Results 46 to 60 of 61
-
20-10-2011, 20:35 #46
Αυτο που λεγανε απο τα αρχαια χρονια οι Ελληνες κ.λ.π. ειναι οτι υπαρχει
σωμα,ψυχη και πνευμα.
Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι μετα το θανατο το σωμα και η ψυχη πεθαινουν αλλα μενει το πνευμα. Δηλαδη η προσωπικοτητα ειναι και αυτη κατι σαν ρουχο
και αυτη με το σωμα πεθαινει αλλα μενει το αληθινο μερος μας το πνευμα το οποιο
ειναι αιωνιο.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
- 20-10-2011, 23:03 #47
<<<<
Ισως πολλα να συμβαινουνε , και σιγουρα εχουμε να μαθουμε πολλα ακομα ,,,
αυτο που εχει σημασια ομως ειναι οτι οι φιλοσοφικοθρησκευτικες υποθεσεις δεν μπορουν να μεταφραστουν στην πραξη σε κατι χρηστικο ωστε να βοηθησουν ποιο αμεσα ,,
συνηθως ζητουν τυφλη πιστη , και να ενταχθεις σε ενα δικο τους συστημα (θεοπνευστο) , να αποδεχθεις τελετουργικες διεργασιες κλπ κλπ κλπ ,,καταστασεις που δεν ταιριαζουν τοσο με τον συγχρονο τροπο ζωης ,οσο και με τις αναγκες ενος ηδη πασχοντα ...που δυστυχως στην απελπισια του μπορει να βρεθει και σ αυτα τα χωραφια....
21-10-2011, 00:14 #48
pedia parakoulotho ola auta pou lete sto thema m ! kai mporo na pw oti eistai oloi erasitexnes psixologi ! xerete arketa pragmata!
23-10-2011, 17:52 #49
κοιταξε ναι, δυστυχως αυτα δε κανουν τιποτα για εναν αρρωστο.
δε παει να πει ομως οτι δεν υπαρχουν πραγμα που θελουν περισσοτερη διερευνηση.
και ουτε ειναι "θεοπνευστα" απο καποια εξωτερικη δυναμη αλλα συνηθως ανθρωποι με παρομοιες με εμας εμπειριες τα εχουν "δει" και εχουν προσαρμοσει ολα αυτα τα
τελετουργικα ή ανθρωποι που εχουν παρει ψυχοδραστικες ουσιες τα εχουν δει.
τωρα το τυφλη πιστη κ.λ.π. δεν ανηκει σε ολες τις θρησκειες, μαλλον μονο στο κακεκτυπο που μεταβληθηκε ο χριστιανισμος αργοτερα ωστε να εξασφαλιζει
τυφλη υπακοη στο ρωμαιο αυτοκρατορα που ηταν και αρχιερεας.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
06-12-2011, 22:16 #50
Πρώτα μπαίνεις σε μια πρόδρομη φάση κατά τη διάρκεια της οποίας απομονώνεσαι στον εαυτό σου και τις σκέψεις σου και μετά αρχίζουν σαφή ψυχωτικά συμπτώματα όπως ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις
06-12-2011, 22:56 #51
Είναι να σε κάνουν να θυμώσεις και να γελάνε μαζί σου και όταν πας στον γιατρό να σου πει, αν είναι καλός, πως δεν φταίς εσύ.
Έχει βέβαια διαφορά η "ψυχωσική" ***** στην Αμερική που εκτέλεσε τους βιαστές της από μια γυναίκα που θέλει να σφάξει όλο τον αντρικό πλυθισμό επειδή μέσα της είναι πιο ναζί και από τον Χίτλερ.
Αν τώρα μπορείς να δεις πιο πέρα θα δεις πως δεν υπάρχουν ψυχωσικοί και λογικοί, αλλά αδύναμοι και δυνατοί που περπατάνε όλοι σε αυτή τη Γη.
06-12-2011, 22:58 #52
Σε πληροφορώ ότι πολλοί παθαίνουν ψύχωση στη δουλειά τους η στο στρατό, δεν νομίζω να ήταν στην απομώνωση πριν πάθουν ότι έπαθαν.
ΑΣΧΤ: Κάποιες φορές αισθάνομαι πως είμαι τόσο ψηλά που θα πέσω τόσο δυνατά ώστε να ακουστεί κάτι, αλλά όπως λέει και το τραγούδι δεν με νοιάζει πια.
07-12-2011, 16:12 #53
07-12-2011, 17:10 #54
Ναι αυτό ισχύει. Δεν παίζει όμως να ήταν απλά αφηρημένοι και εσωστρεφείς η να είχαν λίγη φαντασία παραπάνω και κάτι τραυματικό η απειλητικό να πυροδότησε την ψύχωση;
Άλλωστε ψυχώσεις δεν έχουν πάθει μόνο άσημοι αλλά γνωστοί καλλιτέχνες, πολιτικοί, επιστήμονες και γενικά άνθρωποι από κάθε κοινωνική ομάδα που έτυχε να είχαν λίγη περισσότερη ευαισθησία η διαφορετικότητα από τον μέσο όρο.
07-12-2011, 19:42 #55
ti enoeis re instand ? diladi thimoneis eukola kai nomizeis pws gelane mazh sou kai tetia?
07-12-2011, 22:31 #56
Δεν δήλωσα κάτι τέτοιο ωστόσο αυτό αφήνεις εσύ να ευνοηθεί για μένα και δεν μου αρέσει. Λες να μην έχω κάτι άλλο να κάνω και όλη την ώρα να σκέφτομαι ποιος με κοροϊδεύει; Με δουλεύεις ρε κορίτσι; Έχουν γελάσει μαζί μου με κακό σκοπό και όχι επειδή το φαντάστηκα, έχει τύχει να θυμώσω εύκολα σε ευάλωτες φάσεις, έχουν τύχει πολλά αλλά αν θες να ξέρεις δεν έχω καμία διάγνωση σχιζοφρένειας από όσο ξέρω και μου έχει πει ο γιατρός που με εξέτασε. Αυτό το λέτε εσείς λόγω κόμπλεξ. Είναι αυτό που είχα πει λίγο καιρό πριν στο φορουμ. Στην εφηβεία μου είχα κάνει κάτι με μια κοπέλα (πολύ εύκολες οι κοπέλες εκείνη την εποχή η σε εκείνη την ηλικία αν θέλεις). Μου είχε πει η κοπέλα, έχω πάρει ναρκωτικά, είμαι μαστουρωμένη και έχω την εντύπωση πως είσαι μαστουρωμένος και εσύ. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ;
07-12-2011, 22:38 #57
Άλλωστε οι σχιζοφρενικές κρίσεις δεν σημαίνουν μόνιμη κατάσταση σχιζοφρένειας ούτε δικαιολογούν κάποια γενετική, βιολογική ασθένεια. Άκου βέβαια τον ερευνητή PETRAN ίσως να έχει να σου δώσει μια πιο "έξυπνη" απάντηση, πιο έξυπνη για ότι αντιπροσωπεύει. Εάν η κοινωνία μας ήταν ισότιμη με τα σημερινά δεδομένα θα είμαστε σαν το Arkham city, με πρωθυπουργό ψυχίατρο, και ψυχιατρικό έλεγχο για κάθε πολίτη. Δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμα, αλλά κουράγιο, σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να θα γίνει αυτό. Όπως λέει και ο διευθυντής του Arkham, αν έχεις πολιτικό λόγο και έρθεις στο ιατρείο μου σημαίνει πως ξέρεις κάτι το οποίο δεν θέλουμε να μάθουν άλλοι. Σου ακούγεται και αυτό παρανοϊκό και σχιζοφρενικό προφανώς αλλά δεν απέχουμε και πολύ όπως είπα πάλι άλλωστε από την arkham κοινωνία.
07-12-2011, 23:02 #58
08-12-2011, 23:19 #59
08-12-2011, 23:25 #60
Αργοπορημένα αλλά δεν πειράζει! Περίμενε στη σειρά σου έχω να απαντήσω σε πολλά μηνύματα (λολ)! Λοιπόν, μην με παρεξηγείς, δεν σου τη λέω η κάτι τέτοιο, έτσι είναι το στυλ μου κάποιες φορές, οκ;