Results 91 to 105 of 152
Thread: Γεια σας..
-
31-12-2011, 21:12 #91
Γιατί φοβάται μήπως μπλέξω σε κάτι κακό!
Για κείνον μετά τις 9 το βράδυ είναι μεσάνυχτα.
ΟΚ! Και γω φοβάμαι να κυκλοφορώ μετά τις 11 και. Φοβάμαι κυρίως για κλοπές και για άλλες επιθέσεις. Δυστυχώς γίνονται πολλά τελευταία και είναι δύσκολο να κυκλοφορείς αλλά εκείνος είναι υπερβολικός. Τον τελευταίο χρόνο που είδε πως τελείωσα τη σχολή μου και πως πλέον άρχισα να μεγαλώνω με αφήνει να κυκλοφορώ και βράδυ μέχρι τις 11 αλλά για να πηγαίνω μόνο στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Αλλά γενικότερα σήμερα μας έκανε πάλι γκρίνες και δεν έχω διάθεση να βγω. Επιπλέον, δεν έχω και πού να πάω.
- 31-12-2011, 21:14 #92
Α εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μπορώ να βγαίνω όσο θέλω αρκεί να ξέρουν ότι έχω παρέα μαζί μου. Αλλά επειδή δεν έχω, δεν βγαίνω...
31-12-2011, 21:18 #93
31-12-2011, 21:24 #94
Palabra δωσε κατατακτηριες να περασεις σε αλλη πολη μακρια απο το σπιτι σου η κανε κανενα μεταπτυχιακο καπου μακρια, στην Αγγλια!!!
31-12-2011, 21:28 #95
31-12-2011, 21:30 #96
Ειχες καλο βαθμο στο προπτυχιακο;
31-12-2011, 21:33 #97
01-01-2012, 00:04 #98
Καλή χρονιά σε όλους. Μακάρι το 2012 να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε.
01-01-2012, 04:51 #99
Καλη χρονια καταρχήν!
Σορρυ που ποστάρω στο τοπικ σου το προβλημα μου, αλλα εχω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα που εχεις και συ.
Στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο ειχα παντα φιλους ενω και στο Λυκειο, αν και δεν ημουν ιδιαιτερα δημοφιλης, παντα ειχα ενα-δυο ατομα (τα οποια παρεπιπτοντως γνωριζα απο παλιότερα, οποτε θα μπορουσα να πω οτι στο λυκειο δεν έκανα νεες παρεες) να μιλησουμε ειτε σοβαρά, ειτε πιο χαλαρά.Ψιλοαρρωστημένη κατασταση δηλαδη και πάλι, αφου με τους περισσοτερους συμμαθητες μου δεν ειχα ανταλλαξει ουτε "καλημερα" για τρια χρονια, αλλα δεν ενιωθα μονος τουλαχιστον.
Τα πραματα αλλαξαν αρδην ομως οταν πέρασα σε μια σχολη στην Αθήνα.Απο τις πρωτες μέρες κολλησα με καποια παιδια (οπως και εσυ) αλλα γρηγορα συνειδητοποιησα αυτο που ειπες και εσυ.Αλλο παρεα στην σχολη και αλλο εξω.Ενας καφές στο κυλικείο, καμια "δηλωτη" αλλα ως εκεί μιας και ο καθενας ειχε την παρεα του.Τις πρώτες μέρες ειχα φτάσει στο σημειο να καθομαι 10 και 12 ωρες στην σχολη μονο και μονο για κάνω παρέα με καποια άτομα και να μην κλειστώ στο σπιτι.Ολα αυτά μεχρι που συνεβη και σε μένα ακριβως οτι συνεβη και σε εσενα.Μια μέρα κανόνισαν μόνοι τους να βγουν χωρις να μου πουνε τιποτα και απο τότε σταμάτησα καθε προσπαθεια για περαιτερω επικοινωνια.Μαλιστα ειχα δει και γω φωτογραφιες στο φεισμπουκ και ειχα ακριβως την ιδια αντιδραση με 'σενα.Καποιες αλλές προσπαθειες που έκανα με αλλα παιδια, ειχαν παρόμοια κατάληξη.
