Τι σκέφτεστε; - Page 487
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 487 of 1532 FirstFirst ... 3874374774854864874884894975375879871487 ... LastLast
Results 7,291 to 7,305 of 22967
    Senior Member
    ''Αμαν αυτη η γριπη δεν λεει να φυγει..κ τα κωλοσκυλα απο κατω δεν λενε να σταματησουν να γαβγιζουν..πωωω αν συνεχιζουν ετσι και οταν την πεσω για υπνο θα βγω να τα πετροβολησω..ΑΧΧΧ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ..ευχομαι να ησουν εδω..μονο για αποψε..χρειαζομαι τον αγγελο μου..για αλλη μια φορα νιωθω πως εχω χασει τον δρομο μου..που εισαι?ελα σε παρακαλω και πιασε με απο το χερι..κ παμε στον κοσμο μας να χαθουμε μακρια απο ολα και ολους..μονο εσυ κ εγω..σκασε μου ενα χαμογελο,κοιταξε με στα ματια..δωσε μου λιγο απο το φως σου..Σ'αγαπω..και ναι,ακομα και τωρα με οσα εχουν γινει ,εγω το σκεφτομαι..SOULMATES NEVER DIE....πωπω παλι εκει πηγε το μυαλο μου..ξεκολλα κοπελα μου!!!!οκ ξεκολλησα(να δουμε για ποσο..)παλι νιωθω κενη..πφφφφ δεν ξερω χιλιαδες σκεψεις παιρνουν απο το μυαλο μου αυτη τη στιγμη..αλλα επειδη οπως παει θα καψω φλατζα,ασε..παταω στοπ...''
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Το πρόβλημά σου δηλαδή είναι ότι κυβερνιέσαι, όχι που είναι δικτάτορες;
    thats right. ή μαλλον το προβλημα ειναι που δε κυβερναω εγω. δε γεννηθηκα να κυβερνιεμαι, ειδικα απο δικτατορες.

Senior Member
    ακουω ενα κοματι ξανα και ξανα... σκεφτομαι τη νεα ζωη που ξεκινησα...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Ότι δε μου κολλάει ύπνος, γιατί με πιάσανε ξαφνικά πάλι απόψε οι μαύρες μου μετά από αρκετό καιρό που είχαν να με πιάσουν. Μια έλλειψη όρεξης για τα πάντα, μια θανάσιμη βαρεμάρα και ένα απέραντο κενό. Η σκέψη μου ταξιδεύει παράλληλα στον αδερφό μου που συνεχώς με απογοητεύει, με γεμίζει ανασφάλειες και μου εμπνέει μίσος. Μπορεί και να είναι αυτός ο λόγος που σκοτείνιασα, αλλά τι σημασία έχει. Το νόημα της ζωής πιστεύω ότι είναι να μπορούμε να τη χαρούμε. Άμα τούτο δεν είναι εφικτό, πολύ απλά δεν αξίζει να τη ζούμε. Το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να ξεγελάμε το θάνατο.

Senior Member
    Βαριέμαι και θα σκορπίσω το φως της υπέρτατης γνώσης μου σε αρκετά θρεντς (τυχερά παιδιά, πάλι θα με απολαύσετε τσάμπα λόγω κρίσεως):P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    οτι πρεπει να στεγνωσω τα μαλλια μου κ βαριεμαι...(εεεμ,καλα να παθω,τα μακρια μαλλια θελουν θυσιες...!)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    εχω πολυ δρομο μπροστα μου... καθε αρχη και δυσκολη λενε! Και ετσι ειναι
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    σκεφτομαι οτι κουραστικα με τη κωλοζωη αυτη! να μην εχεις τπτ απολυτως δικο σου, ουτε εναν ανθρωπο να σου μιλησει, να σου πει μια καλη κουβεντα. αντιθετως να εχεις δυο σκατοφατσες με το ζορι να τριγυρνανε μεστα ποδια σου και να σε κοιτανε με μισο ματι, και να σου γαμανε τη ψυχολογια με παρατηρησεις, προτροπες, προσβολλες, κι ενα σωρο μαλακιες της στιγμης. οταν εφυγες δε, καναν οτι δε σε ξερουν, ενω σου ριμαξανε τη ζωη λεγωντας να ξεκουμπιστεις. κοιτουσαν τους ξενους καλυτερα, μεχρι και τα κατοικιδια τους, περισσοτερο απ'τα παιδια τους. ξερεις τι ειναι να εχει παει η ωρα 3 και να μη μπορεις να πας στη κουζινα να φτιαξεις εναν γαμωκαφε να πιεις να ξυπνησεις ? της αγιας ******ς ανημερα θα αλλαξουν τα πραγματα ναι. ψοφιστε ΟΛΟΙ γιατι μου ειστε αχρηστοι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι κουραστικα με τη κωλοζωη αυτη! να μην εχεις τπτ απολυτως δικο σου, ουτε εναν ανθρωπο να σου μιλησει, να σου πει μια καλη κουβεντα. αντιθετως να εχεις δυο σκατοφατσες με το ζορι να τριγυρνανε μεστα ποδια σου και να σε κοιτανε με μισο ματι, και να σου γαμανε τη ψυχολογια με παρατηρησεις, προτροπες, προσβολλες, κι ενα σωρο μαλακιες της στιγμης. οταν εφυγες δε, καναν οτι δε σε ξερουν, ενω σου ριμαξανε τη ζωη λεγωντας να ξεκουμπιστεις. κοιτουσαν τους ξενους καλυτερα, μεχρι και τα κατοικιδια τους, περισσοτερο απ'τα παιδια τους. ξερεις τι ειναι να εχει παει η ωρα 3 και να μη μπορεις να πας στη κουζινα να φτιαξεις εναν γαμωκαφε να πιεις να ξυπνησεις ? της αγιας ******ς ανημερα θα αλλαξουν τα πραγματα ναι. ψοφιστε ΟΛΟΙ γιατι μου ειστε αχρηστοι!
    Κοιτα να δεις που καποιος διαβασε τη σκεψη μου(με λιγες παραλαγγες βεβαια..)Ααααχχχ,ελα εδω να τα σπασουμε ολα κ να τα κανουμε γυαλια καρφια....
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Κοιτα να δεις που καποιος διαβασε τη σκεψη μου(με λιγες παραλαγγες βεβαια..)Ααααχχχ,ελα εδω να τα σπασουμε ολα κ να τα κανουμε γυαλια καρφια....
    εαν δεν εχουν κανει κι εσενα καταληψη στη κουζινα ή να κοιμουνται με αντισκηνα στο σαλονι, και εισαι απο αθηνα ελευθερη κι εχεις δικο σου χωρο στειλε μου.

Senior Member
    κ εδω ΔΡΑΜΑ ειναι η κατασταση..αλλα λιγη ησυχια βρισκω..κ χωρος οσος θες..αλλα ατυχησαμε λογω τοποθεσιας..ειμαι εκτος αθηνας(ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΝΗΣΟ!!!!!)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Banned
    μου πεφτεις μακρια κι εσυ. ειδικα αν δεν εισαι μονη αστο καλυτερα. τουλαχιστον εχεις την ησυχια σου.

Senior Member
    (προς το παρον ειμαι μονη-ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ)αλλα δεν θα'μαι για πολυ..πφφ ακομα κ η ησυχια εχει ημερ/νια ληξης εδω μεσα...(ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    ΚΕΝΟ τελικά ζεις και με τους 2 γονείς σου;

Banned
    τωρα με βαζεις να γραψω κατι προσωπικο, αλλα δε πειραζει δεν εχω τπτ να κρυψω. οι γονεις μου υποτιθεται πεθαναν σε αυτοκινητιστικο πριν κατι μηνες, παρεμποδια ηταν αναγκαστικα, ασε που δεν ειχα ποτε γονεις γιατι ημουν ιοθετιμενος, κανονικα γεννηθηκα στη marseille της γαλλιας μπασταρδος απο τη μια μερια, και με δωσαν σε ελληνικη οικογενεια πριν καν κλεισω τα δυο μου χρονια, κι ετσι με μεγαλωσαν εδω μαθαινωντας μονο τα ελληνικα και την ελληνικη νοοτροπια, αλλα ολο αυτο ειναι σιχαμερο διοτι πλεον δε μπορω να το ξεφορτωθω απο πανω μου, και φυσικα ντρεπομαι που ειμαι ελληνας και μακαρι να φευγα. δε ξερω αν βγαινει καποια ακρη αποσα εγραψα, αλλα αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο, οποτε πρεπει και να ισχυουν...