από φιλία σε ερωτική σχέση - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 175
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Προσωπικά την ψυχική ολοκλήρωση (μια ανάγκη την οποία δεν μπορώ να αναλύσω καλύτερα), το συναίσθημα της κατάκτησης αλλά και την ικανοποίηση των ορμών. Δεν αποκλείω τη θεωρία σου, απλώς μου προκαλεί αποστροφή.
    Μέσα, συμφωνώ. Αυτό που λέω εμπεριέχεται σ' αυτά που αναφέρεις εσυ έτσι κι αλλιώς. Τι ζώδιο είσαι?
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Μέσα, συμφωνώ. Αυτό που λέω εμπεριέχεται σ' αυτά που αναφέρεις εσυ έτσι κι αλλιώς. Τι ζώδιο είσαι?
    Μέσα απ' όλ' αυτά υποτίθεται ότι ψάχνω τη μαμά μου;
    Δίδυμοι. Δεν πιστεύω στα ζώδια. :P

Senior Member
    Μέσα απ' όλ' αυτά υποτίθεται ότι ψάχνω τη μαμά μου;
    Δίδυμοι. Δεν πιστεύω στα ζώδια. :P
    Όλοι αυτό κάνουμε, ανεξαρτήτως του αν το αντιλαμβανόμαστε ή όχι. Όσο για τα ζώδια, ούτε εγώ τ' ακολουθώ κατά γράμμα, μ' αρέσει η κουβεντούλα όμως.

Senior Member
    Όλοι αυτό κάνουμε, ανεξαρτήτως του αν το αντιλαμβανόμαστε ή όχι. Όσο για τα ζώδια, ούτε εγώ τ' ακολουθώ κατά γράμμα, μ' αρέσει η κουβεντούλα όμως.
    Η σεξουαλική επιθυμία κατηγορηματικά δεν πηγάζει από εκεί. Θα ήταν πολύ γελοίο, τρομάζω να το σκέφτομαι.
    Ωραία, εσύ τι ζώδιο είσαι; :)

Senior Member
    Η σεξουαλική επιθυμία κατηγορηματικά δεν πηγάζει από εκεί. Θα ήταν πολύ γελοίο, τρομάζω να το σκέφτομαι.
    Ωραία, εσύ τι ζώδιο είσαι; :)
    Δεν είπα ότι πηγάζει από εκεί, μην μπερδεύεσαι. Λέων είμαι.

Πχ, αν λόγω ντροπαλότητας και έλλειψης θάρρους, δεν κατάφερες να κάνεις την κίνηση ερωτικής προσέγγισης που περιμένει η γυναίκα. Καλώς ή κακώς, τα αρσενικά είμαστε εκ φύσεως οι κηνυγοί, επιφορτισμένα να πραγματοποιούμε εμείς το πρώτο βήμα. Έτσι, αν το καθυστερήσεις πάνω στην ατολμία σου, προστίθεσαι αυτομάτως στη λίστα φίλων.
    Σωστό αυτό! επιβεβαιώνω από δική μου εμπειρία. Άμα δε δράσεις άμεσα δύσκολα επανορθώνεις στη συνέχεια, το σίγουρο είναι ότι έχει ατονήσει το ερωτικό της ενδιαφέρον για σενα και το πιο πιθανό έχει ξεκινήσει να σε βλέπει σαν γνωστό ή φίλο, οπότε και αν θυμηθείς να κάνεις κίνηση το πιο πιθανό είναι να σου πει όχι ευγενικά. Κι όλα αυτα είναι συνέπεια της ατολμίας, δλδ του φόβου που σε κυριαρχεί, και της έλλειψης θέλησης να υπερβείς αυτον τον κακο σου εαυτο και να δράσεις, ενός φοβου που σου βρισκει χιλιες δυο πολύ καλες δικαιολογιες για να μείνεις αδρανής. Το μεγαλο στοίχημα είναι να δρας εκεί που νοιώθεις ένα κρυο ιδρώτα να τρεχει, εκεί που κοκκινίζεις από ντροπή, εκεί που σε πιανει ένα σφύξιμο στο στομαχι, δλδ εκει που το ειναι σου, σου φωναζει όχι να του πας κοντρα. Δεν υπάρχει άλλος τροπος.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σωστό αυτό! επιβεβαιώνω από δική μου εμπειρία. Άμα δε δράσεις άμεσα δύσκολα επανορθώνεις στη συνέχεια, το σίγουρο είναι ότι έχει ατονήσει το ερωτικό της ενδιαφέρον για σενα και το πιο πιθανό έχει ξεκινήσει να σε βλέπει σαν γνωστό ή φίλο, οπότε και αν θυμηθείς να κάνεις κίνηση το πιο πιθανό είναι να σου πει όχι ευγενικά. Κι όλα αυτα είναι συνέπεια της ατολμίας, δλδ του φόβου που σε κυριαρχεί, και της έλλειψης θέλησης να υπερβείς αυτον τον κακο σου εαυτο και να δράσεις, ενός φοβου που σου βρισκει χιλιες δυο πολύ καλες δικαιολογιες για να μείνεις αδρανής. Το μεγαλο στοίχημα είναι να δρας εκεί που νοιώθεις ένα κρυο ιδρώτα να τρεχει, εκεί που κοκκινίζεις από ντροπή, εκεί που σε πιανει ένα σφύξιμο στο στομαχι, δλδ εκει που το ειναι σου, σου φωναζει όχι να του πας κοντρα. Δεν υπάρχει άλλος τροπος.
    ε τότε να κάνει bunjee jumping λιγότερο άγχος θα περάσει. λολ

Senior Member
    ε τότε να κάνει bunjee jumping λιγότερο άγχος θα περάσει. λολ
    Το χιούμορ σου τώρα πού στοχεύει; Στο να αναδείξει την κατά τη γνώμη σου υπερβολή του @ioannis2 ή τη ματαιότητα της προσπάθειας ενάντια στο φόβο;

Senior Member
    Το χιούμορ σου τώρα πού στοχεύει; Στο να αναδείξει την κατά τη γνώμη σου υπερβολή του @ioannis2 ή τη ματαιότητα της προσπάθειας ενάντια στο φόβο;
    ν' αναδείξει την υπερβολή

Senior Member
    Ναι μωρέ, δεν έχουν γίνει δύσκολες, απλησίαστες και ανικανοποίητες με τη χυλόπιτα έτοιμη στο χέρι, εμείς φταίμε που φοβόμαστε υπέρ του δέοντος.

Senior Member
    Ναι μωρέ, δεν έχουν γίνει δύσκολες, απλησίαστες και ανικανοποίητες με τη χυλόπιτα έτοιμη στο χέρι, εμείς φταίμε που φοβόμαστε υπέρ του δέοντος.
    Τώρα μιλάς γενικά αλλά το θέμα μας είσαι εσύ. Είσαι ντροπαλός και συγκρατημένος, δεν πρέπει να κανεις μια προσπάθεια? Από την γυναικεία πλευρά, μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Δεν έχω απορρίψει ποτέ κάποιον χωρίς να έχω βγει μαζί του έστω και ένα ραντεβού.

Τώρα μιλάς γενικά αλλά το θέμα μας είσαι εσύ. Είσαι ντροπαλός και συγκρατημένος, δεν πρέπει να κανεις μια προσπάθεια? Από την γυναικεία πλευρά, μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Δεν έχω απορρίψει ποτέ κάποιον χωρίς να έχω βγει μαζί του έστω και ένα ραντεβού.
    Γενικά να ξέρεις οι γυναίκες απορρίπτουν τους ντροπαλούς και συγκρατημένους από την αρχή, δεν προχωρούν ούτε καν σε πρώτο ραντεβού. Δεν ελκύει καθόλου αυτο το είδος άντρα.
    Από την άλλη μου αρέσει η παραδοχή του Σιέλτον, ότι φοβόμαστε υπερ του δέοντος στο να πλησιάζουμε. Τα περί θα φαμε χυλόπιτα είναι δικαιολογίες για να καλύψουμε το φόβο.
    γιάννης

Junior Member
    προσωπικά, δεν μου έχει τύχει να πω σε κάποιον οτι τον βλέπω σαν φίλο απλά και μόνο επειδή δεν μου αρέσει... δεν γίνεται τίποτα, παρ’ το απόφαση... η μόνη περίπτωση που θα χρησιμοποιούσα αυτή την δικαιολογία είναι προς ελάχιστα άτομα τα οποία γνωρίζω χρόνια, όχι απαραίτητα γιατί δεν τα βλέπω αλλιώς, αλλά γιατί φοβάμαι να μην χαλάσει τελείως η σχέση μας... δεν ρισκάρω να χάσω έναν φίλο, (φίλο με την πραγματική σημασία της λέξης) για ένα καυγαδάκι σαν αυτά που απλά χαλάνε μια σχέση η οποία δεν είχε χρόνο να δουλευτεί όπως θα έπρεπε...

Senior Member
    Γιατί, δεν ισχύει αυτό που είπα; Μήπως ο εαυτός μου δε συνδέεται με τη γενικότερη κρίση που περνούν οι σχέσεις στις μέρες μας; Αν οι γυναίκες ήταν πιο ανοιχτές και λιγότερο κομπλεξικές, θα ήμουνα τώρα σε τέλμα και θα κωλυόμουν τόσο να τολμήσω; Δεν το νομίζω. Από τη μια, δεν αντιλέγω, φταίω κι εγώ που δεν παίρνω ρίσκα, αλλά σίγουρα έχει και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το μερίδιο ευθύνης της για το χάλι μου...
    Αλήθεια, εσύ για ποιους λόγους έχεις απορρίψει; Για την εμφάνιση πχ;

Senior Member
    Έχει πλάκα πώς η πραγματικότητα μεταπλάθεται κάθε φορά μέσα στο μυαλό μας, τη στολίζουμε, ή της αφαιρούμε στοιχεία, με τρόπο κατάλληλο, είτε για να μας ανακουφίσουμε, είτε για να μας βαρύνουμε. Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει κάτι που δεν κολλάει. Είναι η ίδια η πραγματικότητα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast