Τι σκέφτεστε; - Page 526
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 526 of 1532 FirstFirst ... 2642647651652452552652752853657662610261526 ... LastLast
Results 7,876 to 7,890 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Καλή επιτυχία!
    Πάω στις μαντινάδες. Η πρώτη που θα γράψω αφιερώνεται σε σένα. Η δεύτερη στους "προσοντούχους"... :)
    ευχαριστώ (για την μάντιναδα και για την ευχή)

Banned
    σκεφτομαι και την ηλιθιοτητα και την αγαμια των αντρων, και τη κουτοπονηρια κι εκμεταλευση των γυναικων. που φτασαν να τις πληρωνουν για να δειξουν τα μουνιτσια τους απλα online και με τα λεφτα αυτα να σπουδαζουν. αν ειναι δυνατον τετοιο στυγνο ξεφτυλικι, ουτε καν για πορνεια δε μιλαμε πλεον. εκει εφτασε η φτωχεια, η καταντια του λιγουρη, και η ψευτοπουτανια (που κρυβουν ολες μεσα τους).

Senior Member
    Με σκέφτομαι καθισμένη σε μια γωνιά στην άκρη του σπιτιού μου ν' αναρωτιέμαι που είναι εκείνος...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ένα τέτοιο άτομο θα έψαχνε για το "κελεπούρι" που περιγράφεις; Για "κελεπούρια", κατά τη γνώμη μου, ψάχνουν όσοι/ες αισθάνονται ανασφαλείς και έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης. Εσύ δεν περιγράφεις τέτοιο άτομο.
    Το έγραψα ήδη. Θα κοιτάξει για κελεπούρι επειδή είναι έξυπνη, αλλά και γιατί οι γυναίκες εδώ προσδοκούν τον απόλυτο γαμπρό, χωρίς να συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Τα έχω αναλύσει και στο τόπικ μου για την μπακουριά. Δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα ανασφάλειας, όσο αλαζονείας και ξεπεσμού της ελληνικής κοινωνίας. Και έτσι όμως να το πάμε, σε τέτοιο κόσμο που παρέλαβε από τους γονείς της η νέα γενειά, δε νοείται άνθρωπος πλέον που να μην είναι ανασφαλής σ' αυτή τη χώρα. Κανένας μας ανεξαιρέτως δεν ξέρει πως θα του ξημερώσει.

Banned
    σκεφτομαι κι αλλο ενα ονειρο που ειδα (κοιμομουν πολλες ωρες ειναι αληθεια), στο σπιτι που μεγαλωσα μεχρι το δημοτικο, το οποιο ηταν εκτος αθηνων μεστη φυση πανω σε λοφο. δε ξερω γιατι το ξαναειδα αυτο το πραμα, ειδα οτι καψαμε κι ενα οικοπεδο εκει να αδειασει απο αγριοχορτα, ειδα μεχρι και ψαλιδες να τρεχουν (μαλλον με επηρεασε το human centipede 2 - η ταινια). το ******** παρελθον μου με εχει στοιχειωσει, αφιερωνω και τους στιχους που βαλα στη μαρια που εγινε ηθοποιος και ηταν ο πρωτος μου ερωτας εκει, γιατι μονο τα μουνια εχουν αναπτυξη κι εξελισονται σε τουτη τη χωρα.

Senior Member
    Μιας και φαίνεται να ξέρεις πολλά από ταινίες, μπορείς να μου προτείνεις καμιά καλή να περάσει η ώρα; Σε είδος ψυχολογικού θρίλερ ή επιστημονικής φαντασίας, ας πούμε.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω κανένα θέμα στο φόρουμ σε στυλ δημοσκόπησης για το πόσο συχνά βγαίνουμε.

Banned
    Triangle του 2009, το οποιο ειναι και λιγο mindfuck και καταληγει σαν το Timecrimes, να επαναλαμβανεται σαν να ανοιξε τρυπα στο χωροχρονο. τελικα σε επηρεαζει και σου μενει ακριβως γιατι νομιζεις οτι ολα ηταν στημμενα και ξερεις τι θα συμβει, ενω δεν ηταν.

Senior Member
    Πω... με πώρωσες. Το Timecrimes μου είχε αρέσει τρελά! Για να δούμε, θα είναι εφάμιλλή της;

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα μια μάσκα του V, για να τη φορέσω και να βγω στους δρόμους να βροντοφωνάξω τα βαθυστόχαστα κηρύγματά του.
    Πολλή πλάκα θα είχε να το έκανα πράξη στις 5 Νοεμβρίου ;)
    "Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
    I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
    "

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Πω... με πώρωσες. Το Timecrimes μου είχε αρέσει τρελά! Για να δούμε, θα είναι εφάμιλλή της;
    εφαμιλλη δε ξερω αν θα σου φανει γιατι αυτη ειναι αμερικανια ενω το Timecrimes ισπανικο (αν και πιο low budget). εμενα παντως μου εμεινε κι αυτη, και με ορισμενους ανθρωπους εχω νιωσει παρομοια σαν να βρισκομαι εκει τη λαθος στιγμη και να επρεπε να ειναι καποιος αλλος εγω.

σκεφτομαι επισης οτι θελω να παιξω το ΤΤΤ2 και καποια αλλα καινουργια παιχνιδια που θα ηταν καλα online, αλλα δυστυχως δεν εχω καμια κονσολα νεας γενιας, κι ετσι αναγκαστικα θα τα χασω. αν ζουσα καπου αλλου και μου περισευανε θα ξοδευα για πλακα. τωρα εχω αλλον εναν λογο να νιωθω στερημενος.

Senior Member
    Μόλις την είδα και έχω να ομολογήσει ότι με καμία άλλη ταινία δε θυμάμαι να έχω τσουτσουριάσει τόσο! Ήταν ακριβώς όπως μου την περιέγραψες. Σαν το Timecrimes, με την ειδοποιό διαφορά ότι ο ήρωάς μας εδώ ήταν παγιδευμένος σε έναν ατέρμονα βρόχο χρονικών αλμάτων, ενόσω προσπαθούσε να συγκρουστεί με την προδιαγεγραμμένη πορεία των γεγονότων. Ώσπου φυσικά, για να δραπετεύσει, αναγκάστηκε να υποταχθεί στο πεπρωμένο, το οποίο άλλωστε φυγείν αδύνατον. Συνέχεια, σε άφηνε προ εκπλήξεως. Εκεί που νόμιζες ότι είχες μπει πια στο νόημα, κάτι απρόοπτο σου άνοιγε το στόμα. Και σίγουρα, είναι πολύ πιο ακριβής παραγωγής, από το ταπεινό σκηνοθετικά Timecrimes. Τέτοιας κατηγορίας οι ταινίες με εξιτάρουν απεριόριστα. Αν ξέρεις και άλλες, πες τις μου!

Banned
    εκτος απ'τη τριλογια Back to the Future που αν και σχετικη δεν ειναι τοσο συγκεντρωμενη σ'αυτο, αλλες παλι που πλησιαζουν κι αξιζουν ειναι το Butterfly Effect που μαλλον το εχεις δει, το The Thirteenth Floor αν θυμαμαι καλα που θυμιζει και Matrix με εναλλακτικη πραγματικοτητα, το πασιγνωστο Donnie Darko και το κλασικο Twelve Monkeys, το περσυνο Source Code λιγο, και το Primer αν κι εμενα δε μου αρεσε καθολου, θα προτεινα και τα Frequently Asked Questions About Time Travel και το Groundhog Day αλλα δε τα εχω δει ακομα να ξερω αν αξιζουν.

Senior Member
    Thanks ρε μαν! Τις κατεβάζω πάραυτα. Όσο προλαβαίνουμε τουλάχιστον προτού μας τα χαλάσει η ACTA.
    Σκέφτομαι πόσο απελπισμένα θέλω ένα καλάσνικοφ επειγόντως και εξάπαντος για να καθαρίσω την κόπρο του Αυγείου.
    Επίσης, ότι μάλλον πρέπει να ξαναδώ το V 4 Vendetta για να ενσαρκώσω κατά το δυνατόν πιστότερα το ρόλο που θέλω εξ αφορμής της Αποκριάς.

Banned
    τιποτα. απο ταινιες και μουσικες οτι θες, μακαρι να εβρισκα και κανα μεγαλο ελληνικο forum σχετικο να συχναζω εκει περισσοτερο, αλλα εκτος του cinemascope που ειναι μαλακια και το σνομπαρω, δεν ξερω αλλο. θα κατεβασω σημερα να δω κι εγω το Groundhog Day που σου προτεινα, αν και ειναι παλιο του 93, πηρε αξιολογη βαθμολογια. και ναι δυστυχως η ACTA μου εχει προκαλεσει κι εμενα μεγαλο προβλημα, πλεον δυσκολευομαι να βρω τις ταινιες που θελω, ελπιζω αν φυγω ποτε απ'το ελλαδισταν στη χωρα που θα παω να μην εχει τετοιους περιορισμους στο κατεβασμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τιποτα. απο ταινιες και μουσικες οτι θες, μακαρι να εβρισκα και κανα μεγαλο ελληνικο forum σχετικο να συχναζω εκει περισσοτερο, αλλα εκτος του cinemascope που ειναι μαλακια και το σνομπαρω, δεν ξερω αλλο. θα κατεβασω σημερα να δω κι εγω το Groundhog Day που σου προτεινα, αν και ειναι παλιο του 93, πηρε αξιολογη βαθμολογια. και ναι δυστυχως η ACTA μου εχει προκαλεσει κι εμενα μεγαλο προβλημα, πλεον δυσκολευομαι να βρω τις ταινιες που θελω, ελπιζω αν φυγω ποτε απ'το ελλαδισταν στη χωρα που θα παω να μην εχει τετοιους περιορισμους στο κατεβασμα.
    Οι λιγότεροι περιορισμοί στο κατέβασμα είναι στην Ελλάδα. Εγώ για το λόγο αυτό σκέφτομαι πριν φύγω εξωτερικό να γεμίσω δύο σκληρούς :P