Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 36 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 537
    Senior Member
    Ευτυχώς σε λίγες μέρες θα έχω κι εγώ διακοπούλες και θα μπορέσω να ξεκουραστώ γιατί το έχω ανάγκη όσο τίποτα...απαραιτήτως! Να μην δουλέψω για λίγες μέρες ώστε να πάρω δυνάμεις...

Senior Member
    Γεια σου Κυκνε! Σιδηρο (Floradix) επαιρνα κι εγω μικρη καθως επασχα απο σιδηροπενικη αναιμια, ημουν πολυ καχεκτικη κ αδυνατη. Στην περιοδο της ανορεξιας επαιρνα παλι σιδηρο κ βιταμινες, γιατι ειχα εξαντληθει απο ηλεκτρολυτες κτλ. Χαμηλο αιματοκριτη εχω κ τωρα αλλα μου ειναι κληρονομικο απο τη μαμα μου. Θα σου πω κατι κοινοτοπο, αλλα προσπαθησε να τρως καλα, κ ειδικα τροφες πλουσιες σε ιχνοστοιχεια κ βιταμινες! Οσο για τις διακοπες, δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα να εισαι στο εξοχικο σου, διπλα στο τζακι, αγκαλια με τα γατια κ σερφαροντας στο ιντερνετ. (καλα το τελευταιο δεν ειναι κ τοσο αναγκαιο λολ!)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Γεια σου Κυκνε! Σιδηρο (Floradix) επαιρνα κι εγω μικρη καθως επασχα απο σιδηροπενικη αναιμια, ημουν πολυ καχεκτικη κ αδυνατη. Στην περιοδο της ανορεξιας επαιρνα παλι σιδηρο κ βιταμινες, γιατι ειχα εξαντληθει απο ηλεκτρολυτες κτλ. Χαμηλο αιματοκριτη εχω κ τωρα αλλα μου ειναι κληρονομικο απο τη μαμα μου. Θα σου πω κατι κοινοτοπο, αλλα προσπαθησε να τρως καλα, κ ειδικα τροφες πλουσιες σε ιχνοστοιχεια κ βιταμινες! Οσο για τις διακοπες, δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα να εισαι στο εξοχικο σου, διπλα στο τζακι, αγκαλια με τα γατια κ σερφαροντας στο ιντερνετ. (καλα το τελευταιο δεν ειναι κ τοσο αναγκαιο λολ!)
    Ναι, έχεις δίκιο, πρέπει να τρώω και καλύτερα...αυτή τη στιγμή τη βγάζω με γαριδάκια γιατί δεν έχω κουράγιο ούτε να σηκωθώ για να πάω να φάω αλλά ελπίζω από αύριο με το σίδηρο να δυναμώσω, δεν την παλεύω άλλο με τόση αδυναμία που αισθάνομαι...όσο για τις διακοπές, δεν θα πάω πουθενά, άλλωστε εδώ έχουμε στολίσει...εκτός κι αν πάω για κάνα διήμερο στο χωριό αλλά για να σου πω την αλήθεια, δεν έχω τη δύναμη ούτε βαλίτσα να ετοιμάσω ούτε να πάω ταξίδι...θέλω απλά να πιάσω το κρεβάτι μου για μια δυο μέρες και να μη σηκωθώ...εσύ λείπεις αλλά τελικά πήρες μαζί σου το λαπτοπ; Γιατί έλεγες ότι ζήτησες να μην το έχεις...

Senior Member
    Εγω ειμαι στο χωριο με τους δικους μου.. ναι μαζι μου το πηρα, τους ειχα παει να μου το παρουν αλλα τελικα δεν τους αφησα, εχω μεγαλο προβλημα εξαρτησης τελικα.. με τα γαριδακια δεν χορταινεις, ειναι σκετος αερας, ειναι οπως πχ δινεις στις γατες friskies ξηρα τροφη αλλα ετσι δεν χορταινει μονο φουσκωνει κ διψαει.. καλα ειναι τα μανταρινια (οχι για τις γατες λολ) κ η σοκολατα βοηθανε πολυ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Εγω ειμαι στο χωριο με τους δικους μου.. ναι μαζι μου το πηρα, τους ειχα παει να μου το παρουν αλλα τελικα δεν τους αφησα, εχω μεγαλο προβλημα εξαρτησης τελικα.. με τα γαριδακια δεν χορταινεις, ειναι σκετος αερας, ειναι οπως πχ δινεις στις γατες friskies ξηρα τροφη αλλα ετσι δεν χορταινει μονο φουσκωνει κ διψαει.. καλα ειναι τα μανταρινια (οχι για τις γατες λολ) κ η σοκολατα βοηθανε πολυ..
    Δεν μου αρέσουν πολύ τα μανταρίνια...σοκολάτα έχω, μόλις καταφέρω να σηκωθώ θα φάω...τώρα μέχρι το μπάνιο μπορώ να πάω και πολύ μου είναι...κι είναι και δίπλα στο δωμάτιο μου να φανταστείς :p Κι έχω και κρεμ μπρυλέ που την ήθελα πολύ, αυτή θα τη φάω σίγουρα! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, έχεις δίκιο, πρέπει να τρώω και καλύτερα...αυτή τη στιγμή τη βγάζω με γαριδάκια γιατί δεν έχω κουράγιο ούτε να σηκωθώ για να πάω να φάω αλλά ελπίζω από αύριο με το σίδηρο να δυναμώσω, δεν την παλεύω άλλο με τόση αδυναμία που αισθάνομαι...όσο για τις διακοπές, δεν θα πάω πουθενά, άλλωστε εδώ έχουμε στολίσει...εκτός κι αν πάω για κάνα διήμερο στο χωριό αλλά για να σου πω την αλήθεια, δεν έχω τη δύναμη ούτε βαλίτσα να ετοιμάσω ούτε να πάω ταξίδι...θέλω απλά να πιάσω το κρεβάτι μου για μια δυο μέρες και να μη σηκωθώ...εσύ λείπεις αλλά τελικά πήρες μαζί σου το λαπτοπ; Γιατί έλεγες ότι ζήτησες να μην το έχεις...
    μην ανησυχεις για τον σιδηρο.
    εγω εχω αιματοκριτη 32, φεριτινη σχεδον 0 και νοιωθω μια χαρα...
    φαε λιγο κοκκινο κρεατακι κι αν χρειαστει ενα συμπληρωμα σιδηρου και θασαι μια χαρα.
    ισως η τοσο υπερβολικη αδυναμια , ειναι απ την διαθεση σου.

Senior Member
    Δεν μου αρέσουν πολύ τα μανταρίνια...σοκολάτα έχω, μόλις καταφέρω να σηκωθώ θα φάω...τώρα μέχρι το μπάνιο μπορώ να πάω και πολύ μου είναι...κι είναι και δίπλα στο δωμάτιο μου να φανταστείς :p Κι έχω και κρεμ μπρυλέ που την ήθελα πολύ, αυτή θα τη φάω σίγουρα! :D
    θελω κι εγωωωωω!!!!!!!! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μην ανησυχεις για τον σιδηρο.
    εγω εχω αιματοκριτη 32, φεριτινη σχεδον 0 και νοιωθω μια χαρα...
    φαε λιγο κοκκινο κρεατακι κι αν χρειαστει ενα συμπληρωμα σιδηρου και θασαι μια χαρα.
    ισως η τοσο υπερβολικη αδυναμια , ειναι απ την διαθεση σου.
    Εγώ όμως δεν νιώθω μια χαρά ρέμεντυ...δεν διάβασες ότι τρέμω σαν το φύλλο ενώ υπάρχει θέρμανση κι ότι χρειάστηκα να με πάνε στο νοσοκομείο; Σίδηρο ήδη μου έγραψε ο γιατρός μου και θ' αρχίσω να το παίρνω από αύριο...και γενικώς κάθε μέρα δεν νιώθω καλά, ειδικά οι πονοκέφαλοι, η εξάντληση κι οι ζαλάδες είναι στην ημερήσια διάταξη...συν την τρομερή εξάντληση που με δυσκολεύει στη δουλειά...αν ένιωθα μια χαρά δεν θα ανησυχούσα καθόλου αλλά με το ζόρι στέκομαι χωρίς υπερβολή...και τα φοβάμαι τα νοσοκομεία κι ήταν η 2η φορά μέσα σε μια βδομάδα, δεν μπορώ :( Επίσης, χθες που το έπαθα αυτό η διάθεση ήμουν ήταν καλή γιατί ήμουν ήρεμη...δεν συνέβη κα΄τι στρεσογόνο στη δουλειά οπότε ήμουν χαλαρή και δεν δικαιολογείται για ψυχολογικούς λόγους η κατάρρευση όπως την πρώτη φορά που ήταν κρίση πανικού...

Senior Member
    Εγώ όμως δεν νιώθω μια χαρά ρέμεντυ...δεν διάβασες ότι τρέμω σαν το φύλλο ενώ υπάρχει θέρμανση κι ότι χρειάστηκα να με πάνε στο νοσοκομείο; Σίδηρο ήδη μου έγραψε ο γιατρός μου και θ' αρχίσω να το παίρνω από αύριο...και γενικώς κάθε μέρα δεν νιώθω καλά, ειδικά οι πονοκέφαλοι, η εξάντληση κι οι ζαλάδες είναι στην ημερήσια διάταξη...συν την τρομερή εξάντληση που με δυσκολεύει στη δουλειά...αν ένιωθα μια χαρά δεν θα ανησυχούσα καθόλου αλλά με το ζόρι στέκομαι χωρίς υπερβολή...και τα φοβάμαι τα νοσοκομεία κι ήταν η 2η φορά μέσα σε μια βδομάδα, δεν μπορώ :( Επίσης, χθες που το έπαθα αυτό η διάθεση ήμουν ήταν καλή γιατί ήμουν ήρεμη...δεν συνέβη κα΄τι στρεσογόνο στη δουλειά οπότε ήμουν χαλαρή και δεν δικαιολογείται για ψυχολογικούς λόγους η κατάρρευση όπως την πρώτη φορά που ήταν κρίση πανικού...
    το ειδα οτι δεν νοιωθεις μια χαρα.
    απλα σου λεω οτι εγω ειμαι πολυ χειροτερα απο αποψη αιματος και σιδηρου και νοιωθω καλα.
    γιαυτο λεω οτι ισως πρεπει να στρεψεις αλλου το ενδιαφερον σου για την αδιαθεσια (κανοντας παραλληλα οτι σου ειπε ο γιατρος)

Senior Member
    το ειδα οτι δεν νοιωθεις μια χαρα.
    απλα σου λεω οτι εγω ειμαι πολυ χειροτερα απο αποψη αιματος και σιδηρου και νοιωθω καλα.
    γιαυτο λεω οτι ισως πρεπει να στρεψεις αλλου το ενδιαφερον σου για την αδιαθεσια (κανοντας παραλληλα οτι σου ειπε ο γιατρος)
    Εννοείται ότι θα κάνω ότι πει ο γιατρός μου! Τον εμπιστεύομαι απόλυτα! Μια άλλη πιθανή αιτία για την τόση κούραση είναι η έλλειψη ύπνου αλλά γι΄αυτό δεν ξέρω τι να κάνω, έχω απελπιστεί, φοβάμαι να κοιμηθώ...αλλιώς πού αλλού να το στρέψω; Δεν μου έρχεται κάτι...

Senior Member
    Εννοείται ότι θα κάνω ότι πει ο γιατρός μου! Τον εμπιστεύομαι απόλυτα! Μια άλλη πιθανή αιτία για την τόση κούραση είναι η έλλειψη ύπνου αλλά γι΄αυτό δεν ξέρω τι να κάνω, έχω απελπιστεί, φοβάμαι να κοιμηθώ...
    η ελλειψη υπνου.ειναι ΒΕΒΑΙΗ αιτια εξαντλησης. κι οχι απλα η ελλειψη υπνου, αλλα ακομα κι η ελλειψη ησυχου υπνου.
    γυμναζεσαι καθολου? καμια φορα η σωματικη κοπωση διωχνει την υπερενταση και μας κανει να εχουμε πολυ καλο υπνο

Senior Member
    η ελλειψη υπνου.ειναι ΒΕΒΑΙΗ αιτια εξαντλησης. κι οχι απλα η ελλειψη υπνου, αλλα ακομα κι η ελλειψη ησυχου υπνου.
    γυμναζεσαι καθολου? καμια φορα η σωματικη κοπωση διωχνει την υπερενταση και μας κανει να εχουμε πολυ καλο υπνο
    Όχι, δεν γυμνάζομαι, πήγαινα παλιά γυμναστήριο αλλά το άφησα γιατί κι εκεί αυτοί οι τύποι μου προκαλούσαν φόβο, αν ξαναπάω θα πάω μόνο σε γυναικείο αλλά πρώτα πρέπει να γίνω λίγο καλά γιατί αν κουραστώ τόσο θα με μαζεύουν με το κουταλάκι. Όμως δεν είναι η υπερένταση που δεν με αφήνει να κοιμηθώ...ο φόβος μου για το σκοτάδι και οι αναμνήσεις μου που έρχονται όταν χαλαρώνω είναι και για να μην συμβαίνει αυτό περιμένω μέχρι να νιώσω ότι δεν αντέχω άλλο ξύπνια και ότι μόλις ακουμπήσω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι θα αποκοιμηθώ άρα δεν θα σκέφτομαι, δεν θα φοβάμαι και δεν θα υποφέρω...
    Άσχετο κι ένα καλό νέο: μόλις μου ήρθε μήνυμα από την τράπεζα ότι μπήκαν τα λεφτάκια μου, τι καλά! :D Πάω αύριο το πρωί να βγάλω λίγα γιατί είμαι ταπί και ψύχραιμη και μετά βλέπουμε πόσα θα χρειαστώ...δεν θέλω να κουβαλάω πολλά μαζί ενώ θα λείπω ώρες από το σπίτι, μόνο για να με κλέψει κανείς είμαι τώρα...

Senior Member
    Οντως, η ελλειψη υπνου προκαλει τρομερη εξουθενωση...
    Κυκνε, μηπως να κανουμε κατι γι'αυτο μιας και τ'αλλα στα κανονισε ο γιατρος? :)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Οντως, η ελλειψη υπνου προκαλει τρομερη εξουθενωση...
    Κυκνε, μηπως να κανουμε κατι γι'αυτο μιας και τ'αλλα στα κανονισε ο γιατρος? :)
    Τί ακριβώς εννοείς Άλια; Σαν τί μπορούμε να κάνουμε;

Page 18 of 36 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast