Γνώμη για τη συμπεριφορά του - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 129
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..μαρκέλα, κάνεις το ίδιο λάθος που κάνει και η μπλου: το αντιμετωπίζετε ως σχέση. Δεν ήταν, τουλάχιστον από τη δική του πλευρά και γι' αυτό το αντιμετώπισε έτσι και όχι κατ' ιδίαν.
    ακριβως αυτο.
    δεν το εκανε απο αγενεια, αλλα για να σου δειξει οτι δεν υπαρχει κανενα πεδιο προσωπικων συζητησεων μετακυ σας.
    δεν δεχτηκε το μπαλακι συνενοχης που του πεταξες, να απαντησει δλδ αν θελει η δεν θελει κατι μαζι σου.
    αρνηθηκε οτι υπηρχε καν τετοια πιθανοτητα. να μπει σε συζητηση γκομενικη μαζι με την μπλου.
    γιατι προφανως ποτε δεν της εκανε τετοια συζητηση

Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Συνεχίζοντας την κοκορομαχία μαζί σου, έχω να σου πω το εξής: για να μη θέλεις κάποια σημαίνει ότι έχεις κάτι "καλύτερο" δ'ιπλα σου. Από τη γυναίκα του λοιπόν είμαι 5 φορές καλύτερη και κατά 20 χρόνια μικρότερη.
    αχ βρε μπλου!
    Τι σημασία έχει αυτό; Σημασία έχει τι κάνει σε κάθε άνθρωπο. Μπορεί να είσαι η πιο όμορφη και η πιο ενδιαφέρουσα κοπέλα στον κόσμο: σε αυτόν δεν έκανες ή για να στο πω πιο ωμά, δεν μπήκε στη διαδικασία να διακινινδυνευσει τη θέση του για ένα πήδημα...:)

Senior Member
    Δεν είναι κακό το κατ' ιδίαν, όταν επιβάλλεται, την στιγμή που εκείνος προκάλεσε οικειότητα. Ακόμα λοιπόν κι αν παρεξηγήθηκε το ενδιαφέρον του, από το να δημιουργήσει κατάσταση τί του ήταν να ερμηνεύσει την συμπεριφορά της για να την βοηθήσει.. Αντί γι' αυτό τί έκανε; Παλιομοδίτικη συμπεριφορά την βρίσκω την τακτική του.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Δεν είναι κακό το κατ' ιδίαν, όταν επιβάλλεται, την στιγμή που εκείνος προκάλεσε οικειότητα. Ακόμα λοιπόν κι αν παρεξηγήθηκε το ενδιαφέρον του, από το να δημιουργήσει κατάσταση τί του ήταν να ερμηνεύσει την συμπεριφορά της για να την βοηθήσει.. Αντί γι' αυτό τί έκανε; Παλιομοδίτικη συμπεριφορά την βρίσκω την τακτική του.
    ..μαρκέλα, έχεις περάσει ανάλογη περίπτωση?
    Μου φαίνεται σα να μη θες να καταλάβεις τι λέμε τόσες σελίδες: δεν ήθελε κατ' ιδίαν, γιατί το θάρρος που της έδωσε ήταν σε άλλα πλαίσια, ή αν θέλεις, μόλις συνειδητοποίησε πως η μπλου το είχε πάρει σοβαρά το έκοψε δημόσια για να προφυλαχτεί από τυχόν παρατράγουδα, να είναι καλυμένος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Από το στόμα μου το πήρες. Αυτό ακριβώς. Σαν παιδαγωγός αλλά και σαν καλός άνθρωπος έπρεπε να με βοηθήσει με μια εξήγηση. Γιατί υπέφερα επί μακρόν μέχρι να ολοκληρωθεί το παζλ για μένα. Θα μπορούσε να το ξεμπερδέψει στην αρχή με ένα τηλέφωνο ή ένα μύνημα. Το άφησε να αιωρείται 1,5 χρόνο.

Senior Member
    Από το στόμα μου το πήρες. Αυτό ακριβώς. Σαν παιδαγωγός αλλά και σαν καλός άνθρωπος έπρεπε να με βοηθήσει με μια εξήγηση. Γιατί υπέφερα επί μακρόν μέχρι να ολοκληρωθεί το παζλ για μένα. Θα μπορούσε να το ξεμπερδέψει στην αρχή με ένα τηλέφωνο ή ένα μύνημα. Το άφησε να αιωρείται 1,5 χρόνο.
    πως αιωρειται κατι οταν αλλαζει τηλεφωνο και μειλ προκειμενου να μην εχει καμια επαφη?
    ποσο πιο ξεκαθαρο να το κανει οτι δεν θελει να γινει συνομιλητης στο θεμα που σε ενδιαφερει?

Senior Member
    Μετά από 1,5 χρόνο τα έκανε αυτά.

Senior Member
    Μετά από 1,5 χρόνο τα έκανε αυτά.
    επι 1,5 χρονο του εστελνες αναπαντητα ερωτικα μειλ δλδ?

Banned
    δηλαδη αν στο ελεγε με λογια μονο τοτε θα καταλαβαινες?το οτι εξαφανιστηκε μετα την εξομολογηση σου δεν σου λεει τιποτα?πολλοι ανθρωποι μας μιλανε γλυκα αυτο δεν σημαινει οτι μας γουσταρουν κιολας..αλοιμονο!ρε μπλου πληγωθηκε ο εγωισμος σου,εσυ τον γουσταρες αυτος οχι..50 χρονων ανθρωπος λες να ασχοληθει με 20χρονα αμυαλα κοριτσοπουλα?ειχες μεχρι και το θαρρος να του τηλεφωνησεις και σπιτι του?(θα φρικαρε ο ανθρωπος)αλλα το θαρρος να παραδεχτεις οτι ολα ηταν στην φαντασια σου δεν το εχεις?
    για δουλεψε το λιγο αυτο..

και εγω θα τρομαζα αν μου συνεβαινε αυτο..ισως αλλαζα και πλανητη οχι μονο τηλεφωνα.

Senior Member
    όχι μου το΄είπαν κάποιες άλλες που του έστειλαν μεηλ με ευχές.

Senior Member
    συμφωνω με Δωρα...

Senior Member
    Mερικοί πιστεύουν ότι οι πολύ μορφωμένοι και "φτασμένοι" άνθρωποι έχουν το αλάθητο και στο θέμα της συμπεριφοράς. Γιατί να έχουν δικαιολογητική στάση απέναντι σε μια απλή φοιτήτρια που ερωτεύτηκε από θαυμασμό έναν τέτοιον άνθρωπο αλλά στην πορεία, έστω και αργοπορημένα, κατάλαβε ότι το αντικείμενο του θαυμασμού της απείχε πολύ από αυτό το ιδεατό που είχε φανταστεί; Ενας τύπος "Στρος Καν" ήταν με τη μόνη διαφορά ότι τουλάχιστον ο Στρος Καν ήταν της πράξης...ενώ αυτός μόνο της θεωρίας (από αδυναμία φυσικά). Η ποιότητα του ανθρώπου παραμένει η ίδια.

από κανέναν πάντως στο συγκεκριμένο θέμα δεν εκφράστηκε η συγκεκριμένη θέση, παρά μόνο από εσένα στο αρχικό ποστ. οπότε έμαθες και κάτι από όλη αυτή την ιστορία.

Senior Member
    Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο δεν θέλω κάποιον για συνέχεια και φέρομαι αξιοπρεπώς και δεν θέλω κάποιον και φέρομαι σαν δειλή κότα καταργώντας κινητό αντί να το σηκώσω και να του πω να μην με ξαναενοχλήσεις.
    αφού πριν λίγο έγραψες ότι μπορεί να μην αναφερόταν μόνο σε σένα στην γραμματεία, γιατί τον ενοχλούσαν κι άλλες φοιτήτριες. άρα μπορεί και το κινητό να το κατάργησε γι αυτές, όχι για σένα.

Senior Member
    Συνεχίζοντας την κοκορομαχία μαζί σου, έχω να σου πω το εξής: για να μη θέλεις κάποια σημαίνει ότι έχεις κάτι "καλύτερο" δ'ιπλα σου. Από τη γυναίκα του λοιπόν είμαι 5 φορές καλύτερη και κατά 20 χρόνια μικρότερη.
    εντάξει, είσαι τρολ. οκ, δεν γίνεται να τα γράφεις αυτά. τραγικό. και καθόμαστε και σου απαντάμε και σοβαρά...

Senior Member
    Moy kάνει εντύπωση πώς μου την "πέσατε" όλες μαζί; Αλήθεια πού βρίσκομαι; Σε φορουμ υποστήριξης ή ραπίσματος;

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast