Μπερδεμενη σεξουαλικοτητα - Απελπισμενος - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 330
    Junior Member
    Kαι τωρα δηλαδη που το ανακλαλυψες, τι θα κανεις; Θα βγεις στη γυρα να βρεις αντρα; Το οτι το ανακαλυψες οπως λες, σου δημιουργει την αναγκη να κανεις σεξ με ατομα του ιδιου φυλου; Για συνελθε λιγο και μαθε να ξεχωριζεις το τι εισαι απο το τι φοβασαι. Αυτο που κανεις, είναι προσπαθεια να μειωσεις το αγχος που σου δημιουργει η συνεχης αναζητηση του αν εισαι ομοφυλοφιλος. Οποτε λες ας πω οτι ειμαι για να μη φοβαμαι..
    Όλα αυτα τα ψυχοσωματικα που λες, ειναι απλα για να ασχολεισαι με προβληματα..Εσυ τα δημιουργεις. Ειναι στο ιδιο παιγνιδι. Το αγχος σου δημιουργει ψυχοσωματικα και τα ψυχοσωματικο αγχος.. Ειδες..Στα ψυχοσωματικα πονας, αλλα δεν υπαρχει καμια ενδειξη βιολογικης εξηγησης..Ετσι ειναι και αυτο που εχεις.
    Καλα ρε τζανκυ, πας και παιρνεις ταβορ χωρις συνταγογραφηση; Τι νομιζεις οτι ειναι τα ψυχοφαρμακα; Ντεπον ή καμια βαλεριανα; Για συνελθε λιγο και πηγαινε σε καναν ανθρωπο να μιλησεις. Κρασακι πιες..Ενα ποτηρακι καλο κανει..
    Αργια μητηρ πασης κακιας Τζιμ. Όσο ξύνεσαι τοσο βουλιαζεις σε προβληματα και σκεφτεσαι. Τραβα κανε καμια δουλεια. Εστω εθελοντης. Και βρες και καμια γκομενα τωρα που 'σαι και πιπινι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Τι να σου πω....εγω μερα με τη μερα ανακαλυπτω πως ειμαι... Και δυστυχως ανακαλυπτω συνεχως πως με λογικες σκεψεις και συμβουλες δεν μπορω να ανακαμψω ψυχολογικα... Μονο η γυμναστικη με χαλαρωνει... Τι να πω... οπως ειπα και πιο πανω πιο κρισιμη περιοδο δεν εχω ξαναπερασει... Πιστευω ο αληθινος μου εαυτος προσπαθει να βγει στην επιφανεια διοτι τον καταπιεζα ολα αυτα τα χρονια... Μακαρι να ημουν πιο δυνατος... αλλα δεν ειμαι
    Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ζητούμενο..Αυτο πρεπει να καταλαβει. Αλλα εχει βαλει ολες τις κακες σκεψεις σε ολοημερο repeat.

Υ.Γ: Η παραθεση πηγαινε κανονικα στο τελευταιο ποστ της rain αλλα δεν το κατεχω το quote γενικα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick_psych View Post
    Kαι τωρα δηλαδη που το ανακλαλυψες, τι θα κανεις; Θα βγεις στη γυρα να βρεις αντρα; Το οτι το ανακαλυψες οπως λες, σου δημιουργει την αναγκη να κανεις σεξ με ατομα του ιδιου φυλου; Για συνελθε λιγο και μαθε να ξεχωριζεις το τι εισαι απο το τι φοβασαι. Αυτο που κανεις, είναι προσπαθεια να μειωσεις το αγχος που σου δημιουργει η συνεχης αναζητηση του αν εισαι ομοφυλοφιλος. Οποτε λες ας πω οτι ειμαι για να μη φοβαμαι..
    Όλα αυτα τα ψυχοσωματικα που λες, ειναι απλα για να ασχολεισαι με προβληματα..Εσυ τα δημιουργεις. Ειναι στο ιδιο παιγνιδι. Το αγχος σου δημιουργει ψυχοσωματικα και τα ψυχοσωματικο αγχος.. Ειδες..Στα ψυχοσωματικα πονας, αλλα δεν υπαρχει καμια ενδειξη βιολογικης εξηγησης..Ετσι ειναι και αυτο που εχεις.
    Καλα ρε τζανκυ, πας και παιρνεις ταβορ χωρις συνταγογραφηση; Τι νομιζεις οτι ειναι τα ψυχοφαρμακα; Ντεπον ή καμια βαλεριανα; Για συνελθε λιγο και πηγαινε σε καναν ανθρωπο να μιλησεις. Κρασακι πιες..Ενα ποτηρακι καλο κανει..
    Αργια μητηρ πασης κακιας Τζιμ. Όσο ξύνεσαι τοσο βουλιαζεις σε προβληματα και σκεφτεσαι. Τραβα κανε καμια δουλεια. Εστω εθελοντης. Και βρες και καμια γκομενα τωρα που 'σαι και πιπινι.
    Εμενα περασε απο το μυαλο μου. Δηλαδη να κανω μια προσπαθεια με το ιδιο φυλο. Γιατι αν οντος ειναι στο μυαλο μου μια απευθειας δοκιμη θα με πεισει. Γιατι και γκομενα να βρω (που δεν λεω ωραια ειναι) θα μενουν οι αμφιβολιες μεσα μου. Δοξα τω θεω πλεον και απο γνωριμιες αλλα και απο εμφανιση μπορω να προσεγγισω πολλες. Το θεμα ειναι οτι αισθανομαι λιγο τυψεις απεναντι στην πρωην. Ηρθαμε αρκετα κοντα και το νιωθω λιγο προδοσια να κανω αμεσως κατι με αλλη. Δεν ξερω και πως να παρω μονο σεξ και να φυγω (αφου ουσιαστικα αυτο με καιει τωρα).... λυπαμαι νιωθω σαν να τις κοροιδευω...Ειμαι και ευαισθητο παλικαρι χαχα Τελος παντων...ισως να την σκεφτομαι ακομα... αλλα δεν θελω να γυρισουμε στα ιδια.... αν ηταν αλλιως τα πραγματα ισως να γυριζα αλλα δεν τα βλεπω να βελτιωνονται συντομα... Σημερα τσικνοπεμτη πριν ενα χρονο της την επεσα...

Τα ταβορ ουτε κι ο πατερας μου τα χρειαζεται. Τα πηρε γιατι του τα συστησε πριν χρονια ενας φιλος του. Τωρα πλεον τα παιρνει χρονια ειναι και πανω απο 70 χρονων και ισως γιαυτο δεν του τα κοβει ο γιατρος. Ετσι κι εγω πριν απο μερικα χρονια που χα παθει ενα σαν πανικ αττακ μου δωσανε οι δικοι μου. Τοτε τα χα παρει για κανα μηνα αλλα μιλησα σε παθολογο και ειπε να τα κοωψ αμεσως. Τωρα πριν απο ενα μηνα αρχισα και πηρα μερικα (μισα παντα) γιατι με πονουσε πολυ το στομαχι. Αλλα ηξερα οτι ηταν απο αγχος...τι φαρμακα για την καουρα μου εδινε η μανα μου... εγω ηξερα...βλεπεις οι καυγαδες ειχαν κορυφωθει με τη δικια μου και συν ολα τα αλλα που με ταλαιπωρουν...απορω πως δεν επαθα κανα ελκος. Ε μολις πηρα μισο ταβορ ηρθε και ισιωσε το στομαχι. Περασε καπως η φαση αυτη... Και να σου μια μερα χτυπαει τηλεφωνο και ηταν ενας φιλος και μου πε να παω απ το σπιτι του να την πιουμε. Εγω γενικως με ουσιες δεν εχω σχεση (ουτε αυτος) μονο κανονικο τσιγαρο οσο μπορω λιγοτερο. Ειχα πιει εντομεταξυ κρασακι στο σπιτι... Ε παμε βολτα με το αμαξι και το πασαραμε ο ενας στον αλλον. Ε τι τα θες...το κρασι, η προδιαθεση και η ασχημη ψυχολογια συν το τσιγαριλικι μου εκαναν οδηγωντας το πιο γαμησε τα πανικ ατακ που ειχα ποτε μου!!! Σταματησα το αμαξι και για μια ωρα καναμε περπατημα στο κρυο για να ηρεμησω!!! ΕΕΕ απο εκεινη την γαμημενη μερα με εχει παρει τετοια μπαλα...με μισο (παντα) ταβορ και οσο πιο αραια μπορω αλλα ξυδια απειρα και καποιες φορες πολυ καπνισμα, ξενυχτι, γυμναστικη που απ τη μια με φτιαχνει απ την αλλη ομως με κουραζει και με την αυπνια νιωθω συνεχως κομματια... Οσο για το ηρεμιστικο στην οικογενεια δεν ειχαμε ποτε θεμα ουτε με ουσιες ουτε με τιποτα...οι δικοι μου ειναι πολυ φιλυσηχοι ανθρωποι εκτος απο τα ταβορ που παιρνει ο πατερας και οσο κι αν το λεω πως ειναι εθιστικα δεν το καταλαβαινει.!!! Ανεβασε και πιεση μια φορα και κοντεψε το εγκεφαλικο ε και απο τοτε τα χει παντα πανω του... Ενω ξερω πως ειναι απολυτα υγιης απλα οπως κι εγω ειναι τρομερα αγχωδης χωρις λογο!!! Αλλα εγω εχω την γνωση να μενω μακρια οσο μπορω απο βλαβερες ουσιες.... εκεινος τα εχει για κατι αθωο... ενω πιστευω μια θεραπεια με αντικαταθλιπτικα θα τον στρωσει... να τα πεταξει τα γαμημενα τα σαλοχαπα που και η μανα μου πολυ αραια παιρνει καμια φορα. Ελλειψη ενημερωσης παντελης και δεν μακουνε κιολας!!! Οσο κι αν λεω μονο τον εαυτο μου γαμαω!!

Τελος παντων τα σουβλισματα που νιωθω αντιλαμβανομαι οτι ειναι ψυχογενη... μακαρι να μπορουσα να ξεφυγω τωρα κιολας... αλλα ειναι φαυλος κυκλος!!! Ειναι απλο σχετικα το θεμα μου αλλα εγω το γιγαντωνω... δημιουργω εγω παγιδες σε μενα ειμαι σιγουρος.... Αλλα κατι φταει δεν γινεται! Ισως γιατι μεσα μου ξερω εχω καποιες τασεις για αντρες....δεν εξηγεται αλλιως.... τοτε γιατι δεν με καλυπτε σεξουαλικα η γκομενα μου η πρωην?? Δεν ηταν κανενα τερας...ωραια κοπελα ειναι! Βεβαια οχι οπως τις θελω εγω τις κοπελες πληθωρικες με μπουστο αλλα ξερω παρα πολλους που θα θελαν να ειναι στην θεση μου....

Οπως προειπα η δοκιμη κατευθειαν με αρσενικο πιστευω θα λυσει καθε απορια... με γυναικες λειτουργω....αυτο το ξερω... με αντρες αν λειτουργησει οπως και με το πορνο πιστευω μπορει να λειτουργησω... αλλα η σκεψη εγω με αντρα να φιλιομαστε δεν ξερω ρε παιδι μου....μου φαινεται πολυ παρα φυση... Αλλα και παλι λογω τρομερου και φοβερου αγχους δεν ξερω αν και τι απο αυτα που νιωσω θα ειναι αληθινα....

Παλι ειπα πολλα αλλα πιστεψε με το εχω αναγκη... Πρεπει να οργανωθω σιγα σιγα.... να βγω στον κοσμο που λες κι εσυ... ξερω ρε πουστη μου οτι ειναι μια απλη γαμημενη κινηση...να ανοιξω τον ασκο του αιολου και να παψω να σπαταλω τη ζωη μου! Γιατι ομως κατι με φρεναρει?? Χρονια τωρα προσπαθω να ξεπερασω το παιδικο - εφηβικο - φοιτητικο σταδιο.... τι με φρεναρει!! ΤΙ?

Senior Member
    Tην βλεπεις τωρα την πρωην να ποσταρει στο facebook μαμακιες.... τραγουδακια ρομαντικα καψουρικα κτλ... Δεν ειναι για μενα τα γκομενιλικια μου φαινεταιιιι!!! Εχω τον πονο μου εχω και τους ερωτες της δεσποινιδος!!!

Ειμαι αυστηρος ή ακραιος να μην θελω να γυρισω πισω μετα απο 7 μηνες σχεσης? Ουτε καν μια κουβεντα...

Πιο πολυ εκνευριζομαι με μενα. Γιατι ξερω πως εαν εκεινη ειχε αλλαξει συναισθηματα για μενα ουτε καν θα την ενοιαζε αν εγω στενοχωριεμαι... εγω τωρα σκεφτομαι οτι πληγωνεται αλλα αυτο που κανει ειναι αυστηρα εγωιστικο! Εγω δεν θελω να γυρισω κι εκεινη ποσταρει πραγματα που ξερει πως τα βλεπω...και ξερεις πως αντιδραω.... Πρεπει να σκληρυνω... Η πρωτη μου ηταν κι αυτη απο εν μερει βεβιασμενη κινηση... λογικο δεν ειναι να διαλυοταν καποια στιγμη... Ειναι τοσα πραγματα και δρομοι της ζωης που μενουν για μενα ανεξερευνητα... Δεν θελω να κολησω σε μια σχεση! Εκεινη ειναι μικρη ακομα... Εγω δεν εχω και πολυ χρονο για τσιλιμπουρδισματα...

Senior Member
    Επισης να σημειωσω πως οταν φιλιομασταν δεν ενιωσα ποτε αυτο που λενε τις πεταλουδες στο στομαχι ή πραγματικα ερωτευμενος. Ειναι κι αυτο μια ενδειξη οτι δεν μαρεσουν οι γυναικες? Δλδ πρεπει να συμβαινει με ολες? Οι αντρες το νιωθετε?? Το νιωσατε εστω ποτε? Εγω απλα μου σηκωνοτανε αλλα δεν ενιωθα να τρελαινομαι κιολας. Βεβαια δεν ξερω αν ηταν λογω αγχους γιατι πχ μεχρι να ξεπερασω τα αγχη μου στο σεξ εκανα αρκετες φορες για να το ευχαριστηθω. Αλλα και παλι ποτε δεν μπορω να πω πως τρελαθηκα απο καυλες. Μονο μερικες φορες που ημουν μετα απο γυμναστικη που εκει οκ η λιμπιντο ειναι στα υψη. Γενικως ομως κατι δεν μπυ πηγαινε καλα στις σωματικες μας επαφες. Πολλες φορες εβλεπα κοριτσια απο διπλανα τραπεζια πχ και σκεφτομουν πως με εκεινες θα ημουν πολυ πιο ξαναμμενος. Να ειναι ιδεα μου??

Member
    ισως να μην εχεις βρει ακομη τον καταλληλο ανθρωπο για να νιωσεις το συναισθημα του ερωτα που περιγραφεις, δοκιμασε κι αλλες σχεσεις με κοπελες, πειραματισου να δεις τι πραγματικα θελεις και πως νιωθεις! κρατα ομως αυτο στο νου σου οσον αφορα τους προβληματισμους σου περι σεξουαλικοτητας, η "αδερφη ψυχη" του καθενος μας δεν περιοριζεται απο εννοιες κλειστες οπως αυτη του φυλου
    [COLOR="blue"][FONT="Trebuchet MS"][/FONT][/COLOR]D.P.

Junior Member
    Tζιμ,

Άλλο να σου εχει περασει απο το μυαλο, να ειναι δηλαδη προιον λογικης σκεψης και αλλο να εχεις νιωσει επιθυμια συνευρεσης με ανδρα. Φυσικα αφου φοβασαι οτι σου αρεσουν οι αντρες, θα σκεφτεσαι να δοκιμασεις. Αν το θελεις καν'το. Εγω ειμαι αντιθετος βεβαια. Μπορει να στεναχωρεθεις πολυ μετα, ακομα και αν καταλαβεις οτι δε σου αρεσει. Ασε που εισαι τοσο ενοχικος, που αν βρεις κοπελα θα σκεφτεσαι οτι εισαι ''χαλασμενος'' και οτι δεν της αξιζεις. Για μενα αν εχεις καταληξει οτι θες να το κανεις, καν΄το οταν θα εισαι πιο ισορροπημενος ψυχολογικα και πιο ανεμελος ως προς τη σεξουαλικη σου ταυτοτητα(για την οποια η γνωμη μου ειναι πως δεν εχει κανενα θεμα).

Φυσικα και δε σημαινει οτι πρεπει να σου αρεσουν ολα στο σεξ.. Εγω δηλαδη που μου ερχοταν να ξερασω με μια κοπελα επειδη εχωνε τη γλωσσαρα μεχρι το λαρυγγι πρεπει να αρχισω να αναρωτιεμαι; Σε ενα ζευγαρι το φιλι ''μαθαινεται''. Σε μια κατασταση οπως η δικη σου, τα αισθητηρια που δινουν ηδονη μπλοκαρονται. Δεν ειναι δα και τοσο ευκολη υποθεση το σεξ. Το να εισαι γυμνος/γυμνη με καποιον/καποια ειναι δυσκολο ειδικα στις αρχες. Και ειδικα οταν εισαι απειρος, που δεν εχεις συνηθισει καν να σε αγγιζουν. Τρελες καυλες ειναι αυτο που ψαχνει ολος ο κοσμος..Σπανια τις βρισκουν..Μην τα ψαχνεις τοσο και τα αναλυεις. Εισαι ψυχαναγκαστικος πολυ στις σκεψεις σου. Ψαξε καλυτερα το θεμα που σου εχω προτεινει. Θα βρεις ανακουφιση. Εχει και φορουμ, με ανθρωπους με τις ιδιες αγωνιες.

Ο ερωτας ειναι πολυ ομορφος..Μην υποφερεις γι'αυτον. Να αισθανεσαι καλα με αυτον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Donna Psychote View Post
    ισως να μην εχεις βρει ακομη τον καταλληλο ανθρωπο για να νιωσεις το συναισθημα του ερωτα που περιγραφεις, δοκιμασε κι αλλες σχεσεις με κοπελες, πειραματισου να δεις τι πραγματικα θελεις και πως νιωθεις! κρατα ομως αυτο στο νου σου οσον αφορα τους προβληματισμους σου περι σεξουαλικοτητας, η "αδερφη ψυχη" του καθενος μας δεν περιοριζεται απο εννοιες κλειστες οπως αυτη του φυλου
    Iσως να ειναι αυτο...Ισως πρεπει να δοκιμασω με αλλες. Τελευταια οδηγουμαι σιγα σιγα στο συμπερασμα οτι πασχω απο OCD , εμμονες ιδεες κτλ... Ετσι ημουν απο μικρος. Τελευταια μου ειχε καρφωθει οτι ενα πρηξιμο που ειχα στο ποδι λογω καταπονησης απο γυμναστικη οτι ηταν καρκινος. Το μυαλο μου ειχε κολλησει εκει και πανικοβαλομουν. Επρεπε με την ορθοπαιδικο να την φτασω σε σημειο να νευριασει για να πειστω. Εμπαινα και το ιντερνετ και εψαχνα πληροφοριες. Ειχα πανικοβληθει χωρις λογο.

Οσο το να κανω κατι με αλλες δεν ειμαι ακομα ετοιμος. Παρα ειμαι κλεισμενος στον εαυτο μου και χαλια ψυχολογικα για να συναψω παλι σχεση. Οσο για απλα σεξ δεν ξερω και καμια να καθεται. Ειναι περιεργη περιοδος και ελπιζω να περασει γιατι με εχει εξουθενωσει. Οι δικοι μου ανησυχουν. Με βλεπουν ολη μερα στην κατυφια, με ρωτανε αλλα δεν τους απανταω. Τι να τους πω?? οτι αμφιβαλλω για τον ανδρισμο μου? Θα αρρωστησουνε... Δεν ξερω τι να κανω...

Senior Member
    Tζιμ,

Άλλο να σου εχει περασει απο το μυαλο, να ειναι δηλαδη προιον λογικης σκεψης και αλλο να εχεις νιωσει επιθυμια συνευρεσης με ανδρα. Φυσικα αφου φοβασαι οτι σου αρεσουν οι αντρες, θα σκεφτεσαι να δοκιμασεις. Αν το θελεις καν'το. Εγω ειμαι αντιθετος βεβαια. Μπορει να στεναχωρεθεις πολυ μετα, ακομα και αν καταλαβεις οτι δε σου αρεσει. Ασε που εισαι τοσο ενοχικος, που αν βρεις κοπελα θα σκεφτεσαι οτι εισαι ''χαλασμενος'' και οτι δεν της αξιζεις. Για μενα αν εχεις καταληξει οτι θες να το κανεις, καν΄το οταν θα εισαι πιο ισορροπημενος ψυχολογικα και πιο ανεμελος ως προς τη σεξουαλικη σου ταυτοτητα(για την οποια η γνωμη μου ειναι πως δεν εχει κανενα θεμα).

Φυσικα και δε σημαινει οτι πρεπει να σου αρεσουν ολα στο σεξ.. Εγω δηλαδη που μου ερχοταν να ξερασω με μια κοπελα επειδη εχωνε τη γλωσσαρα μεχρι το λαρυγγι πρεπει να αρχισω να αναρωτιεμαι; Σε ενα ζευγαρι το φιλι ''μαθαινεται''. Σε μια κατασταση οπως η δικη σου, τα αισθητηρια που δινουν ηδονη μπλοκαρονται. Δεν ειναι δα και τοσο ευκολη υποθεση το σεξ. Το να εισαι γυμνος/γυμνη με καποιον/καποια ειναι δυσκολο ειδικα στις αρχες. Και ειδικα οταν εισαι απειρος, που δεν εχεις συνηθισει καν να σε αγγιζουν. Τρελες καυλες ειναι αυτο που ψαχνει ολος ο κοσμος..Σπανια τις βρισκουν..Μην τα ψαχνεις τοσο και τα αναλυεις. Εισαι ψυχαναγκαστικος πολυ στις σκεψεις σου. Ψαξε καλυτερα το θεμα που σου εχω προτεινει. Θα βρεις ανακουφιση. Εχει και φορουμ, με ανθρωπους με τις ιδιες αγωνιες.

Ο ερωτας ειναι πολυ ομορφος..Μην υποφερεις γι'αυτον. Να αισθανεσαι καλα με αυτον.
    Νικ κοιτα...

Παλιοτερα πρωτου αποκτησω εμπειριες με κοπελες δεν αμφεβαλλα ποτε για μενα. Οταν πηγαινα λυκειο η κοπελα απ το μπροστινο θρανιο που ειχε μεγαλα στηθη μια φορα γυρνωντας να μου δωσει κατι επειδη φορουσε ντεκολτε το μισο της στηθος βγηκε εξω. Θυμαμαι οτι ειχα στιγμιαια στυση. Γενικως προτιμω τις πληθωρικες.

Ομως αφου απεκτησα εμπειριες με το αλλο φυλο.... δλδ μια αποτυχημενη προσπαθεια με ******* και την σχεση που ειχα τωρα που κρατησε 7 μηνες δεν ενιωσα ποτε ιδιαιτερη καψα εκτος απ τις φορες που δεν ενιωθα καθολου αγχος και καταθλιψη. Ενιωθα ομως πολλες φορες οτι πιεζομαι να κανω σεξ. Επειδη δεν ειχαμε χωρο επρεπε να γινει σε συγκεκριμενη ωρα και μερος κι αυτο δεν ηταν αυθορμητο. Πολλες φορες το εκανα γιατι επρεπε ή γιατι ο εαυτος μου με πιεζε και γιαυτο μερικες φορες δυσκολευομουν να τελειωσω. Η αληθεια ειναι αυτο που ειπες...οτι το σεξ γινεται αυτοματα... αμα το σκεφτεσαι πολυ γαμησετα. Και οντος τις φορες (πολυ λιγες) που ειχαμε τον χρονο και τον χωρο μας πραγματικα συνεβαινε αυτοματα. Δηλαδη προκαταρκτικα, σεξ, οργασμος.... Χωρις σκεψεις.

Ομως τοτε που απετυχα με την *******, τοτε μου καρφωθηκε οτι μαλλον ειμαι γκει. Γιαυτο το εψαξα. Ειδα γκει πορνο και ενιωσα πως εκανα κατι απαγορευμενο ή πως επιτελους βρηκα αυτο που μου ελειπε για να νιωσω ολοκληρωμενο οργασμο να τον ευχαριστηθω. Κι οντος τον ευχαριστηθηκα. Βεβαια μετα επεσα σε καταθλιψη γιατι ημουν πεπεισμενος πως ειμαι γκει. Καποια στιγμη αργοτερα εδωσα εξετασεις για σωμα ασφαλειας (τελικα δεν ειχα αρκετα μορια και δεν με πηρανε) κι εκει που μας ειχαν ολους για τα ιατρικα γυμνους ενιωσα οτι ηθελα να παρατηρω τα αλλα πεη. Ενιωσα καποια διεγερση αλλα ισως ηταν το γεγονος οτι δεν ειχα ξαναδει, ή οτι επειδη ηταν ταμπου με εξιταρε. Οπως και να χει εκεινη την ωρα με επιασε παρανοικος φοβος μη μου σηκωθει αναμεσα σε 20-30 αλλους αντρες. Με εκοψε κρυος ιδρωτας... και ταχυπαλμια. Τυχαια εκεινη την ωρα ηρθε ο καρδιολογος με το στηθοσκοπιο και ο ανθρωπος φοβηθηκε. Η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη και ακουγοταν και φυσημα το οποιο απο ταχυπαλμια γινεται πιο εντονο. Πραγματικα φοβηθηκε πολυ....μου λεει εχεις φυσημα το ξερεις?? Του λεω πως εχω αγχωθει απο την διαδικασια γιαυτο ακουγεται ετσι... Και τελειωσε εκει η φαση. Ε μετα απο αυτο που κολαγανε διαφορες ιδεες που με εξιταρανε... Αμοιβαιος αυνανισμος, πεολειχια ο ενας στον αλλον και τετοια. Αλλα μεσα μου ο εαυτος μου αντιδρουσε.... Δεν ειχα ξανανιωσει πιο ασχημα στη ζωη μου. Το ιδιο βραδυ πηγαμε σε ταβερνα με την κοπελα μου. Ενιωθα μως θα λιποθυμουσα απ το αγχος. Ενιωθα πως την κοροιδευα....Πως πιεζω τον εαυτο μου να ειμαι στρειτ... Βεβαια μετα απο χαμουρεμα με αυτην οκ διεγειρομουν και αυτοματα τα ξεχνουσα. Οταν ομως τελειωναμε, παλι ενιωθα οτι πιεζομαι.... οτι κατι λειπει... Ενω πριν κατα τη διεγερση δεν ενιωθα ετσι.

Γιαυτο σου λεω πως εχω ενδειξεις και μαλλον και τασεις. Αλλα μονο σε στιγμες που ειμαι πολυ νταουν. Οταν ειμαι στα πανω μου ολα αυτα σαν να εξαφανιζονται.

Εδωσα λιγα παραπανω στοιχεια σημερα και ετσι πρεπει. Οκ δεν ειναι γραφειο ψυχολογου εδω αλλα οποιος με αυτα που λεω εχει καποια συμβουλη να μου δωσει θα τον ευχαριστω πολυ. Σιγα σιγα προσπαθω να προετοιμαζω τον εαυτο μου για παν ενδεχομενο. Δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει να γινει σιγα σιγα....δεν μπορω να ζω για παντα στις αμφιβολιες!

Senior Member
    Λεω να μιλησω στους δικους μου. Νιωθω οτι τους κοροιδευω...ειναι σημαντικο αυτο που περναω... Να περιμενω να μιλησω πρωτα με ειδικο?

Senior Member
    Λεω να μιλησω στους δικους μου. Νιωθω οτι τους κοροιδευω...ειναι σημαντικο αυτο που περναω... Να περιμενω να μιλησω πρωτα με ειδικο?
    Καμια αποψΗ?

Senior Member
    Καμια αποψΗ?
    Καλύτερα να μιλούσες πρώτα σε ειδικό..γιατί μπορεί να είναι κ υπερβολές όλα αυτά που σκέφτεσαι. Να μιλήσεις αν θέλεις στους γονείς να τους πεις ότι δεν είσαι καλά και θέλεις να δεις ψυχολόγο. Όχι να τους ανακοινώσεις ότι είσαι γκευ.
    Υ.Γ.
    Αν και η άποψη μας σου περισσεύει αφού τις περισσότερες φορές δεν την ακούς.

Junior Member
    Πω ρε Τζιμ, οτι αναφερεις ειναι εντελως αυθυποβολη και εμμονες. Λες ο σεξουαλικος ο προσανατολισμος να αλλαζει με το θλιψη και τη χαρα; Απλα οταν αγχωνεσαι με τον τροπο αυτο εκδηλωνεται το αγχος γιατι εκει εισαι αδυναμος-αχτιστος, ακομα. Και εγω θα συμφωνουσα να τους ελεγες απλα οτι δεν εισαι καλα και οτι χρειαζεσαι να μιλησεις καπου. Μην τους ανακοινωνσεις οτι εισαι ομοφυλοφιλος ελεος.. Επισης ψαξε στην πολη που μενεις δομες ψυχικης υγειας, σιγουρα κατι θα υπαρχει, η εστω παρε σε καποια γραμμη τηλεφωνικης στηριξης. Ειναι τοσο φτιαχτο ολο αυτο που περνας.. Οσο ειχες καρκινο αλλο τοσο εισαι γκευ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Καλύτερα να μιλούσες πρώτα σε ειδικό..γιατί μπορεί να είναι κ υπερβολές όλα αυτά που σκέφτεσαι. Να μιλήσεις αν θέλεις στους γονείς να τους πεις ότι δεν είσαι καλά και θέλεις να δεις ψυχολόγο. Όχι να τους ανακοινώσεις ότι είσαι γκευ.
    Υ.Γ.
    Αν και η άποψη μας σου περισσεύει αφού τις περισσότερες φορές δεν την ακούς.
    Εγω ακουω τι λετε. Αν δεν υπηρχε κι αυτο το φορουμ να συζηταμε δεν ξερω τι θα ειχα απογινει.

Πρεπει να το κανω αυτο το βημα. Να ανοιχτω σε εναν ειδικο να τα βγαλω απο πανω μου. Αν και φοβαμαι τελικα το τι θα ανακαλυψω για μενα πρεπει να το κανω πρωτου αυτοκαταστραφω τελειως.

Senior Member
    Λες ο σεξουαλικος ο προσανατολισμος να αλλαζει με το θλιψη και τη χαρα; Απλα οταν αγχωνεσαι με τον τροπο αυτο εκδηλωνεται το αγχος γιατι εκει εισαι αδυναμος-αχτιστος, ακομα.
    Διαβασα και τα υπολοιπα που ειπες νικ. Σιγουρα εχω την ταση να πηγαινω στα ακρα. Δηλαδη ενα πρηξιμο στο γονατο=κατευθειαν καρκινος, μια γκομενα δεν μου αρεσε=ομοφυλοφιλος, σε μια γκομενα δεν αρεσα=κακασχημος.... Παντα φερνω την καταστροφη και το χειροτερο στον νου. Σε σημειο να πανικοβαλλομαι φοβερα. Για αυτο δεν λεω κατι ακομα ουτε στους δικους μου αλλα ουτε και σε μενα τον ιδιο. Σκεφτηκα να βρω μια δουλιτσα οτι να ναι παρτ ταιμ οτιδηποτε να βγαζω ενα χαρτζηλικι για να πηγαινω σε εκεινη την ψυχολογο που ειχα παει αρχικα. Πλεον την εμπιστευομαι και ξερει ηδη αρκετα για μενα που σε αλλην θα μας παρει αιωνες να τα ξαναλεω. Ειχα παει προπερσυ και σε κεντρο ψυχικης υγειας οπου με δεχτηκαν με πολυ αραια ραντεβου, για αρκετο καιρο βεβαια, αλλα μου ειχαν ξεκαθαρισει οτι ολοκληρωμενη ψυχοθεραπεια δεν μπορει να γινει.

Για το quote που εκανα σε αυτο που ειπες καταρχην να σου πω οτι ειπες κατι πολυ εξυπνο. Οτι οταν δεν ειμαι καλα το αγχος μου με χτυπαει εκει. Στην αχιλλειο πτερνα. Συμφωνω απολυτα. Ο προσανατολισμος μπορει να μην αλλαζει με τη θλιψη και τη χαρα. Μηπως συμβαινει το οτι αν ειμαι μπαι οταν ειμαι χαλια βγαινει η ομο πλευρα μου και οταν ειμαι παουερ βγαινει η στρειτ? Μπορει να ακουγεται παρανοικο αλλα τελικα στους μπαι ανθρωπους ποτε εκδηλωνεται η μια πλευρα και ποτε η αλλη. Και οι δυο ταυτοχρονα γινεται?

Υπαρχει και η αλλη θεωρια. Οτι την καταθλιψη μου την δημιουργει το οτι εχω μια μπαι πλευρα και οταν αυτη εκδηλωνεται και βγαινει στην επιφανεια με τρομαζει/καταθλιβει/αγχωνει ενω οταν εκδηλωνεται η στρειτ πλευρα αισθανομαι παουερ γιατι λογω ομοφοβιας/παραδοσιακης αντιληψης αυτο θεωρω σωστο.

Αυτο το τελευταιο μου φαινεται πολυ πιο πιθανο και λογικο.

Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast