Τι σκέφτεστε; - Page 541
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 541 of 1532 FirstFirst ... 414414915315395405415425435515916411041 ... LastLast
Results 8,101 to 8,115 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι οτι ενω ορισμενοι ανθρωποι προσπαθουν με νυχια και με δοντια να απελευθερωθουν απ'τις ταμπελες και τους χαρακτηρισμους που τους κολλανε, αλλοι παλι τις θελουν απεγνωσμενα για να νιωθουν σιγουροι, οτι ανηκουν καπου, οτι ειναι κατι, ή δε ξερω κι εγω για ποιο αλλο λογο. καθονται και γραφουν και το αρλεκιν τους με 100 σελιδες και βαλε, αναλυωντας και τη παραμικρη ανουσια μαλακιουλα που θα τους ερθει στο μυαλο κι αμφιβαλλουν. και δωστου βρε μπας και δεν ειναι αυτο που λεει η ταμπελα και ειναι αυτο που νιωθουν, ή μηπως ειναι παραπανω απ'αυτο που εμπεριεχει η ταμπελα και τι θα κανουν τωρα. seriously, οταν ο εγκεφαλος σας βγει απ'το κουτι, και δεχτειτε τον εαυτο σας σαν ξεχωριστη οντοτητα, τοτε ΜΠΟΡΕΙ να νιωσετε καλυτερα...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πολλοί, ενώ εκφράζονται αυθόρμητα με καθημερινό λεξιλόγιο και χωρίς τίποτα δύσκολες εκφράσεις, χτυπούν δυνατά στα νοήματα που στοχεύουν, τη στιγμή που εγώ για την πιο απλή αλήθεια παλεύω μέσω Τρικάλων να διατυπώσω τα λόγια μου και στο τέλος δεν καταφέρνω τα πω όλα όσα θα ήθελα, γιατί η βαρύτητα πέφτει στον τρόπο παρά στο περιεχόμενο.

Senior Member
    μια πολυ μεταβατικη περιοδος... πολλα προκειται να αλλαξουν μεσα σε αυτο τον χρονο και πως θα προσαρμοστω οεο?! :(
    καλα ηταν... ολα αλλαζουν!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    μια πολυ μεταβατικη περιοδος... πολλα προκειται να αλλαξουν μεσα σε αυτο τον χρονο και πως θα προσαρμοστω οεο?! :(
    καλα ηταν... ολα αλλαζουν!
    γειά σου μπλόντι μου! Καταργώ όλες τις άλλες προσφωνήσεις από δω και πέρα γιατί ενοχλούν..
    Ξέρεις σκέφτομαι πως η σημερινή μέρα θύμιζε άνοιξη κι η βόλτα στην θάλασσα μ' αναζωογόνησε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    γειά σου μπλόντι μου! Καταργώ όλες τις άλλες προσφωνήσεις από δω και πέρα γιατί ενοχλούν..
    Ξέρεις σκέφτομαι πως η σημερινή μέρα θύμιζε άνοιξη κι η βόλτα στην θάλασσα μ' αναζωογόνησε!
    αδειασε το ινμποξ σου να σου πω εκει
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ειμαι back to black (back in thess)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Εγω το γκουγκλαρα, σιγα να μην το βρισκα μόνη μου.
    Και γω σκέφτηκα να το κάνω, αλλά δε θέλω να χαλάσω το μυστήριο. Kαλύτερα τα αινίγματα να μένουν αναπάντητα και να ναι
    ανοιχτά σ' όλες τις απαντήσεις.
    Όποιος προσφέρει το επόμενο ωραίο αινιγματάκι κερδίζει βραβείο από το σπόνσορα της εκπομπής μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Και γω σκέφτηκα να το κάνω, αλλά δε θέλω να χαλάσω το μυστήριο. Kαλύτερα τα αινίγματα να μένουν αναπάντητα και να ναι
    ανοιχτά σ' όλες τις απαντήσεις.
    Όποιος προσφέρει το επόμενο ωραίο αινιγματάκι κερδίζει βραβείο από το σπόνσορα της εκπομπής μας.
    Καλά τα λες :) Δικό μου θέμα ειναι αυτό, γιατί ποτέ δεν τα βρισκω και νιωθω βλάκας....
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Καλά τα λες :) Δικό μου θέμα ειναι αυτό, γιατί ποτέ δεν τα βρισκω και νιωθω βλάκας....
    Noμίζω αδικείς τον εαυτό σου και δε θα πρεπε :)
    Ούτε και γω το βρήκα, άρα βλάκας κι εγώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Noμίζω αδικείς τον εαυτό σου και δε θα πρεπε :)
    Ούτε και γω το βρήκα, άρα βλάκας κι εγώ!
    Εννοώ ότι δεν τα βρίσκω ποτέεεεεε.Το συγκεκριμενο είναι βεβαια και λίγο παραπλανητικό μπορω να πω :)
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Εννοώ ότι δεν τα βρίσκω ποτέεεεεε.Το συγκεκριμενο είναι βεβαια και λίγο παραπλανητικό μπορω να πω :)
    Ok, σύμφωνοι, αλλά κρύβε λόγια, έτσι για να πλανάται μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, και για να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τη λύση, ειλικρινά!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μερικοί δεν έχουν τα κότσια να σου πούνε αυτό που θέλουν να σου πούνε και δρούνε ύπουλα κι από πάνω πετάνε και σπόντες...αυτό θα πει θράσος...αλλά τυχαίνουν της ανάλογης αντιμετώπισης...ξέρετε κάτι όμως; Το ότι εσείς είστε δειλοί και δεν έχετε το θάρρος της γνώμης σας και την τσίπα να πείτε στον άλλον στα ίσια ότι αποχωρείτε δεν σας δίνει το δικαίωμα ούτε να τον στεναχωρείτε ούτε να τον προσβάλλετε...δουλέψτε με τον εαυτό σας για να μην πληγώνετε τους άλλους που δεν σας φταίνε σε τίποτα...ο νοών νοήτω...η άλλη πλευρά θα πάρει φυσικά τα ανάλογα μέτρα όταν βλέπει τέτοια αντιμετώπιση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που κάνατε εσείς ήταν σωστό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Δε ξερω πως θα περασει και αυτη η νυχτα , η ατμοσφαιρα βαρια και ηλεκτρισμενη σημερα . Οσο πανε τα πραγματα εδω μεσα (Στη Δουλεια εννοω :) ) γινοντε ολο και πιο αποπνηκτικα . Πιεζομαι αρκετα και το βλεπω πως ερχεται ακομα ενα ξεσπασμα . Το νιωθω , το αισθανομαι οτι θα εκραγω . Αρχισε παλι ο εφιαλτης με τα νευρα να επιστρεφει .

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι στην καπιταλιστική βάση της οικονομίας μας, επί της οποίας είναι ιεραρχημένες οι κοινωνικές δομές και καθορίζονται οι πολιτικές αποφάσεις, με το κλασσικό σλόγκαν "ο θάνατός σου είναι η ζωή μου" έχουν βαλθεί με κάθε τρόπο οι άρχοντες του πλανήτη να μας ξεκάνουν, χωρίς να αποκλείεται ταγμένοι και στο σκοπό του πληθυσμιακού ελέγχου. Όσο όμως οι αστοί στο μοτίβο της ταξικής πάλης από την αναπαυτική πολυθρόνα διατάσσονται την εξόντωσή μας μέσω της ακύρωσης της αγοραστικής μας δύναμης και της σταδιακής περιέλευσής μας σε ένα σύγχρονο καθεστώς δουλείας, τόσο δύσκολο είναι για εμάς, τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, τους προλετάριους, να αποθάνουμε. Βλέπεις, δεν είναι όπως στα ρομπότ που πατάς ένα διακόπτη και σβήνει η οθόνη, αλλά συνοδεύεται από τεράστια δόση ανείπωτου πόνου η κατά τα άλλα μελετημένη από σχεδίου αποτελείωσή μας. Μαρξιστή με καταντήσατε κερατάδες!

Senior Member
    σκεφτομαι πως ολα πανε απο το κακο στο χειροτερο και παρολα αυτα εγω ζω στον κοσμο μου ποσο κακο μπορει να ειναι αυτο ουτε που το εχω συνηδητοποησει
    απλα ευχομαι να ξυπνησω συντομα και