προβλημα στυσης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 21 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 315
    Senior Member
    :-) και κατι που Δεν ειναι ανεκδοτο δυστυχως !
    αρκετα κοριτσακια στην εφηβεια τους κ αργοτερα,,εχουν την εντυπωση οτι το πεος αποτελειται απο ...οστα κ μυες !!!
    ε οχι !!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!
    και για να γεμισει αιμα πρεπει ο εγγεφαλος να δωσει εντολη!!
    και για να συμβει αυτο πρεπει να διεγερθει ο εγγεφαλος απ το αλλο φυλο,,,
    ειναι αναγκαια η ΕΛΞΗ δηλαδη, δεν γινεται αλλιως !

Senior Member
    :-) και κατι που Δεν ειναι ανεκδοτο δυστυχως !
    αρκετα κοριτσακια στην εφηβεια τους κ αργοτερα,,εχουν την εντυπωση οτι το πεος αποτελειται απο ...οστα κ μυες !!!
    ε οχι !!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!
    και για να γεμισει αιμα πρεπει ο εγγεφαλος να δωσει εντολη!!
    και για να συμβει αυτο πρεπει να διεγερθει ο εγγεφαλος απ το αλλο φυλο,,,
    ειναι αναγκαια η ΕΛΞΗ δηλαδη, δεν γινεται αλλιως !

Senior Member
    ε χαιρω πολυ.για τον εγκεφαλο του λεμε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    απλα συζηταμε.εχει συμβει και σε μενα κατι παρομοιο αλλα την πρωτη φορα.ηθελα να δω αν υπαρχουν υπονοιες gay γι αυτον.εγω δεν ειμαι απολυτη, αλλα δεν αποκλειω και τιποτα πλεον
    Σκέψου λίγο λογικά βρε Καίτη... αν ήταν γκει γιατί να προσπαθεί να κάνει κάτι με την φίλη σου?

Senior Member
    Για ξεκαρφωμα...

(απορω που ακομα επιχειρηματολογειτε για να αποδειξετε οτι ο ανθρωπος δεν ειναι gay αχαχαχαχ)

Senior Member
    βρε δε διαφωνω..δεν πιστευω οτι ειναι gay .αλλα εχω δει πολλα ..και της μπηκαν ιδεες της κοπελας.αυτο

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σκέψου λίγο λογικά βρε Καίτη... αν ήταν γκει γιατί να προσπαθεί να κάνει κάτι με την φίλη σου?
    ελα τωρα, δεν εχει σημασια Χριστινα, σημασια εχει αν ικανοποιηθηκε η φιλη της. αφου δεν ικανοποιηθηκε σημαινει οτι ειναι gay. ολες οσες μενουν ανικανοποιητες σημαινει οτι πανε με αντρες που στη πραγματικοτητα ειναι gay.

Senior Member
    ε βρε καιτυ κ συ, πες στη φιλη σου εκει να κανει ενα ψυχικο!
    μπορει το παιδι να θελει να γυρισει στον ισιο δρομο!
    το αποκλειεις ?:-)

Senior Member
    Ας το πάρουμε από την αρχή Καίτη. Της φίλης σου της μπήκαν διαφορα στο μυαλό, στο δικό σου όμως τι παίζει? Εννοώ εσύ πως το βλέπεις?

Senior Member
    Για τι ηλικιες μιλαμε?
    Πολλες φορες τα αγορια αν ειναι μικρα σε ηλικια αγχωνονται και δεν μπορουν να λειτουργησουν τοσο καλα.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    ελα τωρα, δεν εχει σημασια Χριστινα, σημασια εχει αν ικανοποιηθηκε η φιλη της. αφου δεν ικανοποιηθηκε σημαινει οτι ειναι gay. ολες οσες μενουν ανικανοποιητες σημαινει οτι πανε με αντρες που στη πραγματικοτητα ειναι gay.
    Εδω που τα λεμε ο Κενο εχει δικιο,πολλες γυναικες βγαζουν ευκολα τετοια συμπερασματα οταν απογοητευονται απο καποιον αντρα.

Banned
    πουστηδοι ειναι ολοι στο πλανητη γη, που δε μπορουν να γαμησουν ουτ'ενα μουνι. παρτε και κανα σκουποξυλο για βοηθεια βρε παιδια, και κανα σωληνα αν ειναι βαθυ το πηγαδι.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Δυο φορες αποτυχια δε σημαινει τπτ, με μια κοπελα που δεν την γνωριζει καλα καλα, και οπως λες δειχνει οτι τη θελει πολυ, αυτο το γεγονος μπορει να του προκαλει περισσοτερο αγχος απο μονο του. Επισης ειχανε καποια ανεση χρονου και χωρου? Ολα εχουν σημασια, οπως και η σταση της κοπελας, ποσο ερωτικη και χαλαρη ηταν.
    Σε αυτο το θεμα τεινω να συμφωνησω περισσοτερο με τους αντρες της παρεας, παραδοξως. Εχω κολλητες φιλες γυναικες, αλλα να καθομαι να συζηταω οτι εχει προβληματα στυσης αυτος, το εχει μικρο ο αλλος, τελειωνει προωρα εκεινος κ.ο.κ., το θεωρω εντελως κατινιστικο και δε μπορω να το κανω με την καμια. Δε θα μου αρεσε να μου το κανουν και δεν το κανω, δε θελω να εκθεσω κανενα αρσενικο ακομα και αν δεν προκειται να το μαθει ποτε. Σεβασμος λεγεται αυτο νομιζω, και διακριτικοτητα.
    Αντιθετως αν μου τυχαινε μεταξυ μας θα προσπαθουσα να τον κανω να νιωσει ανετα και χαλαρα και να δω τι φταιει. Αν την ενδιαφερει μονο το σεξ καλα λενε, ας τον αφησει ησυχο να βρει μια αλλη να τον κανει να νιωθει πιο ανετα ή να ειναι προθυμη να τον βοηθησει, και οχι να τον βγαζει γκει απο δω κι απο κει. Ελεος!!!! Κινδυνευω να μου την πουνε οι γυναικες, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει. Ειτε ο ανθρωπος εχει προβλημα οργανικο, ειτε ψυχολογικο, ειτε μονιμο, ειτε προσωρινο, ειτε ειναι γκει, ειτε ειναι σχεση ειτε one night stand, πρεπει να εχεις καποιο κομπλεξ οπως ειπε καποιος, να νομιζεις οτι δεν εισαι ποθητη ηα υτος δε σε ποθουσε, για να τον κανεις βουκινο στις φιλεναδες σου.
    Για αυτο τα εχουν παρει οι αντρες εδω μεσα νομιζω με τη συμπεριφορα της φιλεναδας σου.
    Νομιζω λοιπον οτι ειναι μεγαλη βλακεια που καθεται και συζηταει οτι ο αλλος εχει προβλημα στυσης και μηπως ειναι γκει και τετοια κουλα. Θα μου πεις δεν εχει καποιο συναισθηματικο δεσιμο μαζι του, αλλα αν αντεδρασε ετσι μετα στις φιλεναδες της, μπορω να υποθεσω οτι οντως και σε αυτον εκεινη τη στιγμη με τη συμπεριφορα της και τον τροπο της μπορει να τον εκανε να αισθανθει ασχημα.

Senior Member
    Καιτη περιμένω μια απάντηση αν θες απάντα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ας το πάρουμε από την αρχή Καίτη. Της φίλης σου της μπήκαν διαφορα στο μυαλό, στο δικό σου όμως τι παίζει? Εννοώ εσύ πως το βλέπεις?
    εγω της ειπα να ξαναπροσπαθησει μαζι του.βλεπω οτι ειναι ψυχολογικο το προβλημα του και ειναι λογω αγχους ολο αυτο

Senior Member
    νομιζω οτι εχει εξαντληθει το θεμα ευχαριστω για τις απαντησεις σας ο καθενας εχει δικαιωμα να χει την αποψη του και να εχει τις δικιες του αναγκες και πρεπει να τις σεβομαστε ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.απλα δεν ξερω γιατι μερικοι τα παιρνουν με την αποψη του αλλου και τρελαινονται.δεν μπορει να συμφωνουμε ολοι

Page 4 of 21 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast