Δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω , δεν ξέρω πως να σας το πω ..... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 166
    Senior Member
    Βρε συ Λάμπρο δες πόσα άτομα προσπαθούν να σου σταθούν και αντί να δεις αυτό κοιτάς αυτό το μοναδικό και άσχετο άτομο που μπήκε και έγραψε βλακείες (???)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Βρε συ Λάμπρο δες πόσα άτομα προσπαθούν να σου σταθούν και αντί να δεις αυτό κοιτάς αυτό το μοναδικό και άσχετο άτομο που μπήκε και έγραψε βλακείες (???)
    Λάμπρο συμφωνώ απόλυτα με το Χριστινάκι! Λοιπόν θυμήθηκα κάτι να σου πω, για να σου φτιάξω το κέφι! Σ' ένα θέμα πούχε ανοίξει η Μελίνα μας, είναι κανένας μήνας τώρα, ίσως και παραπάνω, το θέμα βέβαια αυτό κλειδώθηκε στην συνέχεια, μπήκε ξαφνικά ένα μεταμεσονύκτιο τρελοτρόλ, κι άρχισε να λέει ένα σωρό μ@λ@.... και η Μελίνα τα "πήρε" σαν και σένα, αλλά για λίγο! Αυτό ήταν!
    Όλοι σκάσαμε στα γέλια και το μουρλοτρόλ εξαφανιζόλ! ;););)

Senior Member
    Έτσι Μαρκελάκι! :) Το καλύτερο τρολοζολ είναι η αδιαφορία!!! Σωστά??? :)

Member
    μήπως να βρούμε τοτε μια λύση ?? να παψεις να τη φοβάσαι..........όταν σε δεί δυνατο και με αυτοπεπήθηση(πολλα λαθη εε??) δεν νομιζω να συνεχίσει να φερεται έτσι!!!

Senior Member
    Πολύ σωστά Σαλαλα! Όταν έχουμε αυτοπεποίθηση και δείχνουμε τα όρια μας δεν μας αγγίζει κανένας και σίγουρα θα την φοβίσει..

Senior Member
    Έχετε δίκιο σας οφείλω μια συγνώμη για ότι έκανα .
    Το έβαλα στα πόδια .....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Έχετε δίκιο σας οφείλω μια συγνώμη για ότι έκανα .
    Το έβαλα στα πόδια .....
    Άντε μπράβο βρε Λάμπρο! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! :)

Πως είσαι?

Senior Member
    σαβαδορ
    επειδη εισαι στο αυγουλακι σου κι εχει σκασει τωρα η μυτιτσα απο το αυγουλακι αυτο
    κοιτας δεξια και αριστερα και νομιζεις οτι γνωρισες τον κοσμο και τα ξερεις ολα
    καλο θα ειναι να μαθεις τροπους και να σεβεσαι τους ανθρωπους που δεν ειχαν το προνομιο να εχουν την δικη σου υγειη ζωουλα,γιατι για να σου φαινεται τοσο παραξενο,εχεις μια υγειη ζωη και ολα αυτα σου φανταζουν γελοια
    επειδη ομως υπαρχουν ατομα με λεπτα συναισθηματα που καποια λογια γινονται καταστροφικα γι αυτα οταν ειναι σε μια ηδη ευαλωτη κατασταση
    καλο θα ειναι αν εχεις μυαλο να σκεφτεσαι οτιδηποτε πριν αρχισεις να πληκτολογεις...και οποιον παρει ο χαρος
    καλο απογευμα
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Άντε μπράβο βρε Λάμπρο! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! :)

Πως είσαι?
    Καλύτερα Χριστίνα , πολυ καλύτερα , η παρέα σας μου δίνει δύναμη , σας ευχαριστω απο την καρδια μου .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    γιατί τόσο μένος με τον Σαλβαδόρ? τον ξέρατε κι από χθες? τον ξέρετε προσωπικά? κάνετε λες και σας πήρε τη μπουκιά απ' το στόμα! ή μήπως σας την πήρε..? άντε! όποιον δεν συμφωνεί με τον όχλο τον πιάνετε απ' τα μούτρα! εγώ ψηφίζω Σαλβαδόρ! (άμα ζωγραφίζει κιόλας...!) τελεία και παύλα! άντε γεια! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    γιατί τόσο μένος με τον Σαλβαδόρ? τον ξέρατε κι από χθες? τον ξέρετε προσωπικά? κάνετε λες και σας πήρε τη μπουκιά απ' το στόμα! ή μήπως σας την πήρε..? άντε! όποιον δεν συμφωνεί με τον όχλο τον πιάνετε απ' τα μούτρα! εγώ ψηφίζω Σαλβαδόρ! (άμα ζωγραφίζει κιόλας...!) τελεία και παύλα! άντε γεια! :D
    Γκουφάκι απλά εγώ κατακρίνω τέτοια συμπεριφορά όταν δεν ξέρουμε τους ανθρώπους να βγάζουμε μια γνώμη επειδή δεν μας άρεσαν αυτά που ακούσαμε είτε γιατί τα θεωρούμε γελοία είτε υπερβολικά για να είναι αληθινα... Άντε γειά σου και σένα!

Senior Member
    δεν νομίζω να ήταν αρνητικός στο να δεχθεί συζήτηση για τη γνώμη που εξέφρασε! όπως δεν είδα και απάντηση (με επιχειρήματα ή άνευ) από τον "αδικηθέντα"!

Senior Member
    Δεν δικαζούμε εδω για να έχει ο κάθε ένας επιχειρήματα ώστε να πείσει τους άλλους .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    δεν νομίζω να ήταν αρνητικός στο να δεχθεί συζήτηση για τη γνώμη που εξέφρασε! όπως δεν είδα και απάντηση (με επιχειρήματα ή άνευ) από τον "αδικηθέντα"!
    Τον αποκάλεσε τρολ κλπ... αυτό δεν λέει κάτι? Αν πω σε κάποιον "είσαι βλάκας" δεν θεωρείται απλά γνώμη αλλά και προσβολή.. Θεωρώ οτί θα πρέπει να ξέρουμε ποτε να μιλάμε με χαρακτηρισμούς και πότε όχι...

Senior Member
    Όταν θα γίνει η δικη μου θα σας εχω ένα και μοναδικο επιχείρημα και θα σας ρωτήσω απλα να μου πείτε αν εσείς θα μπορούσατε ή θα είχατε τα κοτσια για να είστε σε μια τέτοια κατάσταση .
    μέχρι τοτε διατηρώ το δικαίωμα να μην πω τίποτε αλλο .... .

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast