Results 166 to 180 of 330
-
22-02-2012, 14:03 #166
jimmaster
Αν ερεθιζεσαι τοσο πολυ με τις γυναικες και τις βυζαρες και η σκεψη του αντρα μπαινει στο μυαλο σου μονο τις στιγμες εκεινες που καθεσαι και σκεφτεσαι ασχημα ε τοτε ξερω εγω.. ειναι ολοφανερο οτι δεν εισαι γκει.. ο γκει ΔΕΝ ερεθιζεται με γυναικες,του φαινεται ανωμαλια. Ρωτα εναν γκει να δεις. Εγω εχω εναν γνωστο γκει που κανουμε παρεα που και που και δεν υπαρχει περιπτωση να σκεφτει σεξουαλικα για μια γυναικα.. Ειναι γκει απλα.
Αλλα το προβλημα ξεκιναει απο τον τροπο που σκεφτεσαι,το κατανοοω απολυτα γιατι το ιδιο αυτομαστιγωμα τρωω κι εγω και εχω κολλησει κι εγω κατα καιρους σε παρομοιες βλακειουλες οπως εσυ. Αλλα ειναι βλακειουλες,δεν ειναι πραγματικοτητα. Αν εχεις αγχος και ανασφαλειες μεγαλοποιεις τις οποιες σκεψεις κανεις και τις κοζαρεις και κορωνα στην κεφαλα σου. Ειναι λογικο,δεν ειναι κατι παραξενο,το μεγαλυτερο μερος της ζωης σου το εχεις περασει μεσα σε ασχημες σκεψεις για την εμφανιση σου και ο,τι ασχημο σου εχει τυχει,ο τροπος σκεψης αυτος εχει γινει κατα καποιο τροπο μερος σου. Και καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο τωρα απλα να παψεις να το σκεφτεσαι..
Θα μπορουσα να καθομαι μεχρι αυριο να σου λεω σε τι μπαρουφες σκεψεις ειχα κολλησει εγω κατα καιρους για τον εαυτο μου,αλλα ντρεπομαι τωρα να καθομαι να τα λεω ολα ετσι χυμα γιατι με 2-3 παιδια απο εδω μιλαμε και εκτος φορουμ. Παντως εγω δεν σε φοβαμαι,θα την βρεις την ακρη γιατι δεν ειναι προβλημα πραγματικο αυτο,ειναι μεσα στο μυαλο σου,απλα βρηκες αλλον εναν τροπο για να μαστιγωσεις τον εαυτο σου..
- 22-02-2012, 14:13 #167
Και κατι αλλο,αν οι σκεψεις αυτες αρχισαν οταν βρηκες την αλλη κοπελα και ησουν καλα μαζι της.. Τοτε κι αυτο λογικο ειναι,δεν μπορεσες να δεχθεις οτι επιτελους κατι σου πηγε καλα,να το αυτομαστιγωμα παλι. Και αφου δεν ησουν και ερωτευμενος ενας λογος παραπανω να σου μπουν σκεψεις οτι δεν σου αρεσουν οι γυναικες. Εισαι και πολυ καλο παιδι και ενισχυεις τις τυψεις με αυτο σου το χαρακτηριστικο... Ειναι κακος φαυλος κυκλος σκεψεων αυτο το τριπακι που μπαινεις... Σα να βλεπω το δικο μου μυαλο.
22-02-2012, 15:40 #168
Σε ευχαριστω πολυ! Αληθεια τα λογια σου μου δινουν δυναμη. Πιστευω ειναι λιγο ως πολυ κοινος τοπος πολλων με ψυχολογικα προβληματα που ειναι ταυτοχρονα εξυπνοι αλλα και καλοι ανθρωποι να μπαινουν σε τοσο βαθος για τον εαυτο τους που τελικα ποτε δεν κανει καλο.
Για μενα ειναι και ενας αλλος παραγοντας που με κανει να νιωθω ετσι. Η ανεργια! Και γενικως η απραξια. Ποσες φορες με την πρωην μου δεν θελαμε να παμε καπου μονοι. Ενα διημερο σε νησι κτλ. Αλλα που λεφτα... Πεσανε ολα πανω μου και τελικα μετανιωνω που εδρασα τοσο βιαστικα. Επρεπε πρωτα να χτισω τον εαυτο μου και μετα να ασχοληθω με αυτα. Αλλα ηταν η ρετσινια του παρθενου που με κρατουσε τοσο πισω. Ενιωθα μισος ανθρωπος. Απ την αλλη ομως ολο αυτο που εγινε με δυναμωσε σαν ανθρωπο. Εκανα πραγματα σε αυτο τον ενα χρονο και αλματα που πραγματικα δεν το περιμενα και καποτε φανταζαν τρομερα! Ισως λοιπον επρεπε να γινουν για να μου δωσουν ωθηση. Απ την μια βεβαια νιωθω ενοχες οτι χρησιμοποιησα την πρωην αλλα απο την αλλη της σταθηκα παρα πολυ και πιστευω ημουν παραπανω απο καλος συντροφος εκτος απο τα μικροκαβγαδακια γιατι εχω ακουσει τοσα πολλα απο αλλα ζευγαρια που πραγματικα απορω πως καθονται μαζι. Με λιγα λογια οι σχεσεις κατεμε και πως τις αντιλαμβανομαστε μεσα μας περνανε φασεις ωριμανσης. Κι επειδη εγω λογω ντροπαλοτητας, ανωριμοτητας και παχους αργησα να μπω στο παιχνιδι συν του οτι σε τρυφερη ηλικια περασα φοιτητης σε πολη - μπουρδελο οπως η αθηνα με βυθισε σε ακομα μεγαλυτερο αγχος. Αυτο του πως θα αντιμετωπισω ενα τετοιο χαος... Ειδα που βρισκομουν σε σχεση με τα παιδια της Αθηνας που ειναι πολυ πιο "προχωρημενα" οποτε καταλαβαινεις...πηγε ακομα πιο μακρια η βαλιτσα. Τωρα πλεον νιωθω πολυ πιο ετοιμος να αντιμετωπισω τη ζωη. Ειναι λιγο αυτο το σταδιο της ανεργιας που με τρεναρει. Εχω βαρεθει να θεωρω τον εαυτο μου μικρο παιδι. Πρεπει η φαση να αλλαξει συντομα και θα αλλαξει! Το ξερω!!!!
Δεν το ηξερα οτι οι γκει θεωρουν ανωμαλια να πανε με γυναικες. Αυτο πια παει στο αλλο ακρο. Τοσο πολυ?? Για μενα "ανωμαλια" ειναι να πας με αντρα... τπτ το ομοφοβικο στην σκεψη μου καμια σχεση απλα αν χαρακτηριζα ενα απο τα δυο ειδη σχεσης εκτος νορμας θα ητανε οι ομοφυλοφιλικες σχεσεις. Επαναλαμβανω δεν το θεωρω ανωμαλο να εκφραζεις τις εσωτερικες αναγκες σου. Πιστευω στην σοφια της φυσης και πως ολοι εχουν ενα ρολο. Οι ομοφυλοφιλοι αντρες παραμενουν αντρες απλα δεν ερωτευονται γυναικες. Απλο. Ισως εχω εμφυτη ή επικτητη ομοφοβια αλλα γενικα το θεαμα πχ αντρων να φιλιουντα εεε μου φαινεται λιγο καπως...Ισως επειδη δεν το εχω συνηθισει. Ισως κι εγω ο ιδιος το δοκιμασω καποια στιγμη...Ισως και να μαρεσει...