ρατσισμος και μισος για το ισλαμ,μαυρους, μουσουλμανους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    Senior Member
    Βρε μπας κ εχετε κανεναν φανατισμενο καθηγητη στο σχολειο κ σας εκανε "πλυση εγκεφαλου"?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kat711 View Post
    Και οι χριστιανοί επίσης έχουν κάνει τρελά εγκλήματα.
    νταξει ειμαι και εγω λιγο απολυτος δεν ειμαι ρατσιστης με ολους τους μουσουλμανους πχ στην τουρκια δεν ειναι ετσι τα πραγματα εχει δεν υπαρχει ολη αυτη η μεσαιωνικη λογικη οπως στις ασιατικες χωρες οπου η γυναικα ειναι απλα μια δουλα,βασικα δεν θα ενιωθα και ωραια αμα καποιος εβριζε την καταγωγη μου αλλα και εγω ειμαι ρατσιστης με πολλους ομοεθνεις μου μιας και καλα παιδια απο την χωρα μου δεν εχω βρει και πολλα, αλλα τα φρικτα εγκληματα που κανουν αυτοι δεν συμβαινουν αλλου και απορω πως ο OHE δεν κανει κατι να αλλαξουν ολα αυτα ,και σαφως δεν νιωθω μισος για ολους τους μουσουλμανους ειχα φιλο μουσουλμανο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Βρε μπας κ εχετε κανεναν φανατισμενο καθηγητη στο σχολειο κ σας εκανε "πλυση εγκεφαλου"?
    εεε δεν πηγαινω σχολειο το εχω τελειωσει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    εεε δεν πηγαινω σχολειο το εχω τελειωσει....
    α, οκ σορρυ. παντως προσπαθησε να αναθεωρησεις καποιες απο τις αποψεις σου σχετικα με το θεμα του ρατσισμου.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Τώρα πιάνω λίγο καλύτερα αυτό που ήθελες να πεις.
    Σκέψου όμως πως πίσω από την εγκληματικότητα υπάρχει πάντα η αμορφωσιά, η πείνα, η στέρηση, η φτώχεια κλπ κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    α, οκ σορρυ. παντως προσπαθησε να αναθεωρησεις καποιες απο τις αποψεις σου σχετικα με το θεμα του ρατσισμου.
    πιστευω πως ο ρατσισμος υπαρχει παντου σε ολες τις χωρες σε ολον τον κοσμο και δεν νομιζω να σβησει ποτε,δεν ξερω ρε λακρυμοσα ισως να νευριασα παρα πολυ και να θολωσα υπαρχει μεγαλη αδικια σε αυτες τις χωρες και δεν μπορω να βλεπω στις ειδησεις συνεχεια φρικτα εγκληματα με πιανει κατι!

Senior Member
    Σκέψου όμως πως πίσω από την εγκληματικότητα υπάρχει πάντα η αμορφωσιά, η πείνα, η στέρηση, η φτώχεια κλπ κλπ.
    Εγώ τα έχω όλα αυτά κι όμως περιμένω, δεν ξέρω τι κάτι θα γίνει που θα πάει. Καλό η κακό έχει σημασία;

Senior Member
    Όχι ρε φίλε κακό, να βγει κάτι καλό.
    Έτσι και αλλιώς όπως είναι τα πράγματα η πείνα, η φτώχεια, η ανεργία, η στέρηση και τα ρέστα περιφέρονται γύρω από όλους μας.

Senior Member
    Τώρα πιάνω λίγο καλύτερα αυτό που ήθελες να πεις.
    ωραια δεν υπαρχει κουλτουρα κτλ...γινεται λοιπον ολοι αυτοι οι ενηλικοι ανθρωποι ερχομενοι εδω να αλλαξουν?εγω πιστευω πως μοιαζουμε αρκετα σαν τα σκυλια εσυ μαθαινεις εναν σκυλο να συμπεριφερεται οπως συμπεριφερεται και αυτο βεβαια μπορει να αλλαξει στους σκυλους με μαθηματα κτλ στους ανθρωπους ομως? πως γινεται να αλλαξεις εναν ανθρωπο ο οποιος ξερει οτι αυτο που κανει ειναι σωστο ενω εμεις το εχουμε λαθος στην κοινωνια μας?υπαρχουν μαθηματα κουλτουρας?

Senior Member
    Δεν πιστεύω πως ερχόμενοι όλοι αυτοί οι άνθρωποι εδώ έχουν δίψα για αίμα και σεξ π.χ., μια ήσυχη απαρατήρητη ζωή ψάχνουν μπας και τους κάτσει κάτι καλύτερο από πριν. Και αυτοί πιστεύω κατανοούν σε τι βάναυσο σύστημα ζούσαν και πολλά από αυτά τα κατακρίνουν και οι ίδιοι και ένας λόγος που γουστάρουν τη δύση είναι γιατί νιώθουν πιο "ελεύθεροι".
    Να σου πω για τον δικό μου βιαστή? Έλληνας, επιχειρηματίας, μορφωμένος, παντρεμένος με τέσσερα παιδιά, με δυτική κουλτούρα. Γαμώ την κουλτούρα μας.

Senior Member
    Δεν πιστεύω πως ερχόμενοι όλοι αυτοί οι άνθρωποι εδώ έχουν δίψα για αίμα και σεξ π.χ., μια ήσυχη απαρατήρητη ζωή ψάχνουν μπας και τους κάτσει κάτι καλύτερο από πριν. Και αυτοί πιστεύω κατανοούν σε τι βάναυσο σύστημα ζούσαν και πολλά από αυτά τα κατακρίνουν και οι ίδιοι και ένας λόγος που γουστάρουν τη δύση είναι γιατί νιώθουν πιο "ελεύθεροι".
    Να σου πω για τον δικό μου βιαστή? Έλληνας, επιχειρηματίας, μορφωμένος, παντρεμένος με τέσσερα παιδιά, με δυτική κουλτούρα. Γαμώ την κουλτούρα μας.
    εισαι θυμα βιασμου?δεν το ηξερα... ελπιζω να το εχεις ξεπερασει και να νιωθεις δυνατη γιατι φαινεσαι και πολυ εξυπνη σαν ανθρωπος απο αυτα που γραφεις!!!α τον μ@λακα με παιδια κιολας ελπιζω να τον εκλεισες μεσα τον πουστη!!!
    παντως και στις δυο περιπτωσεις ειναι κατι πολυ ασχημο απλα ειναι αριθμητικο το στοιχειο συμφωνα με την αστυνομια ερευνες κτλ δηλαδη αυτοι εινα πιο πιθανο να διαπραξουν βιασμο ξυλοδαρμο σε σχεση με καποιον που ειναι ευρωπαιος αμερικανος

Senior Member
    Πάντως πριν λίγες μέρες υπήρξε ένα ποστ με τα ποσοστα βιασμών και κακοποίησης στην Αμερική, ψάξτο και θα δεις πως και στην Αμερική υπάρχει τρελή σαπίλα. Νομίζω το είχε αναρτήσει η Broken Doll αλλά δεν είμαι και σίγουρη.
    Μίσος πάντως μπορούμε να νιώσουμε για ο,τιδήποτε και το μίσος κάνει κάκο πάνω από όλα σε εσένα και ύστερα στους άλλους.
    Και ας είμαι θύμα βιασμού μίσος δεν νιώθω για κανέναν, ούτε για τους άντρες. Θα μπορούσα να μπω και εγώ σε αυτό το τριπάκι.
    Το μίσος είναι ψυχοφθόρο συναίσθημα.
    Και εσύ φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος και θέλω να πιστεύω πως ποτέ δεν θα χτυπούσες κάποιον λόγω χρώματος, θρησκείας ή εθνικότητας και ας το έγραψες.

