Results 16 to 26 of 26
Thread: Απιστια και απογνωση!
-
18-01-2012, 11:51 #16
Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Είσαι με κάποιον, τα μπλέκεις με κάποιον άλλο, αλλά δεν θέλεις να χάσεις και τον προηγούμενο. Δηλαδή και τους δύο μαζί. Και μάλιστα, όταν δεν υπάρχει γάμος και παιδιά - δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο συμφέρον.
Όπως και να έχει, δεν δείχνει άτομο με αισθήματα και ειλικρίνεια.
Μάλλον δεν θέλει κανέναν από τους δύο πραγματικά αλλά μπαλώνει τρύπες. Απλά.
- 18-01-2012, 12:26 #17
Σε κάθε διμερή σχέση, οι ευθύνες σπάνια είναι στο ένα μέρος μονόπαντα. Οι δικές σου ευθύνες που μπορεί να κείτονται? Τις έχεις επισημάνει? Και οκ, είχε μια επικοινωνία με ένα άλλο άτομο, σε τι σε απειλεί η επικοινωνία αυτή? Τι σου θίγει? Κεκτημένα, αυτό είν΄όλο. Μοναδικότητες και τα τοιαύτα φαιδρά. Δηλαδή ένα μάτσο μαλακίες για το τίποτε, που η κοινωνία μας το έχει καταντήσει τα πάντα. Για να μη στο έχει πει, πάει να πει ότι δεν υπήρχαν στη σχέση σας οι δυνατότητες να στο πει, και αυτό βαραίνει δύο,όχι έναν, εφόσον στη σχέση σας δράτε, επικοινωνείτε, συναποφασίζετε δύο. Στη θέση της δε θα είχα τύψεις, αλλά αυτή είμαι εγώ. Και στη δική σου θέση θα σκεφτόμουνα και άλλα πέρα των κυρίαρχων οπτικών πάνω στις ανθρώπινες και δη τις σεξουαλικές σχέσεις.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-01-2012, 12:42 #18
Επίσης, θεωρώ το rx7 καλύτερο, σόρρυ, λολ
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-01-2012, 12:59 #19
Εχεις δίκιο,εξ'άλλου η αλήθεια κάνει πάντα την διαφορά έτσι ?
Ποία είναι η αλήθεια όμως,ας το ψάξουμε λίγο...Λοιπόν σε μία σχέση υπάρχουν 2 γιατί τρίτος δεν χωράει,δεκτό κατανοήτο
Οπότε μια σχέση για να λέγεται σχέση πρέπει να υπάρχει η κατανοήση,να είναι και οι 2 ειλικρινείς και να μοιράζονται διάφορους προβληματισμούς..
Να μην υπάρχει αδιαφορία,να μην υπάρχει γκρίνια όμως να υπάρχουν και λίγοι τσακώμοι ( δημιουργούν ενα suspence στην σχέση,οτι όντως ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον )
Δίνεις την προσωπική σου άποψη : πως δεν θα είχες τύψεις και πως η ( μοναδικότητα ) είναι ένα μάτσο μαλακίες
Κοίταξε άνθρωπος προς άνθρωπο διαφέρουν,η μοναδικότητα πάντα θα έχει για εμένανε προσωπικά μια αξία
Αλλα δεν σημαίνει οτι άμα έχω την μοναδικότητα ή αν την δίνω θα πρέπει να έχω παρέα και το ( δεδομένο ) γιατί αυτό χαλάει μια σχέση...
Λες πως τι πειράζει αν έχει επαφές με το τρίτο πρόσωπο,όπως βλέπεις το παιδί την αγαπάει και δεν θέλει να την χάσει,γι'αυτο και έκανε όπισθεν στις αποφάσεις που πήρε με το να τελειώσει την συγκεκριμένη σχέση...Κάτι σημαίνει αυτό για τον rx8!
Οπότε δεν κρίνουμε ένα πρόβλημα απλά το αγκαλιάζουμε
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση η αισιοδοξία έχει και αυτή το γούστο της..
Ομως η κοινωνία δεν μας έχει μάθει να αγαπάμε,μας έχει μάθει να είμαστε σκληροί
Και μέσα απο μία όμορφη σχέση κάνεις την διαφορά μέσα σε πολλούς εκεί απ'έξω
18-01-2012, 13:24 #20
αχ κέμιστρι, να ήξερες, που μπορεί και να ξέρεις δλδ, πόσες από τις απογοητεύσεις, τις στενοχώριες, τις συγκρούσεις, τους τσακωμούς, τα μίρι μίρι μπίρι μπίρι, δημιουργεί ο ίδιος μας ο πολιτισμός και οι αξίες που μας πλασάρει ως απαραίτητες. Μία απ΄αυτές είναι η αξία του να είμαι η μία και να είσαι ο ένας για πάντα, φορέβερ εντ έβερ. Δε σου το παίζω ελεύθερη, λέω τι σκέφτομαι, αυτό που διαπραγματεύομαι και γω, τι είναι τελικά το απαραίτητο? Η κάθε σχέση δεν πρέπει να καλύπτει ανάγκες και των δύο? Τι συμβαίνει όμως όταν και οι ανάγκες μας μπορεί να είναι κατευθυνόμενες, πλαστές, που δεν προέρχονται πραγματικά από ένα σύστημα αξιών που έχουν δημιουργηθεί ελεύθερα, πού είναι πραγματικά οι όροι ελευθερίας επιλογής μας? Ποιο το έγκλημα της κοπέλας για το οποίο πρέπει να αγκαλιάσω ότι της "αξίζει"? Και γιατί δηλαδή να αξίζει σε αυτήν και όχι στον άλλον? Βλέπω το θέμα διαφορετικά, η σκέψη μου πηγαίνει στον εγωισμό και σε βάσανα που δε θα ήταν βάσανα αν άλλαζαν σκέψεις πάνω σε συνθήκες. Η όμορφη σχέση γιατί πρέπει να περιλαμβάνει το κόψτο γιατί μόνο με μένα? Είναι απαραίτητο? Και αν ναι γιατί ακριβώς? Από πού προέρχεται το απαραίτητό μας? Οι αντικρουόμενες ανάγκες μας είναι πραγματικά αντικρουόμενες, φυσικά αντικρουόμενες ή τεχνητά αντικρουόμενες. Τέσπα, ας μη ζαλίζω το παιδί, του λέω την άποψή μου, αλλά δίχως κορδελάκια, δεν τα πολυσυμπαθώ.
Σπύρος Μπιμπίλας
18-01-2012, 13:43 #21
RainAndWind, ο "πολιτισμός" μας επίσης, πέρα από αυτά που λες, περί "love for ever an ever", που είναι προσωπικό θέμα του καθενός το αν πιστεύει ή όχι, περνάει επίσης κι άλλα λάθος μηνύματα...τα μηνύματα τύπου "παρόλο που τον άλλον πια δεν τον γουστάρω, παρόλο που δε με καλύπτει αυτή η σχέση, συνεχίζω να είμαι μαζί του γιατί έχω την καβατζούλα, γιατί φοβάμαι να αφήσω την ασφάλεια, αλλά παράλληλα ζω και τον έρωτά μου με άλλον, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που αυτό θα έχει στον άλλον".
Δεν είναι παράλογο, να ερωτευτείς κάποιον άλλον όσο είσαι σε σχέση που δε σε καλύπτει.
Θέλω όμως να έχεις τα αρχίδια να μου το πεις. Να βρεις το θάρρος να με αφήσεις, να μου πεις στα μούτρα "σε βαρέθηκα ρε, θέλω να πηδηχτώ και με άλλον, να ερωτευτώ".
Και αυτό , είναι πραγματική ελευθερία, χωρίς κορδελάκια...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
18-01-2012, 13:49 #22
Και πάλι καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είμαστε καταπιεσμένοι...:Ρ
18-01-2012, 14:16 #23
αχ RainAndWind
Να ξέρεις τι μου θύμισες και εμένανε τώρα...
Αυτο με της αξίες και τον πολιτισμό : Ολοι οι λαοί πήραν λίγο φώς απο τον ελληνικό πολιτισμό και μετά λες και είμασταν όλοι συννενοημένοι κάναμε ενα ΦΟΥ και την σβήσαμε...
Φαίνεται ότι έχεις περάσει αρκετές φουρτούνες στην ζωή σου,παραδέχομαι πως έχεις δίκιο για το for ever & ever έχει γίνει σαν το καλημέρα ;)
Συμμερίζομαι το οτι όλοι ψάχνουν ένα Σαγαπώ,ένα Je T'aime και πόσο μάλλον οι πιό πολλοί τα ψάχνουν γιατί θέλουν στην τελική να βγάλουν κάτι..π.χ χρήματα,σέξ?κλπ...
Σαφώς και μία σχέση πρέπει να είναι ελεύθερη,άλλωστε σχέσεις κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τα οποιαδήποτε θέματα ψάχνει ο καθένας
και δεν πρέπει επειδή έχεις σχέση ....Κάτω το κεφάλι,σβήσε τα αγόρια απο το τηλέφωνο σου κ.α...
Αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου φροντίζει να σε γεμίζει σε έναν τομέα που να μην χωράνε τα συμφέροντα...
Τότε είναι που το φώς θα γίνει πιο δυνατό
Εχεις αναπτύξει μια ιδεολογία που μπορώ να πώ είναι αρκετά θεμελιωμένη και σεβαστή απο την μεριά μου,γιατί οπως και να το κάνουμε γουστάρω την αλήθεια και εσύ δεν την δίνεις με παραλαγές...
Απλά ότι και να έχουμε περάσει,ότι και να έχουμε πάθει πιστεύω πως το πιό σωστό είναι να είμαστε αληθινοί
Οι εμπειρίες σε κάνουν πιό σκληρό απέναντι στον άλλον
Οι εμπειρίες όμως έχουν και άλλη παραλαγή,αποκτάς φιλοσοφία και αυτό είναι που σε κάνει να νιώθεις καλά μέσα σου
18-01-2012, 14:23 #24
Είναι hollywood, bollywood μπούλσιτ void. Και ναι, έχει συμβεί να "απατήσω" και να με "απατήσουν". Το φοβερότερο που έχει συμβεί είναι να χωρίσω, το καλύτερο όμως ήταν πάντα καυτότερο κρεβάτι. Σιγά τη συμφορά δηλαδή. λολ
Πέρα από τα στερεότυπα, η απιστία οδηγεί σε αναθερμάνσεις του στρώματος τις περισσότερες φορές, ψάξτο. Οι απίστευτες συμφορές του με τέλειωσες, με έσβησες δια παντός άντε να φτιάξουνε ωραιότερα καψουροτράγουδα. Ούτε και το "σε βαρέθηκα" συμβαδίζει αυτόματα με το θέλω να πηδηχτώ με άλλη/ον. Μπορεί να μην βαρέθηκα, αλλά να θέλω να πηδηχτώ με άλλη/ον. iberis, πέθανα σκασμένο! χαχααα"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-01-2012, 14:33 #25
Όλα είναι θέμα οπτικής.
Και προφανώς για ένα κέρατο, δε θα πεθάνουμε κιόλας.
Στην ανθρώπινη φύση είναι και αυτό.
Αλλά, όταν πονάς πονάς.
Όσο χολυγουντιανό και αν φαντάζει. Και το καψουροτράγουδο κάποια ανάγκη καλύπτει και αυτό.
Και οκ, όταν είσαι ιν λοβ - εφόσον το πιστεύεις το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο- πονάς όταν σκέφτεσαι ότι η δικιά σου λέει κάποιον άλλον "ματάκια μου"..
Και τότε ναι, το δρματοποιείς και πιο πολύ και όλα αυτά τα χολυγουντιανά που λες κι εσύ ρεην..
Αλλά ο πόνος είναι πόνος, απλά ο καθένας τον χειρίζεται διαφορετικά.
όσον αφορά το καυτό κρεβάτι μετά από κέρατο, δε μου έχει συμβεί ποτέ.
Σιγά μη με κεράτωνε ο άλλος και του καθόμουν πάλι.
Και το σεξ μια ιδέα είναι...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
18-01-2012, 15:00 #26
:Ο καλε πλακα κανεις?... ειπαμε να προσπαθησεις να σωσεις τη σχεση σου αλλα εδω σου τα φοραει κανονικα... στη θεση σου δεν θα τη συχωρουσα και θα την εδιωχνα μια και καλη... Το εκανε μια φορα για τους δικους της λογους ισως φταις κι εσυ καπου. Τι σου δινει την εντυπωση πως δεν θα το ξανακανει?
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]