε τον καθένα ανάλογα με το πόσα ποστς συμμετοχής έχει προκειμένου να έχει... δικαίωμα άποψης... βάλτε και μια τραμπάλα, δυο κούνιες και... συγκρουόμενα για να ευφραίνεται το είναι μας ρε αδερφέ...
01-10-2011, 00:21 #73
01-10-2011, 00:25 #74
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
01-10-2011, 00:25 #75
μηπως θα επρεπε λιγο ολοι να κανουμε την αυτοκριτικη μας?μηπως ολοι καποιες στιγμες το παιζουμε οντως σωτηρες,διαχειριστες και παει λεγοντας?
μηπως παιρνουμε πολυ σοβαρα τα αστεια και τα σοβαρα τα παραβλεπουμε?
παντως ενα φορουμ ειναι μην δινουμε παραπανω αξια απο οσο πρεπει..αρκει να σεβομαστε!κ εγω εχω υπαρξει ασεβης και ειρωνικη,ανθρωποι ειμαστε θα πουμε κ την μαλακια μας κ εγω εχω πει αρκετες!τεσπα ας ηρεμησουν λιγο τα πνευματα ειπαμε ειναι απλα ενα φορουμ!
αα και επισης εγω δεν απαντησα στον νικο γιατι εχω αναγκη να ξεθυμαινω,ας το κλεισει κ αυριο το φορουμ δεν θα αλλαξει κατι απο την ζωη μου!ειπα απλα να σκεφτει τον κοπο του και τις θυσιες του για το χτισιμο αυτης της κοινοτητας τιποτε αλλο..επισης θα του προτεινα να μιλησει ανοιχτα για το δασος.