σχετικα με την οικονομικη κατασταση που επικρατει - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Banned
    εξαρταται τι εννοεις λεγωντας ρολο, το οποιο εξαρταται παντα κι απ'αυτο που σου βγαζει το καθε ατομο. αν πχ εσυ βγαζεις της RainAndWind κατι αρνητικο, τοτε μαζι της θα εισαι κακια γιατι σε βριζει. αν σε μενα βγαζεις κατι θετικο, τοτε μαζι μου μπορει να εισαι καλη γιατι σε γλυφω. σιγουρα δεν ειμαστε το ιδιο με ολους, γιατι δε ταιριαζουμε ολοι μεταξυ μας. κι οποιος καταφερνει συνηθως και γινεται πολυ αγαπητος παντου τοτε μαλλον ειναι καλος ηθοποιος και ξερει να παιζει μεγαλο ρολο. οι καλοι ηθοποιοι ειναι αυτοι που ειναι πιο δημοφιλης! κριμα που δεν ειμαι διδυμος να εχω την διπροσωπια και υποκρισια στη φυση μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εξαρταται τι εννοεις λεγωντας ρολο, το οποιο εξαρταται παντα κι απ'αυτο που σου βγαζει το καθε ατομο. αν πχ εσυ βγαζεις της RainAndWind κατι αρνητικο, τοτε μαζι της θα εισαι κακια γιατι σε βριζει. αν σε μενα βγαζεις κατι θετικο, τοτε μαζι μου μπορει να εισαι καλη γιατι σε γλυφω. σιγουρα δεν ειμαστε το ιδιο με ολους, γιατι δε ταιριαζουμε ολοι μεταξυ μας. κι οποιος καταφερνει συνηθως και γινεται πολυ αγαπητος παντου τοτε μαλλον ειναι καλος ηθοποιος και ξερει να παιζει μεγαλο ρολο. οι καλοι ηθοποιοι ειναι αυτοι που ειναι πιο δημοφιλης! κριμα που δεν ειμαι διδυμος να εχω την διπροσωπια και υποκρισια στη φυση μου.

ΚΕΝΟ με κάλυψες! Μόνο που για μένα διπρόσωπος κι υποκριτής είναι ο κακός από την φύση του.
    Δεν ανήκω, σ' αυτήν την κατηγορία μα με τίποτα!
    Δυστυχώς όμως αν κατηγορηθώ άδικα, γίνομαι είτε αρέσει είτε όχι!
    Τότε είμαι πολύ καλή, όπως είπες ηθοποιός!
    Το διπλοπρόφιλο είπες είναι ο διπλός λογ/σμός?

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    μαρκέλα, σου λένε ότι εμφανίζεσαι και σαν "μαρκέλα" και με άλλο nick ταυτόχρονα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    μαρκέλα, σου λένε ότι εμφανίζεσαι και σαν "μαρκέλα" και με άλλο nick ταυτόχρονα.

joann λένε για μένα έτσι εδώ μέσα? Δεν μ' ενδιαφέρει! Η διαχείρηση, όπως λέτε,
    γιατί δεν έχω ακόμα σχέση ούτε με την διαχείρηση ξέρει καλύτερα.
    Πλάκα έχει. Σαν να πρόκειται για τον Φαντομά ένα πράμα!
    Απίστευτο! Ευχαριστώ ρε τζοαννάκι μου.
    Μπράβο τους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    ναι τώρα που το λες, θυμάμαι πριν μερικές μέρες, που κάποιος "αρκτος",
    απ' το υπερπέραν, με ρώταγε κάτι κουλά. Και γω η άσχετη..!
    Τί να πω ρε παιδιά τάχω χάσει! Γι' αυτό κι αν το κατάλαβες τόχω ρίξει στο κουλό
    και στο χιούμορ!

Senior Member
    μαρκέλα, κοίτα τα π.μ. σου. Φυσικά και δεν πρέπει να σ' ενδιαφέρει.

Senior Member
    Ό,τι κι αν ακούσεις στο ραδιόφωνο -την τηλεόραση την έχω κόψει τελείως εκτός από το Κουτί της Πανδώρας του Bαξεβάνη που πάνε να του το καταργήσουνε και την Έρευνα του Τσίμα- δεν ακούς τίποτ' άλλο από προτροπές για ...να φάμε τους πολιτικούς που φταίνε, τζάμπα μαγκιές αφού τα μόνα που έχουν πάρει φωτιά είναι τα πληκτρολόγια και τα like και τα τουίτ στο facebook ,
    και κατά τ' άλλα οι μεγαλοδημοσιογράφοι (μόνο αυτοί, γιατί δεν είναι όλοι στο ίδιο τσουβάλι) που κάθε φορά που είναι να εξαγγελθεί κάποιο μέτρο νέας μείωσης μισθών ή συντάξεων
    να τρομολαγνούν ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αν επιστρέψουμε στη δραχμή.
    Last edited by Joann; 13-02-2012 at 14:11.

Senior Member
    Παραθέτω αυτό υποστηρίζοντας ότι αναμφισβήτητα όλοι πληττόμαστε από την οικονομική κρίση, αλλά πιστεύοντας ότι οι γυναίκες πλήττονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την ανεργία, αποδεδειγμένα τα ποσοστά των ανέργων γυναικών είναι πολύ υψηλότερα και παραμένουν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους άντρες εκτός των οικονομικών δραστηριοτήτων, αλλά φαίνεται ότι και ο μύθος για την αντοχή τους καταρρίπτεται.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ygeia&id=333594

http://s.enet.gr/resources/2011-12/h...humb-large.jpg

Οι άνθρωποι που μένουν άστεγοι πεθαίνουν 30 χρόνια νεότεροι από τον μέσο εθνικό όρο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε για τη βρετανική μη κυβερνητική οργάνωση Crisis.

Η έρευνα ανακάλυψε πως ένας άστεγος στη Βρετανία έχει μέσο προσδόκιμο ζωής 47 έτη έναντι 77 που έχει το υπόλοιπο του πληθυσμού.
    Στις άστεγες γυναίκες το προσδόκιμο πέφτει στα 43 έτη.

Η κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών ευθύνονται για το 1/3 των θανάτων που αφορούν τους άστεγους.
    Last edited by Joann; 12-02-2012 at 13:31.

Senior Member
    και φυσικα πανε πολλοι να ψωνισουν στα Lidl.αρα και απο εκει στην γερμανια στελνουμε τα χρηματα μας.μας εχουν δεσει χειροποδαρα και το χειροτερο ειναι αυτο που περνουν τα νεα παιδια.ποσες γενιες χαντακωσαν οι αχρηστοι.τα δικα τους παιδια ειναι στο εξωτερικο.κι εγω θα ηθελα να ειχα την δυνατοτητα να στειλω εξω το παιδι μου.οσοι αγαπανε τα παιδια τους και μπορουν τα παροτρυνουν να φυγουν απο την ελλαδα.ξερω αν θα βρει δουλεια;μηπως ειναι ολα τοσο ροδινα κι εκει;και ποσο διαστημα θα μπορεις να πληρωνεις;μονο για ενα σπιτι παλιο σπιτι στο Λονδινο,δηλαδη ενα δωματιο, θελεις πανω απο 1000 λιρες.αλλα τοσα για να περασει το παιδι.ποσοι μπορουν να διαθεσουν 2000 λιρες τον μηνα και για ποσο διαστημα;εμεις ακομη κι αν εχουν μειωσει στο μισο τις αποδοχες μας κουτσοαντεχω επειδη ειχαμε λιγα χρηματα αποταμιευσει.ειναι οικονομιες που ειχαμε για ωρα αναγκης.αργοτερα τι θα γινει;ειναι μια κατασταση που διαρκως επιδεινωνεται και θα εχει μεγαλη διαρκεια.και παλι απορω πως καταφερνει ο κοσμακης και ανταπεξερχεται σε ολα αυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by γιώτα2 View Post
    και παλι απορω πως καταφερνει ο κοσμακης και ανταπεξερχεται σε ολα αυτα.
    Δεν ανταπεξέρχεται. Ένας στους 5 Έλληνες ζει κάτω απ' το όριο της φτώχειας (επίσημα) και τώρα που θα καταργηθούν 13ος και 14ος και θα περικοπούν οι κατώτεροι μισθοί, και με την Τρόικα εδώ μονίμως, τα πράγματα φαντάζουν πιο δυσοίωνα...

Senior Member
    και τι θα γινει;θα ζουμε απο συσσιτια;η θα δουμε σκηνες κατοχης;γιατι αν μεσα σ΄ενα χρονο βλεπουμε και ζουμε αυτα στην πορεια τι θα γινει;τον Ιουνιο αλλα μετρα.μετα το καλοκαιρι καινουργια παλι.και ποιος ξερει τι μας επιφυλασουν ακομη.

Senior Member
    και τι θα γινει;θα ζουμε απο συσσιτια;η θα δουμε σκηνες κατοχης;γιατι αν μεσα σ΄ενα χρονο βλεπουμε και ζουμε αυτα στην πορεια τι θα γινει;τον Ιουνιο αλλα μετρα.μετα το καλοκαιρι καινουργια παλι.και ποιος ξερει τι μας επιφυλασουν ακομη.
    ας μην είμαστε απαισιόδοξοι!.. τί σκατά κωλοέλληνες είμαστε? θα την βρούμε την άκρη με όποιο κόστους αυτή συνεπάγεται!
    μπορεί σε περιόδους ηρεμίας ο ένας να τρώει τον άλλον "λάχανο", αλλά όταν είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι η ιστορία έδειξε,
    ότι απλώνουμε ο ένας στον άλλον το χέρι, χωρίς να δαγκωνόμαστε.

Senior Member
    Τεστάρουν τις αντοχές μας. Αλλά γιατί να κάνουν πίσω, όταν ακόμα και τώρα κάποιοι δίνουν αυτά τα ποσοστά που βλέπουμε σε δημοσκοπήσεις στα κόμματα που μας φέραν εδώ που μας φέραν. Και όταν ετοιμάζονται πάλι να συγκυβερνήσουν, αλλά από την ανάποδη.
    Μπροστά η Ν.Δ. και πίσω το ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τεστάρουν τις αντοχές μας. Αλλά γιατί να κάνουν πίσω, όταν ακόμα και τώρα κάποιοι δίνουν αυτά τα ποσοστά που βλέπουμε σε δημοσκοπήσεις στα κόμματα που μας φέραν εδώ που μας φέραν. Και όταν ετοιμάζονται πάλι να συγκυβερνήσουν, αλλά από την ανάποδη.
    Μπροστά η Ν.Δ. και πίσω το ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ?

..το πιο τρελό σενάριο που παίζει είναι να τα δίνουν μόνοι τους εξαγοράζοντας τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.
    "όποιος έχει το πεπόνι έχει και το μαχαίρι"

Senior Member
    Εγώ φοβάμαι πολύ μόνο αν μαζευτούμε πολύ κ πολεμήσουμε είμαι οκ,για να σας πω την αλήθεια ζήτησα κ συσύτια σε σύλλογο εδώ κ έχω ένα μικρό δάνειο στο σπίτι όπου θα πρέπει να πάω να δώ τι θα κάνω,λυπάμαι πολύ τον κόσμο,εμείς ζούμε από το ταμείο ανεργίας τώρα ας ενωθούμε δε ξέρω

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast