View Poll Results: Να μπορουμε να επεξεργαζομαστε παλιοτερα μηνυματα μας;
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
Ναι
13 50.00% -
Οχι
11 42.31% -
Δεν με ενδιαφερει-Δεν εχω αποψη
2 7.69%
Results 46 to 60 of 71
-
08-10-2011, 01:21 #46
νομιζω οτι εχω αρκετα ευπρεπη συμπεριφορα στο φορουμ, χωρις να σημαινει αυτο οτι ειμαι αμεμπτη. αλλα κ τις φορες που πλακωθηκα, δεν θα επικαλεστω την καταθλιψη σαν δικαιολογια. ηταν η αδυναμια του χαρακτηρα μου, να στο πω απλα! ναι, μου εσπαγαν τα νευρα αυτοι που πλακωθηκα, δεν ειχα αρκετη ανεκτικοτητα κ πλακωθηκα. ουτε ψυχικη ασθενεια, ουτε καμια δικαιολογια!
ειμαι τουλαχιστον ομως ειλικρινης κ εχω τη δυνατοτητα να παραδεχομαι αδυναμιες που εχω συνειδητοποιησει οτι εχω. κατι ειναι κ αυτο. εσυ για παραδειγμα θιγεσαι αν σου πουν αδυναμιες που ολοφανερα εχεις!
- 08-10-2011, 01:23 #47
δε χρειαζεται να ψαξω στο παρελθον, μολις ξεκινησες να με βριζεις στο παρον!
για την τραγικα χαμηλη αυτογνωσια σου εσυ θα πρεπε να λυπασαι!
στην περιπτωση σου εχεις ενα δικιο. δεν τα σβηνεις εσυ τα μηνυματα, σου τα σβηνουν αλλοι.
εθιξα το θεμα που διαφορα μελη βριζουν αλλα μελη απο παρορμητικοτητα κ μετα τα σβηνουν μονοι τους, κ ολα μελι γαλα.
08-10-2011, 01:32 #48
ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΕΜΠΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!δεν μιλησα μονο για πλακωματα αλλα βιαζεστε ολοι να πειτε την εξυπναδα σας..μιλησα για λογια(πχ στοιχεια)που καποιος ειπε αλλα στην πορεια μετανιωσε!εγω εχω πολλες αδυναμιες αλλα δεν θα με κρινεις εσυ λου..
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
08-10-2011, 01:40 #49
08-10-2011, 01:45 #50
Ουπς φάουλ Δώρα! Χτύπημα κάτω από τη μέση (και άσχετο με την συζήτηση αφού αυτό δεν πρόκειται για βρισιά αλλά για έκφραση αρνητικών συναισθημάτων -λόγω κατάθλιψης- που αφορούσαν τον εαυτό της).
Συμφωνώ ότι σε περιπτώσεις πχ όταν βιώνει κάποιος ένα ψυχωσικό επεισόδιο, -πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα, απόλυτο έλεγχο των πράξεών του, υπάρχει έκπτωση συναισθημάτων και έλλειψη σωστής κρίσης- να μπορεί να τροποποιήσει κάποια ποστ αλλά αυτό μπορεί να γίνει μέσω της διαχείρισης και σύμφωνα με την κρίση της.Last edited by iberis; 08-10-2011 at 01:56.
08-10-2011, 01:48 #51
ναι, εφταιγε η καταθλιψη. που κολλαει αυτο ομως? εγω να πεθανω ηθελα κ αισθανομουνα χαλια, δεν αρχισα να βριζω δεξια κ αριστερα! αναφερθηκα στα βρισιδια κ τα πλακωματα που πεφτουν κατα καιρους κ συνηθως απο τους ιδιους κ τους ιδιους. τεσπα. δεν μου αρεσει ενας χωρος μπουρδελο, αλλα απο την αλλη προτιμω την αυτοδιαχειριση απο την αστυνομευση. οποιος δε μπορει να εχει ευπρεπη συμπεριφορα, να κραταει το μετρο κ να γραφει ψυχραιμα κ νηφαλια, ας βριζει. τουλαχιστον θα ειναι αυθεντικος. τωρα το ποιος θα τον παρει σοβαρα κ θα κανει διαλογο μαζι του, ειναι αλλο θεμα!
καληνυχτα δωρα κ ισως κακως μιλησα!
08-10-2011, 01:48 #52
γιατι ηταν χτυπημα κατω απο την μεση??ενα δημοσιο θεμα ηταν που δεν αφορουσε την κακοκεφια!και μπορει η λου να μην εχει θεμα με τα ποστ της αλλος ομως μπορει ενα αναλογο θεμα να ηθελε να το σβησει γι απολλους λογους!!τοσο τραγικο σας ακουγεται???
επειδη ειπα μια αποψη εσπευσε να με κατηγορησει για βεβαρημενο παρελθον??με τον χαρακτηρισμο στο στομα ειναι η μις λου!αν εχω εγω βεβαρημενο παρελθον εσεις τι εχετε??και αν κλεισει το φορουμ καποτε η αιτια θα ειστε εσεις τα "καλα" μελη..γεννατε το τρολαρισμα.
08-10-2011, 01:51 #53
08-10-2011, 01:54 #54
δώρα το πρώτο σου ποστ σε αυτό το θεμα ήταν αυτο:
..μπηκες με τσαμπουκα και επιθετικότητα για τους δικούς σου λόγους.
Δεν θα σε κρίνω, θα σου πω αύριο με τον καφέ σου να ξαναδιαβάσεις ότι γράφεις τώρα.
Εχεις τρεις μέρες σύμφωνα με τους όρους χρήσης να τα διαγράψεις σε περίπτωση που το μετανιωσεις.
08-10-2011, 01:57 #55
08-10-2011, 02:02 #56
"κ επειδη ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας δηλ τι παει να πει αυτο? οτι μπορουμε να βριζουμε οποιον μας καυλωνει κ οποτε μας καυλωνει κ μετα να δικαιολογουμαστε με βαση την ψυχικη ασθενεια?
δηλ καταθλιψη κ διπολικη κ ψυχωση τι σημαινει? συμπτωμα τους ειναι το "βριζω απαντες ελευθερα"?".
Όχι;... δε σημαίνει κάτι τέτοιο δηλαδής;... γιατί αν ενθυμούμαι καλώς, μόλις το απόγεμα χθες, έπεσα να "φάω" τη χρήστρια που αντιμετωπίζει προβλήματα, που δε συμπάσχω μαζί της, που την κορόϊδεψα γιατί εγώ δεν έχω περάσει τίποτα δύσκολο στη ζωή μου και γιατί είμαι ένα κακό ρεμάλι που με το ζόρι συγκρατούνται κάποιοι εδώ μέσα να μη φάνε... μπαν - λολ - βλέποντας τα... τέρατα που γράφω. Κατ' τ' άλλα, έγραψα απλά τη γνώμη μου σε ένα θρεντ που μόλις είχε μπει, απάντησα πρώτη - πρώτη θέτοντας ένα ερώτημα στη θεματοθέτρια και ξαφνικά η χρήστρια που δε τη σέβομαι με χαρακτήρισε όπως της γούσταρε επειδή δε της άρεσε η απάντησή μου... βεβαίως, μετά ακολούθησε η γνωστή ομήγυρη κι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Συν του ότι παραποιήθηκε μια φράση μου. Μια χαρά τα λέτε, μπράβο και εις ανώτερα...... συμφωνώ μαζί σου Λου με λίγα λόγια. Αλλά μόνο σε περίπτωση που συμβαίνει αυτό που εκφράζεις... συμβαίνει αλήθεια;...
...
08-10-2011, 02:06 #57
ναι, ίσως να είναι.
Και αν δεν ειναι τα 5000 μπορεί να είναι και τα 7000.
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις θα διαπίστωνες πως είπα ότι έχω μετανιώσει για πααααααρα πολλα ποστς μου.
Ξερεις όμως κάτι? Ημουν εγώ τότε και κανείς άλλος. Ηταν μια πλευρά του εαυτού μου που θα ειναι πάντα εκεί για να μου υπενθυμίζει τις μαλακιες μου, όπως συμβαίνει και στη ζωή μας. Το παρελθόν δεν διαγράφεται, είμαστε εμείς και αν δεν είμαστε περήφανοι γι αυτό, κάνουμε προσπάθειες να αλλάξουμε το παρόν μας.
Το να έχουμε τη δυνατότητα να σβήσουμε ένα ποστ που στην τελική δεν αφορά και κανένα μέσα σε ένα τέτοιο χώρο, δεν σημαίνει πως μπορούμε να σβήσουμε και τα λάθη μας. Και δεν μιλάω για τα λάθη που έχουμε κάνει στο φόρουμ..
08-10-2011, 02:07 #58
τελος παντων, μαλλον εγω ξεφυγα απο το θεμα. το θεμα ηταν αν θα μπορουν να σβηνονται ποστ γενικα. δεν τοποθετηθηκα επι αυτου τωρα, ειχα τοποθετηθει το απογευμα σε προηγουμενο ποστ.
παρασυρθηκα απο την τροπη της συζητησης εκει που το θεμα γυρισε σε κακοκεφια κ "μπορω να λεω ο,τι θελω ελευθερα" κ εγραψα κ εγω μια ενοχληση μου, οτι δε μου αρεσουν οι πολλοι καβγαδες στο φορουμ. αλλα ενταξει, αφου αρεσουν στους αλλους, σεβομαι το δημοκρατικο κλιμα του φορουμ!
08-10-2011, 02:34 #59
08-10-2011, 03:03 #60