Senior Member
    Eχω δει το ποστ σου εδω και αρκετη ωρα και η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να απαντησω,αλλα θα το κανω.
    Καταρχην το ποστ σου θυμιζει φθηνη καρατζαφεριστικη προπαγανδα.

Θα αρχισω πρωτα απο αυτο που λες για τον Μωαμεθ κλπ.
    Και στην δικη σου θρησκεια ο Λοτ ειπε να βιασουν τις κορες του οταν καποιος αγγελος πηγε στα σοδομα.Και μετα πηδηξε τις κορες του.
    Επισης και στην δικια σου θρησκεια γινεται προπαγανδα κατα των γυναικων.

Ας παω τωρα στους βιασμους του σημερα.Τι εχεις να πεις για τα 35000 παιδια που βιαστηκαν στα μοναστηρια της Ευρωπης?(http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=332554)
    Τα μεσα μαζικης ενημερωσης εχουν την ταση να προβαλλουν οτι τους συμφερει και ειδικα στις χωρες της Σκανδιναβιας που οι δεξιες ιδεολογιες αυξανουν συνεχως.
    Ναι στα αραβικα κρατη καταπατωνται το δικαιωματα αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τους ανθρωπους αλλα με τις κυβερνησεις τους.Και ασε που δεν ειναι σε ολες τις μουσουλμανικες χωρες το ιδιο.
    Για παραδειγμα στην Ιορδανια ή στο Μαροκο ή στηνΤουρκια ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ Η ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου betelguese, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και τίποτα παραπέρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Eχω δει το ποστ σου εδω και αρκετη ωρα και η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να απαντησω,αλλα θα το κανω.
    Καταρχην το ποστ σου θυμιζει φθηνη καρατζαφεριστικη προπαγανδα.

Θα αρχισω πρωτα απο αυτο που λες για τον Μωαμεθ κλπ.
    Και στην δικη σου θρησκεια ο Λοτ ειπε να βιασουν τις κορες του οταν καποιος αγγελος πηγε στα σοδομα.Και μετα πηδηξε τις κορες του.
    Επισης και στην δικια σου θρησκεια γινεται προπαγανδα κατα των γυναικων.

Ας παω τωρα στους βιασμους του σημερα.Τι εχεις να πεις για τα 35000 παιδια που βιαστηκαν στα μοναστηρια της Ευρωπης?(http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=332554)
    Τα μεσα μαζικης ενημερωσης εχουν την ταση να προβαλλουν οτι τους συμφερει και ειδικα στις χωρες της Σκανδιναβιας που οι δεξιες ιδεολογιες αυξανουν συνεχως.
    Ναι στα αραβικα κρατη καταπατωνται το δικαιωματα αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τους ανθρωπους αλλα με τις κυβερνησεις τους.Και ασε που δεν ειναι σε ολες τις μουσουλμανικες χωρες το ιδιο.
    Για παραδειγμα στην Ιορδανια ή στο Μαροκο ή στηνΤουρκια ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ Η ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ξερω πολυ καλα τι εγκληματα εχει κανει η εκκλησια και τι συνεχιζει να κανει αλλα που κολλαει ο καθημερινος ανθρωπος ο πολιτης με τους παπαδες και τους αλλους που ειναι στα τζαμια?μιλησα για παπαδες και για Χριστιανισμο?οσο για το λωτ μιας και δεν την ηξερα την ιστορια υπαρχουν μερικες εκδοχες που μπορω να σου πω αμα θες ,και δεν ειναι το ιδιο η αιμομιξια με ενηλικα ατομα κατι που συνεβαινε αρκετα στα παλια τα χρονια για την διαιωνηση του ειδους και απο την αρχη της γεννηση μας,με το να κανεις σεξ με 9χρονα,και ξαναλεω μιλαω για καθημερινους ανθρωπους οχι για ιερεις σατανιστες,ιερεις βουδιστες κτλ

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast