Results 16 to 30 of 51
-
06-01-2012, 16:18 #16
- Some hours away from totally wreck down everything and everybody
- 06-01-2012, 16:19 #17
ουτε το ενα , ουτε το αλλο (απο αυτα που ρωτας στον τιτλο)
αν ησουν ξενερωτη, δεν θα σε ενδιεφεραν τοσο ερωτικοι χοροι και μαλιστα με επιθυμια να τους τελειοποιησεις.
για το θεμα με τις γυναικες, συμφωνω με την παλαβρα.ειναι υποκτιρικο το ερωτικο κλιμα, δεν αφορα σεξουαλικοτητα.
απλα τις θεωρεις ενα ασφαλες παιχνιδι (οπως μικρες με τις φιλες μας) και δεν εχει σχεση με σεξουαλικοτητα. απλα εκφραζεσαι, δεν ερωτοτροπεις.
αλλωστε, εισαι μεγαλη κοπελα, θα το ηξερες καλα αν επιθυμουσες γυναικες.
αυτο που πιστευω οτι συμβαινει ειναι οτι εισαι ΠΟΛΥ συνεσταλμενη. και ολη η ξυνιλα, ακομα και σε ανδρες που σου αρεσουν, αφορουν αυτο ακριβως.
οτι δεν νοιωθεις ανετα να εκφραστεις ερωτικα σε καποιον, αλλα ουτε θελεις ερωτικες υπονοιες απο ανδρες που ειτε θυελεις ειτε δεν θελεις.
ισως υπαρχει απο πισω και ενα συντηρητικο περιβαλλον που σου μετεδωσε μια υπερβολικη επιφυλαξη.
νομιζω οτι ΟΤΑΝ καταφερεις να φτασεις σε επιπεδο οικειοτητας με εναν ανδρα, εισαι μια χαρα ερωτικη και θηλυκη.
06-01-2012, 16:20 #18
06-01-2012, 16:22 #19
- Some hours away from totally wreck down everything and everybody
06-01-2012, 16:29 #20
όταν φτάσω σε ένα επίπεδο οικειότητας με κάποιον, πράγματι είμαι μια χαρά..αν και πάλι δημιουργούνται έντονα παιχνίδια επιβολής μέσα στη σχέση.
Το θέμα όμως είναι, τι κάνω με τους υπόλοιπους άνδρες που δε με ξέρουν σαν άτομο και δεν είναι απαραίτητο να έχω οικειότητα μαζί τους.
Με αυτούς που πρέπει απλώς να συνυπάρξω στη σχολή χορού ή με αυτούς που θα πρέπει να συνυπάρξω σε μια κοινή παρέα...
Και πως θα καταφέρω να ξεπεράσω αυτό το στυλ το κάργα ενοχικό το τύπου "μη σε πηδήξει"...να'ναι καλά η μανούλα μου!..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-01-2012, 16:30 #21
06-01-2012, 16:44 #22
xmmmmm
δεν ξερω... ισως με σεμιναρια αυτοβελτιωσης,με συμπεριφορικη, με κατι τετοιο.
πιστευω πως ο χορος ειναι προς την θετικη κατευθυνση αυτου του πραγματος και μια προσπαθεια της καταπιεσμενης σου πλευρας να απελευθερωθει και να εκφραστει.
μπορει να βαζεις μονη σου εμποδια σε αυτο με τις γυναικες παρτενερ κλπ
but the woman inside you, wants to tango... ;)
06-01-2012, 16:47 #23
αχ πόσο χαίρομαι τις γυναίκες που είναι άνετες με τη θηλυκότητά τους..και ζηλεύω κιόλας :-)
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-01-2012, 17:39 #24
Void
Δεν με πάς μάλλον .... αλλά ακουσέ με.. αν σου πώ ότι η ψιλοξυνίλα της γραφής σου σε πέρασα για άντρα? Δεν το λέω πικαριστικά!! απλά είμαι ευθύς συγνώμη.
Και εγώ έχω πάρα πάρα πολύ τράκ αμηχανία και απογοήτευση στην ίδια φάση βρίσκομαι.. Ακόμα χειρότερα ετών 32 περίπου.. .
Θ α αρχίσεις απο σένα.. μακιγιάζ για σένα.. τα μαλλιά σου ακόμα πιο περιποιημένα για σένα..Κάνε γράμμωση μυών..Πολύ άθληση πολύ..
Θα ανέβει το σώμα κάτι θα ανοίξει μέσα στην συνείδηση στην διαθεσή σου και θα έρθει η μοίρα σου.... .Δεν θα έχεις αυτό το κάτι σφιγμένο στο πρόσωπο κάτι θα ανοίξει γενικά στην ενέργεια τι εκπέμπεις και κάτσε και θα δείς επιτυχίες που θα έχεις.. .
Μην διαφημίζεις τόσο την θυληκοτητά σου ναι ναί και εγώ νόμιζα ότι είμαι θυληκιά.. Μπα καλή μου κάποια ξυνίλα βγάζουμε γιατί είμαστε μόνες?
Βάλε μαχαίρι στην πληγή να βγεί το δηλητήριο ξανάνιωσε και μετά βγες στην αρένα..
Ααα και η pilates είναι φοβερή θα ενεργοποιηθεί όλος ο οργανισμός σου . Γειά καλή μου.
06-01-2012, 17:43 #25
εχεις πληγωθει απο αντρες στη ζωη σου σε μεγαλο βαθμό;
06-01-2012, 17:49 #26
Κατρίνα μου, ειλικρινά στο λέω, δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο εδώ μέσα που να μην πηγαίνω.
Δεν έχω λόγο να το κάνω αυτό.
Μάλλον ήμουν επιθετική εχθές και λόγω διατυπώσεων δε γίναμε αντιληπτές η μία στην άλλη.
Σε ευχαριστώ που εκφράζεις άποψη στο θέμα μου, το εκτιμώ.
Σωστά τα όσα επισημαίνεις, την προσέχω την εμφάνισή μου γενικά απλώς νιώθω ότι εν προκειμένω είναι λίγο πιο βαθιά η ανασφάλεια με το άλλο φύλο.
έχω πολύ την ανάγκη να απελευθερωθώ σα γυναίκα, όχι να νιώσω επιθυμητή, αυτό δε με νοιάζει, απλά να νιώθω ελεύθερη και όχι δέσμια των γυναικείων χαρακτηριστικών μου.
Είναι βέβαια πολλές οι φορές που έχω πει να ήμουν άντρας. Αλλά να καταφέρεις ως γυναίκα να συμφιλιωθείς με την υπόστασή σου, νομίζω ότι είναι μεγάλο κέρδος.
Αυτό είναι που θέλω να πετύχω...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-01-2012, 17:52 #27
Void
Εγώ ξύπνησα άσχημα.... Ποια θυληκότητα?? Νάζι και στο καπάκι μια τσαμπουκαλού σαν οδοστρωτήρας??
Θα κάνεις πρόβες!! τι θα λές τόνο φωνής....ποια πλευρά του προσώπου σου έχει καλύτερη γωνία??
Θ α
υψώνεις τον άντρα.... Ωραία παππούτσια ωραί αμπλούζα άκουσες κάτι για το τάδε??
Αχ βρε σύ με παρακολουθούσε κάποιος με πάς μέχρι την στάση?
Τι λές να πάω να μάθω Κινεζικα γνωρίζεις κάτι?
Αχ βρε σύ ξεχάστηκα και έφαγα το τάδε αχ θα πάθω κάτι?
Μαλαγανιά μαλαγανιά.. Οι κεράιες επάνω καμμια φορά πλαγίως θα σου πεί πως να τον βρείς είμαι φίλος θα σου πεί με το τάδε γνωστό πρόσωπο.. .
Επειδή θαναι στο χώρο εργασίαε πραγματικά δεν θα μπορεί να.... εκφραστεί υπάρχουν αόρατοι κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας.
Στον άντρα κοιτάς άκρα νύχια επιδερμίδα μεταφορικό μέσο ενδιαφέροντα κοιτάζεις χημεία μια συγκράτηση και μετά προχωράς.
Θ α φοράς πάντα το κάτι... . Δεν θαναι όλα τέλεια .. Απλά η τα μαλλιά θαναι φανταστικά ή το καλσόν ή το σακκάκι θα φοράς πάντα 2 αξιοσημείωτα κομμάτια που
πραγματικά κάνουν εντύπωση.
Μαλλιά νύχια οπωσδ΄ήποτε περιποιημένα επιδερμίδα μήπως σου τύχει έξοδος.
Δεν θα χαμογελάς σε όλους.... Εκεί που θα στοχεύσεις ένα πιο πιο ελάχιστα ερωτικό τσαχπίνικο χαμόγελο.... .
ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ..... . ΕΝΑΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ.
06-01-2012, 18:00 #28
αχ δυσκολάκια μου φαίνονται όλα αυτά για μένα...μετά η βοιντ τι θα απογίνει?
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
06-01-2012, 18:01 #29
06-01-2012, 18:05 #30
και κατι αλλο,παρουσιαζεις συνεχεια στον εξω κοσμο την εικονα της δυνατης που μπορει να αντιμετωπισει ολα τα προβληματα;