Results 46 to 60 of 215
Thread: αισιοδοξία over...
-
14-11-2011, 15:50 #46
καλα μην το λες, υπαρχει! οπως και ο μνομαγνητης αλλωστε!!!!!!! ολες τον ειχαμε καποτε δν παιζει!
I m a Good Person With Bad Attitude
- 14-11-2011, 15:53 #47
υφίσταται και παρα υφίσταται!
γνώρισα πχ.πέρσι κάποιον και νόμιζα ότι είχα βρει το έταιρό μου ήμισυ, ταιριάζαμε πραγματικά σχεδόν στα πάντα, είχε γίνει και το κλικ-τι άλλο ήθελα δηλαδή!- και ξαφνικά άνευ λόγου και αιτίας αλλάζει 180 μοίρες και μην τον είδατε τον Παναή! ε, αν δεν είναι αυτός μ@λ@κ@ς, τότε ποιος είναι????
και δεν ήταν λάθος επιλογή εξ αρχής γιατί φαινόταν -μην πω ιδανικός- τουλάχιστον πάρα πολύ κοντά σε αυτά που ήθελα και εντάξει είμαι σε μια ηλικία που ούτε ενθουσιάζομαι εύκολα και έχω πιστεύω συναίσθηση του τι γίνεται γύρω μου.
ο ορισμός του μαλακομαγνήτη!!!
14-11-2011, 16:00 #48
ε τοτε ειναι απλο...να σταματησεις να ενθουσιαζεσαι γιατι γειωνεσαι!!!!
14-11-2011, 16:16 #49
..δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα ανευ λόγου και αιτίας....
1. μπορεί να ξενέρωσε σεξουαλικά, (σε ατό δεν φταίει κανείς)
2. Μπορεί να ήθελε μόνο σεξ και να σου πούλησε ιδανική εικόνα, (σε αυτό φταις εσύ που δεν το κατάλαβες)
3. Μπορεί να είχε χωρίσει με την πρώην του, να μη την είχε ξεπεράσει και να τα ξαναβρήκαν, (πάλι δεν φταίει κανείς)
Τρία απλά παραδείγματα...
Θέλω να ρωτήσω όλες όσες διαβάζουν το θέμα: πως ορίζετε το μαλάκα?
14-11-2011, 16:24 #50
προφανώς, άνευ ΦΑΝΕΡΟΥ λόγου και αιτίας εννοούσα!
το 3ο αποκλείεται γιατί μαθαίνω γι'αυτόν, το 1ο μπορεί δεν ξέρω, το 2ο είναι το πιθανότερο, αλλά που να το καταλάβω ρε Θεοφανία? δεν είμαι καμιά χαζή, αλλά πραγματικά από που μπορεί να το καταλάβει μια κοπέλα? αν υπάρχουν σημάδια, πολύ θα ήθελα να τα μάθω για να τα αναγνωρίσω την επόμενη!
14-11-2011, 16:45 #51
.....κοιτα, δεν σε κατηγορώ, απλά έχω μαθει (με πολύ προσωπικό κόπο), να μη ριχνω ποτέ την ευθύνη στους άλλους για ότι μου συμβαίνει αλλά μόνο στον εαυτό μου.
Όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο γινόμαστε σοφότεροι και πιο προσεκτικοί, απ όσο όταν το ρίχνουμε στους άλλους ή στην κακοτυχία μας.
Αν συνέβη το πρώτο, δεν φταίει ουτε αυτός ούτε εσύ, αν όμως συνέβη το δεύτερο, είναι δικό σο λάθος που δεν κατάλαβες πως ο τύπος ήταν τέτοια φάση.
Δεν μπορώ να ξέρω τα σημάδια, γιατί δεν ξέρω ούτε πόσο ήσασταν μαζί πριν το κάνετε,ούτε πόσο κράτησε η ιστορία.
14-11-2011, 18:00 #52
όχι βρε, δεν το πήρα σαν κατηγορία, αλίμονο, τη γνώμη μας λέμε εδώ μέσα, αλλά και γω προσπαθώ (με πολύ κόπο επίσης!) να μην τα ρίχνω ΟΛΑ στον εαυτό μου, ειδικά όταν ξέρω ότι είμαι σωστή απέναντι στον άλλον και ο άλλος φέρεται σκάρτα (είτε σε ερωτικό, είτε σε φιλικό επίπεδο). δε νομίζω ότι έχουν σημασία οι λεπτομέρειες, είπα απλά αν είχες εντοπίσει εσύ κάτι από την εμπειρία σου, να το μοιραζόσουν μπας και ξεστραβωθώ και γω που ζω στο μαγικό κόσμο του Άρλεκιν και νομίζω ότι όλοι γύρω μου είναι καλοί!
14-11-2011, 18:07 #53
δεν νομιζω πως ολοι γυρω σου ειναι ΚΑΛΟΙ η ΚΑΚΟΙ!!!!αλλα υπαρχει ποικιλια! ;p
14-11-2011, 18:33 #54
Συμφωνώ και το πάω και πιο πέρα.
Πόσο συχνά αντιλαμβανόμαστε πόσο "μαλάκες" είμαστε εμείς οι ίδιοι?
Δε νομίζω ότι υπάρχει ο απόλυτος ο μαλάκας, και τέλος πάντων, αν υπάρχει είναι σπάνια περίπτωση.
Ο ίδιος άνθρωπος, άσχετα αν είναι άντρας ή γυναίκα, ποτέ δεν φέρεται το ίδιο σε όλους. Συνήθως αντιδρούμε ανάλογα με αυτόν που έχουμε απέναντί μας. Όταν λοιπόν δεν μου φέρεται ένας άντρας με σεβασμό ή όπως θα ήθελα να μου φερθεί, μπορεί να πω ότι δεν μου ταιριάζει.
Όταν όμως οι περισσότεροι άντρες δεν με σέβονται, τότε μάλλον εγώ δεν εμπνέω σεβασμό. Οπότε, κάτι πρέπει να κάνω με τον εαυτό μου.
(Το παράδειγμα με το σεβασμό είναι τυχαίο).
14-11-2011, 19:35 #55
Τη γνώμη μας λέμε φυσικά,όμως επειδή το θέμα είναι προσωποποιημένο(αν και αφορά σχεδόν τους πάντες),υπάρχει ο κίνδυνος της παρεξήγησης.Και εμένα μου πέρασε απ το μυαλό μην τυχόν είπα κάτι που το παρεξήγησες.
14-11-2011, 20:36 #56
zafeiri, για κανένα λόγο, από που κι ως που? ίσα ίσα σας ευχαριστώ όλους που έχετε μπει στον κόπο και ασχολείστε (ακόμα περισσότερο τους άντρες που συνήθως βλέπουν τα πράγματα και από μια άλλη σκοπιά)
marian_m συμφωνώ με αυτό που λες "συνήθως αντιδρούμε ανάλογα με αυτόν που έχουμε απέναντί μας" και φυσικά όταν μιλάμε για μαλακομαγνήτη δε γενικεύουμε, ούτε εμείς είμαστε τέλειες, ούτε όλοι οι άλλοι μαλάκες. επειδή όμως μίλησες για σεβασμό, όταν εγώ σέβομαι τον άλλο, ζητώ το ίδιο και από αυτόν, αν δεν το κάνει, τότε sorry αλλά για μένα είναι απλά μαλάκας και κάνω delete (και δεν το πάω στο γκομενικό, το λέω για κάθε είδους σχέση). σκέψου πχ. την ενδοοικογενειακή βία, ένας άντρας που χτυπάει τη γυναίκα του, είναι η γυναίκα που το προκαλεί? όχι, είναι απλά καθίκι, ακραίο παράδειγμα θα μου πεις, αλλά μερικές φορές η έλλειψη σεβασμού (εκτίμησης, κατανόησης, συμπαράστασης κτλ κτλ) δεν είναι θέμα αλληλεπίδρασης, είναι θέμα μ@λ@κίας.
14-11-2011, 21:08 #57
νομιζω στη συγκεκριμενη κουβεντα ειναι καλο να συμμετεχουν πιο ενεργα οι αντρες,γιατι εμεις θα καταληξουμε σιγα σιγα στο γνωστο συμπερασμα: .. οι αντρες ειναι μ@λ@κες! :) να υπαρχει κ ο αντιλογος, καποιος να μας πεισει οτι δεν ειναι ετσι!.. :P
14-11-2011, 21:13 #58
....χμ...μαλκες υπάρχουν, (ακόμη δεν έχει γράψει καμία σας πάντως πως εννοείτε τον όρο), το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε, όχι μόνο για να μη πέφτουμε πάνω τους, αλλά και να μη πληγωνόμαστε ενδεχομένως από έναν τέτοιο τύπο.
14-11-2011, 22:10 #59
νομιζω οτι οι περισσοτερες γυναικες, συνηθιζουν να αποκαλουν "μαλακα" , εναν ανδρα που τους απογοητευσε σε μια σχεση.
το προβλημα ειναι , οτι τις λιγοτερες φορες, η κριση αυτη ηταν αντικειμενικη και αφορουσε τον χαρακτηρα του, ενω τις περισσοτερες, η καθεμια βαφτιζει "μαλακια" την διαφορα αποψεων για το μελλον η και το παρον της σχεσης... αποσιωππωντας συνηθως τις δικες της ευθυνες στην ασυνεννοησια..
αντιστοιχα βεβαια και οι ανδρες , αποκαλουν τις γυναικες που τους απογοητευουν "πουτανες" η "δεν ξερουν τι τους γινεται"...
14-11-2011, 22:20 #60
μαλακας ειναι ο ντεμεκ αντρας! αυτος που φοβαται ακομα κ τη σκια του, αλλα αντι να το παραδεχτει το παιζει ανετος!
πως να τον αναγνωρισετε: απο το κ καλα ανετο στυλ που θελει να πλασαρει για να κρυψει την φοβια του με τις γυναικες... χαχαχα σωστη?? :P