Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 837 FirstFirst ... 3373818283848593133183583 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 12551
    Senior Member
    συμβαινει σε πολλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    συμβαινει σε πολλους
    Σ' εμένα αναφέρεσαι mr bubbles; Σου έχει συμβεί κι εσένα; Κι αν ναι, μήπως ξέρεις γιατί και πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μου φαίνεται πολύ παράξενο να νιώθεις ξαφνικά νεκρωμένος από συναισθήματα ειδικά όταν ως επί το πλείστον είσαι το ακριβώς αντίθετο δηλαδή πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και όταν πολύ πρόσφατα έχεις βιώσει έντονα συναισθήματα...πώς γίνεται αυτό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    περνας μια ¨φαση¨ τωρα,προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα,μην λυγιζεις,στασου στα ποδια σου ετσι το σκεφτομαι εγω

Senior Member
    περνας μια ¨φαση¨ τωρα,προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα,μην λυγιζεις,στασου στα ποδια σου ετσι το σκεφτομαι εγω
    Βασικά τι να μη λυγίζω...έχω ήδη λυγίσει κι είμαι πεσμένη στο πάτωμα...δεν γίνεται πιο κάτω από εδώ που λέει κι ο Παπακωνσταντίνου...δεν ξέρω, σκέφτομαι μήπως αυτή η νέκρωση/νάρκωση συναισθημάτων είναι μια προσπάθεια της ψυχής μου να μην κλατάρω εντελώς αλλά όπως και να ΄χει δεν θα κρατήσει πολύ και δεν μου αρέσει κιόλας για να κρατήσει πολύ...δεν μου αρέσει να νιώθω έτσι... βέβαια ίσως έχω βάλει κι εγώ το χεράκι μου με ένα μικρό overdose...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    overdose οταν λες?κανεις ουσιες?υπαρχει ερωτικο στην μεση?πας σε ψυχολογο?παιρνεις φαρμακα?προσπαθω να καταλαβω γιατι αισθανεσαι ετσι

Senior Member
    overdose οταν λες?κανεις ουσιες?υπαρχει ερωτικο στην μεση?πας σε ψυχολογο?παιρνεις φαρμακα?προσπαθω να καταλαβω γιατι αισθανεσαι ετσι
    Όχι ναρκωτικές ουσίες...αλλά ναι, παίρνω φάρμακα και χθες και σήμερα πήρα λίγα παραπάνω απ' όσα θα έπρεπε αλλά εντάξει, καλά είμαι, δεν έπαθα κάτι...απλά πέρασα μεγάλο στρες και τα χρειαζόμουνα...αυτή την περίοδο δεν έχω ψυχολόγο, ψάχνομαι...υπάρχει κι ερωτικό αν και είναι παρελθόν αλλά στην καρδιά μου δεν είναι δυστυχώς και με πονάει...

Senior Member
    κοιταξε να δεις..θα σου ελεγα να κοιταξεις μπροστα στην ζωη σου,μην την αφηνεις να περναει ετσι ειναι κριμα.εμενα οποτε με πιανουν τα κατω πεισμωνω και λεω οχι ρε πουστη μου δεν θα αινσθανομαι ετσι να πανε να μαμηθουνε!και προσπαθω να σκεφτομαι θετικα.το θεμα για μενα ειναι μην εισαι τοσο ευαισθητη,γινε λιγο πιο σκληρη!

Senior Member
    κοιταξε να δεις..θα σου ελεγα να κοιταξεις μπροστα στην ζωη σου,μην την αφηνεις να περναει ετσι ειναι κριμα.εμενα οποτε με πιανουν τα κατω πεισμωνω και λεω οχι ρε πουστη μου δεν θα αινσθανομαι ετσι να πανε να μαμηθουνε!και προσπαθω να σκεφτομαι θετικα.το θεμα για μενα ειναι μην εισαι τοσο ευαισθητη,γινε λιγο πιο σκληρη!
    Κι έχεις απόλυτο δίκιο, το ξέρω ότι αυτό ευθύνεται κατά πολύ για τα χάλια μου αλλά που έτσι είμαι δυστυχώς, υπερευαίσθητη...μπορεί κάποιος να αλλάξει και να μην είναι πια; Πες μου τη γνώμη σου...
    Επίσης εσύ πώς καταφέρνεις να δείχνεις τόση δύναμη και να λες στον εαυτό σου να πάνε να .... ;

Senior Member
    Πνίγομαι , δεν θελω να φάω , δεν εχω όρεξη για τίποτα , δεν νιώθω παρα ένα μούδιασμα παντου .
    Θελω να κοιμηθω .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    και εγω ειμαι πολυ ευαισθητος καλως η κακως,γι αυτο σε καταλαβαινω.ειναι θεμα χαρακτηρα να αλαξεις,βαλε λιγο εγωισμο πανω σου και πες μεσα σου γιατι οι αλλοι να ειναι καλα και εγω οχι?γιατι οι αλλοι να χερονται την ζωη τους και εγω οχι?μια χαρα ανθρωπος ειμαι και ΝΑΙ θα αλαξω.θα γινω πιο δυνατος και δεν θα επηραζομαι απο τους τριτους.μην κλεινεσαι στον εαυτο σου δεν κανει καλο.το προβλημα το ξεπερνας πολυ πιο ευκολα με παρεα.ειδικος δεν ειμαι αλλα πιστευω οτι οσο πιο σοβαρα περνουμε την ζωη τοσο πιο πολυ θα τυρανιομαστε.γι αυτο αφησου ελευθερη,γελασε,γεμισε τον εαυτο σου με αγαπη και παρε την ζωη στην πλακα και γραψε στα παλια σου τα παπουτσια τα μιζερα ανθρωπακια που σε επηρεαζουν.αυτα που σου ειπα να τα σκεφτσαι καθε μερα

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το απογευμα θα παω να φαω το πρωτο μου παγωτο για φετος!!!!!!
    τι το θελα ρε ο μαλακας γαμω τη παναγια μου?????? υποφερω τωρα, δε ξερω αν παιζει και καμια δηλητηριαση. δεν εχει τελειωμο αυτη η απερισκεψια και η αυτοκαταστροφικοτητα μου, να δουμε ποιος θα με φροντιζει αμα παω ποτε νοσοκομειο. αναγκαστικα σκατα τρωω μια ζωη, ηθελα κατι διαφορετικο πριν την ωρα του, και τη πατησα.

κύκνε, mr bubbles, ειμαστε ευαίσθητοι, αρκετα μπορεί να πω! άσε σήμερα με μια πιάσαν τα νευρα, νοιώθω πως καποιοι δε με σέβονται και νοιώθω να θέλω να μου βγει καυγας μαζι τους!
    γι αυτους τους λόγους τωρα δεν ειμαι σε ηρεμια αλλά σε αρκετή ένταση.
    ευτυχως που υπάρχει και το φορουμ όπου τα λέω.
    γιάννης

Banned
    τι το θελα ρε ο μαλακας γαμω τη παναγια μου?????? υποφερω τωρα, δε ξερω αν παιζει και καμια δηλητηριαση. δεν εχει τελειωμο αυτη η απερισκεψια και η αυτοκαταστροφικοτητα μου, να δουμε ποιος θα με φροντιζει αμα παω ποτε νοσοκομειο. αναγκαστικα σκατα τρωω μια ζωη, ηθελα κατι διαφορετικο πριν την ωρα του, και τη πατησα.
    του θανατα και του delete. δε κοιμηθηκα καλα το βραδυ ειχα πολλες ενοχλησεις και πονουσα. δε ξερω αν ειναι δηλητηριαση ή οτι αλλο επιπλοκες στο συστημα, μην εχω και καμια εσωτερικη αιμοραγια απο ενα ριμαδι παγωτο. ισως θα πρεπε να παω νοσοκομειο αλλα εδω δεν ενδιαφερονται κι ολας. ζουμε κυριολεκτικα ο ενας πανω στον αλλον, αλλα δε νοιαζομαστε ουτε αν ζει ή πεθανε ο διπλανος μας. καταντια, ξεφτυλα και κοροϊδια απ'τους μεγαλυτερους.

Senior Member
    του θανατα και του delete. δε κοιμηθηκα καλα το βραδυ ειχα πολλες ενοχλησεις και πονουσα. δε ξερω αν ειναι δηλητηριαση ή οτι αλλο επιπλοκες στο συστημα, μην εχω και καμια εσωτερικη αιμοραγια απο ενα ριμαδι παγωτο. ισως θα πρεπε να παω νοσοκομειο αλλα εδω δεν ενδιαφερονται κι ολας. ζουμε κυριολεκτικα ο ενας πανω στον αλλον, αλλα δε νοιαζομαστε ουτε αν ζει ή πεθανε ο διπλανος μας. καταντια, ξεφτυλα και κοροϊδια απ'τους μεγαλυτερους.
    Καλημέρα ΚΕΝΟ αν έχεις διάρροια, ένα λεμόνι θα βρίσκεται στο σπίτι να το στίψεις και να το πιείς με νερό.
    Μπορεί νάναι καμιά ίωση γαστρεντερίτιδας. Ίσως κάποιο παυσίπονο να βοηθήσει επίσης.
    Εμ δεν αναφέρεις και τα συμπτώματα! Πάντως, περαστικά και σήμερα δίαιτα(σ' αυτήν θάμαστε μονίμως από δω και πέρα)

Banned
    ευχαριστω αλλα οχι δεν εχω διαρροια, ενα παγωτο εφαγα και νιωθω πως κατερευσε το συστημα, και το ανοσοποιητικο κι ολα.