ενα γεγονος που σας εκανε να κρατατε το στομαχι σας απο τα γελια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχα
    εγω καθως εβγαινα απο το γυμναστηριο υπηρχε μια πορτα με τζαμι το οποιο ηταν τοσο καθαρο που δεν καταλαβα οτι υπηρχε εκει τιποτα!!!και χαιρεταω και ετσι οπως παω να φυγω μπαμ το κεφαλι μου στο τζαμι χαχαχα οι αλλοι που βρισκονταν εκει ανησυχησαν μηπως χτυπησα αλλα δεν επαθα τιποτα,μετα που εφευγα τους ειδα να γελανε ρεζιλι εγινα...
    χαχαχαχα!μην μασας ολοι εχουμε γινει καποτε και ειδικα αυτο με το τζαμι ειναι ολα τα λεφτα!!!
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    xrusaki, νομίζω ότι μ' αυτά και μ' αυτά, θα πρεπε να βάλεις τίτλο στο θέμα σου, "πότε ήταν η τελευταία φορά που γίνατε ρεζίλι;"...λολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    xrusaki, νομίζω ότι μ' αυτά και μ' αυτά, θα πρεπε να βάλεις τίτλο στο θέμα σου, "πότε ήταν η τελευταία φορά που γίνατε ρεζίλι;"...λολ
    χαχαχα!σαν να χεις δικιο!ε,και το ρεζιλικι παντως σε κανει να κρατας το στομαχι σου απο τα γελια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    όταν είδα το γεγονός με ω........................

καλημερα, κακιστρω!
    ( δν ξερω με ο ή ω? )

:)
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

οντως....
    παιδακι θυμαμαι εχω παρει το περιοδικο " ποπ κ ροκ " το ξεφυλλιζω στο δρομο κ παω ανοιξω να δω την αφισα
    με αποτελεσμα να μν δω ενα στυλο μπροστα μου..
    εσκασα πανω του κ η αφισα στη μουρη μου!
    ήταν σε κεντρικη λεωφόρο κ διπλα ειχαν αραξει κατι παιδια...
    φυσικα σκίστηκαν στο γελιο κ εγω αισθανθηκα πως εγινα ρομπα!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Kάπως έτσι την πατάμε όλοι, τρώμε τούμπες κι από πάνω ντρεπόμαστε ότι οι άλλοι γελούν μαζί μας...

Προσέξτε όταν αναφέρετε περιστατικά από τη ζωή σας γιατί με λίγη διασταύρωση όσων γράφετε εδώ μπορεί να "ταυτοποιηθείτε".

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

οντως....
    παιδακι θυμαμαι εχω παρει το περιοδικο " ποπ κ ροκ " το ξεφυλλιζω στο δρομο κ παω ανοιξω να δω την αφισα
    με αποτελεσμα να μν δω ενα στυλο μπροστα μου..
    εσκασα πανω του κ η αφισα στη μουρη μου!
    ήταν σε κεντρικη λεωφόρο κ διπλα ειχαν αραξει κατι παιδια...
    φυσικα σκίστηκαν στο γελιο κ εγω αισθανθηκα πως εγινα ρομπα!
    χεχεχε!σιγα το ρεζιλικι!παντως πλακα θα ειχε:-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by χρήστης View Post
    Προσέξτε όταν αναφέρετε περιστατικά από τη ζωή σας γιατί με λίγη διασταύρωση όσων γράφετε εδώ μπορεί να "ταυτοποιηθείτε".
    Mπορείς να γίνεις πιο σαφής;

Senior Member
    Mπορείς να γίνεις πιο σαφής;
    ενοει να μην γραφετε πολλες λεπτομερειες γιατι πχ εσυ μπορει να εχεις αναρτησει κατι προσωπικο εδω και να μην θες να το μαθει ας πουμε καποιος συγγενης σου,ετσι αν δει κατι μπορει να καταλαβει οτι εισαι εσυ.ελπιζω να σε κατατοπισα λιγο

Senior Member
    Mπορεί να είδε κάτι συγκεκριμένο που να του τράβηξε την προσοχή... Ας πει... μιλάω σοβαρά... γιατί έχω μανία καταδίωξης...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχα
    εγω καθως εβγαινα απο το γυμναστηριο υπηρχε μια πορτα με τζαμι το οποιο ηταν τοσο καθαρο που δεν καταλαβα οτι υπηρχε εκει τιποτα!!!και χαιρεταω και ετσι οπως παω να φυγω μπαμ το κεφαλι μου στο τζαμι χαχαχα οι αλλοι που βρισκονταν εκει ανησυχησαν μηπως χτυπησα αλλα δεν επαθα τιποτα,μετα που εφευγα τους ειδα να γελανε ρεζιλι εγινα...
    φιλε μου οταν ειμουν πιο μικρη η μανα μου σε ολες τις μπαλκονοπορτες του σπιτιου εβαζε αυτοκολλητα γιατι καποτε στα 4 μου περασα απο μεσα!!!

Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    ενοει να μην γραφετε πολλες λεπτομερειες γιατι πχ εσυ μπορει να εχεις αναρτησει κατι προσωπικο εδω και να μην θες να το μαθει ας πουμε καποιος συγγενης σου,ετσι αν δει κατι μπορει να καταλαβει οτι εισαι εσυ.ελπιζω να σε κατατοπισα λιγο
    xrusaki, αυτό ακριβώς εννοούσα.
    Joann δεν είδα κάτι συγκεκριμένο, μην ανησυχείς.

Senior Member
    να σας πως κάτι που εγινε πριν απο 10 περιπου χρόνια..ειχα ερθει να δω τον μπαμπα μου ο οποιος μενει με την μητρια μ..ημουν πολυ ατακτο κοριτσι τοτε ηθελα ολο να βγαινω και τετοια..ειχα παει μια βολτα με τον ξαδερφο μου και την ξαδερφη μου και γυρναμε σπίτι κατα τις 10 πες το βραδυ, χτυπαμε αργουν να μας ανοιξουν λεμε τι έγινε και ξαφνικα ανοιγει η πορτα της πολυκατοικιας και βγαίνει ο πατέρας μου τρεχοντας με χειροπεδες στο χερι και η μητρια μου απο πισω..
    χαχαχα ειχε κλειδωθει με τις χειροπεδες επεσε πολυ δουλεμα ρε μπαμπα, ρε θειε τι εγινε? λεει τις πηρα για την ελιρενε γιατι ειναι ατακτη κ ειπα να τις δοκιμασω..
    παιδιά πηγαμε στογραφειοτου ψαχνοντας απεγνοσμενα τα κλειδια..τα οποια δεν βρισκουμε.. και παίρνω τον κλειδαρα τηλ και μου λεει τι πορτα ειναι κοπελα μου..λεω δεν ειναι πορτα ειναι χειροπεδες..και μου λεει μας δουλευεις νυχτιατικα κ μ το κλεισε τελικα τις ανοιξαμε με κατσαβιδι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    να σας πως κάτι που εγινε πριν απο 10 περιπου χρόνια..ειχα ερθει να δω τον μπαμπα μου ο οποιος μενει με την μητρια μ..ημουν πολυ ατακτο κοριτσι τοτε ηθελα ολο να βγαινω και τετοια..ειχα παει μια βολτα με τον ξαδερφο μου και την ξαδερφη μου και γυρναμε σπίτι κατα τις 10 πες το βραδυ, χτυπαμε αργουν να μας ανοιξουν λεμε τι έγινε και ξαφνικα ανοιγει η πορτα της πολυκατοικιας και βγαίνει ο πατέρας μου τρεχοντας με χειροπεδες στο χερι και η μητρια μου απο πισω..
    χαχαχα ειχε κλειδωθει με τις χειροπεδες επεσε πολυ δουλεμα ρε μπαμπα, ρε θειε τι εγινε? λεει τις πηρα για την ελιρενε γιατι ειναι ατακτη κ ειπα να τις δοκιμασω..
    παιδιά πηγαμε στογραφειοτου ψαχνοντας απεγνοσμενα τα κλειδια..τα οποια δεν βρισκουμε.. και παίρνω τον κλειδαρα τηλ και μου λεει τι πορτα ειναι κοπελα μου..λεω δεν ειναι πορτα ειναι χειροπεδες..και μου λεει μας δουλευεις νυχτιατικα κ μ το κλεισε τελικα τις ανοιξαμε με κατσαβιδι
    χαχαχαχαχαχαχα!εδω που τα λεμε τωρα που μεγαλωσες τι καταλαβαινεις απο αυτο??εγω νομιζω οτι μαλλον θα παιζανε καποιο ερωτικο παιχνιδακι:-)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast