Results 46 to 60 of 64
-
07-10-2011, 20:19 #46
η πολυ δυσκολη οικονομικη κατασταση δεν επιτρεπει κατι τετοιο εννοω ενοικιαση αλλου σπιτιου, με την μητερα μου θα παμε σε αλλο γιατρο αλλα με τον αδελφο μου ομως που αρνειται τα παντα η μονη λυση ειναι πιθανοτατα η εισαγγελικη παραγγελεια ποιος πληρωνει τα νοσηλεια σε αυτη την περιπτωση αφου ο αδελφος μου δεν εχει ασφαλεια;
- 07-10-2011, 22:08 #47
Υποδειξεις δν μπορω να κανω.εμενα μ ενοχλουν τα σκυλια.αλλα ειρωνικο το οτι παιρνω μεν οτι θελω κ το αλλαζω,αλλα αυτη η αλομπαρ εβαλε την λεξη στο στομα μ πως την υποτιμησα ενω δεν την ξερω καν.αλλα τοσες ωρες καλης συμπεριφορας που τοσο χτυπιεται πως δν εχω,τις εβγαλε ξερνωντας μ τα μουτρα
I m a Good Person With Bad Attitude
08-10-2011, 10:59 #48
"Αρχικά καταχωρημένο από RockElCasbah
Γεια σου Βασιλική, υποθέτοντας πως έτσι σε λένε. Έχεις γράψει πάρα πολλά και από πού να το πιάσει κανείς... λες πως μάνα και αδερφός μένουν μαζί σου και ασφαλώς δεν εργάζονται. Με λίγα λόγια, εσύ μόνο υποθέτω συντηρείς μια τριμελή συνολικά οικογένεια. Και να σου πω... πάσχεις λες από χρόνια κατάθλιψη - και με το δίκιο σου - ... αλλά, γιατί η "λύση" να είναι μόνο το να δώσεις τέλος στη ζωή σου και όχι το να δώσεις τέλος στη ζωή σου μαζί τους;... προσπαθώ να το πιάσω από κάπου το θέμα. Μερσί."
Εμένα πάλι μου φαίνεται αγενής απάντηση και χωρίς πνεύμα σεβασμού στην άποψη του συνομιλητή.
Πρώτα πρώτα η Ροκ είπε την άποψή της που έτσι κι αλλιώς έπρεπε να είναι σεβαστή όπως κάθε άποψη.
Πόσο μάλλον που δεν ήταν και παράλογη, αφού την ίδια εξέφρασαν μετά άλλα 2 άτομα (Ρέμεντυ κ Ρέιν).
Τέλος, όπως η μπρόκεν λέει πιο κάτω, δεν έχουν ξαναμιλήσει, δεν γνωρίζονται, δεν είναι φιλαράκια. Προς τι λοιπόν τόσο θάρρητα εκ μέρους της μπρόκεν, να της ακυρώσει την απάντηση και
να κοτσάρει και το «έλεος» μετά για να επικυρώσει ακόμα παραπάνω την απαξίωση; Μιλάνε έτσι σ΄ ένα χώρο που διέπεται από πνεύμα υποστήριξης σε κάποιον που δεν έχουν προηγούμενα
μαζί του; Για μένα η απάντηση ήταν άκομψη, προσβλητική και περιείχε βία.
Μπρόκεν, όταν μιλάμε έτσι σε κάποιον που δεν ξέρουμε καλά, πρέπει να περιμένουμε οποιαδήποτε αντίδραση.
Σχετικά με το κυρίως θέμα, βασιλική, εγώ θα συμφωνήσω με τη πρόταση των τριών, να προστατεύεις πρώτα τον εαυτό σου. Να βοηθήσουμε κάποιον να μη πνιγεί, μέχρι εκεί συμφωνώ.
Να δώσουμε και το υστέρημά μας, να δουλέψουμε κ δυο δουλειές αν χρειαστεί. Όχι όμως να μας πιάσει τα μαλλιά και να μας παρασύρει στον πνιγμό του στο γκρεμό, έστω και αν μιλάμε για
γονιό. Kαλό κουράγιο και να φροντίζεις και τον εαυτό σου.
08-10-2011, 11:07 #49
Έχεις αναφέρει στο παρελθόν ότι έχεις πτυχίο ψυχολογίας!!
Κάποιοι που είναι μάλιστα σε ανάγκη ή σε απόγνωση, σε ρωτάνε εδώ που και που απεγνωσμένα την "επιστημονική" σου γνώμη.
Για να μη κοροϊδευόμαστε λοιπόν, κάτσε να το καδράρω και την επόμενη φορά που θα σε πάρει κάποιος στα σοβαρά, θα τον παραπέμψω εδώ.
Επί πλέον θα το αναφέρω στη διαχείριση.
09-10-2011, 01:13 #50
Doin!xaxaxaxa!exeirg plaka!to -eleos- safws htan pio prosvlhtiko ap osa m soure!κανε μου την χαρη κοριτσακι μ σασ εχω για πρωινο εσας τις μπουρου μπουρου κ λουλα!!!!χαχαχαχα τι γελοιοτητα!ευσημωνουμε τα τρωκτικουλια που σκαλιζουν τις αδυναμιες κ τις πετουν σαιτα κ καλα να πτοισουν!!δν εχει ....μας τα παν κ αλλοι!ισω;ς να μετραγε σε οποιον εχει αισθηματα αλλα εμενα δν με τρομαζει.βασικα δν εχει κανεις κατι να με τρομαζει.ας κανουμε μια κοντρα να δουμε τι μετραει στα λογια!πρωινουλι σ λεωωωωω.ασχετο,ποια εισαι συ παλι?
09-10-2011, 01:15 #51
Α ναι περιεχει και βια η λεξη ελεος.το ειδα μολις στο λεξικο.προκλητικο!?τυχαιο?δ ν νομιζω!εχω τρελλη ορεξη!!!!
09-10-2011, 01:18 #52
Βασιλικη μην αφησεις ποτε την μαμα σου απροστατευτη.ο,τι κ να σ συμβει......ο,τι μα ο,τι.γινονται για καποιο λογο.εγω στο παρον το διαπιστωσα.το πιστευεις?
09-10-2011, 10:45 #53
09-10-2011, 11:11 #54
Έιιιιι! Hellooooo!
Η κοπέλα έγραψε το πρόβλημά της για να διαβάζει τις κοκορομαχίες σας? Και από ότι φαίνεται είναι πολύ σοβαρό το θέμα της.
vasililkigeo για τα νοσήλεια που ρωτάς, ρώτησε καλύτερα τον γιατρό που θα επισκεφθείς για να σου πει πιο σίγουρα.
Υπομονή, πιστεύω ότι αν τακτοποιηθεί πρώτα το θέμα του αδερφού θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα το θέμα της μαμάς.
Ο άλλος αδερφός πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση? Υπάρχει μεταξύ σας αλληλοϋποστήριξη?
09-10-2011, 14:32 #55
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
09-10-2011, 14:57 #56
Γραφει η θεματοθετρια οτι εχει: μια ψυχωσικη μανα με ασχημο ιστορικο υγειας, εναν αδερφο ψυχωσικο κ εναν αλκοολικο πατερα. Τουλαχιστον αν δεν μπορουμε να σεβαστουμε εναν αθρωπο που μοιαζει να υποφερει, που ειναι σε απογνωση, που εχει τοσο σοβαρα προβληματα ας σκασουμε τουλαχιστον δημοσιως κι ας βγαλουμε τη χολη μας μεσω προσωπικων μηνυματων ο ενας στον αλλον μπας κ ξελαμπικαρουμε λιγακι κ ξεδωσουμε.
Αλλα πλεον δεν μου κανει εντυπωση ουτε κι αυτη η αναισθησια απο μερους μας. Με την απουσια της διαχειρισης κ την αδυναμια της να βαλει ενα οριο, ολα πλεον μπορουν να συμβουν.Υπάρχει κι αλλο για να φτασουμε πατο...για να δουμε ποσο ακομα...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
09-10-2011, 15:19 #57
Βασιλικη,
εκτος των ανθρωπων που εχεις να υποστηριξεις, σκεψου οτι εχεις πρωτα πρωτα....εσενα. Κι αν δεν εισαι καλα εσυ πρωτα δεν μπορεις να στηριξεις και αυτους που θελεις να στηριξεις. Προσπαθησε λοιπον να βρεις την δυναμη κ το κουραγιο να ζητησεις βοηθεια για σενα πρωτα πρωτα μεσω ενος ειδικου. Συμβουλευτικα.Αυτος,με μια πιο ψυχραιμη ματια, θα σε βοηθησει να υιοθετησεις μια πιο ψυχραιμη σταση ωστε να κρατηθεις στα ποδια σου, ορθια. Μπορεις να συζητησεις μαζι του εστω κ για μια φορα μονο τους προβληματισμους σου.Και τοτε θα δεις ποσα αντεχεις να κανεις κ μέχρι που να βοηθησεις. Κ να σκεφτεις οτι δεν εισαι ουτε μονη σου σε ολο αυτο ουτε κ η αποκλειστικα υπευθυνη για την πορεια ολων των ανθρωπων της οικογενειας σου.
Ετσι κι αλλιως δεν ειμαστε ικανοι να τα κανουμε ολα για παντα, ποσο μαλλον οταν εχουμε ηδη επιβαρυνθει με τοσες δυσκολιες αντικειμενικες.
Ειλικρινα σου ευχομαι καλη δυναμη.
υγ. εναλλακτικα μπορεις να τηλεφωνησεις στο Π.Ο.Σ.O.Ψ.Υ. σου παραθετω τη σελιδα...ισως βγαλεις μια ακρη ετσι κ σε ενημερωσουν πιο υπευθυνα. Στο ευχομαι ειλικρινα!
http://www.posopsi.orgLast edited by Sofia; 09-10-2011 at 15:30.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
09-10-2011, 15:46 #58
09-10-2011, 15:50 #59
tzina το inbox σου ειναι γεματο αν με ακους
09-10-2011, 17:50 #60
Πτυχίο ψυχολογίας έχω αλλά δεν εργάζομαι στο φορουμ σαν συμβουλευτικός "ψυχολόγος". Ποστάρω σε μερικά θέματα (π.χ. άγχος, ΙΨΔ) και επειδή τα έχω περάσει στο παρελθόν και επειδή έχω κάποια εμπειρία από το πτυχίο μου. Όποιος θέλει ακούει την άποψη μου και όποιος θέλει όχι-όπως και με τον κάθε ποστερ- δεν είμαι σε κάποια "ανώτερη" θέση. Όσο για αυτό που έγραψα, ναι μπορεί να ήταν απρεπές, αλλά το φορουμ μια ζωή μαστίζεται από τρολλ όπου γυρνάνε ξανά και ξανά με διαφορετικά ονόματα και παρεμβάλουν σε διάφορα άσχετα θέματα λέγοντας τα δικά τους, τρολάροντας ανελέητα, πράγματα που είναι εντελώς άσχετα με το κάθε θρεντ. Αυτό δεν είναι λάθος? Εσύ τον καθωσπρεπισμό μου βρήκες να κατηγορήσεις, αυτό σε χάλασε?