Όταν η νευρική ανορεξία σκοτώνει! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ella2 View Post
    ναι..η μαμα μου ειχε σχολιασει ξανα για το χρωμα στο προσωπο μου,ελεγα δεν με πειραζει τι λεει αλλα κοιταζα στον καθρεφτη και δεν ξερω..μετα ηταν καλυτερα ετσι
    ella εχει το συνηθειο η μαμα σ να σχολιαζει πανω σου χαρακτηριστικα σου απο παλια?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ναι!και οι αδερφες του!ευτυχως εγω δεν εχω αλλα ξερω πολλους που εχουν!
    μπροκεν μου <3 μακια! :)

Senior Member
    τζουτζουκα μ θα τα πουμε απο κοντα συντομα!

Senior Member
    τι ωραια!μου λειψατε!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ella εχει το συνηθειο η μαμα σ να σχολιαζει πανω σου χαρακτηριστικα σου απο παλια?
    οχι τοσο,εγω δεν ειμαι σιγουρη τι πιστευω για μενα..αυτη τη βδομαδα σχολιασε για τα μαλλια μου,ενιωθα ασχημα απο πριν και τωρα ..ε δεν ξερω τι να κανω για τα μαλλια μου,να φοραω καπελο,δεν θελω να λεει κατι αλλα αν δεν με πειραζε κι εμενα γενικα δεν θα πειραζε τι ελεγε σωστα;δεν ξαναειπε κατι φυσικα αλλα και μια φορα που το πε εγω το'χω στο μυαλο μου

Senior Member
    εχει θεματα κ κεινη με την εμφανιση?γιατι σε επιρρεαζει αμα λες πως την ακους ομως...

Senior Member
    δεν της αρεσει ουτε αυτης το βαρος της κι εχει φορες που θελει να κανει διαιτα μα την βλεπω που τα παραταει.το ιδιο κι αδελφη μου,ελεγε θελει να κανει διαιτα κι οταν θελανε να κανουν διαιτα αμεσως ειπε ''αυτα που θα τρωμε εμεις,θα'ναι για μας'',δηλαδη εγω απ'εξω γιατι λενε δεν χρειαζομαι διαιτα(ουτε που ξερουν πως νιωθω γι'αυτο) .. τους βλεπω τι κανουνε.ετσι κι αλλιως δεν θελω τις δικες τους 'διαιτες' εμενα δεν με νιαζει που εχουν περισσοτερα κιλα,εγω ομως δεν θελω να με κανουνε 100 φορες πιο χοντρη (συγνωμη που τα λεω κι ετσι..) τωρα νιωθω παλι ν'ανταγωνιζομαι με την αδελφη μου σ'αυτο το θεμα..

Senior Member
    αυτο το χα κ εγω. και η αδερφη εχει περισσοτερα κιλα απο μενα και με νοιαζει αμα θελει να κανει διαιτα και κανω κ εγω! παρ ολο π μ λενε οτι δεν χρειαζομαι! παλια ημουνα καπου στα 78 κιλα και η αδερφη μ ηταν παντα αδυνατη και ξανθια με πρασινα ματια και και και και! εγω μηδεν πουθενα. ενα μαυροτσουκαλο ημουνα που στα 19 μ εφτασα 78 κιλα.......τωρα με κοιτανε κ μαρεσει αλλα δν θελω κιολας να χανω σε ανταγωνισμους....

Senior Member
    [QUOTE=Broken_DoLL;325132] εγω μηδεν πουθενα. QUOTE]

ειμαι σιγουρη οτι αυτο δεν ισχυει..αλλα το καταλαβαινω απολυτα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    xrysaki
    για ποσο υψος μιλαμε?
    ρεμεντυ ο,τι να ναι,τωρα ειδα το μυνημα σου!ειμαι 1.56,ειναι καλα τα κιλα μου λες?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by panamar View Post
    ειναι σαν να μιλαω εγω!!δεν σου κανω πλακα σκιαχτηκα.μονο που εγω τωρα ειμαι 45!!!α!!!και πηρα 48 κιλα στην εγκυμοσυνη!σ'αγαπαω διαβολικα ιδια με μενα φιλη μου!
    χαχα!παναμαρ ακου τι γινεται,στην εγκυμοσυνη εχει αναγκη ο οργανισμος απο βιταμινες για να τραφει σωστα το εμβρυο κι εμας μας ελειπαν πολλες απ'οτι φαινεται!ρε θηριο πηρες 48 κιλαααααα??καλα καταλαβα!!!
    κι εγω σ αγαπω φιλη μου!να βρουμε τροπους να παχυνουμε λεω εγω.εχω δοκιμασει μαγια μπυρας στο παρελθον σε χαπι,δεν λεω ψιλοανοιγει κ την ορεξη και παχαινει αλλα οταν τα καις επι τοπου...τι να σου κανει οεο??ασε που ειμαι κ απο την φυση μου κερατο βερνικομενο!!φαντασου τωρα απανταω εδω,θα σηκωθω θα κανω κατι,θα ξαναγραψω...δεν μπορω να κατσω δηλαδη καπου χωρις να σηκονομαι ανα 10',σπαω νευρα,ζαλιζω τον κοσμο γυρω μου οταν με βλεπουνε

Senior Member
    αυτο το χα κ εγω. και η αδερφη εχει περισσοτερα κιλα απο μενα και με νοιαζει αμα θελει να κανει διαιτα και κανω κ εγω! παρ ολο π μ λενε οτι δεν χρειαζομαι! παλια ημουνα καπου στα 78 κιλα και η αδερφη μ ηταν παντα αδυνατη και ξανθια με πρασινα ματια και και και και! εγω μηδεν πουθενα. ενα μαυροτσουκαλο ημουνα που στα 19 μ εφτασα 78 κιλα.......τωρα με κοιτανε κ μαρεσει αλλα δν θελω κιολας να χανω σε ανταγωνισμους....
    ει!μπροκεν μου,δεν χρειαζεται να μπαινεις σε διαδικασιες ανταγωνισμου!ειναι υπεροχο να εχεις ομορφη αδερφη!εγω καμαρωνω πολυ για την δικη μου,ειδικα οταν ηταν στην ηλικια μου τα 'σπαγε κανονικα και χαιρομουν να την...βλεπω!η καθε μια εχει την δικη της χαρη ειμαι σιγουρη:-)

Senior Member
    να σου πω κατι, επειδη εγω ειμαι πολυ ανταγωνιστικη και παρα πολυ ζηλιαρα, δεν χαιρομαι καθολου να μπαινω σε διαδικασια ανταγωνισμου απο μονη μ με ατομα που κανονικα δεν θα πρεπε! αλλα δν το ελεγχω γμτ

Senior Member
    να σου πω κατι, επειδη εγω ειμαι πολυ ανταγωνιστικη και παρα πολυ ζηλιαρα, δεν χαιρομαι καθολου να μπαινω σε διαδικασια ανταγωνισμου απο μονη μ με ατομα που κανονικα δεν θα πρεπε! αλλα δν το ελεγχω γμτ
    μπροκεν ειμαι σιγουρη οτι σε αγαπουν γι αυτο που εισαι,αλλωστε εχεις γαμω τους χαβαλεδες,εισαι χυμα και γαμω τα παιδια,θεωρω οτι αυτο απο μονο του αποτελει μια ξεχωριστη προσωπικοτητα,δεν νομισω οτι εχεις να ζηλεψεις κατι

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    μπροκεν ειμαι σιγουρη οτι σε αγαπουν γι αυτο που εισαι,αλλωστε εχεις γαμω τους χαβαλεδες,εισαι χυμα και γαμω τα παιδια,θεωρω οτι αυτο απο μονο του αποτελει μια ξεχωριστη προσωπικοτητα,δεν νομισω οτι εχεις να ζηλεψεις κατι
    σ ευχαριστω ρε συυυυυυυυυυυυυ

Page 2 of 2 FirstFirst 12