Τι σκέφτεστε; - Page 660
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 660 of 1532 FirstFirst ... 1605606106506586596606616626707107601160 ... LastLast
Results 9,886 to 9,900 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Οι γυναίκες μπορούν να έχουν όποιον θέλουν δίπλα τους. Καταντά πολύ υποκριτικό να διαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχουν άντρες ή ότι έχουν το μαλακομαγνήτη. Λίγο να κουνηθεί, τυλίγει όποιον ελεύθερο της γυαλίσει. Για τους άντρες δεν ισχύει το ίδιο. Πρέπει να φάνε τη χυλόπιτα της ζωής τους, ώσπου να δουν καμιά χαρά στα σκέλια τους. Οπότε σταματήστε να κάνετε τέτοιες εξισώσεις. Κουράστηκα όποιος βλέπει τη σύναψη σχέσης ως εύκολη υπόθεση να είναι όλως κατά σύμπτωση ΠΑΝΤΑ γένους θηλυκού.
    Εμενα ενας φιλος μου παντως μια ζωη αυτο λεει, οτι οποια ηθελε την ειχε, και οντως ετσι ειναι, τον ξερω απο το γυμνασιο, και ειχε πανω απο 40 γυναικες στη ζωη του, και 3 μακροχορνιες σχεσεις. Και δεν εχει ουτε λεφτα ουτε ειναι σωματαρας ουτε σπουδασμενος, και αυτη την περιοδο δουλευει περιστασιακα σερβιτορος, και κανουν ουραααααα οι γυναικες :p Α και εχει ενα αυτοκινητο αρχαιολογια για γελια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Λυπάμαι που το βιώνεις έτσι τραγικά! Ξέρεις? Πολλές φορές βλέπουμε αυτα που θέλουμε να δούμε αλλά ξέρω οτί δεν πρόκειται να το καταλάβεις...
    Είναι σοβαρό επιχείρημα ότι βλέπουμε αυτά που θέλουμε να δούμε; Τότε μπορώ κι εγώ κάλλιστα να πω ότι ΕΣΥ βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις και να παίξουμε την κολοκυθιά. Γιατί δηλαδή να είναι διαστρεβλωμένη η δική μου οπτική από τις προκαταλείψεις μου και όχι η δική σου; Αλλά έστω κι έτσι, γιατί να μου αρέσει να το βλέπω κατ' αυτό τον τρόπο, θαρρείς και είναι ευχάριστη εικόνα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ..γιατι οι καλες περιπτωσεις ξερεις, δε μενουν και πολυ μονες.
    αα δεν αντέχω να μην απαντήσω εδώ!!! Ξέρεις ΚΕΝΟ κι οι καλές περιπτώσεις πιασάρικων δεν αφορά
    μόνο τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες. Άρα μάλλον όσοι ξεμένουν δεν αξίζουν; Αυτό εννοείς;

Senior Member
    Άρα παίζει ρόλο η αυτοπεποίθηση, η πιστη γενικότερα στον εαυτό μας καθώς και η θετική σκέψη.. Σημασία έχει πως βλέπεις τα πράγματα γύρω σου, από ποιά οπτική γωνιά! Έτσι όπως βλέπεις τα πράγματα έτσι θα είναι και η ζωή σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Εμενα ενας φιλος μου παντως μια ζωη αυτο λεει, οτι οποια ηθελε την ειχε, και οντως ετσι ειναι, τον ξερω απο το γυμνασιο, και ειχε πανω απο 40 γυναικες στη ζωη του, και 3 μακροχορνιες σχεσεις. Και δεν εχει ουτε λεφτα ουτε ειναι σωματαρας ουτε σπουδασμενος, και αυτη την περιοδο δουλευει περιστασιακα σερβιτορος, και κανουν ουραααααα οι γυναικες :p Α και εχει ενα αυτοκινητο αρχαιολογια για γελια.
    Ε λογικό χάρη στη θέση του να έχει την ευχέρεια να γνωρίζεται με κάμποσο κόσμο.
    Και γιατί πιστεύεις και δίνεις βάση στις τρελές ιστορίες του; Έχεις γνωρίσει και τις 40 από κοντά ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν ψεύδεται, για να πουλήσει μούρη;

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

...έχω πολλά τέτοια παραδείγματα, άτομα που δεν έχουν στην ουσία τίποτα από τα "μαστ" που νομίζουν οι άντρες και έχουν τις πιο ωραίες γυναίκες που τρέχουν από πίσω τους.
    Το κοινό τους σημείο είναι το έξυπνο μυαλό και η δυναμικότητα ;)

Senior Member
    Είναι σοβαρό επιχείρημα ότι βλέπουμε αυτά που θέλουμε να δούμε; Τότε μπορώ κι εγώ κάλλιστα να πω ότι ΕΣΥ βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις και να παίξουμε την κολοκυθιά. Γιατί δηλαδή να είναι διαστρεβλωμένη η δική μου οπτική από τις προκαταλείψεις μου και όχι η δική σου; Αλλά έστω κι έτσι, γιατί να μου αρέσει να το βλέπω κατ' αυτό τον τρόπο, θαρρείς και είναι ευχάριστη εικόνα;
    Μα δεν διαφωνώ οτί βλέπω και εγώ αυτά που θέλω. Ούτε συγκρινα εμένα με εσένα αλλά αμα θες συγκριση θα την κάνω. Η δική μου οπτικη δεν είναι προβληματική, άσχημη και κακιά αλλά αντιθετα είναι θετική, καλή και με όμορφα πράγματα γύρω μου σε σύγκριση με σένα. Άρα? Ποιος είναι πιο ευτυχισμένος?

Δεν χρειάζεται να σου αρέσει κάτι για να το κάνεις. Απλά δεν το καταλαβαίνεις.. αν το καταλάβαινες θα είχες την δύναμη να αλλάξεις την οπτική σου προς το καλύτερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...έχω πολλά τέτοια παραδείγματα, άτομα που δεν έχουν στην ουσία τίποτα από τα "μαστ" που νομίζουν οι άντρες και έχουν τις πιο ωραίες γυναίκες που τρέχουν από πίσω τους.
    Εxactly!!!

Senior Member
    Α μπράβο!!!!!

Senior Member
    Άρα παίζει ρόλο η αυτοπεποίθηση, η πιστη γενικότερα στον εαυτό μας καθώς και η θετική σκέψη.. Σημασία έχει πως βλέπεις τα πράγματα γύρω σου, από ποιά οπτική γωνιά! Έτσι όπως βλέπεις τα πράγματα έτσι θα είναι και η ζωή σου..
    Για μένα δεν υπάρχει θετική και αρνητική σκέψη, αλλά μόνο θετικά και αρνητικά γεγονότα. Το τι σκεφτόμαστε είναι καθρέφτης της πραγματικότητας που ζούμε. Όταν τόσοι άλλοι σε επαληθεύουν, καταγγέλλουν τα ίδια κακώς κείμενα μ' εσένα και συγκλίνετε, εκεί κάπου καταλαβαίνεις ότι έχεις προσεγγίσει την αλήθεια και δε φταίει η δήθεν παραπλανητική οπτική σου γωνία. Μπορεί εσύ να ξεκινήσεις καλόπιστα με όλη την καλή διάθεση να αλλάξεις τον κόσμο και να πάρεις τα ηνία της κατάστασης στα χέρια σου, αλλά συναντάς τον αρνητισμό εκ μέρους των άλλων και αναπόφευκτα ακυρώνεσαι. Άρα, τον κυρίαρχο ρόλο παίζει πρωτίστων το "έξω" και μετά το "μέσα" μας.

Senior Member
    Ε λογικό χάρη στη θέση του να έχει την ευχέρεια να γνωρίζεται με κάμποσο κόσμο.
    Και γιατί πιστεύεις και δίνεις βάση στις τρελές ιστορίες του; Έχεις γνωρίσει και τις 40 από κοντά ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν ψεύδεται, για να πουλήσει μούρη;
    Ειμαι σιγουρη, γιατι δεν εχει καμια αναγκη να πουλησει μουρη, ΕΙΝΑΙ μουρη!

Senior Member
    Μα δεν διαφωνώ οτί βλέπω και εγώ αυτά που θέλω. Ούτε συγκρινα εμένα με εσένα αλλά αμα θες συγκριση θα την κάνω. Η δική μου οπτικη δεν είναι προβληματική, άσχημη και κακιά αλλά αντιθετα είναι θετική, καλή και με όμορφα πράγματα γύρω μου σε σύγκριση με σένα. Άρα? Ποιος είναι πιο ευτυχισμένος?

Δεν χρειάζεται να σου αρέσει κάτι για να το κάνεις. Απλά δεν το καταλαβαίνεις.. αν το καταλάβαινες θα είχες την δύναμη να αλλάξεις την οπτική σου προς το καλύτερο.
    Έλεος... Εισηγείσαι να βλέπουμε, ή πιο σωστά να φαντασιωνόμαστε, αυτά που μας βολεύουν και να μείνουμε κοιμισμένοι στον ονειρικό κόσμο του παραμυθιού, αντί να ανοίξουμε τα μάτια διάπλατα και να αντικρύσουμε την περιβάλλουσα πραγματικότητα ως έχει χωρίς εξωραϊσμούς και αυταπάτες; Αν είναι δυνατόν... Να υπεριπτάμεθα στον ουρανό, αντί να πατάμε γερά στη γη σαν ρεαλιστές; Ας διασωληνώσουμε λοιπόν τον εγκέφαλό μας με ηλεκτρόδια και να μπούμε σε ένα virtual reality, σαν το Μάτριξ.

Senior Member
    Για μένα δεν υπάρχει θετική και αρνητική σκέψη, αλλά μόνο θετικά και αρνητικά γεγονότα. Το τι σκεφτόμαστε είναι καθρέφτης της πραγματικότητας που ζούμε. Όταν τόσοι άλλοι σε επαληθεύουν, καταγγέλλουν τα ίδια κακώς κείμενα μ' εσένα και συγκλίνετε, εκεί κάπου καταλαβαίνεις ότι έχεις προσεγγίσει την αλήθεια και δε φταίει η δήθεν παραπλανητική οπτική σου γωνία. Μπορεί εσύ να ξεκινήσεις καλόπιστα με όλη την καλή διάθεση να αλλάξεις τον κόσμο και να πάρεις τα ηνία της κατάστασης στα χέρια σου, αλλά συναντάς τον αρνητισμό εκ μέρους των άλλων και αναπόφευκτα ακυρώνεσαι. Άρα, τον κυρίαρχο ρόλο παίζει πρωτίστων το "έξω" και μετά το "μέσα" μας.
    Δεν συμφωνώ! Γίνεται το αντίθετο Τον κυρίαρχο ρόλο παίζει πρώτα το μέσα μας και μετά το έξω.. Έλκουμε αυτά που πιστεύουμε και θέλουμε να δούμε. Έμενα με επαληθεύουν με τον τρόπο που τα βλεπω και ε΄σενα με τον τρόπο που τα βλέπεις. Το θέμα είναι τι θες να δεις και θα το δεις και έτσι θα τα φέρει η ζωή που θα τα ζεις κιολας... Στο λέω από την εμπειρία μου!

Senior Member
    Έλεος... Εισηγείσαι να βλέπουμε, ή πιο σωστά να φαντασιωνόμαστε, αυτά που μας βολεύουν και να μείνουμε κοιμισμένοι στον ονειρικό κόσμο του παραμυθιού, αντί να ανοίξουμε τα μάτια διάπλατα και να αντικρύσουμε την περιβάλλουσα πραγματικότητα ως έχει χωρίς εξωραϊσμούς και αυταπάτες; Αν είναι δυνατόν...
    Έτσι το βλέπεις εσύ Σέλντον.. Για μένα σημασία έχει οτί ζω μια χαρά! :)

Senior Member
    τα ειπες ΟΛΑ τωρα θεοφανια
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...