Τι σκέφτεστε; - Page 410
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 410 of 1532 FirstFirst ... 3103604004084094104114124204605109101410 ... LastLast
Results 6,136 to 6,150 of 22967
    Senior Member
    Καλά ρε φίλε φακελάκι δίνεις στον διαχειριστή της σελίδας και δεν σε μπανάρουν; χαχα και μπανάρουν άλλους που τρώνε την κακομεταχείρηση.

μπράβο ρε κενο έχεις πνευματικό επίπεδο σαν άνθρωπος είσαι πολύ ευγενική ψυχή με τις κοπέλες. όσες δέχονται τέτοια μεταχείρηση είναι ηλίθιες βασικά και γω έχω μιλήσει άσχημα σε γυναίκα αλλά το μετάνιωσα γιατί έτσι είναι η συνείδηση μου.

Banned
    50 χιλιαρικα συνδρομη του σκασα του Νικου για να μ'αφηνει να γραφω οτι μου ρθει εδω. το φορουμ αυτο μου χει προσφερει τοσα πολλα, γκομενες, λεφτα, αμαξι, μα πανω απ'ολα με βοηθησε ψυχολογικα, εφτιαξα προσωπικοτητα κι εγινα διασημος (Christian Bale επιπεδο)!

οσο για το αλλο, αυτη με προκαλεσε, εγω δεν ευθυνομαι καπου...

Senior Member
    Ηρεμα παιδια peace !!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτη τη στιγμη μου αρκει μονο το κωλαρακι σου, μη βαζουμε σε μπελαδες κι αλλους. σκεψου το, θα μου δωσεις κωλο, θα σωσεις τη ψυχουλα του πονεμενου-ταλαιπωρημενου-προβληματικου ΚΕΝΟ, και θα γινεις διασημη μετα να μοιραζεις αυτογραφα σαν κι εκεινον!!
    μωρο μου ατελειωτο!
    το κωλαρακι μου σε ζητα απεγνωσμενα οχι εσενα τον ΚΕΝΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Καλά ρε φίλε φακελάκι δίνεις στον διαχειριστή της σελίδας και δεν σε μπανάρουν; χαχα και μπανάρουν άλλους που τρώνε την κακομεταχείρηση.

μπράβο ρε κενο έχεις πνευματικό επίπεδο σαν άνθρωπος είσαι πολύ ευγενική ψυχή με τις κοπέλες. όσες δέχονται τέτοια μεταχείρηση είναι ηλίθιες βασικά και γω έχω μιλήσει άσχημα σε γυναίκα αλλά το μετάνιωσα γιατί έτσι είναι η συνείδηση μου.

Μην ανησυχεις κ ερχεται;)
    αστον να χαρει λιγακι ακομα

Senior Member
    Ότι όλα μου δείχνουν πως δεν αξίζω να αγαπηθώ :(.

Senior Member
    50 χιλιαρικα συνδρομη του σκασα του Νικου για να μ'αφηνει να γραφω οτι μου ρθει εδω. το φορουμ αυτο μου χει προσφερει τοσα πολλα, γκομενες, λεφτα, αμαξι, μα πανω απ'ολα με βοηθησε ψυχολογικα, εφτιαξα προσωπικοτητα κι εγινα διασημος (Christian Bale επιπεδο)!

Χαχα, κοίτα το ότι έχεις χιούμορ είναι καλό δείγμα υγιή νου!

Senior Member

καλα, εσυ δεν ευθυνεσαι για τιποτε απ οσα σου συμβαινουν, αυτο ειναι γνωστο...
    οσο για τον νικο, δεν πιστευω να συμφωνει μαζι σου...

Senior Member

Senior Member
    ... ά, πα πα... ζέστη, ρύποι, μαλακία... και μή χειρότερα Αριστείδη μου!...

http://www.youtube.com/watch?v=7YvAYIJSSZY&ob=av3e

Senior Member
    ... ά, δε μπορώ!... Μιχαλάκης και τα μυαλά στα κάγκελα... χριστιανέ μου ποιός να σε παρακολουθήσει αν δεν είχες τον Θεό για χορηγό;... την όρεξή σου είχανε μη χέσω...:)...

http://www.youtube.com/watch?v=CW7YqttuQmE

Senior Member
    Αναρωτιέμαι τι πίνει ο κόσμος και δε μας δίνει.

Senior Member
    Με βάση το παραπάνω να πω πως ο άντρας μιας φίλης μου πάντως, πίνει πια τόσο πολύ χασίσι, που έφτασε στο σημείο να μαγκώνει απ' το λαιμό την κόρη του και να ζητάει απ' την φίλη μου και σύζυγό του να... σκοτώσουν τη μάνα της για να πάρουνε το σπίτι της... κι εγώ που πίνω βυσσινάδα σπιτικιά της είπα απλά να μαζέψουν υπογραφές μπας και καταφέρουν να τον απομακρύνουν τον μαλάκα... κουράγιο φιλενάδα, και κάνε γρήγορα ό,τι είναι να κάνεις γιατί θα σε προλάβει το παιδί σου κι αν ξεσπάσει θα τρέχετε και δε θα φτάνετε...

Senior Member
    Άπαξ άπας ο ντουνιάς να είναι μαστουρωμένος το αποκλείω. Κι όμως, είναι λες και έχουν τρελαθεί όλοι, κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά του κόσμου.

Senior Member
    Αποφασισα να πινω κανα ποτηρακι μονο σε πολυ εκτακτες περιπτωσεις social drinking. Οχι οτι επινα πολυ - μια στις τοσες - αλλα πλεον δεν το αντεχει ο οργανισμος μαλλον. Την επομενη μερα εχω πλεον ενα περιεργο hang over...και ειμαι στην "κοσμαρα μου" αδρανης , ενω εχω τοσα που θελω να κανω. Ασε που δεν υπαρχει και χρημα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]