Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 36 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 537
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Nαι, γλυκια σιροπιαστη! οταν τη ζεματιζεις με το σιροπι μαλακωνει κ γινεται πεντανοστιμη!! :)
    Πω πω...μου τρέχουν τα σάλια τώρα...τώρα σίγουρα θα την ψάξω τη συνταγή...κολοκυθόπιτα έχεις φάει; :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by kimi68 View Post
    ώρες ώρες Κύκνε τα τσακίζω και άλλες ούτε που τους δίνω σημασία....:)
    Α για μένα τουλάχιστον μια ταπεινή σοκολάτα είναι απαραίτητη καθημερινά :o :p

Πω ρε τι έχει να γίνει στις γιορτές με τόσα γλυκά...5 κιλά παχύτερη θα με βρει ο καινούριος χρόνος :confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πω πω...μου τρέχουν τα σάλια τώρα...τώρα σίγουρα θα την ψάξω τη συνταγή...κολοκυθόπιτα έχεις φάει; :p
    Ναι! Ειναι πολυ ωραια! Οπως κ οι κολοκυθοκεφτεδες! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member

Πω ρε τι έχει να γίνει στις γιορτές με τόσα γλυκά...5 κιλά παχύτερη θα με βρει ο καινούριος χρόνος :confused:
    Λολ εγω ειμαι ηδη 5 κιλα παχυτερη προτου μπει ο καινουργιος χρονος! :p

Member

όλα με μέτρο Κύκνε...να μην πάθουμε και ζάχαρο...χαχα

Junior Member
    Λοιπον καλησπερα κι απο μενα.

Να πω εξαρχης πως ο μονος λογος που γραφτηκα δεν ηταν ουτε να κατσω να μαλωσω, ουτε με ενδιαφερει να πεισω καποιον απο το φορουμ για τα ψεματα της Κυκνος. Ουτε σκοπευα να σου απαντησω δημοσια σε ενα φορουμ(ουτε καν για να υπερασπιστω τα λογια του ουριελ) αλλα σιγουρα θα το εκανα προσωπικα μονο που ειδα αυτο το ποστ σου.
    Ναι, με ψέματα...μην κουράζεσαι, δεν με ανησυχείς...αν δεν έχετε με τι άλλο να παίξετε και συκοφαντείτε τον κόσμο πρόβλημα σας, πρόσεξε όμως γιατί υπάρχουν και συνέπειες πιο σοβαρές από μια αναφορά ή ένα μπαν...
    Και οκ ανθρωπος ειμαι εκνευριστηκα οταν διαβασα να λες πως θα φωναξει ο ουριελ αλλους να πουνε ψεματα.
    Ειλικρινα σοκαριστηκα οταν ειδα τι γραφεις. Μπορεις να αρνηθεις οτι εχουμε μιλησει πολλες φορες και σε εχω στηριξει και οτι μου εχεις πει εντελως διαφορετικες εκδοχες. Και ενταξει να δεχτω οτι για καποιον λογο που μονο εσυ ξερεις αλλαξες πολλα απ οσα λες.
    Αλλα ρε ΄συ οτι χαρακωνεσαι; Σε εχω δει ποσες φορες με τιραντε, με κοντομανικο μεχρι και με μαγιω σε φωτογραφιες σε εχω δει! Ουτε μια γρατσουνια, ουτε ενα μικρο σημαδι! Χρησιμοποιησες το δικο μου θεμα ως δικο σου και εχω σοκαριστει αφανταστα!!!
    Ξαφνικα νιωθω κοροιδο που σε πιστευα. Αυτος ειναι ο λογος που δεν μου ειπες ποτε για φορουμ ψυχολογιας οταν συζητουσαμε σχετικα; Μην και δω τι εγραφες;!
    Ηθελα να σου πω αν και νιωθω εντελως κοροιδο πλεον, δε σου κραταω κακια. Απλα δεν ειναι αναγκη να γραφεις ολα αυτα, αντι για τα πραγματικα σου θεματα μην πλαθεις ιστοριες, πες τα πραγματικα θεματα που εχεις αν θελεις πραγματικα να βοηθηθεις. Ετσι δεν κανεις ουτε μισο βημα μπροστα.
    Να ξερεις παντως ειναι παρα πολυ ασχημο να χρησιμοποιεις προβληματα που πραγματικα εχουν αλλοι ανθρωποι. Γιατι ξερεις μπορει να πληγωθουν...οπως εγω τωρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ναι! Ειναι πολυ ωραια! Οπως κ οι κολοκυθοκεφτεδες! :)
    Ναι, με τη διαφορά ότι η πρώτη είναι γλυκιά :o

..σόρυ για να καταλάβω....
    Εσείς οι δυο είστε από άλλο φόρουμ και γνωρίζεστε με την Κύκνος?
    Γνωρίζεστε, γνωρίζεστε, ή απλά το νικ "Κύκνος" σας θυμίζει κάτι?
    Μπορεί να έχει γίνει και μπέρδεμα...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λουλου View Post
    Λοιπον καλησπερα κι απο μενα.

Να πω εξαρχης πως ο μονος λογος που γραφτηκα δεν ηταν ουτε να κατσω να μαλωσω, ουτε με ενδιαφερει να πεισω καποιον απο το φορουμ για τα ψεματα της Κυκνος. Ουτε σκοπευα να σου απαντησω δημοσια σε ενα φορουμ(ουτε καν για να υπερασπιστω τα λογια του ουριελ) αλλα σιγουρα θα το εκανα προσωπικα μονο που ειδα αυτο το ποστ σου.

Και οκ ανθρωπος ειμαι εκνευριστηκα οταν διαβασα να λες πως θα φωναξει ο ουριελ αλλους να πουνε ψεματα.
    Ειλικρινα σοκαριστηκα οταν ειδα τι γραφεις. Μπορεις να αρνηθεις οτι εχουμε μιλησει πολλες φορες και σε εχω στηριξει και οτι μου εχεις πει εντελως διαφορετικες εκδοχες. Και ενταξει να δεχτω οτι για καποιον λογο που μονο εσυ ξερεις αλλαξες πολλα απ οσα λες.
    Αλλα ρε ΄συ οτι χαρακωνεσαι; Σε εχω δει ποσες φορες με τιραντε, με κοντομανικο μεχρι και με μαγιω σε φωτογραφιες σε εχω δει! Ουτε μια γρατσουνια, ουτε ενα μικρο σημαδι! Χρησιμοποιησες το δικο μου θεμα ως δικο σου και εχω σοκαριστει αφανταστα!!!
    Ξαφνικα νιωθω κοροιδο που σε πιστευα. Αυτος ειναι ο λογος που δεν μου ειπες ποτε για φορουμ ψυχολογιας οταν συζητουσαμε σχετικα; Μην και δω τι εγραφες;!
    Ηθελα να σου πω αν και νιωθω εντελως κοροιδο πλεον, δε σου κραταω κακια. Απλα δεν ειναι αναγκη να γραφεις ολα αυτα, αντι για τα πραγματικα σου θεματα μην πλαθεις ιστοριες, πες τα πραγματικα θεματα που εχεις αν θελεις πραγματικα να βοηθηθεις. Ετσι δεν κανεις ουτε μισο βημα μπροστα.
    Να ξερεις παντως ειναι παρα πολυ ασχημο να χρησιμοποιεις προβληματα που πραγματικα εχουν αλλοι ανθρωποι. Γιατι ξερεις μπορει να πληγωθουν...οπως εγω τωρα.
    Τί λες κοπέλα μου; Ποιά είσαι εσύ καταρχήν; :confused: Που με έχεις δει κιόλας;

Junior Member
    Δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω το ονομα της. Αλλα ειμαι σιγουρη απο οσα διαβασα. Ναι απο αλλο φορουμ παλια γνωριστηκαμε και το καλυτερο ξερεις ποιο ειναι; Οτι οχι μονο την πιστευα αλλα μου λεγανε πως λεει ψεματα και ΜΑΛΩΝΑ για παρτη της. Και μπορεις να φανταστεις πως νιωθω τωρα;

Ποια ειμαι κοπελα σου; Δηλ οκ ή εχεις πολλες απο αλλο φορουμ που ελεγες οσα με μενα ή ηξερες πολλες που εκλεψες το δικο τους προβλημα που ειναι ιδιο με το δικο μου(τι συμπτωση!!!!!) και το παρουσιαζεις ως δικο σου. Πραγματικα αρχισε να λες τα αληθινα σου θεματα στο ξαναλεω. Γιατι μονο τοτε θα μπορεσεις να βρεις ηρεμια.

Senior Member
    Δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω το ονομα της. Αλλα ειμαι σιγουρη απο οσα διαβασα. Ναι απο αλλο φορουμ παλια γνωριστηκαμε και το καλυτερο ξερεις ποιο ειναι; Οτι οχι μονο την πιστευα αλλα μου λεγανε πως λεει ψεματα και ΜΑΛΩΝΑ για παρτη της. Και μπορεις να φανταστεις πως νιωθω τωρα;
    Ναι, ναι...αλλά ποια είσαι δεν μου λες...καλά...

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 23-12-2011 at 00:29.

Λούλου, δεν ξέρω τι έχει γίνει μεταξύ σας.
    Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα της Κύκνος ώστε να νιώσω πως έχω αδικηθεί. το θέμα είναι να γίνει μια σοβαρή συζήτηση και όχι αλληλοκατηγορίες και προσωπικά δεδομένα.
    Δεν θα βοηθήσει κανένα αυτό.
    Ίσως και σεις να κάνετε λάθος και να μην είναι το μέλος που πιστεύετε.
    Θεωρώ πως είναι απίστευτο ένας άνθρωπος να γράφει τόσα ψέμματα, γιατί η Κύκνος δεν είναι νέο μέλος. Είναι καιρό εδώ και έχει καταθέσει πολλά κομμάτια από την ψυχή της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..σόρυ για να καταλάβω....
    Εσείς οι δυο είστε από άλλο φόρουμ και γνωρίζεστε με την Κύκνος?
    Γνωρίζεστε, γνωρίζεστε, ή απλά το νικ "Κύκνος" σας θυμίζει κάτι?
    Μπορεί να έχει γίνει και μπέρδεμα...:)
    Εγώ προσωπικά από το άλλο φόρουμ, δεν γνωρίζω κανέναν! Να τον έχω συναντήσει εννοώ...Το πως με συσχέτισαν είναι προφανώς από παλιές μου αναφορές σε κάποια μόνο από τα θέματα που έχω γράψει εδώ...και αρνούμαι κατηγορηματικά ότι οτιδήποτε έχω γράψει είναι ψέμα. Αυτά είναι συκοφαντίες και θα τις χειριστώ αναλόγως. Αυτά σχετικά με το θέμα...

Junior Member
    Lacrymosa
    Οπως ειπα ηδη δεν σκοπευω να μαλωσω αν και το προσπαθεις πολυ με τον τροπο σου. Ειδα παρακαλουσες για μπαν, η δικη σου συμπεριφορα απεναντι μου θεωρεις δεν αξιζει μπαν;
    Μη μου απαντησεις, δεν σκοπευω να σου ξαναπαντησω. Δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις ουτε το ποσο απολιτιστη εισαι.

Κυκνε...Απλα εννοειται δεν παιζει να εχουμε πλεον καμια επαφη αλλα κρατα το αυτο που σου ειπα. Λυσε τα προβληματα σου. Απ οσο ειδα ειναι προθυμοι εδω να κουβεντιαζουν και να στηριζουν, εκμεταλλευσου το να βοηθηθεις.

Page 22 of 36 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast