Results 7,471 to 7,485 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
10-02-2012, 02:52 #7471
Και είπα να πάω νωρίς σήμερα για ύπνο (αν συνεχιστεί αυτό το βιολί σε λίγο θα κοιμάμαι κάθε δύο μέρες) (και βλέπουμε...). Στάκα να τα γράψω γιατί παγώσανε και τα χέρια μου απ' το κρύο).
Αυτό που θα σε κάνει να μην χωρίσεις ποτέ από το ταίρι σου θα πρέπει να είναι η αγάπη (βαθιά και αληθινή) στην οποία μετατρέπεται ο έρωτας σιγά σιγά και όσο περισσότερο μαθαίνεις και ζεις κοντά στον άνθρωπό σου. Η πραγματική αγάπη αντέχει στο χρόνο, αλλιώς δεν είναι αγάπη. Και καμία σχέση δεν έχει με το γάμο. Τι με εμποδίζει να αγαπώ και να συμβιώνω με έναν άνθρωπο χωρίς να υπάρχει απαραίτητα γάμος; Και τι με εμποδίζει να αγαπώ μέχρι να πεθάνω κάποιον που ή δεν μ' αγαπάει ή ακόμα αγνοεί τα αισθήματα που τρέφω γι' αυτόν; Η αγάπη είναι θυσία και προσφορά και δεν ζητά ούτε περιμένει ανταλλάγματα. "Δώσε και θα λάβεις"... Όταν μεγαλώσεις θα το συνειδητοποιήσεις. Είσαι πολύ νέος ακόμα! :)
Άει στο καλό σου, συγκινήθηκα τώρα... Και πριν με πνίξουν τα δάκρυα και μου φύγουν και τα χέρια απ' το πληκτρολόγιο να σε ευχαριστήσω ΔΗΜΟΣΙΑ για τη χθεσινή βοήθεια. Το ότι κατάφερα "μια τρύπα στο νερό" οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δική μου μικρομεσαία (έως μικροανύπαρκτη) αντιληπτική ικανότητα. Εσύ έδωσες (γνώση) και πήρες (το ίδιο) (απ' τους άλλους, όχι από μένα). Άμα δώσεις κι αγάπη, ε, δε νομίζω να πάρεις σκόρδα (αν και, τώρα που το σκέφτομαι, μια χαρά είναι κι αυτά αν θέλεις να φτιάξεις τζατζίκι και σου λείπουν).
- 10-02-2012, 02:55 #7472
Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με την ύπαρξη νοήματος σ' αυτό, παρά με το πως νιώθω.
10-02-2012, 02:57 #7473
ποτε δεν ξερεις σελντον στην αρχη ισως μιλατε για λιγο καιρο στην συνεχεια αν ειναι καλη η επαφη σας ισως συναντησεις το ατομο αυτο.
θελω να πω πως εξαρταται καθαρα απο εσενα και την ποιοτητα της επικοινωνιας σας[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
10-02-2012, 03:19 #7474
Δηλαδή αν θα το συναντήσω είναι αλληλένδετο με την ποιότητα της επικοινωνίας. Επομένως, αν δεν υπάρχει η προοπτική να το συναντήσω, αυτομάτως τεκμαίρεται ότι δεν αξίζει η επαφή και έτσι αυτή θα διακοπεί δίχως δεύτερη σκέψη. Το θέμα είναι πως ορίζεται το χρονικό σημείο που αποφασίζεις ότι η έμμεση επικοινωνία θα συνεχίζεται για πάντα.
10-02-2012, 03:39 #7475
Πόσο πιο ευτυχισμένος ήμουν μέχρι πριν από 2-3 χρόνια και δεν το ήξερα. Μα γιατί να ήμουν τόσο αχάριστος, γιατί; Τι παραπάνω έχω τώρα που δεν είχα τότε; :( Πίσω ολοταχώς στο χρόνο.
10-02-2012, 03:42 #7476
10-02-2012, 03:53 #7477
Λάθος μπορεί χωρίσεις και για άλλους λόγους, όπως την ασυμφωνία χαρακτήρων. Η ουσιαστική πλατωνική αγάπη δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τον έρωτα που είναι το αποτέλεσμα δράσης ορμονών και νευροδιαβιβαστών. Δεν είναι λοιπόν καταστροφικό να έχεις ερωτευτεί ένα άτομο που αποδεικνύεται στην πορεία ότι δεν ταιριάζεις μαζί του; Το δέσιμο τότε κόβεται πολύ δύσκολα και επώδυνα.
Εντάξει, ξέχνα το γάμο. Και ελεύθερη συμβίωση να πραγματοποιήσεις, όταν έχει εξελιχθεί η σχέση σε κάτι σοβαρό, είναι αναπόφευκτο να γεννηθούν επιθυμίες, ανεκπλήρωτες με τα σημερινά δεδομένα, όπως παιδιά ή μετακόμιση σε καινούριο σπίτι.
Παρακαλώ, τίποτα. Δεν ισχύει πάντως η πρόταση που διατυπώνεις, γιατί διαφορετικά θα ήμουνα τώρα Πασάς στα Γιάννενα. Σε πόσους δεν πρόσφερα και δε μου επιστράφηκε από πουθενά; Και μην υποτιμάς τη νοημοσύνη σου, απλώς δεν έχεις όλες τις τεχνικές γνώσεις στο κεφάλι σου. :)
10-02-2012, 04:05 #7478
Κάνει πείνα ή εγώ πεινάω; :P
Σκέφτομαι ότι σαν να έχω γίνει δημοφιλής στο φόρουμ τελευταία.
10-02-2012, 04:21 #7479
Δεν έβαλα παράθεση για να μην γίνει σεντόνι. Σε σένα μιλάω. Τον "από πάνω μου". :)
Η ασυμφωνία χαρακτήρων φαίνεται από την αρχή. Απλά μερικές φορές εθελοτυφλούμε και ελπίζουμε ότι όλα θα στρώσουν. Πάντως, θεωρώ τις αμοιβαίες υποχωρήσεις εκ των ων ουκ άνευ για να στεριώσει μια σχέση κι όχι χωρισμός γιά ψύλλου πήδημα.
Δεν μιλούσα για πλατωνική αγάπη (ή δεν την εννοούσα έτσι) αλλά για αγάπη στην οποία συνυπάρχει και ο έρωτας. Απλά, ο έρωτας μόνος του μου φαίνεται πολύ λίγος για να κρατήσει τη σχέση.
Και παιδιά και σπίτι γίνονται χωρίς γάμο. Κάποιος γνωστός έχει τρία παιδιά (σε ηλικία γάμου τώρα) και ποτέ δεν παντρεύτηκε με τη γυναίκα του (συμβία, για μερικούς). Όταν ήμουν στην ηλικία σου δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Τώρα (που είμαι "μάνα σου") [ :) :) :) ] το καταλαβαίνω.
Και πείνα κάνει, και κρύο κάνει, και νύστα κάνει. Και, ναι, είσαι δημοφιλής. Σε συμπαθούν πολλοί για διαφορετικούς λόγους (υποθέτω) ο καθένας. Εγώ σε συμπαθώ γιατί εκτός από ωραίο και συγκροτημένο λόγο έχεις μια σπάνια ακρίβεια στην ορθογραφία. Αν είχα παιδιά θα ήθελα να σου μοιάσουν!
10-02-2012, 04:29 #7480
Τώρα το είδα το δεύτερο κομμάτι.
Το "Πασάς στα Γιάννενα" το εννοείς από την άποψη του χαρεμιού; Ή, πιο κόσμια, της υπερπληθώρας προσφοράς γυναικών; Εξαρτάται τι θέλεις. Η γιαγιά μου έλεγε "Το φτηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε"... Δεν σου επιστράφηκε ΑΚΟΜΑ! Ξέχασες μια σημαντική λέξη!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (αχ, άτιμο, ξανασυγκινήθηκα τώρα...)! :)
10-02-2012, 05:22 #7481
10-02-2012, 08:49 #7482
σκεφτομαι οτι καθε ωρα που περναει γινομαι ολο και πιο χαζος. δε ξερω αν ισχυει κι οντως μεγαλωνοντας μειωνεται η εξυπναδα ή οχι, ετυχε να διαβασω παλια θεματα μου και πραγματικα αναρωτιεμαι αν ημουν εγω αυτος που τα γραψε. ο τροπος που γραφα ηταν τοσο αντικειμενικα σωστος λες κι εκφραζα τους αλλους κι ελεγα αυτα που θελαν να πουν, εβαζα στη θεση του καθε μουνακι που μου σκαγε καταγγελια και με απειλουσε για μηνυση, δεν υπηρχε ιχνος αδυναμιας και κατι να πιαστεις να κρινεις αρνητικα. πλεον με εχει πιασει μια απαθεια σε ολα, λες και εκαψα τα εγκεφαλικα μου κυτταρα, σαν να βαριεμαι να ασχοληθω γιατι ξερω τι παιζει. που το ελεγα και στο ξεκινημα πως οταν τσακωνομαι εδω νιωθω πως η νοημοσυνη μου πεφτει σε τραγικα επιπεδα λες και μιλαω με ανθρωπους που δεν εχουν ζησει τπτ απολυτως και θιγονται με το παραμικρο. υπαρχει κανενας ψυχολογος-ψυχιατρος-γενικα γιατρος να μας πει αν η υπερβολικη χρηση του διαδικτυου και ειδικα σε ενα συγκεκριμενο ιστοχωρο σαν αυτο υπαρχει περιπτωση να σε κανει πιο βλακα ? και πως θα γινει να ξαναφυτρωσουν τα κυτταρα ?
10-02-2012, 08:53 #7483
εγώ σκέφτομαι ότι με την στολή του διπλοπρόφιλου θα σκάσω μύτη αύριο σε πάρτυ-μασκέ
και θα φορέσω από μάσκα φαντομάς μέχρι κι εξωγήινου πούναι κι επίκαιρες!
10-02-2012, 08:56 #7484
δεν εχει τελειωμο βρε παιδια η βλακεια εδω μεσα, τραβατε σε κανα καφενειο να πιειτε κανα καφεδακι να αραξετε και να κουτσομπολευσετε. αφου αυτο χρειαζεστε στη πραγματικοτητα, δεν εχετε αλλα προβληματα εσεις. αμαν πια σας σιχαθηκε η ψυχη μου ολες τις γνωστες-αγνωστες που ξερουν τα παντα εδω μεσα (δε παει για σενα μαρκελα).
10-02-2012, 09:11 #7485
Καλημέρα ΚΕΝΟ. Νάσαι καλά μου μ' άνοιξες τα μάτια..!
Κι εγώ από δω και πέρα θα παρεξηγώ μόνο αυτούς, που "συμπαθώ".., οι άλλοι, ότι και να λένε...τους δίνω το ελεύθερο.
Πάντως, ενοχλεί περισσότερο το νάσαι καλός ηθοποιός ή ξαφνικά να βρίσκεσαι γιατί είσαι καλός έτσι κι αλλιώς και με
καλούς φίλους εδώ μέσα?
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία