Γεια σας.. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 152
    Senior Member
    Quote Originally Posted by th93 View Post
    Μακριά από το σπίτι δηλαδή. Αν είμαι στη γειτονιά νιώθω οικεία, αλλά αν πάω αλλού δεν μπορώ μόνος μου. Αλλά και κοντά πια δεν βγαίνω. Γενικά δεν βγαίνω.
    Τι σε κάνει να μη θέλεις να βγαίνεις πια;;
    Έχεις μήπως κάποια φοβία ή έχεις κρίσεις πανικού;;
    Σε ρωτάω γιατί και γω πέρυσι είχα κάποιες κρίσεις πανικού και δεν μπορούσα να βγω ούτε από το σπίτι μου αλλά τελικά το πολέμησα και τώρα είμαι οκ παρά την άσχημη ψυχολογία μου.

Quote Originally Posted by PostMortem View Post
    Με αυτα που περιέγραψες ταυτίζομαι απόλυτα και η αλήθεια είναι οτι και εγω μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποια απάντηση..Σίγουρα όμως πιστεύω οτι οι κακές μας εμπειρίες μας εμποδίζουν απο το να εμπιστευτούμε τους άλλους και ίσως να σαμποτάρουμε και τον εαυτό μας..Σίγουρα θα βρεθούν 100 που θα σε ξανα-πληγώσουν, ξανα-προδώσουν αλλα αξίζει να πάρεις το ρίσκο για αυτόν τον 1 που θα μείνει.
    Συμφωνώ ότι αξίζει να πάρεις το ρίσκο για τον 1 αλλά πόσο πια να προσπαθείς; Πόσο να αντέξει κι ο άλλος να ψάχνει και να απογοητεύεται;
    Στο να εμπιστευτώ δεν έχω πρόβλημα, όταν ο άλλος μου δείχνει εμπιστοσύνη του δείχνω και γω έτσι είμαι, αλλά αν γίνει κάτι και χαθεί η εμπιστοσύνη δύσκολο να ξανακερδηθεί.

Quote Originally Posted by Palabra View Post
    Τι σε κάνει να μη θέλεις να βγαίνεις πια;;
    Έχεις μήπως κάποια φοβία ή έχεις κρίσεις πανικού;;
    Σε ρωτάω γιατί και γω πέρυσι είχα κάποιες κρίσεις πανικού και δεν μπορούσα να βγω ούτε από το σπίτι μου αλλά τελικά το πολέμησα και τώρα είμαι οκ παρά την άσχημη ψυχολογία μου.
    Θέλω να βγαίνω απλά μόνος μου δεν μπορώ. Αυτό θεωρώ άσκοπο. Το να βγαίνω με παρέα φυσικά και μ' αρέσει και το επιδιώκω συχνά (άλλο που δεν το πετυχαίνω).

Senior Member
    Συμφωνώ ότι αξίζει να πάρεις το ρίσκο για τον 1 αλλά πόσο πια να προσπαθείς; Πόσο να αντέξει κι ο άλλος να ψάχνει και να απογοητεύεται;
    Στο να εμπιστευτώ δεν έχω πρόβλημα, όταν ο άλλος μου δείχνει εμπιστοσύνη του δείχνω και γω έτσι είμαι, αλλά αν γίνει κάτι και χαθεί η εμπιστοσύνη δύσκολο να ξανακερδηθεί.
    Καλα ναι οταν χαθεί η εμπιστοσύνη φεύγεις και δεν γυρνάς πίσω. Εγω λεω για τις νεες γνωριμίες και σαφώς δεν ανοιγόμαστε και στον καθένα ε? Αλλα η πραγματική φιλία είναι δύσκολο να βρεθεί , ειδικά οταν εχεις θέματα εμπιστοσύνης...
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Senior Member
    Θέλω να βγαίνω απλά μόνος μου δεν μπορώ. Αυτό θεωρώ άσκοπο. Το να βγαίνω με παρέα φυσικά και μ' αρέσει και το επιδιώκω συχνά (άλλο που δεν το πετυχαίνω).
    Αααα! Κατάλαβα! Δε σου αρέσει να είσαι μόνος σου.
    Όσο για απόψε, δε μπορείς να βγεις με κάποιο φίλο ή κάποια φίλη;;
    Αν όχι με φιλικό πρόσωπο, θα μπορούσες να βγεις με κάποιο μέλος της οικογένειάς εφόσον βέβαια δεν ζεις μόνος σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PostMortem View Post
    Καλα ναι οταν χαθεί η εμπιστοσύνη φεύγεις και δεν γυρνάς πίσω. Εγω λεω για τις νεες γνωριμίες και σαφώς δεν ανοιγόμαστε και στον καθένα ε? Αλλα η πραγματική φιλία είναι δύσκολο να βρεθεί , ειδικά οταν εχεις θέματα εμπιστοσύνης...
    Συμφωνώ απολύτως!

Φυσικά και δεν ανοίγομαι στον καθέναν. Πρέπει να δω ότι υπάρχει εμπιστοσύνη για να ανοιχτώ.
    Τώρα για απόψε με έχει καλέσει μια κοπέλα από το σχολείο σε ένα μαγαζί, θα πάω μπας και νιώσω και γω καλύτερα. Αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη..
    Η κατάσταση στο σπίτι μου είναι κι αυτή σκατά οπότε δεν με βοηθάει τίποτα να ανέβω ψυχολογικά.

Senior Member
    Τόσο τρυφερός κι ευαίσθετος, δικαιολογεί και το γιατί υποφέρεις! Μπράβο σου, που βγήκες για να μιλήσεις με την φίλη σου χτες για όσα ένιωσες.. Συνέχισε να κάνεις προσπάθειες, να "παγώνεις" τα αρνητικά συναισθήματα και να έρχεσαι αντιμέτωπος με τους φόβους σου, γιατί μόνο έτσι θα τους ξεπεράσεις!

Senior Member
    Τώρα για απόψε με έχει καλέσει μια κοπέλα από το σχολείο σε ένα μαγαζί, θα πάω μπας και νιώσω και γω καλύτερα. Αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη..
    Η κατάσταση στο σπίτι μου είναι κι αυτή σκατά οπότε δεν με βοηθάει τίποτα να ανέβω ψυχολογικά.
    Καλά θα κάνεις! Πιστεύω πως όταν βγεις και μιλήσεις λιγάκι και διασκεδάσεις, θα ξεχαστείς και θα νιώσεις καλύτερα!
    Καλά να περάσεις!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Μαρκέλα. Ευτυχώς που βγήκα γιατί αν δεν έβγαινα θα ξέσπαγα στο σπίτι (που δεν μπορούσα γιατί είχαμε και κόσμο).
    Φαντάσου όταν είδα τις φωτογραφίες των άλλων ήμουν στο σαλόνι, δεν μπορούσα να αντιδράσω κιόλας. Τώρα τις προσπάθειες όσο μπορώ και αντέχω τις συνεχίζω, το να παγώνω τα αρνητικά συναισθήματα δεν μπορώ. Δεν έχω άμυνα σε αυτό το πράγμα. Όπως και οι φόβοι μου, αυτά τα συναισθήματα είναι κάτι που με κυριεύει και με κάνει να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο.
    Ο φόβος μου να μείνω μόνος (που ήδη είμαι, απλά ελπίζω) είναι από τους μεγαλύτερους που έχω.΄

Σε ευχαριστώ Palabra και συ να περάσεις καλά.

Senior Member
    και συ να περάσεις καλά.
    Δεν το βλέπω να περνώ εγώ καλά! Σπίτι θα κάτσω και θα κλαίω τη μοίρα μου!
    Δεν έχω να πάω πουθενά αλλά και να είχα δε θα με άφηνε ο πατέρας μου να βγω. Θα γινόταν της τρελής!
    Έτσι από το να γίνει της τρελής, καλύτερα να κάτσω σπίτι και να είμαι σαν τη τρελή.

Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι Palabra;

Senior Member
    Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι Palabra;
    Eπιτρέπεται!
    23 είμαι!

Είσαι 23 και δεν θα σε άφηνε να βγεις ο πατέρας σου; Για ποιο λόγο;

Senior Member
    "Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    μ' αφήσουν όλοι και
    μείνουν μόνοι τους!!!!!"

Τόσο απαραίτητος λοιπόν είσαι! Δύσκολα θα σ' αποδέχονται, γιατί διαφέρεις κι είσαι ξεχωριστός, όμως αυτό θα σου δίνει την δυνατότητα, αν θες, όταν μένεις αναγκαστικά κάποιες φορές μόνος, να γνωρίσεις καλύτερα εσένα μ' όλα τα χαρίσματα και τα ταλέντα σου!

"Η ζωή μου δεν
    ανήκει σε κανέναν
    είναι δώρο του Θεού
    μόνο για μένα!"

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast