Τι σκέφτεστε; - Page 591
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 591 of 1532 FirstFirst ... 914915415815895905915925936016416911091 ... LastLast
Results 8,851 to 8,865 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Σαν να ζωγραφηζω 6pack στην μπακα μου και να πιστευω πως ειμαι ο Λεωνιδας χαχαχαχα
    Το κάνουν και αυτο μην το γελάς.. ασχολούμαι και με το μακιγιάζ και κάτι ξέρω παραπάνω! Πολλά μπορείς να κάνεις ακόμα και ψευδαισθηση να προκαλέσεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Το κάνουν και αυτο μην το γελάς.. ασχολούμαι και με το μακιγιάζ και κάτι ξέρω παραπάνω! Πολλά μπορείς να κάνεις ακόμα και ψευδαισθηση να προκαλέσεις!
    βρε εγω το ξερω πως ευκολα γινεσαι φαντασμενος

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Χριστινάκι μου πού να ξέρουν οι άνδρες τώρα από τέτοια?
    Συμφωνώ μαζί σου! Ένα διακριτικό βάψιμο είναι πρώτ' απ' όλα περιποίηση-αγάπης στον εαυτό σου. Δεν λέμε για καραγκιοζιές!
    Μιλάμε ο άλλος να ξέρει το κατάλληλο γι' αυτόν μακιγιάζ, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του!
    Έλα μου ντε που να ξέρουν! Και μου αρέσει και γελάω όταν ακούω να λένε "αααα τι φυσική ομορφιά που έχει αυτή!" Αλλά που να ξέρουν. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά πολύ λιγες...

Senior Member
    βρε εγω το ξερω πως ευκολα γινεσαι φαντασμενος
    Ναι πολυυυυ ευκολα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    sheldon, δεν υπονοώ συγκρίσεις, όταν λέω κάτι τέτοιο! Το λέω απλά, γιατί ο άλλος όταν πέσει σε σκ@.. κατάσταση
    νομίζει ότι είναι κι ο μοναδικός, που του συμβαίνει το οτιδήποτε. Είναι η γενίκευση που λέγαμε!
    Σαφώς, και θέλουμε το καλύτερο και τις βελτιώσεις, αλλά από την δύσκολη φάση.., για να περάσουμε ξαφνικά στην δράση
    για το καλύτερο, θέλει κομμάτι χρόνο, για να το καταφέρουμε. Εσύ αυτό το μπορείς απ' την μια στιγμή στην άλλη?
    Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είμαι ο μοναδικός. Σ' αυτόν τον πλανήτη-κόλαση όλοι πάνω-κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Ευχαρίστως όμως θα αντάλλασσα τα δικά μου προβλήματα με ενός άλλου, που λόγου χάρη πέθανε ο θείος του ή χώρισε με το δεσμό του. Τα παραδείγματα βεβαίως δεν είναι τυχαία, αντιθέτως μου φαίνονται τελείως αστεία, καθότι και απέναντι στο θάνατο έχω άλλη στάση και ο χωρισμός δε με τρομάζει γιατί έχεις προλάβει να ζήσεις την εμπειρία μιας σχέσης. Υπάρχουν κάθε λογής προβλήματα, τέλος πάντων. Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν ταλανίζομαι από τα "ευχάριστα" ή από το είδος αυτών που μπορώ να αντέξω.
    Όχι απλώς από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά ο,τιδήποτε να αλλάξω καθ' οιονδήποτε τρόπο νιώθω ανήμπορος.

Senior Member
    Έλα μου ντε που να ξέρουν! Και μου αρέσει και γελάω όταν ακούω να λένε "αααα τι φυσική ομορφιά που έχει αυτή!" Αλλά που να ξέρουν. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά πολύ λιγες...
    ετσι νμζεις, ολο αναρωτιεμαι που πηγαινε η πρωην μου οταν εβαζε τα "βυζια" της και αν αυτοι που τα εβλεπαν τα επαιρναν για αληθηνα χαχαχα

Senior Member
    Ε, καλά εννοείται οτι οι πολλές στρώσεις μεικαπ είναι ότι χειρότερο και σε θέμα υγείας αλλά και σαν θέαμα και φυσικά η φυσική ομορφιά είναι το καλύτερο. Αλλά δεν μιλάμε για τέτοια φροντίδα. Και να σε πληροφορήσω οτι αν μια γυναικα ξέρει να βαφτεί θα δείχνει τοσο φυσικη που ουτε που θα το πάρεις χαμπάρι οτί δεν είναι εκείνη αλλά οι μπογιές... ξέρεις πόσα μαγικά κάνουν όλα αυτα?
    Δε με νοιάζει το φαίνεσθαι... Για την ουσία μιλάω, δηλαδή να είναι όντως φυσική και όχι απλώς να δείχνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είμαι ο μοναδικός. Σ' αυτόν τον πλανήτη-κόλαση όλοι πάνω-κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Ευχαρίστως όμως θα αντάλλασσα τα δικά μου προβλήματα με ενός άλλου, που λόγου χάρη πέθανε ο θείος του ή χώρισε με το δεσμό του. Τα παραδείγματα βεβαίως δεν είναι τυχαία, αντιθέτως μου φαίνονται τελείως αστεία, καθότι και απέναντι στο θάνατο έχω άλλη στάση και ο χωρισμός δε με τρομάζει γιατί έχεις προλάβει να ζήσεις την εμπειρία μιας σχέσης. Υπάρχουν κάθε λογής προβλήματα, τέλος πάντων. Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν ταλανίζομαι από τα "ευχάριστα" ή από το είδος αυτών που μπορώ να αντέξω.
    Όχι απλώς από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά ο,τιδήποτε να αλλάξω καθ' οιονδήποτε τρόπο νιώθω ανήμπορος.
    Μην συγκρίνεις τα προβλήματά σου με τα δικά τους και μην λες οτι θα τα αντάλαζες ευχαρίστως γιατί δείχνει αδυναμία. Όχι οτί είναι κακό αλλά δείχνεις οτί δεν έχεις την διάθεση να αντιμετωπίσεις αυτό που σου συμβαίνει.. Όλοι μας έχουμε τα προβληματά μας και καλό είναι να κοιτάμε τα δικά μας και όχι άλλων και να μην γελάς με αυτους. Γιατί σε άλλη περίπτωση θα μπορούσαν να γελάσουν κάποιοι άλλοι για τα δικά σου σε σύγκριση με τα δικά τους...

Senior Member
    Δε με νοιάζει το φαίνεσθαι... Για την ουσία μιλάω, δηλαδή να είναι όντως φυσική και όχι απλώς να δείχνει.
    Και εσύ που θα το ξέρεις οτί θα είναι φυσική.. Δυστυχως δεν θα βρεις εύκολα!

Senior Member
    Χριστινακι, δεν το εχεις καταλαβει πως υποτιμας τους αντρες συστηματικα?

Senior Member
    Χριστινακι, δεν το εχεις καταλαβει πως υποτιμας τους αντρες συστηματικα?
    Μα λέω την αλήθεια. Γιατί λες οτι τους υποτιμάω? Τι είπα? Πραγματικά πες μου γιατι δεν αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιο... :0

Senior Member
    Μην συγκρίνεις τα προβλήματά σου με τα δικά τους και μην λες οτι θα τα αντάλαζες ευχαρίστως γιατί δείχνει αδυναμία. Όχι οτί είναι κακό αλλά δείχνεις οτί δεν έχεις την διάθεση να αντιμετωπίσεις αυτό που σου συμβαίνει.. Όλοι μας έχουμε τα προβληματά μας και καλό είναι να κοιτάμε τα δικά μας και όχι άλλων και να μην γελάς με αυτους. Γιατί σε άλλη περίπτωση θα μπορούσαν να γελάσουν κάποιοι άλλοι για τα δικά σου σε σύγκριση με τα δικά τους...
    Αδυναμία σε ποιους; Λες πως με κόφτει πια η γνώμη των άλλων; Στη ζωή μου δεν πρόκειται να τους έχω, οπότε τι να μασήσω; Μέχρι και των κοντινών μου προσώπων δε με νοιάζει η γνώμη. Οπότε το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο, μη σκας.
    Να αντιμετωπίσω αυτό που μου συμβαίνει την είχα άλλοτε την όρεξη. Παλιά, τότε που ήμουν μικρός και αφελής και πίστευα ότι δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα.
    Ας γελάσουν, και πάλι σκασίλα μου. Αν τους φαίνονται αστεία, ας έρθουν στη θέση μου να καλοπεράσουν.

Senior Member
    Ίσα ίσα που έδειξα το αντιθετο αχλ

Senior Member
    Αδυναμία σε ποιους; Λες πως με κόφτει πια η γνώμη των άλλων; Στη ζωή μου δεν πρόκειται να τους έχω, οπότε τι να μασήσω; Μέχρι και των κοντινών μου προσώπων δε με νοιάζει η γνώμη. Οπότε το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο, μη σκας.
    Να αντιμετωπίσω αυτό που μου συμβαίνει την είχα άλλοτε την όρεξη. Παλιά, τότε που ήμουν μικρός και αφελής και πίστευα ότι δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα.
    Ας γελάσουν, και πάλι σκασίλα μου. Αν τους φαίνονται αστεία, ας έρθουν στη θέση μου να καλοπεράσουν.
    Μα δειχνεις οτί ασχολείσαι οταν συγκρινεις!

Senior Member
    Μόνο αν τη δεις πουρνώ-πουρνώ, που θα είναι σίγουρα άβαφτη.
    Όντως, μάλλον δείχνει το αντίθετο, ότι δηλαδή υποτιμάει τις γυναίκες, λέγοντας ότι φυσική γυναικεία ομορφιά σπανίζει.