Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 36 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 537
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kimi68 View Post
    καλά είμαι και εγω το παλεύω όπως όλοι.....πάντα θα είσαι λευκός και όμορφος Κύκνος να είσαι σίγουρη για αυτό :)
    Μακάρι αν και τα δείγματα μου αυτό δείχνουν μιας και όλη μου τη ζωή δεν έχω πειράξει ούτε κουνούπι τουλάχιστον ούτε εσκεμμένα και μου το έχουν πει κι άλλοι αυτό :o Βασικά αυτός που μου το είπε ήταν που μου λιγόστεψε τις ενοχές...θυμάμαι ακόμα τα ακριβή λόγια του: "καλά, δεν έχεις πειράξει ούτε κουνούπι στη ζωή σου κι έχεις τύψεις;" Θα τα σκέφτομαι νομίζω οπότε με πιάνουν οι ενοχές μου... σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Τι λες τωρα...??! Το τελευταιο πραγμα που θα περιμενα να μου πεις ειναι οτι ακους τετοιου ειδους μουσικη (εστω και λιγο)! Καλα, μ'εστειλες αυτη τη στιγμη!
    Κι εβαλες και συγκροτηματαρες...! Ασε, εχω μπει σε αλλο μουντ τωρα!!
    Γιατί σου φάνηκε τόσο παράξενο; Είμαι περίεργη να μάθω :o
    Αν θέλεις μπορώ να σου βάλω κι άλλα αγαπημένα...προσπάθησα αλλά δεν επιτρέπει πάνω από 4 ανα ποστ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Κι εγω καλα, λιγο αγχωμενη. Σκεφτομαι να δω μια ταινια που μου προτεινε ενα παιδι απο δω, αλλα δεν ξερω αμα θα την δω. Χαιρομαι που ηρεμησες απο το ονειρο.. οπως λεει κ ο Αλκινοος "ονειρο ητανε.."
    Ακριβώς! Ευτυχώς που υπάρχουν και τα τραγούδια...είδες πόσο βοηθάνε σε κάποιες περιπτώσεις; Εμένα πραγματικά μου έκανε πολύ καλό...το άκουγα ξανά και ξανά μέχρι να πάψω να φοβάμαι :o

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Αν θέλεις μπορώ να σου βάλω κι άλλα αγαπημένα...προσπάθησα αλλά δεν επιτρέπει πάνω από 4 ανα ποστ...
    Η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκα να παραθεσω κι εγω κανα δυο αλλα μετα ειπα να μην κανω το θεμα σου μουσικη σκηνη και στο χαλασω!
    Αλλα ενταξει... μιας και πιασαμε κλασικη/ροκ/μεταλ μουσικη, ας ποσταρω ενα "remix" ετσι για να βαλω και τη μουσικη μου νοτα αλλα μεχρι εκει απο εμενα:

http://www.youtube.com/watch?v=YzOF9w8kG-c
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Εντάξει, δεν ήταν κακό ένα μουσικό διάλειμμα, ούτε είναι κακό να βάζουμε κανένα τραγουδάκι που και που δεδομένου ότι εκείνη την ώρα δεν συζητιέται κάτι σοβαρό/άσχημο...καλό κάνει να χαλαρώνουμε και λίγο...σ' ευχαριστώ πάντως που με σκέφτηκες :o Πάντως αυτή την στιγμή δεν έχω διάθεση να ακούσω κανένα τραγούδι, ξύπνησα πάλι με τις κότες και με πονοκέφαλο αλλά δεν ανησυχώ γιατί ξέρω πολύ καλά το γιατί: ακούσατε για το έγκλημα στην Καστοριά; Αν όχι, ορίστε η επίσημη ενημέρωση: http://www.astynomia.gr/index.php?op...emid=825&lang= Προσωπικά ταράχτηκα πάρα πολύ και γι' αυτό δεν μπόρεσα να κοιμηθώ, δεν εκπλήσσομαι, λογικό ήταν...
    Το τραγούδι σου πάντως Άλια που το άκουσα χθες μου άρεσε πολύ...και αν και είπα ότι δεν έχω διάθεση να ακούσω μουσική θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στην κοπέλα...
    http://www.youtube.com/watch?v=7R3bZIEvCMo
    Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο κορίτσι μου... :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εντάξει, δεν ήταν κακό ένα μουσικό διάλειμμα, ούτε είναι κακό να βάζουμε κανένα τραγουδάκι που και που δεδομένου ότι εκείνη την ώρα δεν συζητιέται κάτι σοβαρό/άσχημο...καλό κάνει να χαλαρώνουμε και λίγο...
    It's o.k for me! Δικο σου ειναι το θεμα, οποτε εσυ βαζεις τους ορους...
    Κι οπως ελεγε ο περιβοητος Νιτσε "Ο,τι δε σε σκοτωνει, σε κανει πιο δυνατο!" Παρε λοιπον....

http://www.youtube.com/watch?v=krV8si0HhSQ&feature=related
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Member
    καλησπέρα και καλή εβδομάδα....ελπίζω κύκνε να είσαι καλά :) κα βέβαια τα σέβη μου στην ALIA :)

Senior Member
    Καλησπερα Kimi!! Ολα καλα?

Member
    Καλησπερα Kimi!! Ολα καλα?
    έτσι λέω Αlia απο συνήθεια...:) το παλεύω όπως όλοι... εσύ πως τα πάς;

Senior Member
    εσύ πως τα πάς;
    Καλα, περιμενω και τις χριστουγενιατικες διακοπουλες μπας και ξεκουραστω λιγακι γιατι κοντευω να παθω πνευματικη υπερκοπωση!! :)

Member
    Καλα, περιμενω και τις χριστουγενιατικες διακοπουλες μπας και ξεκουραστω λιγακι γιατι κοντευω να παθω πνευματικη υπερκοπωση!! :)
    όλοι αυτές περιμένουμε να ξεκουραστούμε(λέμε τωρα) πρέπει να εχεις δύσκολη δουλειά Alia;

Senior Member
    πρέπει να εχεις δύσκολη δουλειά Alia;
    Οχι, δε θα το 'λεγα! Εξαλλου δυσκολη βρισκει καποιος τη δουλεια που δεν του ταιριαζει και δεν τον γεμιζει!
    Απλως, εχω την κακια συνηθεια να καταπιανομαι μ'ενα σωρο πραγματα και στο τελος φυσικα τρεχω και δε φτανω γιατι θελω να τα κανω και αψογα!
    Τραβατε με κι ας κλαιω ενα πραγμα! lol

Member
    Οχι, δε θα το 'λεγα! Εξαλλου δυσκολη βρισκει καποιος τη δουλεια που δεν του ταιριαζει και δεν τον γεμιζει!
    Απλως, εχω την κακια συνηθεια να καταπιανομαι μ'ενα σωρο πραγματα και στο τελος φυσικα τρεχω και δε φτανω γιατι θελω να τα κανω και αψογα!
    Τραβατε με κι ας κλαιω ενα πραγμα! lol
    περίπου ότι μου συμβαίνει και μένα....αν και προσπαθώ να τα βάζω με την σειρά στο τέλος τρέχω και δεν φτάνω...και φτιάχνω ένα κεφάλι κουδούνι...:) αλλά όπως λένε έτσι είναι η ζωή....

Member
    Να πώ μια καλησπέρα στην Αlia και τον Κύκνο μας και ας μην είναι μέσα :)

Senior Member
    Καλησπέρα Άλια και Κίμι...αφήστε, πάλι τρεχάματα είχα χθες γι' αυτό "εξαφανίστηκα"...Άλια...δεν με σκότωσε αλλά δεν νομίζω ότι νιώθω πιο δυνατή μετά απ' αυτό, μάλλον πιο ανασφαλής και τρομαγμένη νιώθω και φοβάμαι ότι κάτι θα πάθω...σωματικά εννοώ, ότι θα καταρρεύσω...γιατί πάλι νοσοκομείο χρειάστηκα κι αυτή τη φορά για καθαρά σωματικούς λόγους...είχα έντονη ναυτία, ζαλάδα, ρίγος και τρέμουλο ακόμα και σε χώρο με θέρμανση οπότε στο σχόλασμα ζήτησα από μια συνάδελφο με αμάξι να με πάει στο εφημερεύον νοσοκομείο γιατί ο γιατρός μου μπορούσε να με δει στις 5 το απόγευμα κι εγώ δεν άντεχα ως τότε...μου έκαναν εξέταση αίματος κι έχω χαμηλό αιματοκρίτη, 34...βασικά τα πάντα μου είναι κάτω του ορίου, αιμοσφαιρίνη, ερυθρά αιμοσφαίρια, λεμφοκύτταρα...οπότε από αύριο ξεκινάω να παίρνω σίδηρο και κάτι άλλα πραγματάκια...πήγα στον παθολόγο μου μετά το νοσοκομείο, είχε πάει πια 7 η ώρα κι όχι 5, του έδειξα τις εξετάσεις και μου τα έγραψε...ελπίζω να νιώσω καλύτερα έτσι...
    Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Page 17 of 36 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast