Τι σκέφτεστε; - Page 430
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 430 of 1532 FirstFirst ... 3303804204284294304314324404805309301430 ... LastLast
Results 6,436 to 6,450 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι οι κοπέλες δεν έχουν ανάγκη κανέναν για αυτό πάμε κατά διαόλου. Έβλεπα τώρα μια ερωτική ταινία στο ίντερνετ έκανε έρωτα κάποιος με μια κοπέλα και αυτή έδειχνε να το απολαμβάνει δεόντως αυτός τα χε παίξει και της λέει "are you fucking me or you?" πολύ γέλιο!

Υποθέτω πως δεν γράφουν άνθρωποι εδώ χωρίς σεξουαλικές εμπειρίες οποιουδήποτε είδους άρα την αποτυπώνω τη σκέψη.

Σκέφτομαι ότι ξεκινα μια μετρια σε όλα μέρα σαν τις υπόλοιπες δλδ αφού το νόημα έχει εγκλωβιστεί.

Νοιώθω να θολώνει ο νους μου από οίκτο και το μονο που με νοιαζει είναι να εκδηλώσω τον οικτο.
    Last edited by ioannis2; 21-12-2011 at 09:40.
    γιάννης

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι σημερα νιωθω πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Κι εγώ Lacrymosa :) είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα, δεν ξέρω γιατί, εύχομαι να έχεις μια όμορφη μέρα :)

Senior Member
    Για εκατομμυριοστή φορά αναθεματίζω την ηλίθια επιλογή που με ώθησε να σαπίζω σ' αυτή τη κωλοσχολή.

Senior Member
    Πως εξηγείτε την πραγματικότητα γιατρέ; Είναι ο καθένας στον κόσμο του τελικά, σύνολα στο κόσμο τους, η κάτι άλλο; Είναι ομοφωνία η πραγματικότητα ή αυτό που έλεγε ο Αινστάιν ότι αντίδραση υπάρχει μόνο όταν υπάρχει δράση, κάπως έτσι αλλά you get the point lol mfao. κτλ.

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Σκέφτομαι ποιο θέμα να αναλύσω σήμερα. Είμαι μεταξύ ενός που θα το ονομάσω ''το μυστικό της ευτυχίας'' και ενός άλλου με τίτλο ''τεμπελιά: πιθανά αίτια και τρόποι αντιμετωπισμού''. Εσείς τι λέτε?

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Ενδεχομένως κάποια στιγμή να αναλύσω και ένα θέμα παραπλήσιο με το πρώτο που προανέφερα και έχει τίτλο ''το μυστικό της μαλακίας'' λολ

Senior Member
    Ανέλυσε το θέμα έλλειψη οπαδών στην Τρούμπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Driver View Post
    Σκέφτομαι ποιο θέμα να αναλύσω σήμερα. Είμαι μεταξύ ενός που θα το ονομάσω ''το μυστικό της ευτυχίας'' και ενός άλλου με τίτλο ''τεμπελιά: πιθανά αίτια και τρόποι αντιμετωπισμού''. Εσείς τι λέτε?
    Το δευτερο! Αλλα η σωστη λεξη ειναι "αντιμετωπιση" κ οχι "αντιμετωπισμος" λολ! :p

Quote Originally Posted by Instant View Post
    Ανέλυσε το θέμα έλλειψη οπαδών στην Τρούμπα.
    Τι ειναι ρε γαμωτο αυτη η Τρουμπα, περιοχη στην Αθηνα? Οπως εχουμε στη Θεσσαλονικη την Τουμπα, καπως ετσι?

Senior Member
    Ρώτα τον Λέντη... αν υπάρχει ακόμα θα ξέρει ο Λέντης, μόνο τα καλύτερα αλάνια της Αθήνας ξέρουν την Τρούμπα.

Senior Member
    Ρώτα τον Λέντη... αν υπάρχει ακόμα θα ξέρει ο Λέντης, μόνο τα καλύτερα αλάνια της Αθήνας ξέρουν την Τρούμπα.
    Ποιος ειναι ο Λεντης? Εχει σχεση με τον Ρεντη? (την περιοχη?) Τι ειναι δλδ η Τρουμπα, σαν γκετο ενα πραμα?

Senior Member
    Κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο Λέντης παρά μόνο ο ίδιος μπορεί να ξέρει, πάντως εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο Λέντης, μπορεί να είναι κάτι σαν παλιός αστικός μύθος. Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω, δεν ξέρω αν υπάρχει καν ο Λέντης.

Senior Member
    Κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο Λέντης παρά μόνο ο ίδιος μπορεί να ξέρει, πάντως εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο Λέντης, μπορεί να είναι κάτι σαν παλιός αστικός μύθος. Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω, δεν ξέρω αν υπάρχει καν ο Λέντης.
    Βρηκα αυτο για την Τρουμπα που λες
    http://www.koutouzis.gr/troumpa.htm

Senior Member
    Ψάξε και για τον Λέντη, έχει πολύ υλικό.