Ειμαι και 'γω στην ιδια κατάσταση με εσένα.Κατηγορω τον εαυτο μου, πιστευω οτι με εκαναν πέρα επειδη δεν ειμαι διασκεδαστικός, δεν ντυνομαι μοντέρνα οπως οι περισσότεροι νεοι, πιστευω ακομα οτι οσοι με χαιρετουν στην σχολή το κανουν απο λυπηση.Ολη αυτή η κατασταση με εχει κανει ακομα πιο απομονωμενο και πιο αντικοινωνικο απο οτι ημουν.Χαρακτηριστικό παράδειγμα οτι την τελευταια μέρα πριν κλεισουμε, μου ευχήθηκαν δυο παιδια με τα οποια κανουμε θεωρητικά παρεα και ουτε καν τους απάντησα.
Γνωστους απο την σχολη εχω πολλους, φιλους κανέναν.Και με τα ελαχιστα ατομα που εκανα παρεα πριν την σχολη, εχω ξεκόψει (ή μάλλον με εχουν ξεκόψει) επειδη πέρασαν εκτος αθηνας και εκαναν νεους φιλους.Οσο ημουν στο λύκειο ελεγα "υπομονή, θα περάσεις σε μια σχολη και θα κανεις εκει παρεες".Τωρα λεω "υπομονη, θα τελειωσεις την σχολη και θα κανεις παρεες στην δουλεια" αλλα διαολε τα θεωρητικά καλυτερα χρονια μου τα εχω γεμισει με μοναξια και πονο.
Σορρυ για το ποστ σεντονι.
01-01-2012, 06:55 #100
Καλή χρονιά Loner!
Φυσικά και δεν πειράζει που γράφεις στο τόπικ μου. Και γω στην σχολή στην ίδια κατάσταση είμαι. Ειδικά στο τελευταίο που λες με τα χρόνια ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και γω μερικές φορές.
Μήπως όμως δεν έπρεπε να σταματήσεις τις προσπάθειες όταν έγινε αυτό το συμβάν (που βγήκαν έξω); Και εμένα μου πέρασε από το μυαλό να σταματήσω αλλά έχω ελπίδα ακόμα. Σήμερα το βράδυ κιόλας δύο παιδιά (από αυτά που είχαν βγει) μου στείλανε μήνυμα για την πρωτοχρονιά. Κάτι που δεν ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν. Άρα συνεχίζω να ελπίζω.
Τώρα για σένα, εγώ σου προτείνω να ξαναξεκινήσεις τις προσπάθειες. Να μιλάς σε όλους, να προσπαθείς να είσαι μέσα σε όλα. Όλο και κάποιος θα υπάρχει που θα ταιριάζετε σε κάποια σημεία. Αυτό που κάνεις να μην μιλάς στους άλλους και να είσαι κατηφής είναι ότι χειρότερο. Όσον αφορά το ντύσιμο, το να σε χαιρετάνε από λύπηση δεν είναι σίγουρο ότι ισχύουν αυτά. Μπορεί να είναι στο μυαλό σου. Εγώ έχω να σου πω να προσπαθείς να σκέφτεσαι θετικά όσο κι αν πέφτεις ψυχολογικά. Αυτό προσπαθώ να κάνω και γω.
Και ότι και να νιώθεις γράψτο εδώ ή αν δεν νιώθεις άνετα στείλε μου ένα dm. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε βοηθήσω όσο και αν μπορώ. Άλλωστε στην ίδια κατάσταση είμαι.
Καλή χρονιά ξανά
01-01-2012, 08:04 #101
Nα 'σαι καλα.
Απλα γενικοτερα δε μου αρεσει να "παρακαλαω".Καναμε παρεα 4-5 ωρες καθε μερα, καθομασταν μαζι στα μαθηματα, φευγαμε μαζι απο την σχολη και απλα δεν τους εκανα για κοινωνικη εξοδο.Ισως να τους χαλαγα το ιματζ, δεν ξερω.Αλλη πιθανη αιτιολογηση δεν μπορω να σκεφτω.
Βασικα αυτο περιστατικο ειχε γινει στο πρωτο ετος, τωρα ειμαι στο τριτο.Εκανα και αλλες προσπαθειες αυτα τα τρια χρονια και ακομα και τωρα προσπαθω να ειμαι κοινωνικος με ορισμενα ατομα αλλα που και που με εκνευριζει η κατασταση και συμπεριφερομαι/σκεφτομαι παραλογα.Για παραδειγμα μου εχει τυχει αυτο που λες και συ, να βλεπω να φωτογραφιες στο facebook και να νιωθω ζηλια ή να βλεπω ατομα που κανουμε παρεα εντος σχολης να κανονιζουν για εξοδο απο το κινητο και να νευριαζω (απο μεσα μου) που δεν με καλουν και μένα.Τελειως παραλογα πραματα δηλαδη.
Ευχαριστω και παλι.
06-01-2012, 01:51 #102
Νομίζω ότι με δουλεύουνε ψιλό γαζί. Είπα στο ένα παιδί από τη σχολή μέσα στην πλάκα ότι με έγραψε που του χα πει να πάμε για καφέ και μου λέει "ε είχα διάφορες δουλειές με προτεραιότητα". Φαίνεται ότι να βγει με τους άλλους ήταν σε προτεραιότητα. Τι γίνεται δηλαδή κατατασσόμαστε σε κατηγορίες; Ειλικρινά δεν μ΄αρέσει αυτό που θα πω αλλά απογοητεύομαι.
06-01-2012, 02:17 #103
Ξέρεις τι απογοητεύομαι γιατί πίστευα ότι ένας άνθρωπος 19 χρονών είναι πιο ώριμος και πιο σοβαρός από ένα άτομο 17 χρονών. Πίστευα ότι στη σχολή τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σε σχέση με το σχολείο. Δεν είπα να μην υπάρχει πλάκα αλοίμονο, αλλά να μπορώ να συνεννοούμαι με τον άλλον. Αλλά άμα εκείνος μου λέει εμμέσως πως δεν είμαι στις προτεραιότητες μου τι να πω. Ας μου το πει ξεκάθαρα στην τελική ότι δεν με πάει αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να μην ελπίζω κιόλας σαν μαλάκας.
06-01-2012, 02:22 #104
Προσπαθώ να δώσω βάση σε μένα αλλά εντάξει. Χωρίς φίλους δεν μπορώ να ζήσω.
06-01-2012, 05:34 #105
Νιώθω τόσο χάλια αυτή τη στιγμή.. Καθόμουν και σκεφτόμουν τι έχω καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Και έβγαλα το συμπέρασμα πως δεν με πειράζει που δεν έκανα πολλά πράγματα αλλά πως αυτά που έκανα δεν είχα με ποιον να τα μοιραστώ.
Νιώθω ότι τα χρόνια της εφηβείας μου φύγαν (και δεν γυρνάνε δυστυχώς) χωρίς να χω κάνει τίποτα. Πέρασα από 15-16 χρονών και δεν είχα δυο άτομα να πάμε κάπου, να κάνουμε καμιά μαλακία, δεν ξέρω νιώθω μέσα ότι δεν χάρηκα καθόλου την εφηβεία μου. Αυτά τα χρόνια ήταν μόνο σχολείο και φροντιστήρια. Και όσα έχασα δεν αναπληρώνονται. Το ξέρω είμαι ακόμα 19 χρονών αλλά κάτι μου λέει μέσα μου ότι δεν πρόκειται να κάνω πολλά πράγματα. Κάτι μου λέει ότι αργά ή γρήγορα θα μείνω μόνος. Γιατί θα τελειώσει και η σχολή. Και δεν μπορώ να το σκέφτομαι αυτό είναι από τους μεγαλύτερους φόβους μου να μείνω μόνος μου.
Εκείνη τη μέρα το καλοκαίρι που είχα μεθύσει θυμάμαι ότι έλεγα στον εαυτό μου "είμαι άχρηστος". Και όχι επειδή δεν μπορώ να κάνω πράγματα, αλλά γιατί δεν μπορώ να τα μοιραστώ με άλλους.
Καληνύχτα σας.