αλλα ποτε δεν νομιζω να δω το σεξ με γυναικα ως ανωμαλια. Ειναι ακραιο δλδ ελεος. Πχ στο κολυμβητηριο που παω θυμαμαι εκανε καποτε προπονηση ομαδα συγχρονισμενης κολυμβησης με κοριτσια. Οκ ηταν εξαιρετικα ερεθιστικο. Ηταν μικρουλες στην εφηβεια αλλα ειχαν τελεια σωματα. Απ την αλλη ομως το αν και κατα ποσο ειναι αληθινα οποια ομο ενστικτα μου βγαινουν και για ποιο λογο δεν παυουν καποιες στιγμες να υφιστανται. Κι αυτο ειναι ολη η πηγη του αγχους μου. Κανω υπομονη να ανεξαρτητοποιηθω λιγο, να πατησω στα ποδια μου ετσι ωστε να δω τι πραγματικα μου συμβαινει. ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
23-02-2012, 00:35 #169
Tζιμ οπως βλεπεις, υπαρχουν και αλλα ατομα με συνηθειες οπως οι δικες σου. Αλλα γνωριζουν τον εαυτο τους και δεν αφηνουν τις παραλογες αρνητικες σκεψεις να μην τους φερουν σε επαφη με το πραγματικο τους ειναι. Πρεπει να βαλεις τελος σε μερικες αλυσιδωτες αντιδρασεις αγχους. Σιγουρα ξερεις με ποιο τροπο πυροδοτειται το αγχος σου και πως εξελισσεται. Εισαι εξυπνος. Προσπαθησε προς το παρον να τις εκλογικευσεις.
Νομιζω εχετε αρκετα να πειτε με την Καρισα, μπορει με τον τροπο της να σε βοηθησει:)
23-02-2012, 09:52 #170
Καλημερα παιδια! :)
Η ωρα ειναι 9:10 και λιγο πριν ξυπνησα απο ενα υπνο που κρατησε το πολυ 5 ωρες, οπως ειναι καθε μερα εδω και 1μιση-2 μηνες περιπου. Ξυπνησα μεσα στον ιδρωτα με την καρδια μου να χτυπαει σαν τρελη και ο λογος ειναι ξεκαθαρος γιατι.
Χθες ολη την ημερα ημουν σκεπτικος. Εκανα μεσα μου μια ανασκόπηση βαζοντας οση ειλικρινεια εχω και δεν εχω και ψυχικη δυναμη. Εκανα τις εξης ερωτησεις στον εαυτο μου.
1) Η πρωην σου σε αναβε? Η απαντηση ειναι οχι ιδιαιτερα.
2) Τοσο το σεξ οσο και η συναψη σχεσης ειχαν το στοιχειο της πιεσης? (Δηλαδη να γινει κατι οχι αυθορμητα γιατι το θελω αλλα βαση εσωτερικης πιεσης) Ναι.
3) Ημουν ερωτευμενος? Δεμενος συναισθηματικα ναι. Ερωτευμενος οχι εκτος ισως απ τον αρχικο ενθουσιασμο
4) Εχω ερωτευτει ποτε κοπελα? Το πως ενιωθα για μερικες πολυ ομορφες κοπελες στα σχολικα και φοιτητικα χρονια μπορεις να το πεις ερωτα αλλα και παλι κατι ελειπε. Η απαντηση ειναι μπορει αλλα προς το οχι.
5) Τι σε φτιαχνει πιο πολυ? Το γκει η το στρειτ πορνο? Γενικως δεν ημουν ποτε ο τυπος που γουσταρε λεσβιακα. Ηθελα να βλεπω και πεος οχι μονο γυναικες. Σιγα σιγα και οσο ανακαλυπτω εμενα, τουλαχιστον στην παρουσα φαση, η θεα των πεων με ερεθιζει πιο πολυ.
6) Ησουν ικανοποιημενος σεξουαλικα απ την πρωην σου? Η απαντηση ειναι οχι. Πολυ λιγες φορες εφυγα απ το κρεβατι ικανοποιημενος. Τις πιο πολλες ενιωθα οτι δεν μου πολυαρεσει και το κανω ηθελημενα η οποια συνοδευοταν απο καταθλιψη για την υπολοιπη μερα. Ισως γιατι ηταν καταφορη αποδειξη οτι ισως καποιου αλλου ειδους σεξ με ικανοποιουσε πιο πολυ. ;)
7) Θες να δοκιμασεις με αρσενικο? Εστω καποια απλη σεξουαλικη πραξη οχι απαραιτητα ολοκληρωμενο σεξ ναι θελω. Και πιστευω αν δε με σοκαρει πως θα μου αρεσει. ΕΠΙΣΗΣ: χθες δοκιμασα με καποιον πανω κατω στην ηλικια μου, που γνωρισα μεσω σαιτ κοινωνικης δικτυωσης (οχι φειςμπουκ, αλλο σαιτ γνωριμιων με καμερες) -δηλαδη αυτος εκδηλωσε ενδιαφερον- να αλληλοαυνανιστουμε κοιταζοντας ο ενας τον αλλον μεσω καμερας. Ο ιδιος δηλωνε αμφισεξουαλικος και προερχοταν απ τις ηνωμενες πολιτειες. Εγω ενιωθα χαλια ψυχολογικα και ηθελα να μιλησω και αυτος μου απαντησε σε καποια πραγματα. Πχ οτι ηταν στρειτ κυριως αλλα το εβρισκε διασκεδαστικο να αυνανιζεται μεσω διαδικτυου με νεους αντρες. Ετσι με κοινα και με τα αλλα με επεισε να δοκιμασω. Ενηλικες κι οι δυο και παντελως αγνωστοι μεταξυ μας λεω γιατι οχι. Και ομολογω μου αρεσε. Αρχικα ηταν ερεθιστικο σχετικα. Αργοτερα σε συνδυασμο με την κακη ψυχολογια απλα συνεχισα να συμμετεχω χωρις να νιωθω τπτ. Οταν ομως τον ειδα να τελειωνει, τελειωσα κι εγω. Ενω ενιωσα πολυ περιεργα, κατα βαθος ενιωσα μια ανακουφιση. Μετα απο αυτο ειμαι πλεον πεπεισμενος πως δεν ειμαι 100% στρειτ.
8) Εχεις κανει κατι παρομοιο με γυναικα? Ναι διαδυκτιακο σεξ με κοπελες απο φορουμς που γνωριζω εχω κανει και τις πιο πολλες φορες μου αρεσε. Δεν το συγκρινω με την πιο πανω εμπειρια... Ειναι διαφορετικες μεταξυ τους.
9) Θες να συναψεις σχεση με γυναικα παλι? Εννοειται οτι θελω απλα αυτη τη φορα ελπιζω να τα βλεπω ολα πιο χαλαρα και να ειναι με καποια που πραγματικα μου αρεσει και οχι εξαναγκαστικα. Αν και μεσα μου υπαρχει η αισθηση οτι παλι δεν θα με καλυπτει οδηγωντας σε καποιου ειδους εκτονωση με αρσενικα. Γιατι με την πρωτη σχεση τα σεξουαλικα κενα τα συμπληρωνα με πορνο. Καποιες φορες στρειτ καποιες γκει. ΚΑΡΑγκει για την ακριβεια.
Με κεινα και με τα αλλα χθες λοιπον ημουν σχεδον κατατονικος, πολυ φοβισμενος και απελπισμενος. Καταραμενος βασικα νιωθω. Γιατι οι πιο πολλες πιθανοτητες ειναι πως το σωμα μου ειναι σχεδιασμενο να μην του πολυαρεσουν οι γυναικες. Κι οσο κι αν καποιες στιγμες μου φαινεται νορμαλ και αντιθετα χαιρομαι που ανακαλυπτω εμενα, απ την αλλη μου γεννα ενα τεραστιο παραπονο γιατι ξερω οτι ειναι κατι που δεν αλλαζει ποτε. Με κανει να νιωθω μισος αντρας. Μου δημιουργει την εντυπωση οτι θα ειμαι για παντα δυστυχισμενος και θα αισθανομαι περιθωριακος. Οτι ο,τι κι αν κανω η επιτυγχανω θα εχει την ρετσινια μου... Κοιμηθηκα σχεδον σε κατασταση πανικου και ξυπνησα τωρα πανω κατω το ιδιο. Οσο πλησιαζω στην αληθεια, η μαλλον οσο την αποδεχομαι, απ τη μια ανακουφιζομαι αλλα απ την αλλη καταθλιβομαι. Νιωθω αρρωστος και ειμαι ενα βημα πρωτου παρω ηρεμιστικο. Αλλα προσπαθω να το αποφυγω. Πρεπει παρ ολα αυτα να βρω δυναμη να αντιμετωπισω τη μερα....
Eπιπροσθετως νιωθω τυψεις για την πρωην μου. Εχω συνεχως την αισθηση οτι την κοροιδεψα και την πληγωσα. Θελω να της μιλησω να δω τι κανει αλλα κρατιεμαι. Νομιζω δεν πρεπει...Last edited by jimmaster; 23-02-2012 at 10:19.
23-02-2012, 10:12 #171
23-02-2012, 14:26 #172
Δεν υπαρχει καποιος να συνδραμει?
23-02-2012, 16:50 #173
Αυτα που ''αποκάλυψες'' τα χεις χιλιο πει. Δεν ακουσα κατι καινουργιο. Σου εχουμε δωσει απαντησεις για τα περισσοτερα. Οσο για το ''καινουργιο'' με τον αλληλο-αυνανισμό μέσω ιντερνετ, ήταν κατι που υποψιαζόμουν και παλι δε μου κανει εντυπωση. Εχεις συνδεσει πολλα με το σεξ οπως το ιντερνετ, βρισιες, σεξουαλικες λεξεις και προτασεις.. Κανε μια βολτα στο διαδικτυο να δεις ποσα βιντεο υπαρχουν με αντρες που αυνανιζονται..τα οποια απευθυνονται σε αντρες και τα βλεπουν αντρες! Πολλοι ειδικα στην εφηβεια κανανε ομαδικες μα@@ιες! Εχεις τοσο μεσα στο μυαλο σου το σεξ και τοσες ορμες που οτιδημοτε μπορει να σε διεγειρει. Το στρει πορνο επισης και τα λεσβειακα τα βλεπουμε απο τοτε που υπαρχουμε, λογικο ειναι να εχει καταντα μερικες φορες αδιαφορο. Ξεκολλα και μη δοκιμαζεις τον εαυτο σου. Αυτο που εισαι δε θα το καταλαβεις μεσω ιντερνετ.
23-02-2012, 17:02 #174
- In this old house where every door is open
Εγω εχω να πω οτι δε νομιζω να σου χρειαζονται ηρεμιστικα, δεν κανεις που δεν κανεις τπτ και εισαι ολη μερα και οηλ νυχτα με ονειροφαντασιες και σκεψεις και λες οτι εισαι κατατονικος, αν παρεις και ηρεμιστικα τοτε τι? θα πεσεις σε ναρκη? Εσυ το αντιθετο χρειαζεσαι, νεφτι στον πισινο να παρεις μπροστα, να σταματησεις να σκεφτεσαι και να αρχισεις να κανεις.
ΕΠισης εχω να προτεινω, αντι να βαζεις τον εαυτο σου καταναγκαστικα σχεδον να συμμετεχει σε γκει σκηνικα οπως αυτο με τον αυνανισμο και να βλεπει γκει τσοντες, γιατι δεν κανεις το αντιθετο, να κοψεις ολα τα γκει να δεις τι θα γινει αλλα και τον υπερβολικο αυνανισμο για ενα δυο μηνες?
Τριτον,δε μπορεις να καταλαβεις απο οσο φαινεται ποσο μεγαλη διαφορα εχει η φαντασια απο την πραξη, αλλα και ποσο μεγαλη ειναι η δυναμη της επαναληψης. Επαναληψη μητηρ μαθησεως γαρ! Αν οτι φανταζομασταν μας χαρακτηριζε, τοτε ολοι θα ειμαστε κλεφτες, δολοφονοι, απατεωνες, μοιχοι κτλ. Φαντασου το πιο ακραιο, πολλες γυναικες υποτιθεται εχουν σα νουμερο ενα φαντασιωση να τις βιαζει καποιος αγνωστος! 'Η και πεντε εξι μαυροι μαντραχαλαδες μαζι! Πιστευεις οτι θα θελανε ποτε να τους συμβει αυτο στην πραγματικοτητα?? ΑΝ σκεφτονταν σαν εσενα, οτι αφου το σκεφτομαι ετσι ειναι και θελω να μου συμβει, θα βγαινανε με το βρακι στη Μενανδρου κατα τις 12 το βραδακι.
Οπως ελεγε ενας γερμανος, δε θυμαμαι πως τον λενε, "λεγε λεγε κατι μενει". Αν παρεις ενα αδυναμο ατομο λογω ψυχολογικων παραγοντων και ηλικιας και απειριας και του τριβελισεις το μυαλο, εχεις πολλες πιθανοτητες να τον κανεις να πιστεψει αυτο που του λες, η τουλαχιστον να αρχισει να αμφιβαλλει, ετσι δημιουργουνται υποκουλτουρες κινηματα αιρεσεις και αλλα πολλα. Ετσι ενας Χιτλερ εκανε ολοκληρο εθνος φονιαδες! Δε μπορεις να κανεις εσυ τον εαυτο σου μπαι με το ζορι?
Πες οτι εχεις μια ταση μεσα σου, οπως ειχανε απο οτι φαινεται (γιατι τπτ δεν ειναι ντε φακτο) τοτε οι Γερμανοι φονικα ενστικτα. Με το ζορι να ανακαλυψεις τα φονικα σου ενστικτα? Και χωρις να στο επιβαλλει κανενας Χιτλερ, παρα μονο το μυαλο σου? Και αποδεικνυεται οτι ακομα και η αμφιβολια να σου μπει μονο δηλητηριαζει τα παντα χωρις να σκοτωνει τιποτα!
23-02-2012, 17:05 #175
N'αγιασει το στομα σου!
23-02-2012, 17:54 #176
Παρατηρώ -διαγωνίως ή μη- την εξέλιξη αυτής της ιστορίας, αν και έχω να σχολιάσω καιρό.
Λίλιουμ, να με συγχωρείς αλλά βρίσκω τις αναλογίες σου πέραν του δέοντος ...και honestly κάπως ενοχλητικές (βιασμούς, φονικά ένστικτα, χίτλερ).
Επίσης τείνεις να επιλέγεις συγκεκριμένα κομμάτια της αφήγησης και όχι ολόκληρη την αφήγηση (που ομολογουμένως είναι μεγάλη, μακρόσυρτη κ.λ.π..).
Γενικώς νομίζω πως επιμένετε πολύ για κάτι το οποίο κανένα άτομο δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, εκτός από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.
23-02-2012, 17:57 #177
Να σε ρωτησω λιγο κατι? Επειδη ειμαι της αποψης οτι η σεξουαλικη ταυτοτητα ειναι απο γεννησιμιου μας και επισης οτι δεν αλλαζει οτι και να κανουμε, αν μου μιλας με βαση την πεποιθηση οτι η ομοφυλοφιλια ειναι επιλογη και λοιπες αηδιες τοτε μην μπεις καν στον κοπο. Φιλικα στο λεω και φυσικα σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για τη βοηθεια σου αλλα να ξερεις πως αν ισχυει κατι τετοιο τοτε δε μπορει καν διαλογος να γινει. Προσωπικα δεν πιστευω πουθενα σε θρησκεια και δεν εχω ηθικους φραγμους για τπτ παρα μονο σε οτιδηποτε βλαπτει καποιον αλλον. Οποτε αν ορμητηριο σου ειναι κατι απ τα παραπανω αστο.
Πως εξηγεις οτι το σεξ με την πρωην μου δεν με καλυπτε σεξουαλικα?
Αυτο με τις ομαδικες μαλακιες δεν το θυμαμαι να το εκανα ποτε. Μαλιστα καποτε ειχα κοιμηθει στο σπιτι ενος φιλου και εκεινος αυνανιζοταν σκεπτομενος μια γκομενα μεσα απ το εσωρουχο του και θυμαμαι δεν ειχα "φτιαχτει"... απλα αδιαφορησα... Αργοτερα πρωτο ετος φοιτητης ηταν ενας συμφοιτητης μου που ολο περηφανευοταν οτι την ειχε μεγαλη. Καποια στιγμη βλεπαμε τσοντες σπιτι μου κι εκεινος και καλα δεν αντεχε να κρατηθει αλλο και τον εβγαλε μπροστα μου να τον παιξει αλλα εννοειται ετρεξε στην τουαλετα αμεσως... Παλι δεν ειχα νιωσει κατι... (εννοειται το εκανε για να δειξει το μεγεθος του...λες και παιζει καποιο ρολο...τελος παντων). Ομως πριν την εφηβεια ειχα πειραματιστει με ξαδερφια, γειτονοπουλα κτλ... Θυμαμαι οτι νιωθαμε ωραια που το καναμε αλλα δεν υπηρχε οργασμος ή κατι τετοιο... Απλα ηταν σωματικη επαφη αντε και λιγο αλληλοαυνανισμος με τη μορφη επαφης...τπτ παραπανω. Σταματησαν ολα αυτα με την εισοδο στην εφηβεια.
Με την εισοδο στην εφηβεια ομως αρχισανε τα δικα μου προβληματα. Τα ψυχολογικα. Το ελεγα στον πατερα μου οτι απο την εφηβεια δλδ απο 12 χρονων μεχρι τωρα στα 27 δεν εχω νιωσει ποτε μου εντελως "καλα" και του εκανε τρομερη εντυπωση. Μου ειπε γιατι δεν μας το ελεγες τοτε?? Η απαντηση ειναι οτι ο ιδιος δεν καταλαβαινα τι μου συμβαινει. Για χρονια απλα θεωρουσα οτι "ετσι ειμαι". Εννοειται υπαρχουν πανω και κατω κτλ αλλα αυθορμητος, μη αγχωμενος κτλ εχω νιωσει πολυ λιγες φορες. Τωρα μαλιστα εχουν αρχισει και τα ψυχοσωματικα.
Οσο για το πορνο το "στρειτ" δεν ειναι οτι το βαρεθηκα... Απλα ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα - οχι ομως και καθολου. Οσο για το γκει πορνο ανακαλυψα οτι μου αρεσει εδω και 2-3 χρονια... Βασικα οταν σκεφτομαι χαλαρα (σπανιο) οτι πορνο και να μου βαλεις θα μου αρεσει. Εχω δει τα απιστευτα στο ιντερνετ και παντα με τον εναν ή αλλο τροπο με διεγειρουν.
Οσον αφορα ομως στην σεξουαλικοτητα μου ειλικρινα σε αυτη τη φαση αδυνατω να τα δω οπως μου τα λες. Εγω μετραω τα γεγονοτα και βγαζω συμπερασματα. Ηδη μεσα μου η διαδικασια αποδοχης του εαυτου μου εχει ξεκινησει. Και η καταθλιψη μου εκει εχει τη ριζα της. Μου ειναι πολυ δυσκολο ακομα να με δεχτω και φοβαμαι για το μελλον. Ενα μελλον μοναχικο και ντροπιασμενο. Δεν νομιζω οι κατα φαντασιαν ομοφυλοφιλοι να μπαινουν σε αυτη τη διαδικασια. Εχω αρχισει ηδη να προσπαθω να συμφιλιωθω με μενα. Δεν ξερω ομως τι να κανω απο δω και περα....
Γιατι οσο κι αν ενδομυχα δεν θελω να πιστεψω τι μου συμβαινει (γιαυτο αλλωστε σημερα στο στομαχι μου το νιωθω οτι θα παθει ελκος απ την πολλη πιεση), οσο κι αν κομεντς σαν τα δικα σου μου φαινονται ελπιδοφορα, πρεπει πλεον να σταματησω να κοροιδευω τον εαυτο μου. Ποτε μου δεν ενιωσα ιδιατερη καψα για καμια γκομενα. Αυτο κραταω εγω. Να ημουν τωρα τοσο βυθισμενος σε ψυχολογικα προβληματα που γιαυτο συνεβαινε αυτο?? Τοσο πολυ...? Αμφιβαλω.
23-02-2012, 18:02 #178
Συμφωνω απολυτα. Πρεπει να αρχισω να κανω. Και ηδη εχω αρχισει και κανω. Το νιωθω... Και οσο νιωθω τον εαυτο μου να παιρνει μπροστα αλλο τοσο αποδεχομαι την ιδια μου τη φυση.
Εσυ ομως τι προτεινεις? Ψυχολογο? Καλο θα ηταν? Δεν εχω ομως λεφτα. Πρεπει να βρω πρωτα δουλεια. Κι αν αργησω? Μεχρι ποτε θα τραβαει αυτο? Κοιτα...ο φετινος χειμωνας (και καθε χειμωνας γινεται χειροτερος) παραλιγο να με στειλει στον αλλο κοσμο. Τοσο πιεσμενος και απελπισμενος δεν εχω ξανανιωσει. Νιωθω πως αν συνεχισω τοσο να πιεζομαι και να τα κρυβω μεσα μου καπου θα με χτυπησει. Νιωθω καουρες στο στομαχι, ειχα παθει και νευρωση στομαχου πριν λιγο καιρο, μια φορα περπατωντας στον δρομο πριν λιγες μερες μου εδωσε μια σουβλια η καρδια που με τρομοκρατησε. Σαν το σωμα μου να προσπαθει να μου πει να συνελθω...Να κανω κατι... Ειναι και η αφραγκια ρε γαμωτο... Νιωθω τετοια απελπισια ωρες ωρες που μεχρι και η αυτοκτονια περασε απο το μυαλο μου.
23-02-2012, 18:10 #179
Ο ιδιος ο ενδιαφερομενος ειναι και ο ιδιος μπερδεμενος μεσα του. Ισως ολη η ψυχολογικη αναμπουμπουλα μεσα μου να εχει να κανει με μια λειτουργια καθαρισμου της ψυχης αλλα και "καθορισμου" των προτιμησεων μου αλλα και αποδοχης τους. Ισως απλα εχω καταθλιψη και την τριχα την κανω τριχια. Γιατι οταν ειμαι με γυναικα λειτουργω. Αν δε εχω να εκσπερματωσω μερες τοτε γινομαι ηφαιστειο. Αλλα και το σωμα μου ανταποκρινεται πολυ εντονα. Θελω να πω τις οχι και παρα πολλες φορες που εκανα σεξ με την πρωην μου, το πεος ηταν πετρα σκληρο οσο ποτε αλλοτε και η εκσπερματωση ηταν σε ογκο πολυ μεγαλυτερη απο κανονικα. Ολα αυτα ομως ενω στο πισω μερος του μυαλου μου υπηρχαν ολα τα παραπανω που σας εχω πει. Το πορνο, πορνο ομως....ο αυνανισμος αυνανισμος κτλ κτλ...
Δεν ξερω τι να πω...μια τα ξεκαθαριζω, μια μπερδευομαι...
23-02-2012, 18:30 #180
Κανένα άτομο δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, εκτός από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.