Τι σκέφτεστε; - Page 492
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 492 of 1532 FirstFirst ... 3924424824904914924934945025425929921492 ... LastLast
Results 7,366 to 7,380 of 22967
    Senior Member
    ομμμμμμμμμμμμμμμμ
    σκεφτομαι μια φιλη ποσο μου λειπει!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    σκεφτομαι και τον Ryan Gosling που ολα τα κοριτσακια λατρευουν γιατι δειχνει αντρακλας, ποσο GAY ειναι στη πραγματικοτητα.
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...53382272_n.jpg
    ο ηθοποιος που προσφατα επαιξε στο Drive κι εκανε τον ρολο του προστατη / παρανομου που και καλα βγαζει την επικινδυνη δουλεια εις περας, δεν ειναι σιγουρα αυτο που νομιζουμε. ομως με τη καθοδηγηση απο 165 μανατζαρεους ο καθενας μπορει να γινει αυτο που θελουν ολοι!

Senior Member
    Σκέφτομουν αν είστε καλά!
    τα φιλιά μου σε όλους σας :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    σκεφτομαι πως πρεπει να αφοσιωθω σε μενα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Ότι τελικά τα πάντα είναι ανώφελα.

Senior Member
    α) Πολύ ησυχία έχει απόψε.
    β) Αυτοί που είναι συνέχεια μέσα πότε πάνε για κατούρημα;
    γ) Θέλω να φάω μαντολάτο.
    δ) Αφού οι οδηγίες προς ναυτιλλομένους είναι στα αγγλικά γιατί οι ρυθμίσεις είναι στα ελληνικά και δεν καταλαβαίνω την αντιστοιχία;

Senior Member
    Όσοι δε μπορούν να δεχτούν πως είναι περαστικοί απ' τον πλανήτη νομίζω πως όντως, όπως λες κι εσύ Κύκνε, θεωρούν πως τα πάντα είναι μάταια... όσοι έχουν αποδεχτεί τη ματαιότητα και την ασημαντότητά τους όμως, παίζουν πάντα στην παρτίδα, γουστάρουν τα σκαμπανεβάσματα, "play it again Sam" και ούτω καθεξής, λολ!... τί λέει το γατόνι που λέγαμε πριν καιρό, καλά είναι;...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Τι θα γίνει απόψε με τη σύσκεψη στο Μαξίμου; Υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από την υπογραφή του νέου μνημονίου;
    Άντε και δεν το υπογράφουν (και γω αντιμνημονιακή είμαι) και μετά τι γίνεται;
    Και άντε κι υπογράφουν. Μετά τι γίνεται; Αν πουν σε όλα ναι; Κι άλλες απολύσεις συμβασιούχων; Κι άλλες μειώσεις μισθών;
    Kι άλλος εκβιασμός;
    Kι ότι ο δρόμος από το νοσοκομείο 414 ως τον Άγιο Πέτρο στην Πεντέλη είναι κλειστός είναι καλό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ότι τελικά τα πάντα είναι ανώφελα.
    τότε σβήσε μερικά απ' τα "ανώφελα" για να μπορέσω να σου απαντήσω :)

Senior Member
    Όλα καλά είναι Τζόαν, τί το στραβό βρίσκεις;... σήμερα είχα συζήτηση με πολύ καλή μου φίλη - Ευαγγελίστρια λέει - που μου επιτέθηκε επειδή δε βρίσκω και τόσο "κακή" την έλευση του... Αντίχρηστου, λολ, ο οποίος θα μας προσφέρει "ευημερία" για κάποια χρόνια προτού αγοράσει τις ζωές μας, λολ, και δε ψοφολογήσουμε όλοι από την πείνα... έχει βελτιώσει πολύ τον εαυτό της με το Λόγο του Θεού της... πραγματικά ένιωσα ντροπή επειδή εξακολουθεί να ζει με έναν χασικλή που τη δέρνει και γλυκοκοιτάει την κόρη τους - ναι - και η οποία κόρη της γυρνάει έξω με τα βυζιά έξω, με τα ψεύτικα μαλλιά και με τα ψεύτικα νύχια... κατ' τ' άλλα, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα επειδή με κατηγόρησε πως αγαπάω τα ζώα περισσότερο απ' τους ανθρώπους και νομίζω πως έχω γίνει καλύτερη ενώ δεν έχω γίνει... το τί στεναχωρέθηκα, δε λέγεται... αφού είπα μέσα μου, μακάρι όλοι οι άνθρωποι να ήσαν καλοί και να προσπαθούσαν όπως η ίδια για το... καλύτερο...:)... κλειστός ο δρόμος έ;... δε πειράζει, θα έρθει η αφθονία όπου νά 'ναι...:)...

Senior Member
    Rock, μπερδεύτηκα... Οι Ευαγγελιστές περιμένουν την έλευση του Αντίχριστου;
    Είσαι καλά; Τι κάνουν τα αδέσποτά σου;
    Μην παίρνεις σοβαρά τα λόγια του κόσμου...

Senior Member
    Τί μπερδεύτηκες βρε Τζόαν, πλάκα κάνω... καλυτερεύουν οι άνθρωποι ρε παιδί μου και στεναχωριέμαι επειδή... μένω πίσω, ναι ντε... καλά είναι, κάποια "φεύγουν" βέβαια, κάποια τα καταφέρνουν και βρίσκουν σπίτια - ακόμη σε αυτή τη χώρα που θεωρεί "παρανοϊκό" το να ασχολείσαι με τα ψωρόσκυλα και κωλόγατα - και γενικώς έρχεται το ένα, φεύγει το άλλο... σε δουλειά να βρίσκομαι, αλίμονο... ά ρε πούστη μου, πότε θα ξεστραβωθώ και θα γίνω άνθρωπος, λολ!... δε προλαβαίνω να βάλω και το νέο νόμο που λέγαμε... αλλά δε βαριέσαι... χιονίζει απ' το πρωΐ, πάω να ξελασπωθώ και να πέσω... να προλάβω να κλείσω μάτι πριν μάθω την απόφαση των αρχηγών μας ρε συ... δε θ' αντέξω τη συγκίνηση γαμώτο... καλό ξημέρωμα!...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    ά ρε πούστη μου, πότε θα ξεστραβωθώ και θα γίνω άνθρωπος, λολ!... δε προλαβαίνω να βάλω και το νέο νόμο που λέγαμε... αλλά δε βαριέσαι... χιονίζει απ' το πρωΐ, πάω να ξελασπωθώ και να πέσω... να προλάβω να κλείσω μάτι πριν μάθω την απόφαση των αρχηγών μας ρε συ... δε θ' αντέξω τη συγκίνηση γαμώτο... καλό ξημέρωμα!...
    Eγώ νομίζω ότι είσαι μια χαρά. Το νέο νόμο για τα αδέσποτα ή μη κάποια στιγμή που θα 'χεις χρόνο και κέφι βάλε τον. Αναμένουμε... Ακούω ότι η νύχτα θα 'ναι μεγάλη και θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα... Καλό ξημέρωμα, Rock!

Senior Member
    Ποιος θέλει να με βοηθήσει να βρω ένα τραγούδι; Τουλάχιστον, για να απασχολούμαστε με κάτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Ποιος θέλει να με βοηθήσει να βρω ένα τραγούδι; Τουλάχιστον, για να απασχολούμαστε με κάτι.
    Προσφέρομαι αν βοηθήσεις να βρω κάτι με τα attachments