Results 61 to 75 of 286
-
06-02-2012, 08:35 #61
Πόσων χρονών είσαι? Ήθελε τις φιλες σου επειδή ειναι ποιο ωραιες από εσενα. Ειναι το κολπο με τους άντρες, αμα δεν τους αρεσει καποια, ως επι το πλειστον εμφανισιακα, ζητανε να γνωρισουν τις φιλες της μπας και πετυχουν καμια ωραια. Άσχετα από ηλικία, συμβουλή μου, δώσε σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση! Φτιάχτου! Διατροφες, να χασεις κιλα, γυμναστηριο, περιποιηση προσωπου, ωραια ρουχα. Όλα αυτα. Αυξάνουν τις πιθανότητες σου, αυτο ειναι σιγουρο. Με το να καθεσαι να κλαις και να μην προσεχεις τον εαυτο σου δεν προκειται να αλλάξει κατι στη ζωη σου.
γιάννης
- 06-02-2012, 08:41 #62
Ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λόγια. Το πρόβλημα ειναι που λίγο κομπλάρω μ αυτες που γουσταρω, που μπορει να τις βλεπω καθημερινα, που πρεπει να βρω την τολμη να τους ανοιγομαι και αν τραβαει το πραγμα να τους ζητω γνωριμία γιατι παρατραβαει το πραγμα με μενα το να μην πλησιαζω. Το να κανω κάτι με τις υπολοιπες (αυτες που περιγραφω στο προηγουμενο μου μνμα) ειναι για να πέφτει η αυτοεκτιμηση μου.
γιάννης
06-02-2012, 16:02 #63
Ρε συ Ιωάννη που ξέρεις αν αυτά που είπες ισχύουν το είπε πουθενά η κοπέλα; Δηλαδή αν έχεις μία αποτυχία ή αν κάποιος προτιμάει κάποια άλλη σημαίνει ότι είσαι πιο άσχημη και πρέπει να μην έχεις καλή εμφάνιση αναγκαστικά; Οι ωραίες νομίζεις δεν τρώνε ποτέ απόρριψη;
Τα πράγματα δεν είναι μόνο το φαίνεσθαι Ιωάννη στο παιχνίδι των σχέσεων εκτός από εμφάνιση παίζουν κ μυαλό,αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Αλίμονο αν ήταν μόνο η εμφάνιση τότε οι όμορφοι άνθρωποι θα χαν από δέκα συντρόφους και οι άσχημοι θα ήταν αιώνια μπακούρια. Τα πράγματα όμως είναι μοιρασμένα.
06-02-2012, 17:57 #64
...λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω...:)
Όταν πρωτογνωρίζεις κάποιον το πρώτο που προσέχεις είναι η εμφάνιση του. Δεν λέμε να είναι θεός/θεά, αλλά τουλάχιστον να βλέπεται..
Εγώ συμφωνώ με τον ιωάννη. Έχουμε μια γνωστή που από το πρωί μέχρι το βράδυ κλαίγεται γιατί δεν μπορεί να βρεί κάποιον και όποιον βρίσκει την αππορίπτει και την πέφτει στη φίλη της.
Σόρυ, αλλά η κοπέλα επιεικώς δεν βλέπεται και όχι μόνο δεν βλέπεται αλλά δεν κάνει και τίποτα για να βελτιωθεί.
Μετά δεν μας φταίνε οι άντρες, να είμαστε δίκαιες...;)
06-02-2012, 18:01 #65
Θεοφανία θελω να μου γνωρισεις αυτη τη φιλη σου! μ'αρεσει το σεξ με χοντρες και μπαζα και γενικα το παραξενο και αποτροΠΕΟ. αμα τωρα θελει και κατι παραπανω θα τη ζητησω σε γαμο αρκει να εχει περιουσια και ειδικα δικο της σπιτι να μενουμε.
06-02-2012, 18:10 #66
Γιατί οι άσχημοι άντρες γιατί να μην την προτιμήσουν; Μπορούν να βρουν ωραιότερη από αυτήν;
Η εμφάνιση παίζει ρόλο στην πρώτη εντύπωση αλλά για να γίνει σχέση δεν αρκεί η εμφάνιση. Όλοι έχουν ταίρι και άσχημοι και όμορφοι..
'Η μήπως η μοναξιά πρέπει να πλήττει μόνο τους άσχημους. Πιστεύω ότι η ικανότητα για σύναψη σχέσεων είναι άσχετη από την εξωτερική εμφάνιση :P.
07-02-2012, 00:42 #67
...οι άσχημοι άντρες λόγω εμφανισης και πρεμούρα επιβεβαιωσης/ανασφάλειας, πάντα ψάχνουν για μια γυναίκα πιο ωραία τουλάχιστον από συτους...:Ρ
Δεν θέλω να φανώ ρατσίστρια αλλα δεν πιστεύω πως υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι, αλλά άνθρωποι που δεν ασχολούνται με τον εαυτό τους.
Αν πχ μια κοπέλα είναι 100 κιλά και την απορίπτουν, ποιος φταίει? Αυτός που την απεριψε?
Μιλάω για το πάχος γιατί είναι το πιο εμφανές στην εξωτερική εμφάνιση.
Στον αντίποδα, αν η άλλη είναι μια χαρά αλλά είναι ηλίθια, τότε έχει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.
Που καταλήγω?
Οταν μας απορίπτουν καλο είναι να ψάχνουμε το λόγο, είτε αυτός είναι μέσα μας, είτε είναι έξω μας...
07-02-2012, 00:55 #68
οι ασχημοι ανδρες (οπως και οι ομορφοι) ψαχνουν ομορφες γυναικες, τις οποιες και πολυ συχνα βρισκουν, γιατι τα κριτηρια επιλογης στους ανδρες ειναι πολυ λιγοτερο η ομορφια απ οτι στις γυναικες.
το πρωταρχικο κριτηριο επιλογης στους ανδρες, ειναι οι ικανοτητες, οι γνωσεις και η κοινωνικη καταξιωση και δευτερευοντως η εμφανιση, ενω στις γυναικες συμβαινει (συνηθως) το αντιστροφο.
αν μια γυναικα ειναι ασχημη η εχει παραπανω κιλα, μπορει να κανει καμια πλαστικη η καλο μακιγιαζ και να χασει και κιλα, αν ομως ενας ανδρας ειναι αμορφωτος, χωρις δουλεια χωρις ιδιαιτερες ικανοτητες, ειναι πολυ πιο χρονοβορα τα πραγματα ..
μπορει ομως να ριξει τα στανταρτς του και να ψαξει μια γυναικα λιγοτερο ποθητη, για να ταιριαζουν..
07-02-2012, 01:50 #69
μπα δεν με προσβάλλεις, εξάλλου έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδω μέσα. Μην νομίζεις, εκτός από την ρομαντική πλευρά που είναι πολύ δυνατή μέσα μου, είμαι και αρκετά ρεαλίστρια. Πάντα έδινα ευκαιρίες έστω για ένα ραντεβού ακόμα και σε παιδιά που δεν μου άρεζαν καθόλου. Τι να κάνω όταν δεν μου κπ δεν μου αρέσει καθόλου; Να επιμένω με αποτελέσμα να βασανίζω τον εαυτό μου και αυτόν; Δεν γίνεται αυτό, πιστεύω πως είναι άδικο και για μένα και γι' αυτόν. Τώρα που ξεκίνησα τούρκικα (με πολλή όρεξη ομολογώ) όλο κορίτσια είναι το τμημα και ένα αγόρι το οποίο είναι κατά 5 χρόνια μικρότερος. Τι να τον κάνω τον πιτσιρίκο; Εγώ θελω άντρα από 27 και άνω. Παρεπιπτόντως όπως διάβασα κάπου, η ιδανική διαφορά είναι: η ηλικία του άντρα δια 2 + 7. Κάντε τους υπολογισμούς σας!! Όσο για την Αθήνα, πιστεύω πως έχεις πολύ δίκιο, αν ήμουν εκεί θα είχα πολύ περισσότερες ευκαιρίες.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
07-02-2012, 13:38 #70
νταξει αμα βασανιζεσαι τοσο με καποιον μη το κανεις οχι. αλλα μη καθεσαι κι εσυ να περιμενεις τον εναν και μοναδικο τελειο σε ολα, γιατι δεν υπαρχει. κοιταξε ξεχωρισε τα συναισθηματα να καλυπτεσαι οσο μπορεις, με οσους σε περιβαλλουν κι οτι μπορουν να σου προσφερουν. πχ με καποιον που δε προκειται να εκανες σχεση, ισως εκανες σεξ απλα για να ξεδωσεις (να σου φυγει και η περιεργια). ο πιτσιρικος που λες μπορει να ειναι καλος για αρχη. κι εγω παντως δε πρεπει να κανω το ιδιο με τους ανθρωπους, γιατι στο τελος καταληγω να μηδενιζω παρα πολυ, και να νιωθω οτι δε χρειαζομαι κανεναν, κι αυτο ειναι ασχημο γιατι η μοναξια προκαλει αρνητισμο και πεφτω παλι σε καταθλιψη. μακαρι να ειχα πολλους γυρω μου να εκανα επιλογες με ποιον θα βγω καθε μερα, αλλα συνηθως δεν υπαρχει ουτε ενα ατομο. ή κι αν υπαρχει εστω ενα, συχνα βλεπω οτι δε ταιριαζουμε και θελω διαφορετικα πραγματα, και το κανω παλι περα. ευχομαι να μπορουσα να τα αλλαξω ολα αυτα και να ξαναβλεπω τους ανθρωπους οπως παλια καλοπροαιρετα, αλλα δυσκολο ειδικα στους καιρους που ζουμε...
07-02-2012, 15:09 #71
Παραδέξου ΚΕΝΟ ότι δεν φταίνε οι καιροί, που ζούμε, αλλά εμείς φταίμε για όλα μας τα κακά κι ο αφοριστικός ρόλος τελικά είναι κι ο πιο εύκολος.
Καλοπροαίρετο δεν θα σε κάνει κανείς αν δεν τόχεις και η προδιάθεση δεν προσβάλλεται από ιώσεις κι εξωγενείς παράγοντες.
Ή είσαι ή δεν είσαι ανεξαρτήτως συνθηκών.
07-02-2012, 18:01 #72
μαρκελα πρωτα απ'ολα μας φταιει το περιβαλλον που κατοικουμε ομως. αυτο και οι καταστασεις που ζησαμε στο παρελθον, επηρεαζουν τους ανθρωπους και τους διαμορφωνουν αναλογα. ετσι εγω πχ που ειμαι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ εχω καταληξει κατεστραμμενος και να αναζητω λιγη ησυχια, χωρις να μπορω να εμπιστευτω κανεναν. η Gypsy Cello πχ που ειναι Θεσσαλονικη, σαφως ειναι λιγο πιο χαλλλαρη, αν κι απ'αυτο μπορει να καταληξει κανεις να βαρεθει. αλλη παλι που ζει πιο μακρια μπορει να ειναι αυτο που λεμε βλαχα(ρα) και ετσι να ειναι αδιαφορη ή κι αβγαλτη / αγνη...
07-02-2012, 18:26 #73
07-02-2012, 18:43 #74
δεν ειναι δικια μου θεωρια, αλλα του Πιαζε (αν θυμαμαι σωστα)...
τι θα πει παντα ? υπαρχει παντα μεσα στο χωροχρονο ? ειναι δυνατον ενας ανθρωπος να παραμεινει για παντα ο ιδιος ? ειμαστε ολοι το ιδιο με ολους ? παραβλεπεις τοσες πολλες λεπτομεριες και γενικευεις λεγωντας απλα "παντα", που αυτο απο μονο του σε οδηγει σε λαθος.
07-02-2012, 18:50 #75