Δεν θελω να υπάρχω να ζω , δεν έχω κανέναν λόγο τίποτε που να κρατάει στη ζωη. - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 226
    Senior Member
    Το μεσημέρι που κοιμήθηκα γιατι εχθές όλο το βραδυ δεν μπόρεσα , ξύπνησα με ένα άσχημο συναίσθημα , δεν ειναι η πρώτη φορα , το εχω απο μικρη ηλικία , ειδικά όταν ειμαι μόνος και σε ξένο περιβάλλον .
    Μου έχει χαλάσει τη διάθεση , όχι ότι ήταν καλη αλλα αυτη που είχα .
    Δεν πρέπει να κοιμάμαι καθόλου ? μα τι να κάνω τι αλλο να κάνω .

Senior Member
    Λάμπρο μου καλησπερα. περαν των υπολοίπων προβλημάτων σου, ο υπνος ειναι η πιο βασική λειτουργία του οργανισμού για να αντεχει. εγω μπορω να σε βοηθησω ως προς αυτο το κομματι με τις λιγες γνωσεις μου στη βοτανολογια. μια μικρή γλαστρούλα με βασιλικό στο παράθυρό σου.
    λιγη λεβάντα σε ένα μαντηλάκι διπλα σου στο κομοδίνο, έχει πολύ καλή επηρροή στη διάρκεια του ύπνου σου και βοηθάει στο να μην ξυπνάς με αυτό το άσχημο συναίσθημα.
    αν θελεις και αλλους συνδυασμους βοτανων κλπ, στειλε μου μηνυμα να σου πω. ακουγονται πολυ απλά αλλά πραγματικά βοηθούν πάαααρα πολύ! άκουσε με!

Senior Member
    και προσπαθησε με καποιο τροπο, να μην κουβαλας στον ύπνο σου όλα όσα σε κυνηγούν την υπόλοιπη μέρα! είναι πολυ σημαντικο να "αδειάζεις" το μυαλό σου πριν κοιμηθείς. υπαρχουν παρα μα μαρα πολλοί τρόποι. δοκιμασε, δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Senior Member
    Οκ ευχαριστω .

Senior Member
    Ότι θόρυβος απο το σπίτι μου με ενοχλεί , ακούω να κάνει δουλειές να καθαρίζει να μετακινεί καρέκλες και ειμαι στον κάτω όροφο και δεν μπορω τρέμω , ταχύπαλμια εχω , δεν μπορω να ηρεμήσω .
    Τι ειναι αυτο δεν ξέρω , δεν αντέχω βρε παιδια αλλο .

Senior Member
    λαμπρο μου, σηκω και βγες εξω να πιεις ενα καφε, παρε διαβασε ενα βιβλιο, μη δινεις παραπανω αξια ακομα και στους ηχους. τι φοβασαι? οσο εσυ νιωθεις οτι ολα ειναι επιθεση προς εσενα, τοσο ολα θα σου επιτιθενται. χαλαρωσε, δεν συμβαινει τιποτα κακο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Ότι θόρυβος απο το σπίτι μου με ενοχλεί , ακούω να κάνει δουλειές να καθαρίζει να μετακινεί καρέκλες και ειμαι στον κάτω όροφο και δεν μπορω τρέμω , ταχύπαλμια εχω , δεν μπορω να ηρεμήσω .
    Τι ειναι αυτο δεν ξέρω , δεν αντέχω βρε παιδια αλλο .
    Λάμπρο αφήνεις την σκέψη χωρίς αντικειμενικό λόγο να κάνει αναπαραγωγή σεναρίων, που αφορούν το παρελθόν!
    Τώρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Μην συντηρείς μόνος σου τον φόβο. Βγες έξω όπως σου είπε κι η Μελίνα ή κάνε πως δεν ακούς.

Πυξίδα σου νάχεις το γνωμικό του Επίκτητου: "Ταράσσει τους ανθρώπους ου τα πράγματα, αλλά τα περί των πραγμάτων δόγματα"(Δεν είναι οι καταστάσεις που διαταράσσουν τους ανθρώπους, αλλά οι ερμηνείες τους γι' αυτές) που συνοψίζει την θεωρία της γνωσιακής ψυχοθεραπείας, που ως επιστήμη στοχεύει στη μετατροπή των μυστηρίων σε προβλήματα, γιατί αντίθετα με τα μυστήρια, τα προβλήματα επιδέχονται λύσεις.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Το ξέρω ότι εγω ερμηνευω λάθος τα όσα βλέπω και ακούω , δεν μπορω όμως να τα διωρθωσω , διάβαζα ένα βιβλίο , άρχισε να κάνει θόρυβο , δε μπορω να τη ακούω .
    Ειμαι έξω ναι ξεχνιέμαι , εχω όρεξη να φάω , ερχομαι να φάω και όταν μπαίνω στο σπίτι δεν εχω όρεξη , πως να το εξηγήσω .
    Εγω φταίω για όλα , ότι επιλογή κάνω ειναι λάθος , δεν θελω να κάνω τίποτα πια δεν υπαρχει λόγος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina_ View Post
    λαμπρο μου, σηκω και βγες εξω να πιεις ενα καφε, παρε διαβασε ενα βιβλιο, μη δινεις παραπανω αξια ακομα και στους ηχους. τι φοβασαι? οσο εσυ νιωθεις οτι ολα ειναι επιθεση προς εσενα, τοσο ολα θα σου επιτιθενται. χαλαρωσε, δεν συμβαινει τιποτα κακο.
    Δεν ξέρω τι φοβαμαι , δεν θελω να τους ακούω , τους μισω , μια εβδομάδα έλειπε , ηρέμησα κάπως , ήρθε πάλι και εγω γύρισα πίσω στο μπουντρουμι μου κρύο σκοτεινό .
    Δεν θελω αλλο κουράστηκα .

Senior Member
    Δεν ξέρω τι φοβαμαι , δεν θελω να τους ακούω , τους μισω , μια εβδομάδα έλειπε , ηρέμησα κάπως , ήρθε πάλι και εγω γύρισα πίσω στο μπουντρουμι μου κρύο σκοτεινό .
    Δεν θελω αλλο κουράστηκα .

Λάμπρο, αυτό που διαμαρτύρεται τόσο έντονα μέσα σου και σε μπερδεύει, σου δημιουργεί δηλ. αισθήματα ευθύνης κι ενοχής για τους άλλους, είναι το παιδί το ανήμπορο, το φοβισμένο και το κακοποιημένο, που ήσουν κάποτε κι όχι ο ενήλικας Λάμπρος, που είσαι τώρα!

Το κόλπο για να ξεφύγεις απ' αυτήν την τρομακτική για σένα κατάσταση, είναι να το αγκαλιάσεις αυτό το παιδάκι, όταν φοβάται και τρέμει τόσο, να το χαϊδέψεις και να του πεις: "εγώ, είμαι εδώ για σένα και μπορώ να σε φροντίσω και να καλύψω όλες σου τις ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχεις λόγο να φοβάσαι κανέναν και τίποτα τώρα, γιατί έχεις εμένα και γιατί εγώ, έχω την δύναμη, κάθε στιγμή, να σε προστατέψω από το κάθε τι, που μπορεί να σε απειλήσει.."

Μόνο έτσι Λάμπρο μου θ' απαλλαγείς από τα φαντάσματα του παρελθόντος.
    Είναι ένα ξεκαθάρισμα αυτό που χρειάζεται να κάνεις με τον χρόνο, για να λυτρωθείς!

Senior Member
    Δεν με θέλει το παιδακι μα το αγκαλιάσω , τόσα χρόνια το έκανα και δεν το κατάφερα να το προστατεύω . Να γιατι εγω φταίω για όλα και το παιδακι τη πληρώνει .

Senior Member
    Δεν με θέλει το παιδακι μα το αγκαλιάσω , τόσα χρόνια το έκανα και δεν το κατάφερα να το προστατεύω . Να γιατι εγω φταίω για όλα και το παιδακι τη πληρώνει .
    Μήπως το παιδάκι δεν θέλει να το αγκαλιάσεις, επειδή αρνείσαι να ξεκαθαρίσεις τους λογαριασμούς με το παρελθόν σου
    και ν' αναλάβεις τον ενήλικο ρόλο σου?

Senior Member
    Δεν ξέρω μπορει αλλα δεν θέλει

Senior Member
    Δεν ξέρω μπορει αλλα δεν θέλει
    Σίγουρα δεν θέλει, γιατί τώρα πλέον το παιδάκι αυτό, το κακοποιείς κι εσύ ο ίδιος, γιατί δυστυχώς
    μ' αυτό το μοντέλο ζωής εκπαιδεύτηκες Λάμπρο. Δηλ. έμαθες να ζεις με την ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ! Δεν είναι κρίμα;
    Διαιωνίζεις μια κατάσταση, ενώ αυτό που χρειάζεται είναι, αφού την αποδέχεσαι, σιγά-σιγά και να την τροποποιήσεις.

Senior Member
    Έτσι ειναι , εγω φταίω αλλα πως να διορθωσω τα λάθη μου . Δεν ξέρω πως να το κάνω Μαρκέλα .

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast