πόσο συχνά βγαίνετε; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Senior Member
    Έχω και μεγάλη περιέργεια κατά πόσον έχουν αναβιώσει ανέξοδοι τρόποι διασκέδασης, όπως επισκέψεις στα σπίτια ή ακόμα και οι λεγόμενες "βεγγέρες".

Senior Member
    τι είναι "βεγγέρες"?

Banned
    δε ξερω τι ειναι οι βεγγερες, εγω παντως ειμαι και ειδικη περιπτωση χικικομορι (ψαχτε το στο γκουγκλ οσοι δε ξερετε τι ειναι), οποτε μαλλον αποτελω εξαιρεση. αμα ομως μου δωσεις εναν λογο και προπαντων εχω σταθερη παρεα, μπορω να ειμαι κι εξω ολη μερα! απλα καπου εμαθα κλειστος κι αντικοινωνικος, κι οσο κι αν θελω τωρα να ξεσυνηθισω, δε με βοηθα ουτε το περιβαλλον, ουτε η οικονομικη κατασταση στην οποια βρισκομαστε. δυστυχως αυτο το πραμα ομως ειναι πολυ ασχημο, διοτι ετσι δεν εξελισεσαι στη ζωη, δε κυκλοφορεις, δε κανεις γνωριμιες, δε προχωρας παραπερα, ουτε επαγγελματικα να βρεις καπου να βολευτεις, ουτε ερωτικα να βρεις μια κοπελα ν'αποκατασταθεις. κι ετσι σαπιζουμεν μεχρι να πεθανουμεν.

Senior Member
    Εντάξει, το βρήκα. Είναι να μαζεύονται σε σπίτια και να διασκεδάζουν. Αυτό όμως δεν θέλει χρήματα. Καλή διάθεση μόνο.

Senior Member
    Πριν ένα-δύο χρόνια έβγαινα έξω γύρω στις 4 φορές την εβδομάδα και ξόδευα αρκετά.
    Τώρα βγαίνουμε μία φορά την εβδομάδα, αλλά μαζευόμαστε και σε σπίτια.
    Το χειμώνα γύρω από το τζάκι, το καλοκαίρι μπάρμπεκιου στον κήπο.
    Μπορεί τελικά να περνάμε καλύτερα. Τουλάχιστον, τρώμε πιο υγιεινά!

Member
    βγαινω το σαββατο μονο για ποτο πλεον.. σαν Κ@$%γερος!! Και για καφε 1-2 φορ΄την εβδομάδα. Γενικώς προτιμώ το σπιτάκι και "χομ μειντ κοφι" με παρεουλα μπροστα απο το τζακι..

Junior Member
    πλεον για διασκεδαση τυπου καφε μια φορα την βδομαδα κ αν
    συνηθως μαζευομαστε σπιτι

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πριν ένα-δύο χρόνια έβγαινα έξω γύρω στις 4 φορές την εβδομάδα και ξόδευα αρκετά.
    Τώρα βγαίνουμε μία φορά την εβδομάδα, αλλά μαζευόμαστε και σε σπίτια.
    Το χειμώνα γύρω από το τζάκι, το καλοκαίρι μπάρμπεκιου στον κήπο.
    Μπορεί τελικά να περνάμε καλύτερα. Τουλάχιστον, τρώμε πιο υγιεινά!
    κι εμεις ετσι ακριβως. (μονο που ο κηπος, ειναι βεραντες)
    βγαινουμε μια, το πολυ δυο φορες την εβδομαδα και καμια φορα καφεδες με φιλους.
    πηγαινουμε ταξιδια οταν υπαρχει χρονος, ομως.

Σημασία εχει η παρεα και να παιρνας καλα μαζί τους. μπορει να τη βγαζεις σε σπίτια και να παιρνας καλύτερα απ αυτους που συχνάζουν σε καλά κλαμπ.
    άμα έχεις καλή παρέα δεν πεθυμας ιδιαίτερα τα κλαμπ και τα καφε, άμα ξεκόψεις μόνος σου λείπουν αφανταστα.
    γιάννης

Banned
    αυτο το θεμα ειναι παρα πολυ ασχημο και δυσαρεστο για μενα προσωπικα, γιατι τις περισσοτερες φορες δεν εχω επιλογες να βγαινω οσο κι αν θα το ηθελα. δυστυχως οπως ειπα δε με βοηθαει καθολου και η περιοχη που ζω, και ειμαι καταδικασμενος να φτασω στο χειροτερο.

θα προτιμουσα να ημουν κανας γνωστος πολυ δημοφιλης, να γουσταραν ολοι τη παρεα μου και να ειχα επιλογες ακομα κι αν δεν υπηρχε ορεξη, παρα οπως τωρα που ουτε επιλογες εχω, ουτε ορεξη υπαρχει.

η μοναδικη σωτηρια ειναι να μετακομισω αλλου. αν οχι εξωτερικο γιατι ειναι δυσκολα, τουλαχιστον στην επαρχια. τι κριμα ομως που δε το βλεπω να γινεται, γιατι και λεφτα δεν υπαρχουν, αλλα και με τους συγγενεις μου δε τα παω καλα και τους εχω χεσμενους εδω και χρονια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σημασία εχει η παρεα και να παιρνας καλα μαζί τους. μπορει να τη βγαζεις σε σπίτια και να παιρνας καλύτερα απ αυτους που συχνάζουν σε καλά κλαμπ.
    άμα έχεις καλή παρέα δεν πεθυμας ιδιαίτερα τα κλαμπ και τα καφε, άμα ξεκόψεις μόνος σου λείπουν αφανταστα.
    ..πλέον κι η βενζίνη αρχίζει να κάνει και την βολτούλα με το Ι.Χ. κι αυτή, απαγορευτική!
    Χτες όμως είπα "βρε δεν βαριέσαι, έστω κάπου πιό κοντά, αρκεί να βγω λίγο παραπέρα".
    Αυτό που μ' ευχαρίστησε, ήταν ότι τελικά ναι και με τα λιγότερα πράγματι, μπορούμε νάμαστε ευτυχισμένοι!
    Παρέες και κόσμος στην παραλία, σχεδόν όπως το καλοκαίρι μέχρι χαρταετούς πετούσανε!
    Καρό τραπεζομάντηλο χαμέ, ραδιοφωνάκι, μικρά να τρέχουν πέρα-δώθε και παντού το πικ-νικ σ' όλο του το μεγαλείο!
    ΚΕΝΟ ποτέ δεν είν' αργά για ν' αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τους συγγενείς σου, αν αξίζουν.

Banned
    Yπαρχοθν πολλα πραματα να κανεις εαν εισε μοναχικος ρε κενο.Θεατρα συναυλιες παρκα, cinema,ρεμπετικα γλεντια,Καταληψεις με ωραια happenigns,clubakia me ωραια μουσικη.Ψαξου λιγο και θα βρεις

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ΚΕΝΟ ποτέ δεν είν' αργά για ν' αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τους συγγενείς σου, αν αξίζουν.
    μπα δεν αξιζουν, καραβλαχοι και καραβλαχαρες του κερατα ειναι, κι εκτος απο φιλοξενια με το αζημιωτο παντα, δε μπορουν να μου προσφερουν κατι αλλο.

Quote Originally Posted by labwmenos View Post
    Yπαρχοθν πολλα πραματα να κανεις εαν εισε μοναχικος ρε κενο.Θεατρα συναυλιες παρκα, cinema,ρεμπετικα γλεντια,Καταληψεις με ωραια happenigns,clubakia me ωραια μουσικη.Ψαξου λιγο και θα βρεις
    συναυλιες παιζαν παλιοτερα, πλεον οχι λογο λεφτων και αηδιας της πιτσιρικαριας. σε παρκακια και σινεμα ομως ακομα μπορει να παω οταν εχω παρεα, αν δεν εχω τι να το κανω μονος μου ? στα υπολοιπα ειμαι αρνητικος και εξαιρετικα σνομπ, γιατι η ελληναρια γενικοτερα μου φερνει εμετο στο στομα. ειμαι αντικοινωνικος και πολυ επιλεκτικος δυστυχως, με αποτελεσμα να μηδενιζω συνεχεια ανθρωπους. κι εξω οταν κυκλοφοραω μου βγαινει κατι σε απεχθεια, αφου σιχαινομαι τους παντες κι ανυπομονω να γυρισω σπιτι μου. δεν κανω για πολη εγω.

Quote Originally Posted by labwmenos View Post
    Μόνο που δεν τα ευχαριστιέσαι γιατί είσαι μόνος, γι αυτο γραφω πιο πάνω γι αυτους που δεν κρατανε λεφτα για κλαμπ και καφέδες και τη βγαζουν σε σπίτια αλλά περνάνε θαυμάσια επειδή έχουν καλή παρέα.
    γιάννης

Senior Member
    και εγω χωρις παρεα δεν παω εξω

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast