Γεια σας.. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 152
    Senior Member
    th93 και Loner

Δε θα σας πω να βγειτε εξω να γνωρισετε κοσμο,δε θα σας δωσω συμβουλη για το πως να γινετε πιο κοινωνικοι...
    Αυτα τα ξερετε και μονοι σας. Loner προβλημα δεν ειναι αυτο που εχεις!!

Ωραια,ειστε μονοι και δεν ειναι επιλογη σας... Εχετε προσπαθησει να κανετε κατι γι αυτο (μεγαλα παιδια ειστε) αλλα δεν ειχε αποτελεσμα..

Να κατσετε να δειτε τι θα κανετε με την μοναξια σας ωστε να νιωθετε γεματοι εκεινη την ωρα και να μην εχετε αναγκη αλλους. Γενικα..Οχι μονο σε αυτην την χρονικη περιοδο.

Οταν εισαι μονος μπορεις να κανεις ενα σωρο πραγματα,που για εμενα ειναι και τα ωραιοτερα πλεον... Μπορεις να μαθεις να παιζεις ενα οργανο,να ακουσεις καλη μουσικη,να "ψαχτεις" με ταινιες,δημιουργους,να διαβασεις βιβλια.. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ. Να κανετε ενα "reset" και να φτιαξετε ο,τι δεν σας αρεσει μεσα σας. Μονο οταν κατσεις μονος μπορεις να ασχοληθεις σοβαρα με τον εαυτο σου και να στον στρεψεις εκει που εσυ θες. Οταν εισαι μονος και το κανεις σωστα πας πολυ μπροστα και ειναι αναποφευκτο μετα να ζητανε την παρεα σου.
    Σταματηστε να βλεπετε τη μοναξια σαν φυλακη. Και οταν σταματησετε να την βλεπετε σαν φυλακη θα ειστε ετοιμοι για να βγειτε εξω στον κοσμο,και πολυ πιο γεματοι μεσα σας για να "δωσετε" στους αλλους,και πολυ πιο υγιεις,και πιο ολοκληρωμενοι.

Αυτη την συμβουλη σας την δινω με πολυ στοργη ,σχεδον μητρικη..

Να μαι και γω! Σας έλειψα; :P
    Περάσαν αρκετές μέρες αλλά είμαι εδώ! Ελπίζω να είστε όλοι όσο γίνεται καλά. Karisha και Μαρκέλα σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Προσπαθώ να τις υλοποιήσω.

-Για όσους έχουν διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα μου, δεν υπάρχει και κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη.
    Εκείνος από τη σχολή που του είχα πει να βγούμε αλλά με 'γραψε συνεχίζει την ίδια ιστορία δηλαδή δεν μου δίνει και πολύ σημασία και μου δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είμαι στις προτεραιότητες του οπότε δεν πολυασχολούμαι και γω μαζί του. Έχω αρχίσει και κάνω παρέα με κάποια άλλα παιδιά και προσπαθώ να γνωρίζω και καινούρια. Δεν μπορώ να πω πως απέκτησα φίλους. Έχω κάποιους ανθρώπους να μιλάω, να λέω καμιά βλακεία και περνάει ευχάριστα η ώρα. Φυσικά αυτοί έχουν τους φίλους τους εκτός σχολής οπότε υπάρχουν τα συνηθισμένα όρια, αλλά δεν θέλω να προδικάσω κάτι.
    Κατά τ' άλλα τα συναισθήματα μου είναι όπως τα ξέρατε. Κλεισμένος στο σπίτι ακούγοντας μουσική + το διάβασμα της εξεταστικής (που μου χει φέρει και ένα αρκετό άγχος λες και δεν υπάρχει ο Σεπτέμβριος). Μετά την εξεταστική σκοπεύω να αρχίσω να ψάχνω για δουλειά γιατί θέλω να πάρω επιτέλους το δίπλωμα οδήγησης μιας και θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά να πηγαίνω βόλτες να ξεσκάω (+να βοηθάω λίγο στο σπίτι γιατί τα οικονομικά δεν πάνε καθόλου καλά).

-Για όσους δεν τα έχουν διαβάσει, απλά είμαι ένας 19χρονος φοιτητής χωρίς φίλους.
    Το λέω τόσο χύμα γιατί προσπαθώ να καταλάβω και γω τον εαυτό μου. Να το αποδεχτώ κάπως αλλά να μην συμβιβαστώ με αυτό. Άλλωστε δεν είναι ντροπή πιστεύω. Σίγουρα για πολλούς είναι κάτι το αυτονόητο, αλλά για κάποιους άλλους είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προσπαθήσεις (και αν το καταφέρεις). Μερικοί δεν το εκτιμούν κιόλας το να χεις φίλους, επειδή είναι δεδομένο. Μεγάλη μαλακία αυτό. Αν έχεις μια χαρούμενη οικογένεια, μερικούς καλούς φίλους και έχεις και τα προς το ζην τότε δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Τα έχεις όλα.

Αυτά είναι. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο τακτικός στις επισκέψεις μου εδώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by th93 View Post
    Να μαι και γω! Σας έλειψα; :P
    Περάσαν αρκετές μέρες αλλά είμαι εδώ! Ελπίζω να είστε όλοι όσο γίνεται καλά. Karisha και Μαρκέλα σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Προσπαθώ να τις υλοποιήσω.
    .. Έχω κάποιους ανθρώπους να μιλάω, να λέω καμιά βλακεία και περνάει ευχάριστα η ώρα..

Μετά την εξεταστική σκοπεύω να αρχίσω να ψάχνω για δουλειά γιατί θέλω να πάρω επιτέλους το δίπλωμα οδήγησης μιας και θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά να πηγαίνω βόλτες να ξεσκάω (+να βοηθάω λίγο στο σπίτι γιατί τα οικονομικά δεν πάνε καθόλου καλά).

..Αν έχεις μια χαρούμενη οικογένεια, μερικούς καλούς φίλους και έχεις και τα προς το ζην τότε δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Τα έχεις όλα.

Αυτά είναι. Θα προσπαθήσω να είμαι πιο τακτικός στις επισκέψεις μου εδώ
    Ναι μας έλειψες! Προσωπικά, το εκτιμώ ιδιαίτερα, που προσπαθείς το καλύτερο, μέσα απ' όσα έχουμε συζητήσει.
    Είδες λοιπόν ότι όλα ξεκινάνε με μικρά βήματα, για να πετύχουμε όσα θέλουμε. Ότι δεν χρειάζεται τόσο ν' ανησυχείς..
    Έστω λοιπόν κι η συντροφιά για καμμιά βλακεία, όπως λες είναι κι αυτή κάτι!
    Τα καλύτερα έρχονται! Όλα θα γίνουν, θα δεις.
    Άσε με τα οικονομικά, όλοι σε μαύρα χάλια είμαστε! Να δούμε τι θα γίνει τελικά.
    Ναι νάσαι πιο τακτικός, να τα λέμε.. Καλή συνέχεια!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Μαρκέλα
    Ναι ξεκινάνε με μικρά βήματα, και βλέπουμε..
    Δεν είναι τόσο ανησυχία αλλά πιο πολύ αγανάκτηση. Είναι ανάγκη όπως και να το κάνουμε.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Μαρκέλα
    Ναι ξεκινάνε με μικρά βήματα, και βλέπουμε..
    Δεν είναι τόσο ανησυχία αλλά πιο πολύ αγανάκτηση. Είναι ανάγκη όπως και να το κάνουμε.
    Μέχρι να πετύχουμε το όποιον στόχο μας, που είναι κι η κάλυψη αναγκών από τους άλλους,
    τις ανάγκες αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μας, τις καλύπτουμε μόνοι μας!
    Κάποτε ο ψυχοθεραπευτής μούχε πει πάνω σ' αυτό, ότι πάρε απ' το χέρι τον εαυτό σου, σαν να πρόκειται
    για την καλύτερη φίλη σου και μαζί του περάσε σήμερα την πιο όμορφη μέρα!

Καλά τα λέει ο ψυχοθεραπευτής σου, απλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω.
    Απόψε είναι μία από τις βραδιές που κάθομαι και σκέφτομαι τι έχω καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτα.
    Σκέφτομαι ότι το να είσαι νέος είναι ένα δώρο. Δώρο το οποίο μέχρι τώρα δεν έχω αξιοποιήσει καθόλου. Και έτσι έχω χάσει τα αθώα μου χρόνια. Μόνος.
    Ναι ξέρω θα μου πείτε μην σκέφτεσαι το παρελθόν, αλλά το παρόν και το μέλλον. Δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω όλο αυτό. Θα με κυνηγάει για πάντα.

Senior Member
    Καλά τα λέει ο ψυχοθεραπευτής σου, απλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω.
    Απόψε είναι μία από τις βραδιές που κάθομαι και σκέφτομαι τι έχω καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτα.
    Σκέφτομαι ότι το να είσαι νέος είναι ένα δώρο. Δώρο το οποίο μέχρι τώρα δεν έχω αξιοποιήσει καθόλου. Και έτσι έχω χάσει τα αθώα μου χρόνια. Μόνος.
    Ναι ξέρω θα μου πείτε μην σκέφτεσαι το παρελθόν, αλλά το παρόν και το μέλλον. Δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω όλο αυτό. Θα με κυνηγάει για πάντα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!
    Μην πέφτεις και μην μασάς! Θα γίνουν όλα, αλλά όταν θα σταματήσεις να τα θες απεγνωσμένα!
    Άσχετο! Ανακάλυψα μια πολύ αξιόλογη ΜΚΟ, που ζητά εθελοντές την Make A Wish κάνει φοβερή δουλειά!

Ναι το ξέρω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Βέβαια θα ξεκινήσω δουλειά αλλά πιστεύω θα βρίσκω λίγο χρόνο να ασχολούμαι και με αυτό. Είναι και οργάνωση που ασχολείται με παιδιά κιόλας

Senior Member
    Ναι το ξέρω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Βέβαια θα ξεκινήσω δουλειά αλλά πιστεύω θα βρίσκω λίγο χρόνο να ασχολούμαι και με αυτό. Είναι και οργάνωση που ασχολείται με παιδιά κιόλας
    Σωστά με παιδιά! Δεν μπορείς να φανταστείς τι καλές κριτικές έχουν ακουστεί για τον συγκεκριμένο φορέα!
    Μακάρι να τα καταφέρεις! Πιστεύω εκεί θάρθεις και σ' επαφή μ' αξιόλογους ανθρώπους, ίσως και για φιλία!

Τους έστειλα email και περιμένω απάντηση.
    Πέρα απο αυτο, ένα πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατι επικρατεί σε όλους αυτή η "διάθεση" ότι οι φίλοι της σχολής δεν είναι και για παραέξω. Συνεχώς αυτο εκλαμβανω. Μπορω φυσικά εγω να προτείνω κάτι αλλα δεν θέλω να φανώ ούτε "απεγνωσμένος" ούτε τίποτα.
    Δεν νομίζω ότι είναι αυτο πάλι ότι το θέλω απεγνωσμένα αλλα θέλω σιγα σιγα κάτι να γίνεται ρε παιδι μου. Κάτι να μου δίνει ελπίδα για το μέλλον.

Senior Member
    Τους έστειλα email και περιμένω απάντηση.
    Πέρα απο αυτο, ένα πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατι επικρατεί σε όλους αυτή η "διάθεση" ότι οι φίλοι της σχολής δεν είναι και για παραέξω. Συνεχώς αυτο εκλαμβανω. Μπορω φυσικά εγω να προτείνω κάτι αλλα δεν θέλω να φανώ ούτε "απεγνωσμένος" ούτε τίποτα.
    Δεν νομίζω ότι είναι αυτο πάλι ότι το θέλω απεγνωσμένα αλλα θέλω σιγα σιγα κάτι να γίνεται ρε παιδι μου. Κάτι να μου δίνει ελπίδα για το μέλλον.
    Επίσης και για την "κιβωτό του κόσμου" του παπα-Αντώνη, πάλι με παιδάκια έχω ακούσει τα καλύτερα!
    ..και να συνεχίζεις να ελπίζεις ακόμα και για τ' απροσδόκητα!!

Μετά από ένα σημείο κουράζεσαι να ελπίζεις κιόλας αλλά τέλος πάντων..

Senior Member
    Μετά από ένα σημείο κουράζεσαι να ελπίζεις κιόλας αλλά τέλος πάντων..
    th93 τί κάνεις? Πιστεύω ότι αυτό το "τέλος πάντων.." να σημαίνει, ότι τελικά αξίζει η διατήρηση της ελπίδας,
    γιατί είναι σημαντική για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και ν’ αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

Αυτό που λες σημαίνει

Αν κάτσω και μετρησω ποσα Σάββατο έχω χάσει δεν θα τελειώσω ποτέ. Μου λείπει γαμωτο. Μου λείπει η ζωή, απο τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει χρόνος να αναπληρώσω όσα έχω χάσει. Καληνύχτα σας.

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast