Τι σκέφτεστε; - Page 571
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 571 of 1532 FirstFirst ... 714715215615695705715725735816216711071 ... LastLast
Results 8,551 to 8,565 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χαίρομαι που νιώθεις ότι είναι επιτυχία...νιώθω ότι κάτι καλό έκανα κι εγώ για κάποιον άλλον και χαίρομαι... :)
    Σχετικά μ' αυτό που είπα πριν εννοώ ότι ποτέ πριν στη ζωή μου δεν ένιωθα τόσο έντονη την ανάγκη να κρατηθώ από μια χαρά ακόμα και τόσο δα...αν αυτό δεν είναι pathetic, τί είναι; Φυσικά κι είναι θετικό το να κρατιέσαι από ευχάριστα πράγματα αλλά όταν έχεις φτάσει στο σημείο ν' αναζητάς απελπισμένα λίγη χαρά δεν είναι αξιολύπητο; Και θλιβερό γι' αυτόν που την αναζητάει με τόση λαχτάρα;
    Όχι δεν συμφωνώ καθόλου! Φυσικά και δεν είναι pathetic αυτή η αναζήτηση. Θεωρώ οτί είναι μεγάλη δύναμη και πολύ θετικό να χαίρεται κάποιος έστω και με το τόσο λίγο γτ αναγνωρίζει την αξία της χαράς και της ευτυχίας πολύ απλά! Εγώ πάντως δεν σε θεωρώ αξιολύπητη απλά σε θαυμάζω που βλέπω θετική διαφορα σε σχέση με πριν μήνες! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    αμε, παρα πολλες γυναικες δεν ενδιαφερονται για σεξ. Εσυ ποσες γυναικες ξερεις που βλεπουν το σεξ σαν συντροφικοτητα και επικοινωνια ?
    Το να μην ενδιαφέρονται για σεξ όταν τις συμπεριφέρεστε χυδαια με το καμάκι σας εννοείται οτί το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να πιστέψω οτί οι γυναίκες δεν έχουν όρεξη για σεξ. Απορώ που το έχεις δει αυτο! Οι γυναίκες θέλουν καλό τρόπο και όχι χυδαιότητες. Όταν απο την αρχή θα δείξεις οτί πας κατευθείαν γι αυτό τότε σίγουρα θα φας την απόρριψη αν θεωρείται απόρριψη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Το να μην ενδιαφέρονται για σεξ όταν τις συμπεριφέρεστε χυδαια με το καμάκι σας εννοείται οτί το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να πιστέψω οτί οι γυναίκες δεν έχουν όρεξη για σεξ. Απορώ που το έχεις δει αυτο! Οι γυναίκες θέλουν καλό τρόπο και όχι χυδαιότητες. Όταν απο την αρχή θα δείξεις οτί πας κατευθείαν γι αυτό τότε σίγουρα θα φας την απόρριψη αν θεωρείται απόρριψη
    Οποια ενδιαφερεται για σεξ σιγα που θα κατσει να περιμενει να την καμακωσουν, εχει βρει τον συντροφο της και ζει την ζωη της...

Senior Member
    Οποια ενδιαφερεται για σεξ σιγα που θα κατσει να περιμενει να την καμακωσουν, εχει βρει τον συντροφο της και ζει την ζωη της...
    Νομίζω οτί χρησιμοποιείς πολλές υπερβολές. Την έχεις πάθει απο γυναίκα?

Senior Member
    Νομίζω οτί χρησιμοποιείς πολλές υπερβολές. Την έχεις πάθει απο γυναίκα?
    που την ειδες την υπεβολη?

Senior Member
    που την ειδες την υπεβολη?
    Κατηγορείς τις γυναίκες ως ανοργασμικές αυτές που δεν έχουν σχέση ενώ όσες έχουν σχέση είναι αυτές που θέλουν το σεξ. Εγώ αυτό το βλέπω υπερβολικό που λες.

Senior Member
    Κατηγορείς τις γυναίκες ως ανοργασμικές αυτές που δεν έχουν σχέση ενώ όσες έχουν σχέση είναι αυτές που θέλουν το σεξ. Εγώ αυτό το βλέπω υπερβολικό που λες.
    τις μισες ειπα, και ειναι απολυτος φυσιολογιοκο, εχω τρεις γνωστες ανοργασμικες που φοβουνται να κανουν σχεση για να μην αναγκαστουν να κανουν σεξ

Senior Member
    τις μισες ειπα, και ειναι απολυτος φυσιολογιοκο, εχω τρεις γνωστες ανοργασμικες που φοβουνται να κανουν σχεση για να μην αναγκαστουν να κανουν σεξ
    Άλλο η διάθεση για σεξ και άλλο η ανοργασμική. Αυτές ίσως φοβούνται να κάνουν σχέση γιατί έχουν αυτό το πρόβλημα και ίσως φοβούνται μήπως απορριφθούν. Και επειδή στο είπα 3 κοπέλες δεν σημαίνει οτί ισχύει και για άλλες. 3 κοπέλες σου το είπαν και όχι το 50% του γυναικείου πληθυσμού.. Γι αυτό θεωρώ οτί είναι υπερβολή!

Senior Member
    Άλλο η διάθεση για σεξ και άλλο η ανοργασμική. Αυτές ίσως φοβούνται να κάνουν σχέση γιατί έχουν αυτό το πρόβλημα και ίσως φοβούνται μήπως απορριφθούν. Και επειδή στο είπα 3 κοπέλες δεν σημαίνει οτί ισχύει και για άλλες. 3 κοπέλες σου το είπαν και όχι το 50% του γυναικείου πληθυσμού.. Γι αυτό θεωρώ οτί είναι υπερβολή!
    οι μελετες λενε 30%, αν υπολογισουμε και ποσες ειπαν ψεματα...

Senior Member
    Και για τους άντρες τι λένε? Πόσο είναι το ποσοστό που νομίζουν οτί κάνουν καλό σεξ και τελικά είναι το χειρότερο?

Senior Member
    Και για τους άντρες τι λένε? Πόσο είναι το ποσοστό που νομίζουν οτί κάνουν καλό σεξ και τελικά είναι το χειρότερο?
    δεν εχω ιδεα, δεν μου εχουν κανει ποτε και δεν ξερω

Senior Member
    χαχαχαχα πόσο δεν ξέρεις από γυναίκες και γυναικεία ψυχολογία. Όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ και αυτές που δεν έχουν οργασμό περισσότερο εναλλάσσοντας πολλούς ερωτικούς συντρόφους για να πετύχουν τον οργασμό.

Member
    Sorry ρε παιδια αλλα απο που βγηκε το συμπερασμα οτι το 30% των γυναικων ειναι ανοργασμικες?Η ιδια γυναικα μπορει να μην καταφερει να ολοκληρωσει με εναν αντρα ενω με εναν αλλο να μη μπορει να σταματησει.Αυτο δε σημαινει οτι αυτος που δεν καταφερε να την κανει να τελειωσει ειναι ανικανος .Απλα δεν κανει γι αυτην.Τι γενικευσεις ειναι αυτες?Axl100 οι τρεις γυναικες που λες ...δοκιμασαν να χρησιμοποιησουν δονητη?Γιατι αν με εναν δονητη τα καταφερνουν τοτε το προβλημα δεν ειναι δικο τους.Ειναι του καθε αντρα που ειναι μαζι τους.Δεν ειναι καθολου ντροπη να μιλανε και λιγο τα ζευγαρια για το τι τους αρεσει κ τι οχι.Επισης καπου διαβασα"αυτες που θελουν σεξ εχουν σχεση"...χαχαχαχα ειναι απαραιτητο?Δεν μπορουν να εχουν σεξ χωρις σχεση?(ειδικα η γυναικα το εχει ΟΠΟΤΕ θελει).
    Κανετε κατι γενικευσεις ωρες ωρες...

Member
    Μην την ψαχνεις...Ολοι τους ειναι "γ@%@δες "!

Member
    Ψεματα μπορει να ειπαν γτ δεν μπορουσαν να πουν πχ "ρε συ..μαθε να γ@$%ς.Οποτε δεν προσβαλουν ...προσποιουνται και τελειωνει το θεμα.Εμενα βεβαια αυτο με βρισκει αντιθετη.Δεν μπορεις ..δεν τελειωνεις.Δεν ειναι και κακο.Και σ αυτο καταπιεση?