Results 31 to 45 of 51
Thread: Μου λείπει!
-
27-10-2011, 18:03 #31
aura,
εγω καταλαβαινω οτι ο ανθρωπος αυτος μαλλον θελει τον χρονο του να δει αν θελει να επιστρεψει ή οχι. Μπορει να κανω κ λαθος. Αλλα το θεμα ειναι παντα εσυ τι κανεις. Για μενα καλα κανεις που του προτεινες εναν καφε για συζητηση ηρεμη χωρις ξεσπασματα κ κλαμματα. Οπως κ καλα κανεις που του μιλας ανοιχτα.Αν αντεχεις να του δωσεις χρονο, βλεποντας ομως οτι αυτος σου δινει το σημα καντο.
Καταλαβαινω οτι πονας, ομως η αληθεια ειναι οτι καποιοι μπορουν να συνεχισουν μετα απο μια τετοια κατασταση κ καποιοι αλλοι οχι. Ακομα κι αν αγαπουν πραγματικα.
Εγω ευχομαι ολοψυχα να εχει την καλυτερη εκβαση η προσπαθεια σου:)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 27-10-2011, 18:08 #32
κοιτα
ολα δειχνουν οτι ο τυπος ειναι πολυ πληγωμενος, αλλα εκτος απο πληγωμενος δεν ειναι και σε διαθεση να ξαναρισκαρει (θεωρωντας οτι εχει προδωθει)
η ακρη που ζητας, βρισκεται σε οσα σου ειπε. εχει αποφασισει να μην γυρισει. το ποσο αποφασισμενος ειναι, δεν το ξερω, αλλα μου φαινεται ειλικρινης .
το οτι δεχτηκε να βρεθειτε και μαλιστα κανατε ερωτα και ειπε οτι εισαι η ζωη του, δειχνουν οτι εχει και αισθηματα και επιθυμιες για σενα.
βεβαια το οτι βγηκατε με δικη σου πρωτοβουλια, με κανει λιγο απαισιοδοξη. ισως αν παρει καποιες πρωτοβουλιες κι αυτος, υπαρξει πιθανοτητα για καποια συνεχεια.
27-10-2011, 18:11 #33
28-10-2011, 11:57 #34
Αυτός δεν θα πάρει καμία πρωτοβουλία και είμαι σίγουρη γι αυτό. το συζητήσαμε κιόλας και το παραδέχτηκε γιατί είναι πολύ εγωιστής. και δεν έιναι αυτό που με ενοχλεί. Άυτό που θα με ενοχλήσει είναι να μην τον εχω στη ζωή μου. απο την άλλη πως κάνεις εναν άνθρωπο να σε εμπιστευτεί απο μακριά. όταν δεν σου δίνει ευκαιρία; και τελικά γυρίζει κάποιος μετά απο όλα αυτά ή απλά ελπίζω άδικα; το κακό είναι οτι δεν είμαι και εγω καλά. πιστεύω οτι αν ήμουν λίγο καλύτερα θα μπορούσα να τον διεκδικήσω με πιο όμορφο τρόπο. Αυτό που καταλαβαίνω εγω είναι απλά οτι φοβάται να αφεθεί ξανά για να μην τον ξαναπληγώσω και γι αυτό μπλοκάρει τα συναισθήματά του. εχει βρει και μια καινούρια παρέα και περνάει καλά και κρύβεται πίσο απο αυτό. το πρόβλημά μου είναι αρχικά αν έχω δίκιο ή αν απλά αυτό ελπίζω και κατα δεύτερον πως ανατρέπω μια τέτοια κατάσταση; και εχει νόημα να προσπαθήσω να την ανατρέψω ή απλά δεν θα γυρίσει ποτε;
28-10-2011, 12:14 #35
εχω ενα φιλικό ζευγάρι που είναι στην ίδια κατάσταση εδω και δυο χρόνια περίπου. Δεν θέλω να φτάσω εκεί. Δεν νομίζω οτι θα το αντέξω. Μου είπε και αυτός οτι επειδή χωρίσαμε ενω ήμασταν ερωτευμένοι μας έχει μείνει μέσα μας και στους δυο. Και ακόμα οτι εγω μετά απο αυτό ίσως νομίζω οτι αν τον πάρω ξανά μετά απο 2 μέρες και μετά απο άλλες 2 ξανά ίσως να ανατρέψω την κατάσταση αλλά αυτό δεν το θέλει. Γι αυτό θέλω να αφήσω λίγο χρόνο να περάσει πρίν τον ξαναπάρω αλλά φοβάμαι οτι θα με ακυρώσει και θα είμαι πάλι σκατά. Είναι ολα τόσομπερδεμένα! Ίσως αν δεν μου έδνε τόσο μπερδεμένα μηνυματα να μπορούσα να το ξεπερασω πιο γρήγορα αλλά πιο πολύ θέλω να γυρίσει παρά νατον ξεπεράσω. και φοβάμαι οτι πιάνομαι απο όλα τα καλά και δεν βλέπω τα κακά. και δεν βοηθάει και ο περίγυρος καθόλου. οι μισοί μου λένε προσπάθησε οι άλλοι μισοι οτι πρέπει να τον ξεπεράσω. οχι οτι φταίνε και αυτοί. απλά είμαι τόόόόσο μπερδεμένη και ειμαι τοσο χάλια. Εχω βαρεθεί να είμαι χάλια, έχω κουραστεί να κλαίω.
28-10-2011, 12:21 #36
Καλή μου περνάς μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Λίγο έως πολυ έχουμε όλοι μας να διηγηθούμε αντίστοιχες εμπειρίες. Γνώμη μου είναι να μην κάνεις τέτοιου είδους πισωγυρίσματα, όπως το τελευταίο. Δεν βοηθάει κανέναν από τους δυο σας να βρίσκεστε, να κάνετε έρωτα, αλλά να είστε χώρια. Άποψή μου είναι όταν μπορέσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί του, ήρεμα και καθαρά, να του πεις ότι θέλεις να είστε και πάλι μαζί. Να του πεις ότι αν μπορεί να σε συγχωρέσει, θα ήθελες να ξαναδοκιμάσετε. Και ότι εσύ είσαι παρούσα και έτοιμη γι'αυτό.
Ως εκεί, αν θέλει, ας ξαναγυρίσει. Αλλιώς κλάψε, πένθησε και προχώρησε στη ζωή σου. Δεν είναι αυτός ο ΈΝΑΣ που λες, αν δεν ξαναγυρίσει. Ο ΕΝΑΣ θα είναι ο επόμενος. Όσο και αν τώρα σου φαίνεται αδύνατο να συμβεί. Σε μένα, και σε πολλούς άλλους, συνέβη. Καλή τύχη γλυκιά μου.
28-10-2011, 12:29 #37
Αμα δεν ήταν αυτός ο ένας θα πονούσε τόσο πολύ; και για τόσο πολύ καιρό; Δεν είμαι έτοιμη να σκεφτώ έτσι! Ίσως έχεις δίκιο για τα πισογυρίσματα. απλά δεν μπορώ.... Μου λείπει τόσο πολύ συνεχώς! :(
28-10-2011, 12:38 #38
Ναι θα μπορούσε να πονάει τόσο πολύ, ακόμη και αν δεν ειναι αυτός ο ένας. Το εχω περάσει, το έχω ζήσει, έχω πονέσει για χρόνια, αλλά ο ένας ήρθε αργότερα στη ζωή μου. Το μπρος -πίσω το μόνο που θα σου κάνει, είναι να ελπίζεις εσύ από τη μία, και ίσως να βολεύεται και ο άλλος. Από αυτό θέλω να σε γλιτώσω. Τα ξεκάθαρα πράγματα είναι καλύτερα. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου, γνωστοποίησέ τα, και άσε τον άλλο να αποφασίσει.
28-10-2011, 13:19 #39
το έχω ήδη κάνει αυτό του το έχω πει ήδη και... τίποτα! απλά επειδή με ξέρω δεν πρόκειται να το αφήσω ίσως περιμένω πάλι κανένα δίμηνο και μετά ξαναεμφανιστώ και αυτό νομίζω θα είναι χειρότερο για μένα. όπότε ας παίξω ολα μου τα χαρτιά τώρα! ισως και αυτό να είναι λάθος αλλά δεν μπορώ να κάνω τα σωστά! δυστυχώς! αυτό που απλά θα κάνω διαφορετικά είναι να βγαίνω πιο πολύ για να είμαι εγω καλύτερα! και ίσως αμα είμαι καλύτερα θα μπορώ να τον διεκδικήσω και καλύτερα!
πάντως στη ζωή μου δεν έχ βρεί κανέναν άνθρωπο είτε φίλο είτε σύντροφο που να ταιριάζω καλύτερα! και δεν έχω ερωτευτεί κανένα περισότερο!
28-10-2011, 13:42 #40
28-10-2011, 13:55 #41
το πόσο τον ήθελα όσο είμασταν μαζί; το πόσο με κάλυπτε συναισθηματικά; το πόσα αισθανόμουν γι'αυτόν; το πόσο με γέμιζε το γέλιο του; το ΄πόσο μια βλακεία που έλεγε μπορούσε να με κάνει να πετάω στα αστερια; το πόσο μια αγκαλιά του με έκανε να ξεχνάω τα πάντα; ήταν οτι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου!!!!!
28-10-2011, 14:02 #42
29-10-2011, 05:33 #43
Βγηκα με μια φιλη σημερα και μου ειπε να πιστεψω σε αυτο που είχαμε αλλα χωρίς να ζω γι αυτό. Να συνεχίσω να ζω και να τον αφήσω και αυτόν να ζήσει. Και όταν έρθει η ώρα θα γυρίσει μόνος του. Μου έδωσαν κουράγιο τα λόγια της ίσως γιατι ήμουν έτοιμη να τα ακούσω. Απλά πρέπει να τα εφαρμόσω και μέχρι σήμερα δεν είχα σκοπό να τον αφήσω πάλι τόσο καιρό. Απλά τώρα πρέπει να το σκεφτώ ξανά τι θα κανω...
29-10-2011, 10:58 #44
αυτο ειναι μια χαρα, για να μην τον ενοχλεις, οπως επισης και για να γυρισει, αν υπαρχει μια τετοια πιθανοτητα.
εχει μονο ενα μειον.
οτι εσενα σε βαζει σε αναμονη κι αυτο σημαινει οτι θα εισαι δυστυχισμενη.
κι αν δεν γυρισει?
για να εισαι καλα, πρεπει να το αφησεις κι εσυ πισω σου και να προχωρησεις στην ζωη σου κι αν ειναι καποτε να ειστε μαζι και βρεθειτε και οι δυο ελευθεροι, θα ειστε..
29-10-2011, 13:01 #45
Δυσκολευομαι πάρα πολυ! με ολα αυτά σίγουρα ξέρω ποιο είναι το σωστο. Αλλα σήμερα που ξύπνησα και είμαι μόνη μου πέφτω πάρα πολύ! οταν σκέφτομαι το πόσο μου λείπει θέλω να προσπαθήσω ξανά και ξανά και ξανά και οτι βγει! θέλω πολύ να τον ξαναδώ και να τον πάρω πάλι τηλέφωνο και οτι μου λέτε δεν τα περιλαμβάνει αυτά και μόνο στην σκέψη τρελαίνομαι! Μια άλλη φίλη μου, μυ είπε να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ (πότε και αν θα τον παρω τηλ.) και να μην κάνω σχέδια και να το πηγαίνω μέρα μέρα αν κάποια στιγμή δεν αντέχω άλλο να τον πάρω. Υπάρχουν μέρες που είναι πολύ δύσκολες όπως η σημερινή κυρίως γιατί όλοι λοίπουν και δεν εχω κάποιον να μιλήσω, να βγω, να διασκεδάσω και θα υπάρξουν κ άλλες τέτοιες μέρες και δεν ξέρω αν θα είμαι δυνατή κάθε τέτοια μέρα.