Ενα περίεργο συμβάν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by yalomir View Post
    Με ενδιαφέρει αυτό που λες. Για την ώρα γνωρίζω ότι δεν είμαι :). Τώρα όμως που το σκέπτομαι, στο παρελθόν (πριν απο 8 χρόνια περίπου) υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου όπου 3 διαφορετικοί και απόλυτα άσχετοι, μεταξύ τους, άνθρωποι μου ανέφεραν τα ίδια περιστατικά: τους τηλεφωνούσα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, μέσα στη νύχτα, κλαίγοντας με λυγμούς και τους ζητούσα να με βοηθήσουν. Ουδέποτε δε μπόρεσα να ανακτήσω τέτοια μνήμη......
    ναι, αλλα στην περιπτωση του αυτοκινητου, αφου πηγες σε τοσα μερη, γιατι δεν επεσες και περπατωντας πεζη ,σε κολωνες η πορτες και επεσες μονο με το αυτοκινητο??? μηπως κοιμηθηκες μονο μεταξυ διακοπτη και κολωνας και οχι σε ολη τη διαρκεια?

Senior Member
    παιδια ειναι σαν υπνωση ειναι σιγουρο ειχα γραψει κ εγω σε ενα αλλο θεμα μ παρομοιο περιστατικο σχετικα με το οτι ημουνα μεσα στο τρολει κ κοιτουσα εξω νομιζα πως ηξερα που ημουν σε εναν δρομο που περναω 2 φορες την μερα καθε μερα και τελικα δεν ημουν εκει που νομιζα αλλα μιση ωρα πισω! εκει εχασα το μυαλο μ για λιγο και μπηκα σε διαδικασια κενου μεχρι να συνηδειτοποιησω που ειμαι, ενω ηξερα που ειμαι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Εγω ξερω να πω οτι με γενικευμενη αγχωδης διαταραχη ξεκινησα στα 18 μ και εφτασα σε ψυχωση απο το εντονο αγχος που βιωνα + το αγχος της εξεταστικης που ειχα και δυστυχως για μενα ο γιατρος δεν μου εδωσε κατι για να το αντιμετωπισω αυτο το τοσο εντονο αγχος.βεβαια ειχα και την προδιαθεση αφου εχω και αλλους συγγενεις με ψυχωση.παντως κανενας αλλος παραγοντας δε συντρεχε.αν ανηκεις στο 9%που εχει προδιαθεση για σχιζοφρενεια τοτε καλο ειναι να το κουλαρεις λιγο.αλλα πιθανοτατα να ανηκεις στο 91%που ειναι η πλειοψηφια που δεν εχει τετοιο προβλημα.θα εχει για αλλα νοσηματα προβλημα οπως αυτοανοσα(σκληρυνση κατα πλακας,ελκωδης κολιτιδα και λοιπα) για παραδειγμα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ξερω μια περιπτωση ανδρα που τον πιανουν μικρα χρονικα διαστηματα "υπνου", ενω ειναι σε δραση. δεν εννοω να γερνει αποτομα να κοιμηθει. μπορει για παραδειγμα να ανοιξει ενα ντουλαπι να δει το περιεχομενο κι εκει να ακινητοποιηθει και να πεσει σε υπνο κανονικο. ορθιος και με ανοιχτα τα ματια. ειναι παθηση συγκεκριμενη, αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.
    Ναρκοληψία λέγεται. Όντως, και αυτό είναι πιθανό, δεν το σκέφτηκα.

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Noxteryn μηπως o σωστος ορος ειναι εστιακη κριση?
    Αν υπαρχει ο ορος συλληψη απουσιας διορθωσε με
    Δεν έχω ιδέα, εγώ την αγγλική ονομασία ήξερα μόνο, και δοκίμασα την ευθεία μετάφραση στο Google και μου έβγαλε κάμποσα αποτελέσματα, οπότε θεώρησα ότι έτσι λέγεται στα ελληνικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by noxteryn View Post
    Δεν έχω ιδέα, εγώ την αγγλική ονομασία ήξερα μόνο, και δοκίμασα την ευθεία μετάφραση στο Google και μου έβγαλε κάμποσα αποτελέσματα, οπότε θεώρησα ότι έτσι λέγεται στα ελληνικά.
    Tοτε προκειται περι εστιακης κρισης.(ετσι ονομαζεται η μη γενικευμενη επιληπτικη κριση)
    Μαλλον το google translator εκανε παλι το θαυμα του.

Junior Member
    Quote Originally Posted by napoleon View Post
    Μια εξήγηση που έλαβα απο γνωστό μου σχετικό με το αντικείμενο της σελίδας αυτής,.. ήταν ότι ειχα συνείδηση αλλά παράλληλα και απώλεια λογικής. Πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει και ότι έκανα ένα πέρασμα από μια νεύρωση σε μια ψύχωση...
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Όχι όχι καμία σχέση με ψύχωση. Αν είχες ψύχωση δεν θα ήξερες τι σου γίνεται, θα νόμιζες ότι είσαι ο Θεός η ο Σατανάς η ότι έχεις μαγικές δυνάμεις.
    τι λέτε βρε παιδιά σε έναν άνθρωπο με το ψευδώνυμο napoleontas!!!

φίλε Ναπολέοντα, πήγαινε σε έναν ειδικό να πάρεις μια γνώμη...

Page 2 of 2 FirstFirst 12