Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 74
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 74 of 837 FirstFirst ... 2464727374757684124174574 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 12551
    Banned
    δεν μπορω να λυπηθω ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ οταν συνεχιζουν ακομα το ιδιο τροπαριο και δεν υπαρχει ΙΧΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ πανω στο πλανητη γη. οση κακια μου φορτωσαν, θα την επιστρεψω οπως κανω παντα στο δεκαπλασιο, να μαθουν να φερονται. τροποι υπαρχουν πολλοι, και η απαθεια τη καταληλη ωρα ειναι ενας απ'αυτους. θα πεφτουν απ'το γκρεμο και θα μου απλωνουν χερι να σωθουνε, κι εγω θα τους σπρωχνω και θα τους χεζω μεστα μουτρα!

Senior Member
    Δεν έχω όρεξη για τίποτα, δεν με ευχαριστεί τίποτα, πονάω και θέλω απλά να βρω ένα μέρος να κρυφτώ κι επίσης θέλω να μην αισθάνομαι τίποτα, να μην αισθάνομαι πόνο, φόβο, αγωνία και μοναξιά αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μην αισθάνομαι κι αυτό σημαίνει ότι είμαι υποχρεωμένη να υποστώ την κατάρα των παραπάνω συναισθημάτων και δεν αντέχω άλλο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κι επίσης, θέλω να μην αισθάνομαι ότι δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα γιατί αφού είμαι ζωντανή έχω από εδώ και πέρα ελεύθερο χρόνο τον οποίο όμως αν κι έχω τρόπους να τον γεμίσω δεν θέλω τώρα να χρησιμοποιήσω κανέναν απ' αυτούς, είμαι καταδικασμένη και στην απραξία εκτός των άλλων συναισθημάτων που ανέφερα κι αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσω να τα νιώθω, δεν θα μπορέσω καν να ξεχαστώ έστω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι επίσης, θέλω να μην αισθάνομαι ότι δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα γιατί αφού είμαι ζωντανή έχω από εδώ και πέρα ελεύθερο χρόνο τον οποίο όμως αν κι έχω τρόπους να τον γεμίσω δεν θέλω τώρα να χρησιμοποιήσω κανέναν απ' αυτούς, είμαι καταδικασμένη και στην απραξία εκτός των άλλων συναισθημάτων που ανέφερα κι αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσω να τα νιώθω, δεν θα μπορέσω καν να ξεχαστώ έστω...
    Κυκνε, ειναι πρωτη φορα που αισθανεσαι ετσι? Εισαι η μονη που αισθανεται ετσι? Ξερεις αλλους που αισθανονται ετσι? Εχεις κανει τπτ για τους αλλους για να μην νιωθουν ετσι? Τι θα ηθελες εσυ απο τους αλλους?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Κυκνε, ειναι πρωτη φορα που αισθανεσαι ετσι? Εισαι η μονη που αισθανεται ετσι? Ξερεις αλλους που αισθανονται ετσι? Εχεις κανει τπτ για τους αλλους για να μην νιωθουν ετσι? Τι θα ηθελες εσυ απο τους αλλους?
    Τώρα αισθάνομαι ζαλισμένη με τόσες ερωτήσεις...

Senior Member
    Τώρα αισθάνομαι ζαλισμένη με τόσες ερωτήσεις...
    ααν δεν θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας αλλος

Senior Member
    ααν δεν θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας αλλος
    Τώρα αυτό τι σχέση έχει με ερωτήσεις σε στυλ ψυχανάλυσης και μάλιστα απανωτές που με ζαλίζουν δεν καταλαβαίνω...επίσης, πώς μπορώ εγώ να ξέρω αν είμαι η μόνη που αισθάνεται έτσι; Τέλοσπαντων, δεν έχω διάθεση για παιχνιδάκια και δεν με βοηθάνε οπότε το λήγω εδώ...εμένα προσωπικά ο τρόπος σου καθόλου δεν με βοηθάει αλλά το αντίθετο, σόρρυ...κι είχα ζητήσει κάτι αλλά το αγνοείς...οπότε θα το κάνω εγώ...κι επίσης, όταν εγώ είμαι σε τέτοια χάλια πώς θα βοηθήσω τους άλλους να μην αισθάνονται έτσι; Καλό απόγευμα!

Senior Member
    Τώρα αυτό τι σχέση έχει με ερωτήσεις σε στυλ ψυχανάλυσης και μάλιστα απανωτές που με ζαλίζουν δεν καταλαβαίνω...επίσης, πώς μπορώ εγώ να ξέρω αν είμαι η μόνη που αισθάνεται έτσι; Τέλοσπαντων, δεν έχω διάθεση για παιχνιδάκια και δεν με βοηθάνε οπότε το λήγω εδώ...εμένα προσωπικά ο τρόπος σου καθόλου δεν με βοηθάει αλλά το αντίθετο, σόρρυ...κι είχα ζητήσει κάτι αλλά το αγνοείς...οπότε θα το κάνω εγώ...κι επίσης, όταν εγώ είμαι σε τέτοια χάλια πώς θα βοηθήσω τους άλλους να μην αισθάνονται έτσι; Καλό απόγευμα!
    5 χρονια εισαι στο φορουμ και δεν ξερεις πως νιωθουν οι αλλοι και ποιος εχει το ιδιο θεμα με σενα? Ξεκολλα το βλεμα σου απο τον αφαλο σου και θα νιωσεις καλιτερα γιατι στον εγωισμο μονο πονο και μοναξια θα βρεις...

Senior Member
    5 χρονια εισαι στο φορουμ και δεν ξερεις πως νιωθουν οι αλλοι και ποιος εχει το ιδιο θεμα με σενα? Ξεκολλα το βλεμα σου απο τον αφαλο σου και θα νιωσεις καλιτερα γιατι στον εγωισμο μονο πονο και μοναξια θα βρεις...
    Καλά, ότι πεις...σου είπα να μην με ενοχλείς αλλά εσύ συνεχίζεις...και γίνεσαι και χυδαίος...και το πόσο είμαι εδώ καθώς κι οτιδήποτε άλλο που με αφορά εσένα να μην σε νοιάζει...από την "παρέα" μαζί σου, προτιμώ τη μοναξιά...εσύ μόνο χειρότερα με κάνεις κι όχι καλύτερα, δεν μου αρέσει καθόλου η συμπεριφορά σου και δεν θα σου δώσω λογαριασμό ούτε πόσο καιρό είμαι εδώ ούτε αν ξέρω ποιος έχει το ίδιο θέμα μ΄εμένα...δουλειά σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Όχι, δε λέγονται ουλές, είναι ξεκαθαρισμένο αυτό.
    Έχεις στοιχεία, βάσει των οποίων αμφισβητείς τα πορίσματα των ερευνών, για να μην αερολογούμε; Ποιον πρέπει να πιστέψω εγώ, τις έρευνες που διενεργήθηκαν πρόσφατα ή κάτι που είπε αόριστα ο Ιπποκράτης, ο οποίος έζησε σε μια εποχή που η ακμή μπορεί και να μην καταχωρημένη σαν πάθηση;
    ..ξέρεις ο πατέρας της ιατρικής έλεγε και κάτι άλλο όμως " ωφελέειν μη βλάπτειν " και δεν αερολογούμε καθόλου! Εξηγώ. Κανένα φάρμακο δεν είναι τόσο αθώο όσο θέλουμε να νομίζουμε και ειδικά η χρήση χαπιών ισοτρετινοϊνης, τα οποία είναι πολύ τοξικά!
    Θα θυμάσαι που πριν λίγο καιρό, έλεγες κάτι περί αραίωσης των μαλλιών.., άλλως τριχόπτωση!
    Σε προκαλώ ψάχτο λίγο, γιατί ενδεχομένως να οφείλεται στην ισοτρετινοϊνη.
    Δεν ξέρω πόσο καιρό τα παίρνεις, αλλά η χρήση δεν θα πρέπει να είναι μακράς διάρκειας, επειδή φτιάχνοντας το σπυρί, μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο συκώτι και δεν ξέρω και που αλλού..
    Ξαναμίλα με τον δερματολόγο ή πάρε δεύτερη γνώμη και από κάποιον άλλο για την συγκεκριμένη φαρμακοθεραπεία.
    Άρα γιατί να παίρνεις τοξικό, χημικό υποκατάστατο βιταμίνης Α και να μην την πάρεις από την τροφή, σε συνδυασμό με κάποιο καλό συμπλήρωμα διατροφής?

Senior Member
    Καλά, ότι πεις...σου είπα να μην με ενοχλείς αλλά εσύ συνεχίζεις...και γίνεσαι και χυδαίος...και το πόσο είμαι εδώ καθώς κι οτιδήποτε άλλο που με αφορά εσένα να μην σε νοιάζει...από την "παρέα" μαζί σου, προτιμώ τη μοναξιά...εσύ μόνο χειρότερα με κάνεις κι όχι καλύτερα, δεν μου αρέσει καθόλου η συμπεριφορά σου και δεν θα σου δώσω λογαριασμό ούτε πόσο καιρό είμαι εδώ ούτε αν ξέρω ποιος έχει το ίδιο θέμα μ΄εμένα...δουλειά σου!
    οταν εκθητεσαι δημοσιως να δεχεσαι κατ τα σχολια, αν δεν θελεις να ασχολουμαστε με σενα πολυ απλα μην γραφεις δημοσιως

Senior Member
    οταν εκθητεσαι δημοσιως να δεχεσαι κατ τα σχολια, αν δεν θελεις να ασχολουμαστε με σενα πολυ απλα μην γραφεις δημοσιως
    Ή πολύ απλά θα κάνω ignore όσους δεν ξέρουν να σέβονται και ενοχλούν...σιγά μην σταματήσω εγώ να γράφω γιατί υπάρχουν μερικά ενοχλητικά τυπάκια σαν κι εσένα...και μόλις το έκανα και το λήγω εδώ...

Senior Member
    Ή πολύ απλά θα κάνω ignore όσους δεν ξέρουν να σέβονται και ενοχλούν...σιγά μην σταματήσω εγώ να γράφω γιατί υπάρχουν μερικά ενοχλητικά τυπάκια σαν κι εσένα...και μόλις το έκανα και το λήγω εδώ...
    ε μη κλαιγεσαι μετα "εχω μοναξιες", επιλογη σου ειναι

Senior Member
    ε μη κλαιγεσαι μετα "εχω μοναξιες", επιλογη σου ειναι
    Α...καλά...τελευταία φορά που σου απαντάω γιατί λες βλακείες...επιλογή μου είναι γι΄αυτούς που δεν συμπαθώ και με κάνουν να νιώθω άσχημα όπως εσύ αλλά εσύ εκεί, συνεχίζεις να κάνεις τον άλλον να νιώθει άσχημα κι ας το ξέρεις κι αυτό για μένα λέγεται σαδισμός...μπορείς να μιλάς μόνος σου τώρα αν θέλεις, ήθελα απλά να σχολιάσω την άκυρη σαχλαμάρα που είπες...μην κάνεις τον κόπο να απαντάς σε ότι γράφω γιατί από εδώ και στο εξής δεν θα το βλέπω...αυτό ναι, είναι επιλογή μου...

Senior Member
    sheldon άδειασε το inbox!